پاسخی نیست
پاسخی نیست
دوستان من یه سوال داشتم که هیشکی تا حالا نتونسته بهم جواب بده.ممنون میشم اگه دوستان جواب بدن.
من دنبال یه مدل ایسوز هستم ولی چون مبخوام لپ تاپما بهش وصل کنم و لپ تاپم hd هست و مانیتور FHD و چون کارای گرافیکی زیاد انجام میدم و وضوح تصویر فوق العاده واسم مهمه آیا مشکلی پیش نمیاد؟ من وقتی لپ تاپما به tv وصل می کنم تصویر کامل نیست و اطرافش سیاه هست.
خواهشمندم کمک کنین.دیگه خسته شدم.
ببخشيد تو اين جمله يعني چي محافظ پاور نداره ميشه لطفا يکم توضيح بدين اين چيه با تشکر؟
(اين کابل hdmi به hdmi نداره من خودم يکي دارم اما محافظ پاور نداره به نظرت استفاده کنم)
Last edited by age of gamer; 11-01-2012 at 19:46.
سلام.
بهتر بودن رو باید با کارت گرافیک تعیین کرد و تنها مانیتور کافی نیست!!!
ولی در کل برای وبگردی اینچهای بالاتر رو بیشتر توصیه میکنم.
این سوال شما هم پاسخش رو نمیشه کلی داد!!!
عرفان جان بحث من روی گرافیک بود!!!
شما با گرافیک رده پایین چطور میخوای از کیفیت رنگ کارایی بگیری!؟!؟!؟!؟!؟!
برای کدام سوال؟!؟!؟!؟!
سقف هزینه؟؟؟؟
در ابتدا باید اشاره کنم که htmiدرست نیست و HDMIصحیح هست.
این کابل هم نیازی به هیچ محافظ یا چیزی شبیه به این نداره!!!
شما این جمله رو از کجا و در چه پستی نقل کردین؟؟؟
سلام
یعنی کارت گرافیک در رنگ و تصویر موقع تماشای فیلم هم تاثیر داره ؟
حامد جان کارایی منظورت فریم ریت هست؟ خوب این قضیه برای بازی صادق هست، ربطی به فیلم و عکس و غیره نداره!عرفان جان بحث من روی گرافیک بود!!!
شما با گرافیک رده پایین چطور میخوای از کیفیت رنگ کارایی بگیری!؟!؟!؟!؟!؟!
کلا بحث نمیدونم روی چی هستمانیتور کیفیت رنگش بالا باشه، همه چیز رو با کیفیت رنگ بالا نشون میده، غیر از اینه؟!
خیر.فرم ریت نیست!
یعنی شما کیفیت و قدرت کارت رو در بهینه کردن و استفاده از حداکثر قدرت کیفی و تراکمی مانیتور نادیده میگیرین؟؟!!؟؟
کیفیت رنگ بالای مانیتور یه شرط لازمه و برای داشتن تصویری بی نقص کافی نیست. باید کیفیت و قدرت کارت رو هم
دخیل کرد تا لازم و کاقی در کنار هم قرار بگیرن.
سلام.
بله دوست عزیز.یقینا همینطور هست. اسناد هم در سطح نت موجوده!!!
سلام
آقا حامد مونیتور را از گارانتی برای من یکی دیگه آکبند فرستادند . باز کردم و پایه را بستم اما این هم همچنان لقی داره
شما گفتی از این مدل داری . لطفا یه بررسی بکن ببین برای شما این لقی رو داره؟ یعنی پایه مونیتور رو با دست نگه دار و خود مونیتور رو از کنار بگیر و به سمت چپ و راست آروم حرکت بده ببین برای شما هم یه لقی داره یا نه؟
من موندم چرا این لقی وجود داره . یا کسی اهمیت نمیداده به این مساله و یا شانس من این طوریه. حالا باز با سامسونگ صحبت کردم قرار شد باز هم بیاد ببینه چرا لقی پایه وجود داره. شما هم لطفا تست کن به من خبر بده
ممنونم
هزینه تا 400 تومن.میخوام بدونم هیج راهی داره که بتونم لپ تاپما بدون مشکل و تمام صفحه وصل کنم به مانیتور fhd?
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)