تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 79 اولاول ... 7891011121314152161 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 788

نام تاپيک: The new iPad اا آیپد نسل سوم ! گفت و گو و تبادل نظر

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

و یه سئوال شخصی اونم اینکه در نهایت 3 برتری خاصی نسبت به 2 خواهد داشت یا همچنان 2 محبوبیت خود را

کما فی السابق خواهد داشت ؟

مرسی
    از بین تغییراتی که تا حالا تقریبا قطعی شده و ارمان هم اسم برد من مهمتریناش رو هایلایت میکنم
    آیپد 3 کمی ضخیم تر خواهد بود (بسیار کم)
    با صفحه Retina و رزولوشن 2048x1536
    دوربین های بهتر و FaceTime HD
    پردازنده A6 چهار هسته ای و GPU قوی تر
    4G LTE
    حافظه بیشتر (32-64-128)
    و یک مدل ارزون تر (شاید همین آیپد 2 فعلی)
    بنظرم همین دو تا هم اونقدر وسوسه کننده هست که ادم رو برای خرید ipad3 ترغیب کنه
    مخصوصا رزولوشن بالاتر (الان واقعا صفحه نمایش ایپد ضعیف طوری که اگه وقت بذارید میتونید تک تک پیکسلها رو بشمارید)
    البته اضافه شده 4g lte هم بنظر خیلی مهمه (مخصوصا که اولین محصول 4g اپله) ولی نه برای ما که هنوز 3g هم نداریم

2. این کاربر از bleu2u4u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Farshid72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

اینها همه کانسپت هستن دوست عزیز و واقعیتی درشون نیست. اخبار نسبتا مستندی که ارائه شده اینها هستن:
    آیپد 3 کمی ضخیم تر خواهد بود (بسیار کم)
    با صفحه Retina و رزولوشن 2048x1536
    دوربین های بهتر و FaceTime HD
    پردازنده A6 چهار هسته ای و GPU قوی تر
    4G LTE
    حافظه بیشتر (32-64-128)
    و یک مدل ارزون تر (شاید همین آیپد 2 فعلی)
    با این اوصاف وزنش میره بالا
    اگه من تو اپل بودم بهتر میدونستم بدنشو با پکی کرنیک بسازن
    چون امکان ساخت ابعاد بزرگ تر با وزن کمتر رو میدهبگو اصرار نکنن نمیرم

4. این کاربر از Farshid72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

این ضخیم تر شدن احتمالا بخاطر باتری قویتر (که بتونه نیاز صفحه نمایش رو برطرف کنه) و چیپ 4g lte باشه
    در مورد وزن هم خدا کنه بالاتر نره بنظر من همین الانم یه نمه سنگینه
    برا جنس بدنه هم هر اشغالی بذارن مطمئنا از اینی که الان هست بهتره

6. این کاربر از bleu2u4u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

با این اوصاف وزنش میره بالا
    اگه من تو اپل بودم بهتر میدونستم بدنشو با پکی کرنیک بسازن
    چون امکان ساخت ابعاد بزرگ تر با وزن کمتر رو میدهبگو اصرار نکنن نمیرم
    من بعید می دونم ضخیم تر بشه و اپل هر طوری که شده سعی می کنه در بدترین شرایط همون ضخامت رو حفظ کنه. ولی خب خبر نسبتا مستندی بود که من گفتم. تنها شرایطی که ممکنه ضخیم بشه یه پیشرفت وحشتناک و انقلابی در باتریه (مثلا بشه 20 ساعت!).

جدا؟
    آلومینیوم به نظر من بهترین جنسه برای محصولاته هم زیبایی عالی دارن هم استحکام و هم انتقال گرما و طی زمان تغییر نمی کنن. گجت دیگه ای دیدی که جنسش چیزی بهتر از آلومینیوم باشه؟
    +

اپل قراردادشو با این تولید کننده های آلومینیوم تازگی تمدید کرده و احتمالا فعلا در خدمت آلومینیوم هستیم!

8. این کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

جدا؟
    آلومینیوم به نظر من بهترین جنسه برای محصولاته هم زیبایی عالی دارن هم استحکام و هم انتقال گرما و طی زمان تغییر نمی کنن. گجت دیگه ای دیدی که جنسش چیزی بهتر از آلومینیوم باشه؟
    +

اپل قراردادشو با این تولید کننده های آلومینیوم تازگی تمدید کرده و احتمالا فعلا در خدمت آلومینیوم هستیم!
    خب الان اینی که هست مگه الومینیومه؟
    پس چرا اینجوریه؟ ادم اصلا احساس فلز بودن نمیکنه !!
    به نظر پلاستیک یا یه ترکیب خاص میاد .
    خلاصه من با اینی که الان هست مشکل دارم

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

خب الان اینی که هست مگه الومینیومه؟
    پس چرا اینجوریه؟ ادم اصلا احساس فلز بودن نمیکنه !!
    به نظر پلاستیک یا یه ترکیب خاص میاد .
    خلاصه من با اینی که الان هست مشکل دارم
    بله آلومینیومه با همون تکنولوژی Unibody مک بوک ها و همون طریقه ساخت. دیگه از این بهتر فعلا چیزی ساخته نشده!

داره خودمونی میشه italto's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

یاعلی / مرسی و البته یه متن انگلیسی هم پیدا کردم که فکر میکنم اطلاعات خوبی بهمون بده اگر دوستان

کسی میتونی ترجمه کنه ممنون میشم

و یه سئوال شخصی اونم اینکه در نهایت 3 برتری خاصی نسبت به 2 خواهد داشت یا همچنان 2 محبوبیت خود را

کما فی السابق خواهد داشت ؟

مرسی

The video chip in 3 versions iPad

The famous British company Imagination Technologies introduced the latest generation of consumer attention GPU designed for mobile devices. Announcement of the video chip was held within the exhibition CES-2012.
    At this event, oddly enough, not a word was said about the nice well-known corporation Apple. But, nevertheless, it is worth staying a little more detail on the characteristics of its new products. Probably just such video accelerators are already planning to install in the future generation "kupertinovskih" tablets. Products and Yabloko are already captured in the ranks of his admirers most of the planet, in this regard as it is impossible, by the way, had an international SIM card that facilitates your mobile communication no matter where you are.
    Updated lineup of microprocessors has been named Rouge, these products may well brag that it has much better performance (up to approximately 20-fold), rather than chips by Apple, which were used in the Playstation Vita and the iPad 2. Today it is hard for people to imagine life without the Internet, so the Wi-Fi roaming is always important everywhere, both at work and at play.
    PowerVR G6200 G6400 and include four or as two computing clusters, and their total capacity will exceed the figure of 100 gigaflops. And the list of supported technologies, above all, speaks about the seriousness and importance of intentions Imagination: but OpenGL versions 3 and 4, and, of course, OpenCL 1.x, the new chips are characterized by the ability to recognize DirectX10 and DirectX11.1. To date, about eight companies that produce processors have provided your consent to use Rouge in equity SOC.
    Apple - this is a serious and major shareholder of the Imagination, the Cupertino crew has almost ten percent share in total capital. So all the "apple" mobile gadgets equipped with the latest IT-development, with the participation of Apple in all affairs of the company are the real guarantee that they are automatically provided with access to all the advanced technology Imagination.
    Hence, G6200, G6400, and could equally have all the odds, to light up in a new kupertinovskom tablet. For example, Playstation Vita obviously could already boast a new video chip to be released game console, tentatively scheduled for mid-February, because it enabled quad-GPU modification of iPods 2 models. If the iPad will be released in March 3, equipped with a video chip G6xxx, the fate of all portable consoles on the market the market will come under real threat.
    بله آلومینیومه با همون تکنولوژی Unibody مک بوک ها و همون طریقه ساخت. دیگه از این بهتر فعلا چیزی ساخته نشده!

دوست عزیز ممنون میشم اگر خودتون شخصا در مورد موضوعی که مطرح کردم پاسخ بدید

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

دوست عزیز ممنون میشم اگر خودتون شخصا در مورد موضوعی که مطرح کردم پاسخ بدید
    من قبلا اینجا دربارش توضیح داده بودم:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حـــــرفـه ای *Ali*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

واسه خاطر همين آشغال تا حالا چندبار فاكس كان رفته رو هوا! شما چي توي بدنه آلومينيومش ديدين كه براتون مطبوع نيست؟

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

به شدت مستعد خش و کثیفی
    همین کافی نیست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •