تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 33 اولاول ... 78910111213141521 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 323

نام تاپيک: تلویزیون های SHARP

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

فردا دارم میرم 8300 شارپو بگیرم 40 اینچ چه چیزهایی رو باید چک کنم
    در ضمن می خوام بدونم این مدل زیر نویس فارسی رو نشون می ده از چه فرمتهایی پشتیبانی می کنه
    پیشاپیش مبارک باشه با نظر کیا جان موافقم اگه از مادیران یا نمایندگیهای رسمیش میخری نگران مورد خاصی نباش .
    در مورد فرمتهایی که usbاش ساپورت میکنه :
    avi. و mkv. و wmv. و mpeg. و mp3. و jpg. و mpo. و mp4. و mov. و asf.
    البته من در مورد اینها اطلاع دارم و ممکنه چیزای دیگه ای هم باشه ولی با همینایی که من نام بردم معلومه که تقریبا" همه فرمتها رو ساپورت میکنه .

2. این کاربر از samira_googleOne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

sharp هم از امروز 10 درصد کشید رو قیمت تلویزیون هاش.دیروز نتونستم برم امروز رفتم گفتن فاکتور نمیکنیم افزایش قیمت داریم برو فردا بیا.
    46le8300x از 2448000شده 2680000.مرده شور این بازار و وضعیتشو ببرن

اگه نباشه جاش خالی می مونه kia.Tahamtan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

sharp هم از امروز 10 درصد کشید رو قیمت تلویزیون هاش.دیروز نتونستم برم امروز رفتم گفتن فاکتور نمیکنیم افزایش قیمت داریم برو فردا بیا.
    46le8300x از 2448000شده 2680000.مرده شور این بازار و وضعیتشو ببرن
    دیگه دلار بانک شد 1226 باید می کشیدن دیگه تازه هنوزم مفته البته اگه درامدت به دلار باشه یا از قبل دلار داشتی
    یه راه دیگه هم به دوستان پیشنهاد میدم وام از بانک بگیرید دلار بخرید بعدش برید اجناس قسطی بگیرید هر چند درصد هم خواستن بکشن روش بعد چند ماه میبینی پول TV یا هر جنس دیگه براتون مفت تموم شده البته فکر نکنید زرنگی کردن تا اینجا کار فقط سرمایه تون رو با تورم همسان کردین ولی بهتر از هیچیه
    Last edited by kia.Tahamtan; 06-02-2012 at 20:55.

5. 2 کاربر از kia.Tahamtan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

بالاخره بنده هم بین سامسونگ 46d8880 و شارپ 46le8300 ، شارپ رو انتخاب کردم و خریدم دیشب خودم تلویزیون رو نصب و راه اندازی کردم اولا هنوز هم مطمئن نیستم که انتخاب شارپ نسبت به سامسونگ 8880 اسمارت درست بوده یانه ؟ ثانیا دیشب که با شارپ کار کردم واقعیتش زیاد از تصویرش خوشم نیومد ، یه جورایی مثل پلاسما و پروجکشن بود تصویرش خیلی هم با تنظیماتش ور رفتم ولی اونی که انتظارش رو داشتم نشد البته تتظیمات تصویر بسیار گسترده ای داره ، متاسفانه تو نمایندگیها هم تصاویر HD با کیفیت بسیار بالا پخش میکنند و آدم حسابی تحریک میشه ، حتی چند تا شبکه HD تو ماهواره هم باهاش دیدم که اونا هم اونطور که تلویزیون قبلیم کیفیت داشت نبود . حالا از دوستانی که این مدل رو خریداری کردن خواهش میکنم بیان تو سایت و در مورد تجربه کارکرد با این led و کالیبره کردن تصویر تبادل نظر کنیم . بد جور دیشب ضد حال خوردم خدا کنه با تنظیمات پیشرفته و دقیق تصویر بهتری از این led بگیرم . خدایی ال سی دی قبلیم که سری 4 سامسونگ بود تصویر و وضوحش از این بهتر بود . امیدوارم این نتیجه گیری من درست نباشه وگرنه بعداز این همه تحقیق و بررسی بد کلاهی سرم رفته . با تشکر

7. این کاربر از danial4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

بالاخره بنده هم بین سامسونگ 46d8880 و شارپ 46le8300 ، شارپ رو انتخاب کردم و خریدم دیشب خودم تلویزیون رو نصب و راه اندازی کردم اولا هنوز هم مطمئن نیستم که انتخاب شارپ نسبت به سامسونگ 8880 اسمارت درست بوده یانه ؟ ثانیا دیشب که با شارپ کار کردم واقعیتش زیاد از تصویرش خوشم نیومد ، یه جورایی مثل پلاسما و پروجکشن بود تصویرش خیلی هم با تنظیماتش ور رفتم ولی اونی که انتظارش رو داشتم نشد البته تتظیمات تصویر بسیار گسترده ای داره ، متاسفانه تو نمایندگیها هم تصاویر HD با کیفیت بسیار بالا پخش میکنند و آدم حسابی تحریک میشه ، حتی چند تا شبکه HD تو ماهواره هم باهاش دیدم که اونا هم اونطور که تلویزیون قبلیم کیفیت داشت نبود . حالا از دوستانی که این مدل رو خریداری کردن خواهش میکنم بیان تو سایت و در مورد تجربه کارکرد با این led و کالیبره کردن تصویر تبادل نظر کنیم . بد جور دیشب ضد حال خوردم خدا کنه با تنظیمات پیشرفته و دقیق تصویر بهتری از این led بگیرم . خدایی ال سی دی قبلیم که سری 4 سامسونگ بود تصویر و وضوحش از این بهتر بود . امیدوارم این نتیجه گیری من درست نباشه وگرنه بعداز این همه تحقیق و بررسی بد کلاهی سرم رفته . با تشکر
    مبارک باشه . danial عزیز من از نزدیک کیفیت تصویر این led رو دیدم و شک ندارم که تصویرش بینظیره . نگران نباش من مطمئنم که تنظیماتت رو درست انجام ندادی و یا یه مشکلی اینجا وجود داره ... نصب این tv که رایگانه ، چرا نذاشتی خودشون بیان و نصب کنن ؟؟؟!!! به نظر من الان با خدمات تماس بگیر و بهشون مشکلت رو بگو . یکی از مزایای tv ای که گرفتی همین خدمات 2 ساعتش هست . زنگ که بزنی کمتر از 2 ساعت میان و مشکلت رو حل میکنن و از انتخابت راضی میشی

9. این کاربر از samira_googleOne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

سلام بچه ها !
    این 8300 40 اینچش شده 2ملیون 175 تومن ! بنظرتون اینو بخرم بهتره یا EX720 سونی ؟؟
    کیفیت کدوم بهتره ؟
    این شارپ شما زیرنویس SRT هم اجرا میکنه ؟
    از USB میتونه فایلهای 3D رو بخونه ؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه FA6161's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    KHONAMON

پيش فرض

پس من شانس اوردم دیروز گرفتم 1995 اما هنوز نصب نکردم هر وقت نصب کردم نظرمو می گم اما تو فروشگاه که تصویرش خیلی عالی بود

12. 2 کاربر از FA6161 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

پس من شانس اوردم دیروز گرفتم 1995 اما هنوز نصب نکردم هر وقت نصب کردم نظرمو می گم اما تو فروشگاه که تصویرش خیلی عالی بود
    خب پس به سلامتی ، مبارک باشه . با این افزایش قیمتها و بالارفتن دلار بانکی هر روز که زودتر بخریم توش سوده ایشالا بیان نصبش کنن بازم همین نظر رو راجع به تصویرش داری .

14. این کاربر از samira_googleOne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

مبارک باشه . danial عزیز من از نزدیک کیفیت تصویر این led رو دیدم و شک ندارم که تصویرش بینظیره . نگران نباش من مطمئنم که تنظیماتت رو درست انجام ندادی و یا یه مشکلی اینجا وجود داره ... نصب این tv که رایگانه ، چرا نذاشتی خودشون بیان و نصب کنن ؟؟؟!!! به نظر من الان با خدمات تماس بگیر و بهشون مشکلت رو بگو . یکی از مزایای tv ای که گرفتی همین خدمات 2 ساعتش هست . زنگ که بزنی کمتر از 2 ساعت میان و مشکلت رو حل میکنن و از انتخابت راضی میشی
    دوست عزیز من از بچگی عشق صوت و تصویر و تکنولوژی بودم و تا حالا چندین ال سی دی خریداری و تعویض کردم و از نظر تنظیمات هم فکر نکنم مشکلی داشته باشم مگر اینکه نمایندگی بیاد و یه معجزه ای صورت بگیرد وگرنه خدایی بد جور بعداز رویت تصویر این تلویزیون دپرس شدم ، و یه اخلاق بدی که دارم اینه که دیگه این قضیه میشه آینه دق من . خواهشا دوستانی که این مدل رو خریداری کردند و یا باهاش بطور دقیق کار کردند و اهل فن هستند بیان با هم یه همفکری و تبادل نظر کنیم تا به یه نتیجه مظلوب برسیم وگرنه که باید هر چه زودتر ردش کنم بره . البته بازم بگم تو تصاویر بلوری و HD عالیه ولی مشکل من بیشتر تو تصاویر SD هست که خدایی تو تلویزیون قبلیم بهتر و طبیعیتر بود حتی تو منوهای رسیورم که میرم متوجه کیفیت بهتر رنگ و وضوح تلویزیون قبلیم ( سامسونگ سری 4 که خیلی هم قدیمیه ) میشم . با تشکر

16. این کاربر از danial4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

البته دیشب آخر شب بود و خیلی خسته بودم نشد خیلی وقت بزارم ، امروز هم میرم خونه و باهاش سروکله میزنم ببینم میتونم یه تصویر دلخواه از 46le8300 بگیرم یا نه ؟ امیدوارم حل بشه . راستی مادیران مثل بانیان الکترونیک گارانتی مرجوع کردن کالا تا یک هفته رو داره یا نه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •