تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 20 اولاول ... 789101112131415 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 196

نام تاپيک: وزنه برداری

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

کلا ما ایرانی ها اینجور هستیم یکی تا اون موقی که در اوج هست هم به به چه چه میزند و با افتخار میگن همشهر ما هست اما وای به اون روز که طرف از اوج سقوط کن هرکسی یه چیز می گه یکی می گه من از همون اول از قیافش بدم میومد یکی می گه دوپینگ کرده بود یکی میگه
    خیلی بی معرفت هستین

پروفشنال Y@var's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

واقعا تاسف برانگیز بود...با اینکه از رضازاده خوشم نمیاد ولی امیدوارم دروغ بوده باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه Rastin.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

هر کس پروندش درمیاد دست به افشاگری میزنه.... تازگی نداره!
    با اینکه قبول دارم رضازاده زود رئیس فدراسیون شد در حالیکه هنوز برای این پست بی تجربه بود.
    اما توی هیچ کشوری با آبروی یه قهرمان ملی اینقدر راحت بازی نمیشه, نباید به حرفا و افشاگریها(!!) اتکا کرد باید دید چه مدرکی دارن...
    اتهام دوپینگ رضازاده منطقی بنظر نمیاد! اگه جابجایی نمونه به این راحتی بود جناب ساراندالیف زحمت نمونه بقیه بچه ها رو هم می کشید!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه .::SMS::.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    نه ده

پيش فرض

مگه هرکی هرچی گفت سریع باید باور کرد؟

داره خودمونی میشه goldenm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

افشارزاده: دوپينگ وزنه‌برداران ايراني يك سناريو است

خبرگزاري فارس: دبير كميته ملي المپيك گفت: احساس مي‌كنم كه براي چند وزنه‌برداري كه دوپينگ‌شان مثبت اعلام شده سناريويي نوشته شده باشد به دليل اين كه همه وزنه‌برداران از يك نوع دارو استفاده كرده‌ بودند.

بهرام افشارزاده در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبري فارس «توانا»، در خصوص حل مشكل سعيد علي‌حسيني اظهار داشت: تا آنجايي كه امكان داشته باشد سعي خواهيم كرد تا مشكل وزنه‌بردار دسته فوق سنگين كشورمان را حل كنيم.
    وي ادامه داد: احساس مي‌كنم كه براي چند وزنه‌برداري كه دوپينگ‌شان مثبت اعلام شده سناريويي نوشته شده باشد به دليل اين كه همه وزنه‌برداران از يك نوع دارو استفاده كرده‌ بودند و اين موضوع دليلي نيست كه ورزشكاران ما متادون و يا آناموليك استفاده كرده‌اند.
    افشارزاده عنوان كرد: براي جلوگيري از اين موضوع بايد در اردوهاي تيم ملي دقت زيادي صورت گيرد و آسيب‌شناسي ويژه‌اي در اين زمينه انجام شود تا دوباره شاهد اين چنين اتفاقاتي در وزنه‌برداري كشورمان نباشيم.
    دبيركميته ملي المپيك يادآور شد: اتفاقي كه براي چند وزنه‌بردار خوب كشورمان رخ داد، را غيرعادي مي‌دانم و قبول دارم كه آنها دوپينگ نكرده‌اند و مطمئنا ما اين موضوع را با جديت پيگيري خواهيم كرد.
    وي در مورد اين كه تاماش آيان اعلام كرده است كه وقتي وزنه‌برداري دوپينگش مثبت اعلام مي‌شود فدراسيون جهاني نمي‌تواند براي آن فرد كاري بكند اظهار داشت: شايد تاماش آيان اين موضوع را به رسانه‌ها گفته باشد، اما كميته ملي المپيك اين موضوع را با جديت تمام پيگيري خواهد كرد و اميدوارم رسانه‌ها بيش از اين دامن به اين مسئله نزنند.

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

آيان در نامه‌اي به رضازاده علي‌حسيني را دوپينگي اعلام كرد

خبرگزاري فارس: معاون سازمان تربيت‌بدني گفت: رضازاده نامه فدراسيون جهاني كه در آن به نام ورزشكاران دوپينگي و مواد مورد استفاده آنها اشاره شده بود را به من نشان داد كه نام علي‌حسيني هم در آن بود.

حميد سجادي در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري فارس در خصوص اخبار دوپينگ در وزنه برداري و پيامدهاي و حواشي ايجاد شده در اين زمينه عنوان كرد: عصر روز دوشنبه حسين رضازاده سرپرست فدراسيون وزنه برداري نامه‌اي را به من نشان داد كه با امضا مشاور حقوقي تاماش آيان، رئيس فدراسيون جهاني بود.
    وي افزود: در اين نامه به اسامي تعدادي از وزنه برداران تيم ملي كه به دليل محرز شدن دوپينگ حق شركت در مسابقات جهاني كره جنوبي را نداشتند اشاره شده و نام مواد مورد استفاده شده از سوي اين ورزشكاران نيز عنوان شده بود.
    سجادي تصريح كرد: با استناد به اين نامه كه مطمئنا اصل بوده است و از سوي فدراسيون جهاني به دست سرپرست فدراسيون رسيد، بايد اين واقعيت را بپذيريم كه اين دوپينگ‌ها اتفاق افتاده است و شما مي‌توانيد از وي بخواهيد كه اين نامه را به اصحاب رسانه ارائه دهد. ساير مسائلي هم كه در اين زمينه مطرح مي‌شوند ديدگاه و انتقاداتي است كه اگر براي آنها دلايل منطقي عنوان نشود تبديل به حاشيه مي‌شوند.
    معاون سازمان تربيت‌بدني گفت: با اين حال اين حق وزشكار است كه وكيل گرفته و درخواست تست B را داده و از حق خود دفاع كند.
    سجادي با اشاره به اظهارات علي‌حسيني در خصوص عدم پاسخگويي و اجتناب از ديدار با وي و پسرش گفت: من وي را نديده و نمي‌شناسم؛ اما به خاطر دارم كه روزي كه من در جلسه بودم به من اطلاع دادند كه آقاي علي‌حسيني و پدرش براي ديدن من آمده‌اند. با توجه به اين كه من در جلسه بودم به احترام پدر اين وزنه بردار خواستم كه عالمي سريعا به كار آنها رسيدگي كند. به غير از اين مورد هرگز با وي و پدرش برخورد حضوري نداشته‌ام.
    وي عنوان كرد: سازمان تربيت‌بدني با جديت پيگير كارهاي علي‌حسيني است؛ با توجه به اين كه براي دومين بار دوپينگ وي مطرح مي‌شود مسئله محرميت مادام العمري براي وي است و اين حق پدر او است كه نگران آينده فرزند خود باشد و ما نيز وظيفه خود مي‌دانيم كه به مسائل ورزشكاران و خانواده‌هاي آنها رسيدگي كنيم.
    معاون سازمان تربيت‌بدني در خصوص اتهامات وارد شده به شخص رضازاده تصريح كرد: در اين خصوص بايد سرپرست فدراسيون خود پاسخگو باشد و من نمي‌توانم نظري در اين خصوص بدهم.

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

تاييد دوپينگ علي‌حسيني و تكذيب دريافت پول براي محروم نكردن ايران

خبرگزاري فارس: رئيس فدراسيون جهاني وزنه‌برداري گفت: متاسفانه تست دوپينگ وزنه‌بردار دسته فوق سنگين ايران مثبت است.

تاماش آيان در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبري فارس «توانا»، در مورد وزنه‌برداري ايران اظهار داشت: وزنه‌برداري پيشينه بسيار طولاني دارد و ايران نيز در فرهنگ‌ اين رشته غني است، زيرا برخي از ورزش‌هاي سنتي اين كشور به وزنه‌برداري تعلق دارند و در واقع اين وزنه‌برداري ايراني با آنچه كه در رقابت‌هاي المپيك يا قهرماني جهان برگزار مي‌شود، متفاوت است. اين‌ 2 موضوع مقوله جدا از هم هستند، اما اين هم يك نوع وزنه‌برداري به حساب مي‌آيد.
    وي ادامه داد: وزنه‌برداري در ايران به عنوان يك سنت قديمي براي ما اهميت بسيار زيادي دارد. ايران نتايج بسيار خوبي در اين رشته كسب كرده و به همين دليل براي فدراسيون جهاني ارزش زيادي دارد.
    آيان در خصوص جلسه‌اي كه با حسين رضازاده در جمهوري چك داشت به خبرنگار فارس گفت: صحبت‌هاي بسيار خوبي درباره وزنه‌برداري ايران با يكديگر داشتيم و در مورد آينده اين رشته نيز تصميم‌گيري كرديم، اما دوست دارم همكاري نزديك و صميمانه‌اي با فدراسيون كشورتان انجام دهم. در اين نشست تمام ديدگاه‌هاي خود را در مورد فدراسيون ايران در اختيار وي قرار دادم.
    رئيس فدراسيون جهاني وزنه‌برداري درباره تست دوپينگ سعيد علي‌حسيني يادآور شد: متأسفانه جواب آزمايش دوپينگ علي‌حسيني مثبت است و من به صورت ويژه‌اي توجه رضازاده و داراب رياحي را به اين موضوع جلب كردم كه مديريت فدراسيون وزنه‌برداري ايران بايد با دوپينگ مبارزه كند. وي ادامه داد: متأسفانه اين بار اول نبود كه چنين اتفاقي براي ايران رخ مي‌داد، اگر آنها نتوانند مربيان و ورزشكاران را از استفاده از مواد غيرمجاز نيروزا منع كنند، اين موضوع براي آينده وزنه‌برداري ايران بسيار بد خواهد بود.
    آيان خاطر نشان كرد: با رضازاده در خصوص كمك به علي‌حسيني صحبت كرديم و من آماده‌ام كه هر كمكي به فدراسيون ايران بكنم، اما اگر نتيجه آزمايش ورزشكاري مثبت باشد ديگر نمي‌توانيم كاري براي آن فرد انجام دهيم. هر وزنه‌برداري كه براي بار اول دوپينگ كند به مدت چهار سال محروم و بار دوم نيز براي هميشه از فعاليت در اين رشته محروم خواهد شد.
    وي در پاسخ به اين كه چه برنامه‌هايي براي وزنه بردار ايران در نظر داريد به فارس گفت: برنامه‌ و طرح‌هايي براي توسعه وزنه‌برداري و كمك به تمامي فدراسيون‌ها در دستور كار خود داريم، همچنين براي پياده كردن اين پروژه در ايران هم برنامه‌اي انجام داديم. اين برنامه‌ها مانند كلينك‌هاي آموزش مربيان، آموزشي و پزشكي است. در نظر داريم به صورت حضوري و بسيار دوستانه در مورد مسائل مهم وزنه‌برداري با مسئولان فدراسيون‌ها صحبت ‌كنيم.
    آيان در پاسخ به اين كه اميد ناييج، يكي ديگر از وزنه‌برداران دوپينگي ايران به همراه علي‌حسني اعلام كردند كه با آنها رفتار ناعادلانه شده و مي خواهند به فدراسيون جهاني شكايت كنند و آيا آنها مي‌توانند از حق خود دفاع كنند، گفت: هر ورزشكاري كه اعتراض به عدم تست دوپينگش دارد حق دارد يك بار اعتراضش را به فدراسيون جهاني ارسال كند، اما تاكنون هيچ شكايت و يا نامه‌اي از وزنه‌برداران معترض ايران به دستمان نرسيده است. ما موظف هستيم كه به شكايت ورزشكار معترض رسيدگي كنيم و اگر از ناييج يا علي‌حسيني شكايتي برسد حتماً آن را مورد مطالعه و بازبيني مجدد قرار خواهيم داد.
    رئيس فدراسيون جهاني وزنه‌برداري در مورد اظهارات علي حسيني كه عنوان كرده در مسابقات جهاني كره‌جنوبي رضازاده به وي گفته كه شما دستور داده ايد تا وي در مسابقات شركت نكند و خود را به مصدوميت بزند، تاكيد كرد: هيچ دستور يا نامه‌اي به رضازاده نداده‌ام و اطلاعي از اين موضوع ندارم، احتمالا اين يك شايعه است و من نمي‌توانم وارد شايعات شوم. در مسابقات جهاني كره اعلام شد كه علي‌حسيني مصدوم است و نمي‌تواند در رقابت ها مسابقه دهد.
    وي در خصوص تعليق وزنه‌برداري ايران گفت: فدراسيون ايران تعليق نخواهد شد، چون ما با رضازاده به توافق رسيديم كه چگونه مي‌توانيم از تعليق ايران جلوگيري كنيم، ما در مورد همه چيز صحبت كرديم و فدراسيون جهاني وزنه‌برداري نمي‌خواهد ايران را تعليق كند.
    وي خاطر نشان كرد: وزنه‌برداري ايران براي ما بسيار مهم است و نمي‌خواهيم آن را به حالت تعليق درآوريم.
    آيان در پاسخ به اين سوال كه آيا شما با دريافت پول مانع تعليق وزنه‌برداري ايران شديد،‌گفت: خير اين موضوع صحت ندارد بلكه ما به دليل جايگاه بالايي كه وزنه‌برداري ايران در جهان دارد،‌ دوست نداريم با محروميت مواجه شود.

داره خودمونی میشه bermoda_khatar69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    یه جای کره خاکی

پيش فرض

واقعا آدم نمیدونه چی بگه ولی این رو میدونم که باید به رضازاده هم وقت داده بشه که از خودش در مورد این حرفها دفاع کنه ما نباید قضاوت یک طرفه انجام بدیم

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض پايان قابل پيش‌بيني ماجراي رضازاده

شفاف :حسین رضازاده را شاید بتوان قهرمان افسانه ای سالهای اخیر ایران دانست که بعد از هر بار قهرمانی در عرصه های جهانی با عناوینی چون «رستم دوران » و ... مورد استقبال مردم قرار می گرفت . جوانی که از ادبیات ساده اش چنین برداشت می شد چندان اهل سیاست نیست و خیلی هم تمایلی ندارد وارد این عرصه شود .

اما شاید خیلی از پیش بینی ها با ائتلاف او با دولتی ها اشتباه از آب درآمد . او خیلی راحت با مقامات غیر ورزشی سازمان ورزش ایران در دوران علی آبادی و سعیدلو به توافق رسید . از یک سو رضازاده از آنها حمایت می کرد و از سوی دیگر آنها او را هویت ورزش ایران می خواندند.

تا اینکه چندی پیش یک بمب خبری همه چیز را به هم ریخت . هیئت رئیسه فدراسیون وزنه برداری اطلاعیه ای داد که حسین زضازاده و اعضای کادر فنی تیم ملی وزنه برداری را به علت دوپینگ برخی اعضای تیم برای همیشه از این ورزش محروم کرده است .

اما تنها ساعاتی بعد از انتشار این خبر نه تنها رضازاده برکنار نشد که به عنوان سرپرست جدید فدراسیون وزنه برداری منصوب شد .

اما این سبب نشد که رضازاده از انتقادات در امان باشد. چرا که چند روز بعد افشاگری های دو عضو تیم ملی وزنه برداری علیه او سبب شد او اکنون یکی از ورزشکاران پر انتقاد کشور باشد که هنوز خیلی از نکات درباره اش مبهم است .

در همین زمینه هیوا یوسفی در فرهیختگان نوشت:خبر دادند كه علي سعيدلو، رئيس سازمان تربيت‌بدني به بهرام افشارزاده، كه تا چند ماه پيش رئيس فدراسيون وزنه‌برداري بود و حالا رئيس كميته ملي المپيك است، دستور داده گزارش كاملي از ماجراي دوپينگ در وزنه‌برداري ايران را به حميد سجادي، معاون سازمان بدهد. اين دستور لابد نتيجه افشاگري‌هاي سعيد علي‌حسيني، قهرمان جوان وزنه‌برداري ايران بوده كه مدعي است به ناحق مي‌خواهند او را دوپينگي معرفي كنند. علي‌حسيني كه ركورد جواني‌هاي رضازاده را رسما شكست و مي‌گويند در تمرينات ركورد افسانه‌اي او را هم چند كيلو جابه‌جا كرده، حالا دارد به اتهام دوپينگ دوباره، براي هميشه از مسابقه‌دادن محروم مي‌شود. فكرش را بكنيد. او مي‌توانسته قوي‌ترين مرد جهان شود و به همه آن خوشبختي‌هايي كه رضازاده در آغوش گرفته، برسد اما حالا اگر اين خبر درست باشد چه سرنوشتي در انتظارش خواهد بود.

حرف‌هاي علي‌حسيني و پدرش پر از افشاگري و تلنگر بود. حتي اگر نخواهيم همه آن ادعاها را باور كنيم، حتي اگر بدبين باشيم كه يك نفر دارد براي نجات خود، ديگران را هم به زير مي‌كشد، داستان آنقدر مهم هست كه به او اجازه دهيم در محكمه‌اي عادلانه از خود دفاع كند.

دستور سعيدلو مي‌توانست اميدواركننده باشد اگر ذره‌اي در علاقه سازمان تربيت‌بدني و مديران دولت به حسين رضازاده ترديد وجود داشت، اگر فقط يك روز بعد سجادي نمي‌آمد و با لحني طلبكارانه موضعش را پيش از آنكه گزارشي تهيه شود، آشكار نمي‌كرد.وقتي معاون سازمان تربيت‌بدني مي‌گويد: «برخي با تهمت‌زدن به اين و آن و براي تبرئه خود، مسوولان فدراسيون و سازمان تربيت‌بدني را زير سوال مي‌برند تا كار خود را توجيه كنند.... با گريه و زاري و التماس هيچ رأيي تغيير نمي‌كند؛ مخصوصا در محافل و مراجع بين‌المللي.» چگونه مي‌توان باور كرد كه محكمه‌اي عادلانه در انتظار علي‌حسيني است؟

سازمان تربيت‌بدني پيش از اين علاقه و اعتمادش را به رضازاده با انتخاب او به سرپرستي فدراسيون وزنه‌برداري نشان داده است، در حالي كه بيشتر كارشناسان و پيشكسوتان اين رشته انتخابي غير از او داشتند. فراموش نخواهيم كرد رضازاده در شرايطي انتخاب شد كه سرمربي تيم ملي بود و شاگردانش يكي پس از ديگري دوپينگي از آب در مي‌آمدند. استدلال خنده‌داري بود اينكه همه سر خود دوپينگ كرده‌اند و تخلف‌شان ربطي به سرمربي نداشته است، در حالي كه چهار سال پيش و در ماجراي رسوايي دوپينگ دسته‌جمعي 9 وزنه‌بردار تيم ملي ايران – كه بي‌شباهت به ماجراهاي امروز نبود – آنكه پيش از همه قرباني شد، سرمربي بلغاري تيم ملي بود. بگذريم كه حالا يك نفر پيدا شده كه مي‌گويد در همان ماجرا هم پاي رضازاده گير بوده، اما يك نفر ديگر به‌جايش تست دوپينگ داده است.

چطور مي‌توان ادعاي عدالتخواهي و عدالت‌محوري داشت و از كنار همه پرسش‌هايي كه به واسطه حمايت يكطرفه از يك قهرمان پرافتخار پيش مي‌آيد، گذشت؟

حميد سجادي مي‌گويد نامه‌اي را كه به امضاي مشاور حقوقي رئيس فدراسيون جهاني رسيده ديده است. نامه‌اي كه به گفته سجادي در آن سعيد علي‌حسيني به دليل استفاده از مواد نيروزا از شركت در مسابقات جهاني كره‌جنوبي منع شده بود. حتي اگر چنين نامه‌اي هم نوشته شده باشد، آيا مديران فدراسيون و سازمان تربيت‌بدني نبايد به فدراسيون جهاني اعتراض كنند كه چرا لحظاتي پيش از مسابقه خبر دوپينگ يك ورزشكار اعلام مي‌شود؟ در كجاي دنيا و در چه رشته‌اي اينگونه دوپينگي بودن يك ورزشكار را اطلاع مي‌دهند؟ آيا نبايد شك كرد؟ از اين گذشته سجادي چرا توضيح نمي‌دهد كه با وجود اين نامه چه نيازي بوده حسين رضازاده و فدراسيون وزنه‌برداري از علي‌حسيني بخواهند خودش را به مصدوميت بزند؟ نكند از نگاه مديران سازمان تربيت‌بدني دروغ گفتن و كتمان حقايق چيز بدي نيست و الا چه چيزي بدتر از اينكه اين وسط آقاي رضازاده و دوستانش به هر دليلي به مردم راست نگفته‌اند. از حالا مي‌توان پايان داستان علي‌حسيني و رسوايي وزنه‌برداري را پيش‌بيني كرد. بهرام افشارزاده به نمايندگي از فدراسيون وزنه‌برداري و سازمان تربيت‌بدني تلاش خواهد كرد بر همه اين رسوايي‌هاي سرپوش بگذارد. چه او موفق شود چه نه، هيچ چيز موقعيت ويژه رضازاده را تهديد نخواهد كرد. او مي‌تواند همچنان با افتخار توضيح بدهد كه چطور از دوستي‌اش با رئيس فدراسيون جهاني استفاده كرده و فدراسيون ايران را كه براساس مقررات بايد به خاطر دوپينگ سه يا بيش از سه وزنه‌بردار، تعليق مي‌شد، نجات داده است. او همچنان مي‌تواند موقعيتش را حفظ كند بي‌آنكه نگران افشاگري‌ها و گفت‌وگوهاي تكان‌دهنده اهالي خانواده وزنه‌برداري باشد.

سید علی حسینی :رضازاده چیزی ندارد که بگوید

اما در همین زمینه لیلی خرسند نیز نوشت:سعيد علي‌حسيني هنوز از اتهامي كه به او زده‌اند شوكه است. مسوولان فدراسيون وزنه‌برداري ايران مدعي هستند تست دوپينگ او مثبت بوده، به‌همين دليل در مسابقات قهرماني جهان اجازه وزنه‌زدن به او داده نشد، اما علي‌حسيني كه اين اتهام را قبول ندارد، مصر است پاك است و بعضي‌ها براي حذف او مشكل‌ساز شده‌اند. با پافشاري‌هاي او و پدرش بود كه مسوولان ورزش ايران تصميم گرفته‌‌اند گروهي را براي مذاكره با فدراسيون جهاني به مجارستان اعزام كنند. قرار است بهرام افشارزاده دبير كميته ملي المپيك و رئيس سابق فدراسيون وزنه‌برداري به همراه محمدرضا شريف كارشناس خبره در مبارزه با دوپينگ به مجارستان بروند و با تاماش آيان رئيس فدراسيون جهاني صحبت كنند. علي‌حسيني منتظر نتيجه اين جلسه است.

فكر مي‌كنيد رفتن افشارزاده و شريف به مجارستان بتواند مشكل شما را حل كند؟‌

نمي‌دانم. يك جلسه در فدراسيون بود كه من و پدرم هم رفته بوديم. صحبت كرديم و قرار شد آقاي افشارزاده با آقاي شريف با تاماش آيان جلسه‌اي داشته باشند. هنوز زمان رفتن‌شان مشخص نيست.

اگر فدراسيون جهاني اعلام كرده شما دوپينگي هستيد، اين جلسه چه فايده‌اي مي‌تواند داشته باشد؟

نمي‌دانم. فدراسيون جهاني كه هنوز خبر دوپينگي بودن من را روي سايت نگذاشته است. خود مسوولان فدراسيون ايران بودند كه عجله داشتند اين خبر را زودتر به همه بدهند. البته آنها از اول هم دلشان مي‌خواست من دوپينگي باشم. در جلسه‌اي كه بود گفتند فدراسيون جهاني تا اولين مسابقات قهرماني جهان فرصت داده مشكل من را حل كنند. گفتند مدرك بياوريد و بي‌گناهي سعيد را اثبات كنيد.

مدركي داريد؟

مدرك نه. من در خانه‌ام تمرين نمي‌‌كردم كه ليست داروهايي را كه خورده‌ام به آنها بدهم. من در اردوي تيم ملي بوده‌ام و هر چه كه مربيان داده‌‌اند، خورده‌‌ام. مربيان و مسوولان فدراسيون هستند كه بايد مدراك‌شان را بدهند. البته هر كاري هم كه بخواهند انجام مي‌دهم. من به قوانين تسلط ندارم. مسوولان بگويند اگر من بايد مدركي تهيه كنم، اين كار را مي‌كنم. من نمي‌دانم كه چه چيزي مي‌خواهند.

تست دوپينگ شما را آژانس جهاني مبارزه با دوپينگ هم تاييد كرده است؟‌

قبلا وادا خودش تست مي‌گرفت، اما مدتي است فدراسيون‌هاي جهاني زير نظر وادا تست مي‌گيرند و يك برگه را به آژانس مي‌دهند. اگر تست يك ورزشكار مثبت باشد، وادا خيلي سريع واكنش نشان مي‌دهد. الان هم اگر اسم من در دوپينگي‌ها بود وادا خيلي سريع موضع مي‌گرفت. فدراسيون جهاني ملاحظه من را كرده و مهلت داده است، پس چرا وادا اعلام نمي‌كند من دوپينگي‌ام. مانده‌ام كه چه اتفاقي افتاده است.

فدراسيون مدركي هم براي اثبات ادعايش دارد؟
    آنها مي‌گويند فدراسيون جهاني روز دوم آذرماه ابلاغيه دوپينگ را داده است، اما اين هم تخلف است. فدراسيون جهاني بايد قبل از آغاز مسابقات قهرماني جهان نام دوپينگي‌ها را به فدراسيون‌ها اعلام كند. اگر من وزنه‌بردار دسته 56 كيلوگرم بودم، قبل از اين ابلاغيه وزنه زده بودم يا شايد فدراسيون ايران مي‌توانست و وزنه‌بردار ديگري را جايگزين من مي‌كرد.
    نپرسيديد چرا در كره‌جنوبي اين موضوع را به شما نگفتند؟
    مي‌گويند مي‌خواستيم آبرويت نرود و بهتر بود كه به بهانه مصدوميت در مسابقات شركت نمي‌كردي، اما جالب بود كه خود آنها آبروي من را بردند. اگر نمي‌خواستند آبرويي از من برود، قبل از فدراسيون جهاني خبر دوپينگ من را به خبرگزاري‌ها نمي‌دادند. هر چه شده، خود مسوولان فدراسيون مقصرند. اگر من مشكل داشتم در مسابقات جام باشگاه‌‌هاي آسيا تست دوپينگم مثبت مي‌شد. من آن موقع خودم در خانه تمرين مي‌كردم و اگر برنامه‌اي براي دوپينگ داشتم، راحت‌تر انجام مي‌‌دادم.
    اين احتمال هست كه خارج از اردو دارويي خورده باشيد؟‌
    دارويي كه مي‌گويند من مصرف كرده‌‌ام‌ متان است. در سايت فدراسيون جهاني اطلاعاتي از داروي‌هاي غيرمجاز است و من و بچه‌‌هاي ديگر ليست اين داروها را داريم و مي‌دانيم اثر هر دارو چه مدت در بدن مي‌ماند. متان تا دو ماه در بدن دوام مي‌آورد. يك ورزشكار حرفه‌اي هيچ‌وقت از اين دارو يا داروهاي مشابه استفاده نمي‌كند.
    گفته مي‌شود وزنه‌برداران ديگري هم كه تست دوپينگ‌شان مثبت بوده از همين دارو استفاده كرده بودند.
    بله. هر شش نفر يك دارو.
    پس شايد همه شما در اردو از يك مكمل يا دارويي استفاده كرده باشيد كه متان داشته؟‌
    من كه اصلا هيچ قرصي نمي‌خوردم. در اردو فقط ويتامين استفاده مي‌كردم كه آن را هم از داروخانه مي‌خريدند كه مهر وزارت بهداشت داشت.
    شايد همين ويتامين‌ها آلوده بوده؟‌
    آلوده هم باشد مسوولش من نيستم. من چه كار مي‌توانم بكنم. سال 2006 تست دوپينگ من و هشت نفر ديگر مثبت شد و ايوانف سرمربي تيم ملي گفت مقصر بوده، اما ما محروم شديم. الان هم كه هيچ‌كس هيچ مسووليتي را قبول نمي‌كند.
    بعد از اين اتفاقات صحبتي با رضازاده نداشته‌اي؟

قبلا كه با هم صحبت مي‌كرديم مي‌گفت من دست روي قرآن مي‌گذارم و مي‌گويم تو پاك هستي.

بعد از افشاگري‌هايي كه شما عليه او داشتيد، واكنشي نشان نداده است؟

نه، وقتي كه من حقايق را گفتم، چيزي ندارد كه بگويد. از هر كسي كه قبلا در فدراسيون بوده يا جزو تيم ملي سال 2006 بپرسيد حرف‌هاي من را تاييد مي‌‌كند، البته اگر جرات حرف زدن داشته باشد.

شاهين نصيري‌نيا قبل از من در بي‌بي‌سي گفته بود در تست‌گيري آن سال نمونه رضازاده عوض شده بود. همه حق را مي‌دانند، به همين دليل است كه جوابي نمي‌دهند.

اما به نظر مي‌رسد حميد سجادي از انتقاداتي كه شما كرده بوديد ناراحت شده است. او مي‌گويد هر كس دوپينگ كرده بايد مجازات بشود.

من ترجيح مي‌دهم حرفي درباره او نزنم. وقتي من مي‌گويم آقاي سجادي حاضر نشد به حرف‌هاي من گوش بدهد، او بهانه مي‌‌آورد كه علي‌حسيني را نشناختم. من از كسي كه معاون سازمان تربيت‌بدني است و هنوز اميد اول مدال طلاي جهاني وزنه‌برداري را نمي‌شناسد، چه انتظاري مي‌توانم داشته باشم.

پروفشنال sia-saketi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    3D Max!

پيش فرض

هر گندی که توی تیم ملی وزنه برداری هست از مال رضازاده و هر گندی هم که توی تیم ملی فوتبال هست مال دایی هست. اینا ورزش رو به *** کشیدن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •