بله اول 6 مگ و بعد 128
شما آپدیت 128 مگی رو که بریزی انگار کرک رو هم ریختی
بله اول 6 مگ و بعد 128
شما آپدیت 128 مگی رو که بریزی انگار کرک رو هم ریختی
وقتی بازی میکنم همش این پیغام میاد you are carrying too much to be able to run
و یک ساعت طول میکشه تا از یک نقطه به نقطه دیگری بری.هر کاری میکنم درست نمیشه هر چی غذا بهش میدم هرچی استامینوم رو پر میکنم و حتی 2 بار دوباره نصب کردم نشد که نشد.خواهش میکنم پاسخ بدیییییییییییییید من عاشق این بازی شدم![]()
دوست عزيز شما بيشتر از اندازه مجازت وسيله برداشتي، تب رو بزن و از گزينه آيتم قسمت All رو انتخاب كن، بعد چيزايي كه لازم نداري رو روش برو و بازدن دكمه R بنداز، اون قسمت پايين شما 300 تا آيتم ميتوني داشته باشي كه بيشتر ازون برداشتي، انقد از چيزات بنداز تا اون پايين بشه 299/300 مثلا!
درضمننيازي به نصب دوباره هم نداشت!![]()
داداشی دمتگرم قربونت بشم من و نجات دادییییییییییییییییی داشتم میمردم.واقا نوکرتم دادا فیداااااااای مراااااااااامت![]()
خواهش ميكنم. مشكلي بود بازم هستيم.
سلام دوستان من نسخه Razor1911 رو دانلود کردم و بازی اجرا شد البته هنوز آپدیت رو روش نصب نکردم اما وقتی وارد بازی میشم
بازی کند جلو میره و روان نیست یه حالتی مثل افت فریم داره که اصلا خوشایند نیست لطفا کمکم کنید که بتونم مشکل رو حل کنم
سیستم من هم :
Core i7 2.0GHz 6 Mb cashe
VGA : GT540M 1gig ddr3
4gig ram ddr3
windows7
البته این لپ تاب هستش و من هنوز رو پی سی این بازی رو تست نکردم
ممنون میشم کمکم کنید
این مشکل که بعد از زدن"start a new game"لوگوی اژدها میاد با دود اما وارد بازی نمیشه چیه؟
من هم نسخه رازور 1911 رو دانلود و با آپديت هاش نصب كردم، خودش همون اول بهم پيشنهاد داد بازي رو با كيفيت Medium ران كنم، من هم اوكي كردم و راحت و بدون هيچ مشكلي اجراشد، منتها بعضي از جاهاي بازي يدفه گيرميكنه و ميپره بيرون!
دوستان، راه حلي دارين؟
چطوری از پک 128 مگی استفاده کنم؟آخه فایلاش همه اینطوریه اسمشون rzr-s1ur.اصلا تو محل نصب چنین فایلایی نیست که replace شن باهاش.
سلام رفیق
با برنامه 7zip بازش کن حتما باز میشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)