2013 2012 و2014 در کدوم یکی ازاین سالها بازی منتشر میشه؟
2013 2012 و2014 در کدوم یکی ازاین سالها بازی منتشر میشه؟
سال 2012![]()
این رک استار همیشه واسه pc میداد بیرون که.حالا این v رو نمیخواد واسه pc بده بیرون؟
عجیبه![]()
بارها گفتم امکان نداره همچین کار اشتباهی رو انجام بده مطمئن باشید![]()
دوست عزیز اولا چرا امکان نداره؟
در ضمن چرا اسمش رو میذارید اشتباه؟
مورد یک جواب دادنش سخت نیست فعلا 2 عنوان جنجالی اخیر راک استار که RDR و L.A Noire باشن هیچ کدوم برای PC نیومدن قرار هم نیست بیان. پس چون صرفا GTA IV و DLC اون تازه با اون وضعیت که دیگه همه می دونن چه مدلی و با چه وضع ناجوری برای PC پورت شد و کلی وقت سازنده ها رو گرفت که هی پچ پشت پچ میدادن واسه بهینه سازی که آخر سر هم درست نشد که نشد.
بازار PC الان دیگه رو به موت هست من حالا نمی خوام بگم تو کل دنیا هم مثل کشور های جهان سوم مثل وطن عزیزمون محصولات به صورت غیر قانونی تهیه نمی شه ولی حداقل ریت این مسئله پائینه و در مورد کنسول ها پائین از طرفی ترفندهای زیادی هست ببینید الان دیگه با افزایش مقابله با قضیه AP توسط شرکت ها و خود مایکروسافت میزان استفاده به شکل Piracy خیلی کم شده یا مثلا میاد بتلفیلد 3 رو می ده و برای اینکه HD Content بریزید حتما باید هارد اورجینال ایکس باکس داشته باشید... اینا یه سری سیاست هست که روی کنسول راحت پیاده میشه اما هــک کردن بازی های PC خیلی ساده شده...
هدفم از گفتن اینا فقط این بود که بگم برعکس هم امکان داره که برای PC نیاد (نمی گم نمیاد یا دوست دارم که نیاد بلکه امیدوارم بیاد و همه لذت ببرن ازش) و هم ارائه نکردن محصول برای PC اصلا هم اقدام اشتباه نیست.
مطمئن باشید اگه عرضه GTA IV و DLC اون برای PC واسه راک استار پول خوبی برجای می ذاشت مطمئن باشید الان هم L.A Noire و هم RDR برای PC اومده بودن چه بسا همزمان با نسخه کنسولیشون هم عرضه میشدن...
ولی خوب از همه اینها گذاشته نمیشه نا امید بود که GTA V واسه PC نمیاد تا الانش داده و شاید بعد این هم بده ولی این یه دید خیلی خوشبینانه به قضیه هست...
ممنون
منم کاملا باهات موافقم ولی در مورد La noire باید بگم که واسه PC منتشر شده و فقط کرکش مونده پس میمونه سر شاهکار *R یعنی RDR واقعا حیفه واسه PC نمیاد .
ولی به احتمال زیاد واسه PC هم بیرون بده ( شاید بازی مثل BF3 برمبنای DX 11 ساخته شه)
اول از همه ممنون بابت اینکه نظراتتو عنوان کردی...مورد یک جواب دادنش سخت نیست فعلا 2 عنوان جنجالی اخیر راک استار که RDR و L.A Noire باشن هیچ کدوم برای PC نیومدن قرار هم نیست بیان.
ولی L.A Noire برای pc اومده و جالبتر از اون اینکه RDR به احتمال زیاد برای پی سی میاد( متاسفانه لینک خبر رو ندارم ).
جمله بندیت درست نیست ولی منظور رو متوجه شدم.پس چون صرفا GTA IV و DLC اون تازه با اون وضعیت که دیگه همه می دونن چه مدلی و با چه وضع ناجوری برای PC پورت شد و کلی وقت سازنده ها رو گرفت که هی پچ پشت پچ میدادن واسه بهینه سازی که آخر سر هم درست نشد که نشد.
در مورد نسخه ی پی سی مشکلاتی بود ولی بالاخره حل شد که من الان بدون هیچ مشکلی بازی میکنم.
ولی از نظر شما شرکت از قبال نسخه ی پی سی سود کمی کرد؟
رو به موته؟بازار PC الان دیگه رو به موت هست من حالا نمی خوام بگم تو کل دنیا هم مثل کشور های جهان سوم مثل وطن عزیزمون محصولات به صورت غیر قانونی تهیه نمی شه ولی حداقل ریت این مسئله پائینه و در مورد کنسول ها پائین از طرفی ترفندهای زیادی هست ببینید الان دیگه با افزایش مقابله با قضیه AP توسط شرکت ها و خود مایکروسافت میزان استفاده به شکل Piracy خیلی کم شده یا مثلا میاد بتلفیلد 3 رو می ده و برای اینکه HD Content بریزید حتما باید هارد اورجینال ایکس باکس داشته باشید... اینا یه سری سیاست هست که روی کنسول راحت پیاده میشه اما هــک کردن بازی های PC خیلی ساده شده...
فکر نمیکنم اینطور که شما میگی باشه گرافیکی که روی پی سی میشه تجربه کرد روی کنسول به هیچ وجه نمیشه نمیخوام
این دو رو با هم مقایسه کنم و بگم پی سی بهتره اصلا منظورم این نیست.
ولی چطور میتونید بگید بازار پی سی رو به موته وقتی شرکتای بزرگی مثل amd هنوز به دنبال ساخت کارت گرافیکای قوی تری هستن که جوابگوی نیازهای بازی های اینده باشه؟
به نظر شما این شرکتا از طرف شرکتای بازی سازی ساپورت نمیشن؟
یعنی همه ی بازی ها اختصاصی کنسول میشه و این شرکتا بیکار میمونن؟
در مورد پی سی هم بیشتر دنیا قانون کپی رایت وجود داره و تعداد بسیار زیادی اورجینال بازی رو تهیه میکنن ...
امکانش نیست که برای پی سی نیاد چرا؟براتون توضیح میدم...هدفم از گفتن اینا فقط این بود که بگم برعکس هم امکان داره که برای PC نیاد (نمی گم نمیاد یا دوست دارم که نیاد بلکه امیدوارم بیاد و همه لذت ببرن ازش) و هم ارائه نکردن محصول برای PC اصلا هم اقدام اشتباه نیست.
بازی هایی مثل lanoire و RDR چرا ابتدا برای کنسول اومدن و بعد برای پی سی؟
دلیلش فقط یه چیزه راک ساتار سیاست خودش رو عوض کرده و داره و سمت ارایه بازی های بیشتری بر پایه کنسول میکنه.
ولی بازی مثل GTA خیلی متفاوت تره و قضیه کاملا فرق میکنه
نیومدن بازی برای پی سی اشتباهه به این دلیل که شرکت سود بسیار بزرگی رو از دست میده ...
کاملا واضحه که سود خوبی برای شرکت داشته و داره که هر دو نسخه ی این بازیهایی که ذکر کردید داره روی پی سی میاد.مطمئن باشید اگه عرضه GTA IV و DLC اون برای PC واسه راک استار پول خوبی برجای می ذاشت مطمئن باشید الان هم L.A Noire و هم RDR برای PC اومده بودن چه بسا همزمان با نسخه کنسولیشون هم عرضه میشدن...
ولی خوب از همه اینها گذاشته نمیشه نا امید بود که GTA V واسه PC نمیاد تا الانش داده و شاید بعد این هم بده ولی این یه دید خیلی خوشبینانه به قضیه هست...
اتفاقا نمیشه نا امید بود و این دیدی که بازی فقط برای کنسول بیاد خیلی بد بینانست.
Last edited by majid322; 23-11-2011 at 11:33.
دوست عزیز اگه به تاپیک فروش بازیها برین متوجه میشین که فروش یه بازی روی pc حدود یک دهم تا یک سوم(بسته به شرایط) کنسول هست .......و این برای هر بازی مولتی پلتفرمی صادق هست.
متاسفانه میزان استفاده از نسخه کپی یا دزدی روی pc بسیار بالاس و این باعث میشه حمایت از pc کم بشه برای مثال شما همین فروش بتلفیلد 3 رو که به نوعی نماد بازیهای به روز pc هست رو نگاه کن :
Battlefield 3 ::: X360 ::: 1,746,856
Battlefield 3 ::: PS3 ::: 959,951
Battlefield 3 ::: PC ::: 294,661
وقتی بازی روی کنسول این همه فروش بالاتری نسبت به pc داره در نتیجه سازنده هم راغب میشه روی کنسول بازی بسازه نه pc و برای همین راک استار سیاست خودش رو تغییر داده و مثه سایر کمپانیها(مثه اپیک - یوبی - و.....)به بازیسازی روی کنسول روی اورده...... .
از لحاظ فروش کارت گرافیکی هم که گفتی به استودیو سازنده بازیها ربطی نداره و هرچقدر هم اونا کارت جدید بفروشن چیزی عاید استودیو سازنده بازی نمیشه(کما اینکه همین شرکت های سازنده گرافیک هستن که کارت گرافیکشون روی برد کنسولهاس و دارن از خط تولیدش نون میخورن)
+
علت اینکه بازی مثه lanoire هم به این زودی روی pc اومد(چون اول گفته بودن نمیاد) این بود که این بازی روی کنسولها اصلا فروش مورد انتظار راک استار رو نداشت که بعدا هم بحث ندادن حقوق به استودیو سازنده و .....هم پیش اومد و امار فروش پایین بازی هم نشون دهنده این موضوع هست
ولی بازی gta یا rdr اینطوری نیستن و مطمینا مثه چی فروش می کنندر نتیجه مطمین باشین یا راک استار gta رو واسه pc نخواهد زد و یا اگه هم بزنه با تاخیر چند ماهه منتشر خواهد کرد(که خودم فکر کنم راه عقلانی این هست که با تاخیر حدود 8 ماهه اینا برنه)....
.
.
.
.
Last edited by halflife g; 23-11-2011 at 12:55.
- ممنون من اطلاع نداشتم که LA Noire اومده
- در مورد RDR میشه مطمئن بود که برای PC دیگه نیومد اگه می خواست بیاد این اتفاق قبل LA Noire می افتد البته این نظر شخصی و برداشت منطقی هست هیچ چیزی رو نمیشه با اطمینان کامل گفت
- آره جمله بندی من افتضاح هست این رو می دونم ولی دیگه عادت شده براماز همه معذرت می خوام قبلا انشام خوب بود جدیدا نمی دونم چرا اینطوری شدم می دونین بعضی وقتا وقتی یه متنی رو می نویسم بعد خودم مرور می کنم به مشکل بر میخورم دی:
- البته نسخه PC نسخه IV هیچ وقت نمی تونه 100 ٪ بدون ایراد باشه باگ گرافیکیش برطرف میشه یه باگ گیم پلی گزارش میشه و ... کلا خشت اول در مورد پورت بازی واسه PC کج نهاده شد... حالا در هر صورت...
- خوب یه کم اغراق کردم ولی منظورم بیشتر متوجه مصرف کننده ها هم بود تعداد شرکت های بازی ساز که مایل به ارائه محصولشون روی کنسول هستند بیشتر از بازی ساز هایی هست که علاقمند به ارائه اونبر روی PC هستند مثلا کرایتک و ... که برای PC معروف هستند به مایه گذاشتن ولی خوب جو مشکل داری که همون AP هست و فضای اقتصادی دنیای گیم رو تا حدودی متشنج کرده و منجر به جنگ نرم افزاری بین سازنده ها و هـکـر ها شده این وسط بیشتر متوجه پلتفورم PC هست چون استفاده از نسخه PC در کل راحت تر و کم هزینه تر هست از هر لحاظ که بخوای حساب کنی البته استفاده از محصول وگرنه در مورد خرج گذاشتن همه می دونیم هرچی واسه گیمینگ کردن PC هزینه می ذاری بازم جا داره... ولی دسترسی به گیم هاش خیلی ساده اس اینکه گفتم رو به موته قبول دارم اغراق هست ولی برای خودم که اینطوریه تو یه فرصت دیگه می خوامیه مقاله بنویسم در این مورد فعلا اینجا جاش نیست
- با این حرفت منم توی پست قبلم موافقت کردم دیگه... من گفتم که برای سود هم نباشه واسه نگه داشتن تعداد علاقمندان GTA هم که شده این احتمال وجود داره که بازی رو برا PC بده و این به عقیده من می تونه دلیل اصلی برای اومدن GTA V واسه PC باشه... مثلا کسی واسه نیومدن RDR واسه PC داد و بی داد راه ننداخت چون PC گیمر ها خیلی دور موندن از شاهکاری به اسم RDR تا کسی RDR رو بازی نکنه به خاطرش نمی جنگه شما فرض کن ورژن بعدی RDR تولید بشه بگن مثلا واسه XB360 یا PC نمیاد فقط واسه PS3 میاد (یه فرض موهوم هست که گرفتم چنین چیزی نمیشه اصلا) اونقت همه XB360 دارها که RDR رو بازی کردن میان سر و صدا راه می ندازن که چرا نیومده چون می دونن که RDR چه عنوان بی نظیری هست ولی این جو فعلا برای PC گیمر ایجاد نشده خیلی از PC گیمر ها که RDR رو تجربه نکردن احتمالا براشون مهم نیست RDR بازی کنن یا نکنن چون شیرینیش رو حس نکردن... RDR از GTA هم برای من شیرین تر و جذاب تر و اعتیاد آور بود
- والا چی بگم این قسمت بحث پیچیده اس مسائلی توی قسمت مالی هست که تا یه سخنگوی رسمی سازنده نیاد و توضیح بده ماها نمی تونیم با اطمینان اظهار عقیده کنیم که بله حتما سود داره یا نداره... میگم مسائل پوشیده زیادی هست که به قول معروف ما اگه یکیش رو بدونیم و ازش اطلاع داشته باشیم دوتاشو هم نمی دونیم و ازش بی خبریم واسه همین بیان اینکه حقیقتا سودی که می کنن ارزش سرمایه گذاری داره یا نه؟ گواه این حرف ها هم عناوینی هست که فقط کنسولی هستند RDR Castlevania LOS - Alan Wake و خیلی عناوینی که می بینیم برای پلتفورم PC نمیان اصلا به هر حال پس میشه مطمئن بود یه مسائلی هست... و هیچ ربطی به کشش PC نداره چون می دونیم یک PC خانگی خوب و قوی قادر به اجرای هر بازی هست بخصوص که الان جنریشن کنسول های حال حاضر مال 4-5 سال پیش هست.
ولی خوب گمانه زنی بی فایده اس و باید منتظر تصمیم نهایی راک استار موند و دید که برای پلتفورم ها چه برنامه ای داره
راستی بهتره این تاپیک به قسمت متفرقه بره چون قرار بر اینه که تاپیک اصلی بعدا ایجاد بشه و اینجا برای اینکه برای هر خبر و شایعه ای که پیرامون بازی درز می کنه دیگه تاپیک زده نشه باقی مونده یه صحبتی با تیم باید بکنم اگه اوکی بود فعلا به اونجا میره و تا ایجاد تاپیک اصلی محفلی برای درج اخبار و شایعه ها میشه... البته یه خواهش از همه حضار جریان این تاپیک به دلیل شرایط ویژه عنوانش هست و حساس بودنش هست برای همین از بسته شدنش جلوگیری کردم و واسه همین هم مشکلاتی برام ایجاد شد که نباید پا برجا می موند پس خواهشم اینه که این موضوع به بازی های دیگه تعمیم پیدا نکنه چون اصلا اصولی نیست.
شرمنده سر درد دادم و صحبت هام طولانی شدن
یه خبر خیلی خیلی جالبی امروز اومد که توصیه می کنم دوستان بخوونن چون خیلی مرتبط به بحث ما در مورد اومدن و یا نیومدن gta روی pc هست:
بازی I am alive یکی از بازیهای پر سر و صدای ubisoft هستش که قرار بصورت ارکیدی(یعنی بازی 20 دلاری) برای ps3 و x360 عرضه بشه..... .
از creative director یوبی سافت پرسیدن که این بازی آیا برای pc م خواهد اومد یا نه ؟؟؟که ایشون در جواب گفتن :
ترجمش میشه :He said: “Are these people just making noise just because there’s no version or because it’s a game they actually want to play? Would they buy it if we made it?”
Even if the demand’s there, there’s still one thing holding back any PC release: the threat of piracy.
“It’s hard because there’s so much piracy and so few people are paying for PC games that we have to precisely weigh it up against the cost of making it,” said Mettra.
"کسایی که بازی رو روی pc طالب هستن و به خاطرش سر و صدا می کنن اگر ما بازی رو روی pc بسازیم اونو می خرن؟؟؟حتی اگه تقاضایی برای محصول باشه هنوز یک مورد وجود داره که جلوی عرضه بازی روی pc رو می گیره : تهدید پایرسی(یا بازیهای کپی)....
این موضوع بسیار سخت هست و به خاطر کپی زیاد بازی روی pc افراد بسیار اندکی بازی رو می خرن و ما باید برای هزینه ساختش روی pc سبک سنگین کنیم "
+
حالا دوستان تصور کنن این یه بازی ارکید هست که فوقش خیلی موفق بشه 1 میلیون خواهد فروخت ولی بازی مثل GTA که میشه تقریب زد 20 میلیون یا بیشتر خواهد فروخت نباید نگران عرضه بازیش روی PC باشه؟؟؟؟؟
ممنون
/
/
/.
.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)