تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 16 اولاول ... 789101112131415 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 157

نام تاپيک: FIFA Street

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

میخوام این بازی هرچی آفلاین داره بگیرمشون می ارزه
    کل اچیومنتای افلاینش 750 تاس که خوشبختانه گرفتم چرا می گم خوشبختانه؟ چون چند ساعت پیش سیوم به فنا رفت موقع سیوینگ فریز شد دستگاه سیو کراپت شد رفت پی کارش حیف اون همه وقت البته دیگه چیزیشنمونده بود هر چی داشت آنلاک کردم ولی خدائیش کمتر از اونی که فکر می کردم مشغولم کرد من می گفتم یه دو سه ماهی منو الاف خودش می کنه که 3 روزه شخمش زدم رفت فقط تو کف تیم کلاسیک موندم لا مصب سر انلاک کردن همین تیم کلاسیک سیو خراب شد فینال رو که بردم و پیغام داد که تیم کلاسیک انلاک شد سیو خراب شد یعنی دستگاه فریز شد عیب نداره فدای سرم

2. 3 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

کل اچیومنتای افلاینش 750 تاس که خوشبختانه گرفتم چرا می گم خوشبختانه؟ چون چند ساعت پیش سیوم به فنا رفت موقع سیوینگ فریز شد دستگاه سیو کراپت شد رفت پی کارش حیف اون همه وقت البته دیگه چیزیشنمونده بود هر چی داشت آنلاک کردم ولی خدائیش کمتر از اونی که فکر می کردم مشغولم کرد من می گفتم یه دو سه ماهی منو الاف خودش می کنه که 3 روزه شخمش زدم رفت فقط تو کف تیم کلاسیک موندم لا مصب سر انلاک کردن همین تیم کلاسیک سیو خراب شد فینال رو که بردم و پیغام داد که تیم کلاسیک انلاک شد سیو خراب شد یعنی دستگاه فریز شد عیب نداره فدای سرم
    واسه باز کردنشون باید کار خاصی کرد یا همین که بخش ورلد تور رو تموم کنی باز میشن؟

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

واسه باز کردنشون باید کار خاصی کرد یا همین که بخش ورلد تور رو تموم کنی باز میشن؟
    نه کارایی هست که ممکنه حتی با تموم کردن ورلد تور باز نشه مثلا ممکنه نتونی توپ رو طوری بکوبی به دیوار که بعد از ریفلکت شدن وارد دروازه حریف بشه این کار اچیومنت داره یا با دروازبانت گل بزنی اچیومنت داره اینکه 8 تا از بازیکنان تیمت به لول 50 برسن اچیومنت داره لیستشونر خودت می تونی چک کنی اچیومنتای آنلاینشم مشخصه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

نه کارایی هست که ممکنه حتی با تموم کردن ورلد تور باز نشه مثلا ممکنه نتونی توپ رو طوری بکوبی به دیوار که بعد از ریفلکت شدن وارد دروازه حریف بشه این کار اچیومنت داره یا با دروازبانت گل بزنی اچیومنت داره اینکه 8 تا از بازیکنان تیمت به لول 50 برسن اچیومنت داره لیستشونر خودت می تونی چک کنی اچیومنتای آنلاینشم مشخصه
    نه اشتباه متوجه شدی
    منظورم باز کردن تیم های بازی مثل ستارگان اروپا و جهانه
    در ضمن من روی هارد بازی میکنم ولی واسه باز کردن استادیوم ها گفته باید روی مدیوم بازی کنی چرا؟

6. این کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

یه تیم درست کردم،اسمشم گذاشتم Tehran Lions،جالب اینکه تا رفتم تو World Tour،اون بازیکنی که تویه فیفا 12 باهاش Virtual Pro بازی کردم و آوورد و گفت میخوای اینجا هم این شخصیتت هم باشه؟،منم از خدا خواسته OK دادم،خوب بود این قسمتش.............

ولی نمیدونم چرا بازیکنام اینقد زود دارن پیشرفت میکنن،همه بازیهارو هم هارد بازی میکنم،فیلمایی هم که از هر شهر نشون میده خیلی باحاله.................
    فقط من نمیدونم چرا تو هر تورنمنتی میرم یا با بولتون هم گروهم یا با لاتزیو...............
    راستی این Skill های بازیکن های واقعی رو هم جلب نتونستن دربیارن،آخه جبرئییل سیسه کی تو دنیای واقعی میتونه توپ رو پشت گردنش نگه داره،کم مونده بود پیرهنشو هم درباره وسط زمین...................

بیشتر اِلمان های بازی خویه یه جز هوش مصنوعی که یا خیلی افتضاحه یا خیلی زیاده که اصلا نمیشه بازی کرد،حده وسط نداره.................

============================

واسه وردل تور باید حتما بریم تو محیط لایو؟من که بن شدم از لایو باید چیکار کنم؟تورنمنت نداره کلا بدون رفتن تو محیط انلاین؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

============================

واسه وردل تور باید حتما بریم تو محیط لایو؟من که بن شدم از لایو باید چیکار کنم؟تورنمنت نداره کلا بدون رفتن تو محیط انلاین؟
    نه نیازی نیست اول میگه میخوای تو لایو بازی کنی یا نه تو هم کنسل رو میزنی و میری تو ورلد تور

9. این کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

نه نیازی نیست اول میگه میخوای تو لایو بازی کنی یا نه تو هم کنسل رو میزنی و میری تو ورلد تور
    ==================

حقا که یه مهندس کاملی...مهندس جان ولی چند تا نکته مونده این جا.......چرا نمیشه وسط بازی تعویض کرد و چرا نمیشه وقت بازیو زیاد نمایییید؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

==================

حقا که یه مهندس کاملی...مهندس جان ولی چند تا نکته مونده این جا.......چرا نمیشه وسط بازی تعویض کرد و چرا نمیشه وقت بازیو زیاد نمایییید؟
    دیگه اینو از سازندگانش بپرس
    نمیخواد من پرسیدم
    گفتن قصد ما ساختن شبیه ساز فوتسال نبوده و صرفا میخواستیم همون خیابونی رو با قوانین فوتسال تو بازی بگنجانیم که طرفداران این رشته هم راضی بشن
    وقت بازی هم در EVENT ها نمیشه زیاد کرد ولی تو کاستوم میشه زیاد کرد که بیشتر به درد دو نفره بازی کردن میخوره

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من از غم دوری چشمای تو بیمارم...میدونستی؟ببین این فوتبال خیابونیش خیلی حال میده...قشنگ با بسرخالم عیدمون رو بر کرده بود.....

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

واقعا ادم هر چی بیشتر بازی میکنه بیشتر جذب بازی میشه ...
    خوبه اچیومنت های بازی رو هم مثل فیفا نکردن که برای گرفتن هر کدوم باید ساعت ها بازی کنی !!!
    البته باگ های بازی هم بعضی مواقع رو اعصابه ...
    حالا اگه وقت شد توی عید یه نقد از بازی بنویسم .. ولی وقت زیاد می طلبه !!!
    +
    کلا غیر از این چند نفر کس دیگه ای بازی نکرده ؟!
    حامد تو هم برو نینجا گایدن 3 رو بازی کن .. اون بازی به درد تو میخوره
    Last edited by CATALONIA; 26-04-2012 at 12:09.

14. 4 کاربر از CATALONIA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •