آره خب، اما قطعا روی سرعت لود شدن بازی تاثیر داره.
آره خب، اما قطعا روی سرعت لود شدن بازی تاثیر داره.
راستی توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم همین مطلب مورد سوال قرار گرفته!! احیانا کپی پیست نیست؟؟!!البته اونجا hp dv7 رو گفته.
من واسه لپ تاپم استند فن خنک کننده میخوام بگیرم چی پیشنهاد میکنید؟ خروجی فن 6199 که میدونید کنار لپتاپ هست
همش توو خونه استفاده می کنم و به شارژر .. کار زیاد میکشم فنش شدید کار میکنه
مرسی
Last edited by ferreroir; 30-03-2012 at 14:23.
سلام
جدیدا فن لپ تابم خر خر میکنه ، وبکم هم بعد از آخرین آپدیت ویندوز از کار افتاد (cyberlink آپدیت کردم فایده نداشت ) چیکار کنم؟!!![]()
وب من هم با cyber مشکل داره ولی با یاهو کارمیکنه فکرکنک باید لب تاپ باز کنی و فنشو تمیز کنی البته من تا حالا باز نکردم با جاروبرقی خاکشو گرفتم لوله جاروبرقی بزار زیرش تمیز کنه
---------- Post added at 03:58 PM ---------- Previous post was at 03:55 PM ----------
وب من هم با cyber مشکل داره ولی با یاهو کارمیکنه فکرکنم باید لب تاپ باز کنی و فنشو تمیز کنی البته من تا حالا باز نکردم با جاروبرقی خاکشو گرفتم لوله جاروبرقی بزار زیرش تمیز کنه![]()
سلام
دوستان کسی لینک آخرین ورژن درایور گرافیک رو نداره؟!
amd radeon 6770
تشکر از دوستمون...
میشه از خود سایت amd گرفت آخرین ورژن رو؟!
دکمه های fn+b که برای فعال کردن و غیر فعال کردن beast audio هست کار نمیکنه .beats audio فعاله ولی این دکمه ها رو میزنم هیچ اتفاقی نمیفته . مشکل چیه؟
میشه ولی ازخود اچ پی بگیر که مطمینی مال لب تاپ خودته
---------- Post added at 10:33 PM ---------- Previous post was at 10:31 PM ----------
از منو ببین control beats audio setting بالا میاد تازگی اپدیتی چیزی نکردی که بعدش این مشکل پیش بیاد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)