تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 12 اولاول ... 789101112 آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 111

نام تاپيک: hp pavilion dv6-6199ee

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

آره خب، اما قطعا روی سرعت لود شدن بازی تاثیر داره.

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

روی این حساب میگم که خودم تستش کردم .
    من و دادشم سر خرید لپ تاپ با هم رقابت می کنیم و هر کدوم یک لپ تاپ با برند متفاوت رو انتخاب می کنیم . مثلا دادشم مارک ASUS سری GAMING رو انتخاب کرد که مشخصاتش از این قرار بود( قیمت: 2400000 تومان) :

Asus G53JW 3D Gaming

Processor: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Graphics Adapter: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1.5 GB
    Display: 15.6 inch, 16:9, 1366x768 pixels, glossy: yes
    RAM: 8GB DDR3 BUS 1060
    HDD: 1TB 7200 RPM
    پورت :USB 2.0 3, 1 USB 3.0

و من هم در کمتر از گذشته 1 ماه لپ تاپ HP Pavilion dv6 6199ee رو گرفتم که مشخصاتش از این قرار بود ( قیمت 1600000 تومان) :

HP Pavilion dv6 6199ee

Processor: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Graphics Adapter: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2GB
    Display: 15.6 inch, 16:9, 1366x768 pixels, glossy: yes
    RAM: 8GB DDR3 BUS 1333
    HDD: 750 GB 5400 RPM
    پورت :USB 2.0 2, 2 USB 3.0

و حالا امکانات اضافی شون : HP دارای کارت صدای پیشرفته تر نصبت به ASUS هست با سه عدد سکوت برای پخش صدا و همینطور دارای Fingerprint یعنی اثر انگشته هستش و نا گفته نماند که وزنش هم از ASUS سبک تر هست و از ASUS قشنگ تر هم هست وقتی دادشم خریدش اول فکر کردم اسکنر خریده نه لپ تاپ بگذریم. و حالا بازی های تست شده برای قدرت این دو لپ تاپ عبارتند از : GTA IV EFLC - METRO 2033 - BATMAN ARKHAM CITY - NFS HP - Crysis 1 تمام بازی ها با برنامه FARPS تست شده که وقتی بازی GTA IV EFLC روی هر دو دستگاه اجرا کردیم به دلیل کم بود حافظه گرافیک ASUS به مقدار 1538 MB وقتی تنظیمات گرافیک رو روی VERY HIGH گذاشت رنگ حافظش نارنجی میشد که نشان می داد کمبود حافظه داره و داره بهش فشار میاد ولی HP به دلیل داشتن حافظه گرافیک 2086 MB بدون هیچ مشکلی میشد گرافیک بازی رو برد بالا و بعد تست سرعت بازی بود که HP با بالاترین تنظیمات گرافیک حداکثر 39 FPS و حداقل 21 FPS میداد و ASUS هم با همین تنظیمات حداکثر 25 FPS و حداقل 12 FPS میداد که بعد از این آبروریزی که برای دادشم پیش آمد دیگه به ادامه ی بقیه بازی ها نه پرداخت و پرچم سفید رو برد بالا و حالا نتیجه گیری : به نظر شما ارزش داره آدم 1 میلیون تومان پول بده یه لپ تاپ بخره که فقط یک عینک سه بعدی بیشتر داره
    راستی توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم همین مطلب مورد سوال قرار گرفته!! احیانا کپی پیست نیست؟؟!! البته اونجا hp dv7 رو گفته.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

من واسه لپ تاپم استند فن خنک کننده میخوام بگیرم چی پیشنهاد میکنید؟ خروجی فن 6199 که میدونید کنار لپتاپ هست
    همش توو خونه استفاده می کنم و به شارژر .. کار زیاد میکشم فنش شدید کار میکنه

مرسی
    Last edited by ferreroir; 30-03-2012 at 14:23.

داره خودمونی میشه Hossein13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    جدیدا فن لپ تابم خر خر میکنه ، وبکم هم بعد از آخرین آپدیت ویندوز از کار افتاد (cyberlink آپدیت کردم فایده نداشت ) چیکار کنم؟!!

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام
    جدیدا فن لپ تابم خر خر میکنه ، وبکم هم بعد از آخرین آپدیت ویندوز از کار افتاد (cyberlink آپدیت کردم فایده نداشت ) چیکار کنم؟!!
    وب من هم با cyber مشکل داره ولی با یاهو کارمیکنه فکرکنک باید لب تاپ باز کنی و فنشو تمیز کنی البته من تا حالا باز نکردم با جاروبرقی خاکشو گرفتم لوله جاروبرقی بزار زیرش تمیز کنه

---------- Post added at 03:58 PM ---------- Previous post was at 03:55 PM ----------

سلام
    وب من هم با cyber مشکل داره ولی با یاهو کارمیکنه فکرکنم باید لب تاپ باز کنی و فنشو تمیز کنی البته من تا حالا باز نکردم با جاروبرقی خاکشو گرفتم لوله جاروبرقی بزار زیرش تمیز کنه

6. این کاربر از shy_majid_ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sadeghbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    سرزمین پارس

پيش فرض

سلام
    دوستان کسی لینک آخرین ورژن درایور گرافیک رو نداره؟!
    amd radeon 6770

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام
    دوستان کسی لینک آخرین ورژن درایور گرافیک رو نداره؟!
    amd radeon 6770
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

9. این کاربر از shy_majid_ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sadeghbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    سرزمین پارس

پيش فرض

تشکر از دوستمون...

میشه از خود سایت amd گرفت آخرین ورژن رو؟!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

دکمه های fn+b که برای فعال کردن و غیر فعال کردن beast audio هست کار نمیکنه .beats audio فعاله ولی این دکمه ها رو میزنم هیچ اتفاقی نمیفته . مشکل چیه؟

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

تشکر از دوستمون...

میشه از خود سایت amd گرفت آخرین ورژن رو؟!
    میشه ولی ازخود اچ پی بگیر که مطمینی مال لب تاپ خودته

---------- Post added at 10:33 PM ---------- Previous post was at 10:31 PM ----------

دکمه های fn+b که برای فعال کردن و غیر فعال کردن beast audio هست کار نمیکنه .beats audio فعاله ولی این دکمه ها رو میزنم هیچ اتفاقی نمیفته . مشکل چیه؟
    از منو ببین control beats audio setting بالا میاد تازگی اپدیتی چیزی نکردی که بعدش این مشکل پیش بیاد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •