اینجا شیراز . کاملا تایید میشه. دایی من در پاساژ صدف هست. کل خبر تایید میشه. بهشون بدجور گیر دادن. میگن جریمش هم فقط مالی نیست!
ما که شکر خدا با سرعت 20 کیلوبایت عزممونو جزم کردیم دانلودش کنیم!![]()
اینجا شیراز . کاملا تایید میشه. دایی من در پاساژ صدف هست. کل خبر تایید میشه. بهشون بدجور گیر دادن. میگن جریمش هم فقط مالی نیست!
ما که شکر خدا با سرعت 20 کیلوبایت عزممونو جزم کردیم دانلودش کنیم!![]()
از طریق افراد زیرزمینی![]()
هیچی یا دانلودش کن . یا از سایت های بازی بخر.... فکر کنم همین p30ورلد هم بزاره برای فروش
تبلیفات
Last edited by SA.JJ.AD; 19-10-2011 at 01:47.
من همین الان زنگ زدم جایی که همیشه می خرم گفت به محض اومدن بازی بازی رو میاره و میده بهم
من به دوستم که همیشه ازش میخرم زنگ زدم گفت گور بابای... میارم خوبشم میارمتازه یه بار هم بهش تذکر داده شده
![]()
سلام . دانلود با لینک مستقیم!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بابا اینا چرت پت میگن اون بازیه چی بود آها gta iv گفتن ممنوعه همه دارن الان
حالا فیلمی میشه برای بازی فروشا که بازی رو بندازن به مردم بدبخت حتما میزنن تو 10 دیویدی![]()
اینا رو فروشنده ها یه مقدار شایعه میکنن قیمت بازی رو ببرن بالا هدف هم دزدی هست فقط... برای همین GTA هم اینطوری کردن که قیمت بالا بفروشن و بیشتر هم میگرفتن بازی رو ولی دانلود کرد بهتره تا از این ها بازی رو خرید...
بازیی هم که ممنوع باشه همه دارن دیگه چون ممنوع هست! : دی
+
یه چند جا هم بتلفید 3 رو به اسم عنوانی در سبک cod میفروشن میگن بتلفیلد در سبک cod هست طرف هم فک میکنه توش کاپیتان پرایس و اینا داره !!!اینطوری که معلومه nfs the run رو هم به جای GTA میفروشن!
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)