2 روز اول برا دارندگان moh limited هست بعد اونopen میشه
بله باید دانلود کرد
2 روز اول برا دارندگان moh limited هست بعد اونopen میشه
بله باید دانلود کرد
حالا چقدری میشه حجمش؟
میشــــــــــــــــــــــ ـــــــــه یکی جواب بده . حجم Beta تقریبا چقدره برای دانلود.بعد 2 روز می تونن همه دانلود کنن و بازی کنن به قول دوستمون Open میشه؟چه تاریخی Beta میاد؟
Last edited by Mool Tee; 17-09-2011 at 00:47.
میشــــــــــــــــــــــ ـــــــــه یکی جواب بده . حجم Beta تقریبا چقدره برای دانلود.بعد 2 روز می تونن همه دانلود کنن و بازی کنن به قول دوستمون Open میشه؟چه تاریخی Beta میاد؟
یه سوال خیلی اساسی :
با این سیستم اصلا میتونم بازی کنم
vga : geforc 9400 gt 1g
cpu : core 2 duo e4500
ram : 3gig
---------- Post added at 04:01 PM ---------- Previous post was at 04:01 PM ----------
اصلا این بتا چی هست که هی میگی ؟ واسم توضیح بده![]()
من که او بالا گفتم که
حجمش احتمالا در حد یه dvd5 باشه(با توجه به حجم نسخه الفا)
یعنی حدود 5 گیگ.ولی کی میاد ؟ همه می تونن بعد 2 روز دانلود کنن؟Open میشه؟
---------- Post added at 04:33 PM ---------- Previous post was at 04:32 PM ----------
با بالاترین جزئیات که اصلا نمیشه ولی با جزئیات پایین میشه بازی کرد
بتا هم مثل آلفا هست
اصلا این بتا و آلفا چی هست ؟ به چه درد میخوره
چقدر توضیحت کامل بود![]()
شرکت سازنده 2 نسخه از بازی میده بیرون تا افراد خاص بازی کنن (درست نمی دونم واسه الفا چه کسانی می تونستند) بازی کنن(این تشویقه دیگه) .یکیش Alpha هست و بعدی که داره میاد Beta هست.این یکی بعد 2 روز همه می تونن بازی کنن.دو روز اول واسه کسایی هست که moh limited edition رو خریدن و بعدش Open میشه![]()
Last edited by Mool Tee; 17-09-2011 at 16:14.
بنظر من با این سیستم میتونی با زحمت در رزولوشن Full HD بازی کنی. من چند تا سیستم دور و برمه از جمله یه سیستم مبتنی بر Core i7 . با سیستم مشابه یکی شما یه ذره قویتر دارم MW2 , MW3 و Black OPs هفت گیگی رو در حالت 1080p الان بازی میکنم.ولی طبیعیه fps خیلی بالایی نخواهی داشت یه چیزی در حد 18 الی 22fps. و تنظیمات پیشرفته تر گرافیک رو هم با این وضع نمیتونی بالا ببری مثلاً AA یا سایر جزئیات رو.خیلی لازمه پردازنده رو اورکلاک کنی چون جزو سری اولیه ی Conroe هستش.بعد میری سراغ اورکلاک گرافیک.برای اورکلاک توی انجمن سخت افزار سوال کن تا جواب درست حسابی بدن.حتماً اینکار رو بکن.
بتا برای رفع اشکال نهاییه.اصلا این بتا چی هست که هی میگی ؟ واسم توضیح بده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)