با سلام 6190 مزایای زیادی داره اما از اونجا که معایبشو خواستی تا اونجا که من اطلاع دارم صفحه نمایشش قوی نیست و از زاوایای افقی و عمودی واضح نیست . زود داغ میکنه و گارانتیشم قوی نیست
با سلام 6190 مزایای زیادی داره اما از اونجا که معایبشو خواستی تا اونجا که من اطلاع دارم صفحه نمایشش قوی نیست و از زاوایای افقی و عمودی واضح نیست . زود داغ میکنه و گارانتیشم قوی نیست
فن 6190 وقتی کار سنگین نمیکنم باهاش مثلا موقع دانلود یه دفه شروع میکنه با دور تند کارکردن . cpu هم فقط 5 درصد اشغاله. مشکل کجاست؟ طبیعیه؟
با سلام دوستان من قصد خرید HP Pavilion dv6 رو دارم دوستانی که دارن ازش راضین ؟
من زیاد بازی نمیکنم کار اتوکد شاید سنگین ترین کارم باشه
بقیش بیشتر کارهای اینترنت و سرگرمی و فیلم و ...
من چند هفته دیگه میرم دبی آیا به صرفه هست از اونجا خرید کنم ( با توجه به اینکه گارانتیای ایران هم زیاد به درد نمیخوره ).
در کل کدوم مدل dv6 بهتر است من از اینجا یا دبی بخرم ؟
بودجه در حدود 2 تومن .
آیا دوستان در مورد مدل های HP Pavilion dv6-6c38tx و HP Pavilion dv6-6c39tx اطلاعاتی دارن ؟ میشه این لپ تاپ ها رو تهیه کرد به خاطر کانفیگ بالا و کیفیت FHD ؟
با تشکر
دوستانی که 6190 دارن اگه لپتاپ مدت زیادی روشن باشه داغ میکنه مثلا 10 ساعت
کلا حرف هایی که درباره داغ کردن این دستگاه زده میشه راسته یا نه ؟
آیا داغ شدنش به حدیه که مثلا باید سریع دستگاه رو خاموش کنیم ؟
همش چرت و پرته.تا ندارید هیچ حرفی نزنید
عالیه عالی
---------- Post added at 12:49 AM ---------- Previous post was at 12:47 AM ----------
شما چرا الکی معایب واسش میگیری.من که از صفحه نمایشش خیلی راضیم.حتی با تغییر زاویه هیچ تغییری نمی کنه
البته 6b00
شما دارین این لپتاپو
خواهشا راستشو بگین تعصبی نگید آخه خیلی از اعضای این سایت با فروشنده هان
بعدشم من معمولا توو خرید این چیزا شانس ندارم
اگه به حدی داغ میکنه که مجبور بشیم خاموش کنیم لطفا بگید
من توو رووز مدام کار میکنم باهاشا
شما دارین این مدل رو
راستشو بگین
آخه من زیاد شانس ندارم
خیلی از اعضای این سایت با فروشنده ها در ارتباطن
بعدشم من زیاد در روز استفاده می کنم آیا به قدری داغ میکنه که مجبور بشیم خاموش کنیم ؟
در جواب دوستمون eafar1366 :
شما که می خوای تا 2 تومن خرج کنی ، دنبال گارانتی خوب هستی و ساعات زیادی با لپتاب کار میخوای کنی ، بهتره از سری N ایسوس بگیری که در حال حاضر N55SL مدله تو این سری. البته اگه خواستی میتونی مدل SF رو بگیری که فقط گرافیکش پایینتره و قیمتش 1660 هست.
البته اگه زیاد عجله نداری ، بهتره صبر کنی تا سری جدید لپتاب ها با سی پی یو ی Ivy Bridge برسن.
اوایل می خواستم ایسوس بگیرم
فروم هارو که می خونم مشکلات ایسوس بیشتره
از قیافش هم اصلا خوشم نمیاد
اول دنبال سری N53sv بودم باز اوون قشنگ تره
ولی hp خریدن ریسکه ولی در عوض هم خوشگلتره هم مشکلاتش کمتره
بعدشم همه فقط میگن hp خراب زیاد داره و از این حرفا در حالی که همش حرفه من توو همین فرووما کسایی رو که ایسوس داشتم دیدم و خوندم . hp دارها رو هم خوندم ایسوس رو یکی نوشته دکمش خرابه یکی میگه صداش خرابه یکی میگه صفحش می پره یکی می گفت سرعتشم از کامپیوتر قبلیه خونمون پایین تره
در کل خودمم یه بار یه مادربرد ایسوس گرفتم خراب بود کلی بد بختی کشیدم سرش چون پیچش کردم به کیس
حوصله دردسرم ندارم
نه عجله ندارم ولی با تحقیق کامل می خوام بگیرم بودجمم هم در حد 2 تومنه
راستی n55sl اومده توو ایران ؟
Last edited by eafar1366; 18-05-2012 at 15:07.
ببین دوست من بنده از اسفند 88 یه لپ تاپ اچ پی سری dv6 و مدل 2170 دارم.به خدا قسم از اون روز تا حالا فقط 80 تومان خرج رو دستم گذاشته که اونم به خاطر نوسان برق بود.بعضی روزا 20 ساعت لپ تاپم روشنه و هیچ مشکلی نداره.البته درسته که داغ میکنه ولی برای اچ پی داغ کردن طبیعیه و هیچ مشکلی نداره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)