تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 24 اولاول ... 78910111213141521 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 232

نام تاپيک: »» ویندوز 8 و ویژگیهای Windows Developer ««

پروفشنال dashmojtaba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

آقا من دوباره رفتم نصبش کردم به همون دلیل که قبلاْ گفتم ...
    یه کیس قدیمی دارم که البته ایکس پی راحت روش بالا میاد چون سون سریعتر از ایکس پی هست ۸ هم از سون میگن سریعتره گفتم حداقل مثل خود ایکس پی باید بشه خلاصه با هزار زحمتو پیدا کردن درایورای گرافیکو اینا نصبش کردم ریستارت کردم فقط ۴۵ ثانیه شات دانش طول کشید ! ۴۵ ثانیه هم از اون ور تا لوگ آن رسیدنش طول کشید اون هشت ثانیه که برا بعضیا طول میکشه برای من فقط از صفحه لوگ تا استارت طول کشید !!
    در ضمن تو این سیستم هم مثل قبلی شاهد بودم که بعضی وقتها استارت به کلی حذف میشد و دیگه موسو هرچی دورو بر مونیتور میچرخوندم هیچ کشویی باز نمیشد یعنی نه ستینگ و نه استارت و نه بقیه برنامه های اون ... در نتیجه با همون کیبورد ریستارت کردم
    باید قبول کرد اصلاْ کاربریش راحت نیست برای یه کلیناپ کرن راحت میشد بری تو استارت منو آیکونشو بزنی اما اینجا باید بری کلی دنبالش بگردی لامصبو کجا گذاشتنش ! یادم رفته‌! اما فقط میدونم یه مسیر طولانی داشت ...
    حالا بگذرد که یه بازی قشنگ داره که البته اونم میشه با یه کم ترفندکاریو رجیستری به احتمال زیاد تو سون هم اجراش کرد در کل یه روز دیگمونم بابت یادگیری کاربری این سیستم عامل خسته کننده حروم شد ...
    در یک کلام بگذارید یه اعترافی بکنم که تا حالا اینقدر کاربری با یه سیستم عامل جدید منو عصبانی و خسته نکرده بود امروز سر یکی از کارهای متداول که راحت تو همه ویندوزا انجام میشد ولی تو این انجام نشد واقعاْ جون به لب شدم و تنها کاری که نکردم کوبیدن سرم تو مونیتور بود !! (قضیه دیر خونده شدن دی وی دی ها بود یه بار اصلاْ نخوندش و تا نیم ساعت هنگ کرده بود !!)
    آدم وقتی بیشتر حرصش میگیره که میبینه هیچ فرقی هم با سون نکرده فقط سنگینتر شده ولی یه قابلیت مهمم توش حذف شده به اسم استارت ! حالا این سنگینتر شدن بابت چه خیریه که بهمون میرسه من که نفهمیدم هنوز !!
    در کل جناب ماکروسافت ... =>
    Last edited by dashmojtaba; 18-03-2012 at 19:19.

2. 3 کاربر از dashmojtaba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

من بالاخره نسخه کاملش رو نصب کردم . بدون برنامه های مجازی سازی. یه خورده هم باهاش کار کردم.
    اولا این رابط کاربری مترو که به نظرم به درد ما نمی خوره. همش در مورد موزیک و ویدیو و استور و این جور چیزهاست. میمونه قسمت اصلی خود ویندوز که به جز حذف استارت تفاوت به خصوص دیگه ای توش ندیدم.
    در کل وقتی که ویندوز 7 اومد اکثرا احساس راحتی داشتیم باهاش و به دلمون نشسته بود اما این ویندوز به دل من که ننشسته تا الان. البته می دونم که باز هم تغییر می کنه احتمالا اما فعلا که ازش خوشم نیومده.
    ضمنا مایکروسافت اشتباهی رو که در Shut Down کردن توی ویندوز ویستا داشت رو اینجا یه جور دیگه تکرار کرده که اصلا خوب نیست.

4. 6 کاربر از amirpers بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

من بالاخره نسخه کاملش رو نصب کردم . بدون برنامه های مجازی سازی. یه خورده هم باهاش کار کردم.
    اولا این رابط کاربری مترو که به نظرم به درد ما نمی خوره. همش در مورد موزیک و ویدیو و استور و این جور چیزهاست. میمونه قسمت اصلی خود ویندوز که به جز حذف استارت تفاوت به خصوص دیگه ای توش ندیدم.
    در کل وقتی که ویندوز 7 اومد اکثرا احساس راحتی داشتیم باهاش و به دلمون نشسته بود اما این ویندوز به دل من که ننشسته تا الان. البته می دونم که باز هم تغییر می کنه احتمالا اما فعلا که ازش خوشم نیومده.
    ضمنا مایکروسافت اشتباهی رو که در Shut Down کردن توی ویندوز ویستا داشت رو اینجا یه جور دیگه تکرار کرده که اصلا خوب نیست.
    همینطوره شات دان و استاراپش به شدت آزار دهندس
    کسی میدونه چجوری میشه پاسورد خواستن لوگ آن رو برداشت ؟؟؟ مجبورم هر بار برای بالا اومدنش یه پسوردی بزنم!

6. این کاربر از dashmojtaba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Dew Drop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

همینطوره شات دان و استاراپش به شدت آزار دهندس
    کسی میدونه چجوری میشه پاسورد خواستن لوگ آن رو برداشت ؟؟؟ مجبورم هر بار برای بالا اومدنش یه پسوردی بزنم!
    برای Start menu می تونید از این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید و دسترسی به استارت منو راحت تره و
    یا از نرم افزار Vistart برای ایجاد کلید استارت مشابه ویندوز سون استفاده کنید.

برای پسورد هم این کار رو انجام بدید.
    برید تو محیط CMD (از طریق search و یا تو قسمت مترو بزنید CMD) و اونجا بنویسید
    control userpasswords2
    و Enter رو بزنید.
    و یا کلید ویندوز کیبورد + R رو بزنید و تو RUN بنویسید Netplwiz و Ok کنید.
    تو صفحه ای که باز میشه تیک عبارت Use must enter a user name and password رو بزنید
    تو پنجره ای که باز میشه پسورد رو وارد کنید و OK کنید.

8. 4 کاربر از Dew Drop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

بوت منوی ویندوز 8 به دو صورت قابل تنظیمه . یا میشه از صفحه گرافیکی بوت ویندوز 8 که آبی رنگ هست استفاده کرد منتهی در این حالت برای رفتن به ویندوز 7 باید به ریست کوتاه انجام بشه !! ولی میشه در تنظیمات همون صفحه آبی رنگ ، بوت رو روی ویندوز 7 بطور پیش فرض قرار داد که دراینصورت بوت پیشرفته 8 حذف میشه و به همون بوت اولیه ویندوز 7 جایگزین میشه که در اینصورت خیلی راحت میشه بدون ریست وارد هر دو ویندوز شد .
    دوست من میشه بگی چه جوری باید تنظیم کرد تا اون بوت پیشرفته حذف بشه ؟

حـــــرفـه ای Dew Drop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوست من میشه بگی چه جوری باید تنظیم کرد تا اون بوت پیشرفته حذف بشه ؟

از طریق ویندوز سون می گم ...
    تو Search قسمت start بنویسید msconfig و گزینه ای که میاره رو باز کنید
    برید به سربرگ Boot و رو آیتم ویندوز سون کلیک کنید و پایین Set as Default رو بزنید و Apply کنید و OK.

11. 2 کاربر از Dew Drop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ALI16437's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

دوستان جدیدترین نسخه ویندوز 8 چه نسخهای است من تقریبا یک ماه قبل
    از خود سایت ماکروسافت دانلود کردم ورژن جدید رو حالا میخوام بدونم که ورژن
    جدیدتری هم اومده یانه و یک سوال دیگه میشه برای تست روی یک درایو دیگه
    کنار ویندوز سون نصبش کنم و برای تست و چقدر باگ داره ،
    اگر لینک دانلود سایت ماکروسافت رو هم بدید ممنون میشم.

مخلصیم علی

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوستان جدیدترین نسخه ویندوز 8 چه نسخهای است من تقریبا یک ماه قبل
    از خود سایت ماکروسافت دانلود کردم ورژن جدید رو حالا میخوام بدونم که ورژن
    جدیدتری هم اومده یانه و یک سوال دیگه میشه برای تست روی یک درایو دیگه
    کنار ویندوز سون نصبش کنم و برای تست و چقدر باگ داره ،
    اگر لینک دانلود سایت ماکروسافت رو هم بدید ممنون میشم.

مخلصیم علی
    کلاً یه نسخش اوائل 2012 اومد که بتای اولیش بود که فکر کنم نوشته بود بتای مخصوص توزیع کننده ها یا یه همچین چیزی حدوداً 3 4 هفته پیشم نسخه بتای مخصوص مصرف کننده ها اومده نسخه بعدیشم که همون نهایی هست میره برای تابستون که من اصلاً برام مهم نیست تابستان هم نیاد چون اصلاً با این ویندوز حال نکردم و کاربریش بسیار غیراستاندارد و سخت شده باید با هزار ترفند کارای نرمالتو انجام بدی

14. این کاربر از dashmojtaba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hps2142's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Azәrbaycan

پيش فرض

سلام دوستان . من یه مشکلی با ویندوز 8 دارم .. وقتی shut down میکنم و کامپیوتر خاموش میشه , کافیه یه دکمه از کیبورد یا موس رو فشار بدم کامپیوتر روشن میشه !!! چجوری این مشکل رو برطرف کنم که فقط با دکمه پاور کیس روشن شه؟

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام دوستان . من یه مشکلی با ویندوز 8 دارم .. وقتی shut down میکنم و کامپیوتر خاموش میشه , کافیه یه دکمه از کیبورد یا موس رو فشار بدم کامپیوتر روشن میشه !!! چجوری این مشکل رو برطرف کنم که فقط با دکمه پاور کیس روشن شه؟
    چون اولویت پاورت روی اسنتدبای تنظیم شده باید روی شات داون تنظیمش کنی
    نمیدونم والا من تو ویندوز 8 برام همچین مسئله ای پیش نیومده ...

پ.ن: ولی تو سون رو آیکون استارت منو کلیک راست میکردی میرفت تنظیمات استارت منو و تنظیمش میکردی یا اصلاً مستقیم رو خود دکمه پاور کلیک راست میکردی و تنظیمش میکردی استارت منو رو از 8 حذف کردن و الان فکر کنم باید از طریق کنترل پنل بگردی ببینی کجا میشه تغییرش داد
    Last edited by dashmojtaba; 24-03-2012 at 14:52.

17. این کاربر از dashmojtaba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •