doncerlo می خواست بفروشه
---------- Post added at 09:55 AM ---------- Previous post was at 09:54 AM ----------
poste aval ra bebin
doncerlo می خواست بفروشه
---------- Post added at 09:55 AM ---------- Previous post was at 09:54 AM ----------
poste aval ra bebin
سلام دوستان کسی از فیفا سیر نشده نمیخواد بفروشه ؟!
اگه کسی خواست بفروشه به من بگه خریدارم!
سلام. این آی دی من
papillon11....... papillon11
ما که داشتیم به یکی فروشختیم مفت مفت 14000 بره حالش رو ببره
سلام دوستان ، شما هم مشکل اتصال به سرور ea رو دارید؟ یه موقع هایی هر کاری می کنم به سرور وصل نمیشه ، اورجین وصل میشه ولی درست وصل نمیشه ، مثلا فروشگاه هاش باز نمی کنه ، بعد می ری تو بازی متصل نمیشه
دوستان من طبق راهنمایی سی دی کی رو وارد کردم بعد تا 6 درصد pause کردم و فایلهای فیفا رو از درایوی که قبلا بود به درایو origin کپی کردم تو همون شاخه مربوطه ولی وقتی دانلود رو ادامه میدم همینطور ادامه پیدا میکنه بدون اینکه 96 درصد رو سربع پر کنه لطفا راهنمایی کنید
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\EA Sports\FIFA 12]
"GDFBinary"="****\\FIFA 12\\GDFBinary_en_US.dll"
"DisplayName"="FIFA 12"
"Locale"="en_US"
"Product GUID"="{EA8ADAA9-6671-4839-A51E-0C6792B78F3E}"
"Install Dir"="****\\FIFA 12\\"
به جای **** آدرس بازی را بنویس
مثالا C:\\Program Files
بعد کپی کن تو نتپد و پسوند فایل را از txt به reg تغییر بده
یا فایل زیر را دانلود کن و روی فایل راست کلیک کن و ادیت را بزن
به جای **** آدرس بازی را بنویس
و فایل را سیو کن و دوبار روش کلیک کن و یس را بزن
با این کار نه لازم به کپی بازی در محل دیگه است و نه تغییر محل دانلود اورجین به جای دیگه
تست هم شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از راهنمایی ولی میشه بیشتر توضیح بدید که این فایل رو که درست کردم چیکارش کنم احتیاجی نیست جایی کپیش کنم . یعنی فقط روش کلیک کنم و یس رو بزنم بعد دوباره شروع کنم دانلود بازی .مشکل حل میشه . ممنون![]()
بله فقط کافی اجراش کنی بعد وفتی بر تو ارجین دیگه نباید نیاز به دانلود باشه
من اینکار رو هم کردم ولی باز هم دانلود ادامه پیدا میکنه حتی بازی رو یکبار پاک کردم و دوباره در مسیر خود برنامه ارجین نصب کردم فایده نداشت.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)