تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 79 اولاول ... 7891011121314152161 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 787

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2012 - DEMO

اگه نباشه جاش خالی می مونه dr_shahrooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

همه از دمو تعریف کردن مخصوصا" روی بحث گیم پلی که تغییرات بسیار مثبتی داشته این نسخه ، غیر از ایشون ، احتمالا" شما پی ای اس 2012 رو دانلود نکردی !
    عجب ! یعنی من نمیدونم چی بازی ای رو تست کردم ؟! عجب !
    پیشرفت پس،پیشرفت کلی نیست،برطرف کردن ایراد های عجیب و غریب خودشه !
    مثلا پس 2011 موقع پنالتی دوربین از کنار نشون میداد ولی امسال از پشن نشون میده و Jon Murphy از این به عنوان یه پیشرفت یاد میکنه یعتی واقعا llooooooooool
    شما تریلر پنالتی زدن ها تو پس 2012 رو دیدی ؟ خنده داره جدا،یارو میخواد به دروازبان ضربه ی چیپ بزنه،با بغل پا میزنه ؟
    آخه کجای دنیا(این کجای دنیا رو با صدای علی دایی بخون ) چیپ رو با بغل پا میزنن ؟ بابا به خدا تو دهات ما هم اگه بخوان چیپ بزنن،با روی پا میزنن
    بعد به سوال دیگه،تو کدوم فوتبال تو دنیا توپ که میره تو اوت،داور سوت میزنه و موقع پرتاب اوت یا ضربه ی درواره بازم داور سوت میزنه ؟
    کجای دنیا وفتی تو 60 60 متری دروازه خطا میشه،دیوار دفاعی تشکیل میشه؟
    بابا توروخدا کوکورانه طرفداری نکنین از این بازی
    کاش یه ایمیل میزدم به تهیه کننده برنامه ی خنده بازار تا از این بازی هم طنز بسازن خصوصا از حرف های صدمن به غاز آقاسی !!!! ( آقا Sea Bass رو میگم ! )

2. 3 کاربر از dr_shahrooz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hasani2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

ما كه گيج شديم ،كلي ذوق كرديم واسه دمو اونوقت اين كاربر عزيز اين همه عيب و ايراد گرفته از بازي،.....

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoodbr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تئاتر رویاها (Old Trafford)

پيش فرض

ما كه گيج شديم ،كلي ذوق كرديم واسه دمو اونوقت اين كاربر عزيز اين همه عيب و ايراد گرفته از بازي،.....
    اين كارابر عزيز كلا با خودش مشكل داره اگه اين دوست عزيز همين قدر هم با بي طرفي از fifa ميگف هيچكس از جمله خودش طرف بازي فيفا نميرفت چند صفحه قبل رو ديدم كه از دوستان فيفا باز هم از دمو و گيم پلي تعريف كردن ولي ايشون ميخوان رونالدو يا مسي از توي مانيتور تشريف بيارن بيرون و باهاش بازي كنند تا ايشون راضي باشن
    دوست عزيز برو فيفا بازي كن .حال كن و تعريف كن
    شما رو فقط و فقط خدا راضي كنه

5. 5 کاربر از masoodbr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

یدونه از حرق هایی مه زدم اگه چرت و پرت بود،خدایی که اون بالاس منو نبخشه
    شما بزار فیفا بیاد اینم که هست
    هر کدوم رو 10 ساعت بازی کن ببین کدومشون به فوتبال واقعی شباهت دارن
    ببین تو کدومشون،شما اون تاکتیک ها و اون استراتژی هایی که واسه برد حریفت داری رو میتونی پیاده کنی؟ اونوقت بازیتو انتخاب کن،ولی فقط اگه حرف هایی که من زدم کشک نبود و واقیعیت داشت،بگو خدا پدرشو بیامرزه

7. 3 کاربر از dr_shahrooz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز end_of_world's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    فعلان همينجام

پيش فرض

همه چی رو گفتی الا گیم پلی !!!!! بابا شما میخواین با آدمای کنار زمین بازی کنین مگه ؟ عجب
    من دمو رو دانلود کردم،بازی کردم،الانم دارم بازی میکنم،تنها چیزی که میتونم بگم اینه که این بازی فقط به درد تگری زدن میخوره،همین
    ضمنا بچه هایی که مال تهرانن و نمیتونن به هر دلیلی دانلود کنن،تو پ خ بهم بگن آدرس بدم بیاد بهشون دمو رو بدم ولی خب چیزی که میتونم بگم اینه که اگه دمو رو بازی نکردین،واقعا هیچی رو از دست ندادین
    آدم ماریو ی میکرو رو یازی کنه به این میارزه
    مثلا آقای سی بس اومده محیط دور رو دینامیک کنه ! یک نفر گذاشنه پشت دروازه با کت شلوار مشکی که هی راه میره بالا برمیگرده پایین !!!!! بعضی مواقع هم که مثلا داره میرا بالا به یکباره برمیگرده و میدوه پایین !!!! قثط میتونم بگم : loooooooool مسخرشو دراورده این سی بس،اومده مربی ها رو دینامیک کنه،یکی نیست بگه آخه ابله،نمیتونستی واسه هر مربی یه رنگ کت شلوار انتخاب کنی تا حداقل فکر کنیم اینا 2 تا مربین !!!!!!
    2 تا مربی عین هم یکی اینور یکی اونور !!!! تماشاچی ها رو هم مثلا اومده مدل های مختلف درست کنه !!!! خب این خیلی خوبه ولی یکی پیشش نبوده بگه ابلههههههههههه چرا تماشاچی ها یک شکل رو بغل هم چیدی ؟ نمیتونستی به خرده فاصله بینشون بدی واقعی تر جلوه کنه ؟
    شیوه ی دویدن،نحوه ی کرنر زدین و قد و بالا و شکل بازیکن ها هم داقونه
    گیم پلی بازی رو هم بهتره سکوت کنم و چیزی ننویسم
    اولا یه کم ریز بنویس بازم بچه ها پستتو میخونن بعدشم اینطوری نظم تاپیک بهم می ریزه
    چیزایی که ازشون ایراد گرفتی به شکل عجیبی به بازی وارد نیست
    اون مردی که داره بالا پایین میره مامور حراسته که بر روی بقیه کسانی که در طول بازی در پست هاشون می ایستند تذکر میده و هربریشون می کنه بالاخره تو بازی صحنه هایی پیش میاد که مجبور میشه به این ور و اونور تا به اوضاع رسیدگی کنه این ذائقه خوب کونامی رو می رسونه که اینطور فکر کرده و اون انیمیشن رو گذاشته
    چون در دنیای واقعی هم غیر از این نیست
    حرکات مربی ها مثل هم نیست اما لباس ها چرا که بازم چیز عجیبی نیست چون معمولا مربی ها کت و شلوار می پوشن تازه این نسخه دمو از کد اولیه و ابتدایی بازیه و حتی کد متوسط هم نیست چرا که حتما در نسخه دمو بعدی یا نسخه اصلی کلی جزئیات دیگه به بازی اضافه میشه اصلا شاید بشه مربی هارو ادیت کرد این بار درست مثل بازیکنا
    ما که اصلا ادیت بازی رو ندیدیم پارسال کونامی در قسمت ادیت 2011 سنگ تمام گذاشت و خیلی چیزهای جالبی رو اضافه کرد که بزرگترینش و مهم ترینش امکان ادیت کردن استادیوم بود
    من تعجب می کنم شما خودتون رو پی ای اس باز میخونید اما از هسته عملکردهای کونامی چشم پوشی کرده به جزئیات گیر میدید
    بازم تعجب می کنم از گیم پلی ایراد گرفتید
    گیم پلی بازی کاملا شبیه فیفاست اینو خدمت فیفا باز ها هم عرض می کنم
    من خودم پی ای اس بازم اما در اینکه گیم پلی فیفا برتر از پی ای اس بوده در این سال ها شکی ندارم
    اما خیلی چیزها در پی ای اس بوده که در فیفا نبوده کونامی اومده ایراد هاشو در گیم پلی برطرف کرده و سعی کرده درست مثل فیفا یک گیم پلی دینامیک روان رو درست کنه که به نظر من موفق بوده
    واقعا بازیکنا حرکاتشون خیلی خیلی واقعیه
    قبلنا می گفتن چقدر چهره بازیکنا در پی ای اس واقعیه الان همینو میشه در مورد حرکات بازیکنا گفت
    همیشه می گفتن شوت ها در پی ای اس طبیعی تر از فیفاست با وجود این گیم پلی دینامیک این قوت برای پی ای اس همچنان باقیه
    در مورد گیم پلی گفتنی هارو گفتم اما واقعا خیلی خیلی از مشکلات نسخه های قبلی برطرف شده که جای تقدیر از کونامی داره
    فکرشو بکنید در 2011 چقدر الکی الکی در جایی که توپ رو باید از بازیکن مقابل بگیرید اما دفاع سوتی میداد و گل می خوردید الان اصلا اینطور نیست
    نسبت رسپونسیونز به اگیلیتی خیلی بالاتر رفته که دفاع رو کارامد کرده
    کسی یه نگاه به استیت های بازیکنا بندازه همه چی دستش میاد این گیم پلی الکی الکی ساخته نشده کاملا مشخصه سال ها روش کار شده تا این شکلی بشه
    حالا من تعجب می کنم که کونامی میگه این تازه کد اولیه است پس فکرشو بکنید اگه مشکلات همین گیم پلی از جمله بهتر کردن سانتر ها و یه کم آسون تر کردن کنترل های دستی مخصوصا در پاس هارو اعمال بکنن چه بازی ای بشه
    همچنین کونامی امسال یکی از بهترین و جذاب ترین قابلیت های فوتبال خودش رو دوباره به بازی اضافه کرده
    در نسخه 2004 این فوتبال مودی بود به نام چلنج ها که شما باید چلنج هارو یکی یکی می رفتید و امتیاز می گرفتیدو همینطور به لول های بعد می رفتید این باعث میشد چیزهایی که نمیدونید رو یاد بگیرید و هم اینکه خودتون رو تقویت بکنید چرا که هر چلنج رو بصورت صحیح خود کامپیوتر یه بار انجام میداد
    همین قابلیت هم به 2012 اضافه شده که سال هاست طرفداران پی ای اس منتظرش بودن چون شما فکر می کنید یه بازی در داخل یه بازی دیگه وجود داره
    در نسخه دمو تنها یه بخش بسیار بسیار کوچیکی رو میشه در قسمت تراینینگ مشاهده کرد

من به جرات میتونم بگم این پی ای اس قراره بهترین پی ای اس تاریخ باشه /

9. 13 کاربر از end_of_world بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اين كارابر عزيز كلا با خودش مشكل داره اگه اين دوست عزيز همين قدر هم با بي طرفي از fifa ميگف هيچكس از جمله خودش طرف بازي فيفا نميرفت چند صفحه قبل رو ديدم كه از دوستان فيفا باز هم از دمو و گيم پلي تعريف كردن ولي ايشون ميخوان رونالدو يا مسي از توي مانيتور تشريف بيارن بيرون و باهاش بازي كنند تا ايشون راضي باشن
    دوست عزيز برو فيفا بازي كن .حال كن و تعريف كن
    شما رو فقط و فقط خدا راضي كنه
    نه دوست من باور کم من هم آدم سالمیم هم با خودم مشکل ندارم
    اگرم کسی تعریفی از PES 2012 کرده برای این نبوده که PES 2012 خوبه،برای این بوده که PES 2011 خیلی داقون بوده،و در مقایسه با اونه که میگن بازی بهتر شده ولی این معنیش این نیست که این بازی عالیه !
    یه مثال بزنم،مثلا فرض کن یه نفر تو برفا مونده و شب تو برفا میخوابه
    بهش بگم بیا دم در ما یه جا میتدازیم اینجا بخواب و طرف بیاد و بخوابه
    بعد بهش میگن آقا جات چطوره ؟
    میگه عالی خیلی پیشرفت داشته،قبلا رو برف میخوابم ولی الان اینجا گرم تره یه جا هم برامون انداختن میخوابیم توش
    سوال من اینه : آیا دم در جای خوبیه واسه خواب ؟ اگه جواب منفیه پس چرا این آقا گفت دم در جای خوبیه ؟ (عجب مثال عجیب غریبی زدما ! )

11. این کاربر از dr_shahrooz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hadishi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

اگر کسی بازی رو نقد می کنه دلیل نمیشه که طرف تعصب رو فیفا داره من خودم تا Pes 2010 بازی کردم بعد فیفا 11 واقعا خوب کار کرد نسخه کنسول نمی گم پی سی کنسول که جای خود دارد همه دوست دارن هر سال دو بازی رو انجام بدن اما بحث تعصب نیست واقعا pes عقب افتاده این دمو هم جز مواردی فرقی نداشته یک جور بعضی از افراد می گن گیم پلی عالی خوب وقتی تعریف از گیم پلی میشه توضیع بدین کدوم قسمت گیم پلی پیشرفت کرده نه فقط از کلمه عالی استفاده کنید و به این دوستمون هم حق بدین کسی که فیفا بازی می کنه توقع از بازی بالا میره چون فیفا تو مورد گیم پلی قابل مقایسه نیست با حریف خود و در اخر یک مثال ساده همین انجمن می تونید برید مشاهده کنید هر وقت که تاپیک pes جدید زده میشد از فیفا بازدیدش بیشتر بود حالا عوض شده تاپیک فیفا 12 بیشتر شده من اصلا نمیگم کسی pes بازی نکنه هر 2 بازی رو حتما بازی کنه هر کدوم بهتر بود انتخاب کنه شاید کسی پیدا شه از بازی شبیه ساز بدش بیاد

13. این کاربر از hadishi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من فقط فقط به یک شخص احترام میزارم
    اون کسی که بگه : قبول دارم که بازی ایراد های زیادی داره و قبول دارم که حداقل تو این 2 سال اخیر فیفا از این بازی جلو زده و پیشرفت چشم گیری داشته اما من با این بازی به هر دلیلی حال میکتن و وقتی بازی میکنم بهم حس خوبی میده در حالی که وقتی فیفا بازی میکنم همچین حسی رو دریافت نمیکنم
    اینجاس که من میگم : به شما وبازی مورد علافتون احترام میزارم

15. این کاربر از dr_shahrooz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال pedramgolchin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

نه دوست من باور کم من هم آدم سالمیم هم با خودم مشکل ندارم
    اگرم کسی تعریفی از PES 2012 کرده برای این نبوده که PES 2012 خوبه،برای این بوده که PES 2011 خیلی داقون بوده،و در مقایسه با اونه که میگن بازی بهتر شده ولی این معنیش این نیست که این بازی عالیه !
    یه مثال بزنم،مثلا فرض کن یه نفر تو برفا مونده و شب تو برفا میخوابه
    بهش بگم بیا دم در ما یه جا میتدازیم اینجا بخواب و طرف بیاد و بخوابه
    بعد بهش میگن آقا جات چطوره ؟
    میگه عالی خیلی پیشرفت داشته،قبلا رو برف میخوابم ولی الان اینجا گرم تره یه جا هم برامون انداختن میخوابیم توش
    سوال من اینه : آیا دم در جای خوبیه واسه خواب ؟ اگه جواب منفیه پس چرا این آقا گفت دم در جای خوبیه ؟ (عجب مثال عجیب غریبی زدما ! )
    آقای دکتر!! شهروز عزیز
    بین تمام دوستانی که دمو رو بازی کردن چند نفر مثل شما نظر دادن؟؟؟
    فن های فیفا که سابقه شون توی انجمن خیلی بیشتر از من و شما هست بلا استثنا با بازی کردن 2012 تعریف و تمجید کردن ازش ولی شما .....؟؟؟!
    من خودم از کسانی بودم که سال پیش رفتم طرف فیفا ولی امسال با دیدن دموی pes 2012 خیلی خیلی بهش امیدوار شدم
    لطف کنید نظرات کورکورانه ندید
    بازی خیلی پیشرفت داشته اینو هیچکس نمیتونه انکار کنه ولی ایراد داره چون ساخته دست بشره

17. 4 کاربر از pedramgolchin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه karnavaleroos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    DreamZ

پيش فرض

بچه ها منم نصب کردم و دارم بازی میکنم باورم نمیشه این همون pes باشه اصلا یه چیز دیگه شده از گیم پلی گرفته تا گرافیک واقعا شاهکاره مطمئنم امسال جلوی فیفا حرفی برا گفتن داره
    امیدوارم تو نسخه نهایی گند نزنن به این
    در یک جمله بالاخره پادشاه برگشت

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •