تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 13 اولاول ... 78910111213 آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 121

نام تاپيک: مواردی برای نگهداری بهتر خودرو ( لطفا تجربیات مفید و نکات فنی رو بذارید )

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

دوستان هر چند وقت یک بار باید توی ماشین ضد یخ بریزیم؟

ما چون پارکینگ نداریم و ماشین رو بیرون میذاریم از شیشه شوی زیاد استفاده میکنیم.چند سری از این مایع های شیشه شوی گرفتیم ولی تند تند تموم میشه.امکانش هست به جای اون مواد از چیز دیگه ای استفاده کرد؟
    شما همون اول زمستون که ضدیخ و آب رادیاتور رو چک کنید کافیه و نیازی به اضافه کردن مجدد ضدیخ در ضورت سالم ودن سیستم رادیاتور نیست.
    مایع شیشه شویی که الان دارین مصرف میکنید خوبه و به هر حال همونطور که خودتونم میگید به طور مرتب دارین استفاده میکنید
    پس مصرف شما بالاست و اگرنه مایع مناسبه و درسته

2. 2 کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ahmad154's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت

پيش فرض

با سلام
    در مورد ضد یخ
    1- اگه کم میکنه زیر ماشین رو بررسی کنید ببینید قطره ای چیزی نریخته باشه اگه بود نشتی داره باید یه مکانیک ببینه
    2- اگه کم نمیکنه حد اکثر عمر ضد یخ دو سال هستش (خوباش) و بعد از اون کارایی نداره و ممکنه بعلت امکان رسوب گذاری نتیجه منفی هم بده ش عوض کنید .
    برای مایع شیشه پاک کن هم مخلوطی از آب مقطر و مقدار بسیار کمی شیشه پاک

4. 3 کاربر از ahmad154 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

نکات آموزشی قبل از سفر نوروزی

رییس اداره فنی و مهندسی پلیس راهنمایی و رانندگی تهران‌بزرگ به رانندگان توصیه کرد که پیش سفر از سالم‌بودن برف پاک‌کن و آب‌پاش وسیله‌نقلیه اطمینان حاصل کنید و هرگز با وسیله نقلیه دارای نقص فنی مسافرت نکنید.
    سرهنگ مراد مرادی در تشریح اقداماتی که رانندگان پیش از سفر حتما به مراکز مجاز معاینه فنی برای اطمینان از سلامت وسیله‌نقلیه خود مراجعه کنند، گفت: رانندگان از سالم‌بودن سیستم روشنایی وسیله‌نقلیه قبل از سفر اطمینان حاصل داشته باشند.
    وی با بیان اینکه وضعیت فنی وسیله‌نقلیه خود را قبل از سفر حتما کنترل کرده و هرگز با وسیله‌نقلیه دارای نقص فنی مسافرت نکنید، گفت: از وضعیت ترمزها و سطح روغن ترمز اطمینان حاصل کنید.
    مرادی همچنین به رانندگان توصیه کرد که وسیله نقلیه خود را به تجهیزات زمستانی از قبیل زنجیرچرخ، ضدیخ و ... مجهز کرده و افزود: قبل از سفر حتما از سالم‌بودن سیستم فرمان و جلوبندی وسیله‌نقلیه اطمینان حاصل کرده و وسیله نقلیه خود را حتما به جعبه‌ کمک‌های اولیه مجهز کنید.
    وی با بیان اینکه به رانندگان توصیه می‌شود که حتما یک کپسول آتش‌نشانی مخصوص را با رعایت تاریخ مصرف محتوای آن، در خودرو به همراه داشته باشند گفت: وضعیت آج لاستیک‌ها را از نظر بریدگی، ساییدگی و سایر صدمات احتمالی بررسی کرده و باد آنها را قبل از سفر حتما کنترل کنید چراکه تنظیم دقیق باد آن باعث تنظیم مصرف سوخت و نیز دوام عمر لاستیک خواهد شد.
    مرادی با بیان اینکه رانندگان از سالم‌بودن برف پاک‌کن و آب‌پاش وسیله‌نقلیه اطمینان حاصل کنند گفت: رانندگان همواره قبل از شروع رانندگی از شفافیت شیشه‌ها اطمینان حاصل کرده و در صورت کثیف‌بودن آن نسبت به تمیزبودن آنها اقدام کنند و از سالم‌بودن،‌ شفاف بودن و تنظیم دقیق آینه نسبت به موقعیت راننده، قبل از شروع حرکت اطمینان حاصل کنید.
    وی با بیان اینکه قبل از سفر از پربودن باک سوخت وسیله‌نقلیه اطمینان حاصل شود گفت: از اعتبار بیمه‌نامه شخص ثالث وسیله نقلیه خود قبل از سفر اطمینان حاصل کنید و توصیه می‌شود قبل از سفر نقشه مسیر راه‌های زمینی و معابر شهری و بزرگراهی را تهیه و به همراه داشته باشید.
    مرادی با بیان اینکه رانندگانی که از معابر کوهستانی عبور می‌کنند، توصیه می‌شود که پوشاک گرم و اضافی همراه داشته باشند گفت: در صورتی که تازه گواهینامه دریافت کرده‌اید یا اگر مدت زیادی رانندگی نکرده‌اید یا به لحاظ جسمانی و روانی شرایط خوبی ندارید، از رانندگی در بزرگراه‌ها، حرکت با سرعت بالا و رانندگی در شرایط نامساعد جوی یا جاده‌های کوهستانی که نیازمند توانایی‌های خاص خودش است، جدا بپرهیزید و در صورت استفاده از داروهای خواب‌آور و روان‌گردان هرگز اقدام به رانندگی نکنید.

منبع : مجله ماشین 91/12/28

6. 2 کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mInI_ClockEr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    رو در رو با مانیتور

پيش فرض

با سلام
    دوستان یه سوال دارم
    اینکه
    به اشتباه کیلومتر رو صفر کردم آیا ضرر داره ؟؟؟
    میشه برگردوندش؟؟؟
    البته ماشین صفر هست و همش 1000 تا رفته بود

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

شما چجوری به اشتباه صفر کردید؟
    تا جایی که من میدونم مکانیک ها میتونن این کارو بکنن و باز تا جایی که میدونم میتونن روی اعداد مختلف بزارن
    حالا الزامی نیست برش گردونید ضرری نداره
    فقط سوال شد واسم که چجوری صفر ردید؟

9. این کاربر از shabe.saket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام
    نمی دونم جای این سوال اینجاست یا نه
    چطور برچسب های شیشه جلو مثل برچسب معاینه فنی رو از روی شیشه میشه کند?

Sent from my ST15i using Tapatalk 2

11. این کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

سلام
    نمی دونم جای این سوال اینجاست یا نه
    چطور برچسب های شیشه جلو مثل برچسب معاینه فنی رو از روی شیشه میشه کند?

Sent from my ST15i using Tapatalk 2
    برچسب رو با سشوآر
    10-15 دقیقه حرارت بدید بعد کم کم برچسب رو بلند کنید
    در آخر کار اگر جای برچسب روی شیشه هنوز مونده بود
    میتونید از استون برای پاک کردنش استفاده کنید

13. 2 کاربر از hossein.az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

من یه سوالی داشتم
    من چند ماهه که سمند خریدم .. دیروز هوا سرد هم بود داشتم از سربالایی بالا میرفتم ... یهو ماشین وایساد .. از جلو ماشین دود بیرون میمومد .. یه بوی بدی هم ازش میمود که انگار بوی سوختنی بود .. اولیین بار بود اتفاق میوفتاد ..
    که وایسادم تا موتور سرد شه بعد حرکت کردم که دوباره همون بو ازش میمومد .. البته دیگه سربالایی رو ادامه ندادم و دور زدم

حالا امروزم که بعد نیم ساعت روشن بودن .. برای چند دقیقه ماشینو خاموش کردم .. استارت که زدم روشن نشد .. دزدگیر ماشینم کار نمیکرد .. انگار باتری خوابیده بود .. من رفتم از جلو ماشین دزدگیرو برای یه دقیقه بازش کردم .. بعد روشنش کردم ماشین با زور خیلی زیادی روشن شد و دوباره همون بو ازش بیرون اومد .. به نظرتون مشکل کجاشه ؟؟ ببرم باتری سازی ؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

یه سوالدیگه هم داشتم .. تو زمستون حتما باید ضد یخ توی رادیاتور ریخت ؟؟ مگه خود رادیاتور ضد یخ نداره که ابی که توش میریزیم سبزه ؟؟ دوباره باید ضد یخ بریزم .. ؟ مشکل قبلی من میتونه به خاطر ضد یخ نریختن بود باشه ؟

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض آب ریختن در رادیاتور اشتباه محض هست

یه سوالدیگه هم داشتم .. تو زمستون حتما باید ضد یخ توی رادیاتور ریخت ؟؟ مگه خود رادیاتور ضد یخ نداره که ابی که توش میریزیم سبزه ؟؟ دوباره باید ضد یخ بریزم .. ؟ مشکل قبلی من میتونه به خاطر ضد یخ نریختن بود باشه ؟
    سلام .
    مایع رادیاتور ( coolant ) فصلی نیست .
    این مایع اگر استاندارد باشه هم ضد یخ هست هم ضد جوش هم ضد زنگ و چرب کننده که با مصرفش عمر موتور و رادیاتور و بخاری و شیلنگها و واترپمپ رو چند برابر میشه .
    اطلاعات بيشتر
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 27-01-2014 at 09:13. دليل: تصحیح

17. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •