دما خوبه پس میمونه هارد و رم و پاور
که باید با یک قطعه ی دیگه ای چک بشه
دما خوبه پس میمونه هارد و رم و پاور
که باید با یک قطعه ی دیگه ای چک بشه
چشمتون روز بد نبینه. هارد 6 گیگی رو به بدبختی جا انداختم(به کمک بابام). ویندوز 7 رو که روی دی وی دی رایت کرده بودم رو به عنوان boot device نمی شناخت. مجبور شدم از ویندوز xp استفاده کنم ولی بیشتر از 3 گیگ رو اشغال کرده بود. به هیچ عنوان نیز تولید کانکشن نمی کرد(البته از نوع adsl). این هارد فکر نکنم به درد ونیدو ز7 بخوره. احتمالاً مشکل کمبود حافظه پیدا می کنیم.
باید درخواست کنم ببینم کسی می تونه یه هارد پرحجم تر به من قرض بده.
چه آزمایشات سختی هستند.
ویرایش: راستی، این هارد 6 گیگی، سکتور بد نداشت ولی 13 مورد delay داشت. یعنی هارد، خرابه؟
Last edited by قله بلند; 13-10-2011 at 16:14.
شما با ویندوز xp هم میتونید تست کنید
مسئله ای نیست شما با هارد پر حجم تر هم امتحان کنید
ساختن کانکشن که به سخت افزار مربوط نیست تو ایکس پی از all programs در accesories میتونید رو حالت pppoe نصب کنید
سلام
هر روز تا صفحه پیغام start up repair نیاد، سیستم من درست نمی شه و سامون نمی گیره. بعد از اینکه restore رو پذیرفتم، به بخش Event veiw رفتم. این پیغام یعنی چی؟
آدرس تصویر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که در img89-net گذاشته شده است.
Last edited by قله بلند; 14-10-2011 at 09:08.
پس با یه هارد دیگه هم همینطور بوده پس مشکل از هارد نیست
رم و پاور رو چک کردین
فکر کنم آخرش مین رو باید چک کنید
بایوس مین رو هم آپدیت کنید
نه هنوز روی همون هارد هستم. اگه خدا بخواد، یه هارد پیدا کردم که نتایج عملکرش رو می گم خدمتون. صبح، وقتی سیستم رو روشن کردم و دوباره همون اتفاق ها افتاد، به این قسمت رفتم و چنین چیزی دیدم. گفتم که بگم ببینم یعنی چی و منظور چی هست.
پس با یه هارد دیگه سیستم رو چک کنید و نتیجرو بگین
حتماً. نتیجه ها رو می گم.
الان که بعدازظهر جمعه است، دو RAM رو در اسلات های مشکی قرار دادم. ببینیم چی می شه تا HDD رو از فرد مورد نظر تحویل بگیرم.
ویرایش: الان یک ساعت هست که سیستم داره با تعویض جای RAM ها از اسلات های سفید به مشکی کار می کنه. وسط کار، به یک باره صفحه آبی اومد و سیستم قادر به ریست شدن و خاموش شدن نبود. سیستم رو از برق کشیدم تا تونستم روشنش کنم. دما بعد از یک ساعت کار اینگونه است:
یعنی چی؟ یعنی این اسلات ها هم مشکل دارند؟
آدرس تصویر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
Last edited by قله بلند; 15-10-2011 at 18:34.
سلام
با جابه جا کردن RAM ها و انتقال اونها به اسلات های مشکی، اوضاع، لحظه به لحظه داره بدتر می شه. همین الان، که سیستم، دو ساعتی خاموش بود، سه بار ریست شد، دو بار صفحه آبی اومد و یک بار هم رنگ ها قاطی شد. این دیگه چه وضعیه؟ نکنه، مادربورد مشکل داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)