نه من xp دارم و فیفا کانفیگ باز میشه
نه من xp دارم و فیفا کانفیگ باز میشه
این هم یک پچ جدید که منتشر شده و گفته میشه که لگ بازی رو کاهش میده
FIFA 12 Real Performance Optimizer V 1.0
This patch reduce FIFA 12 lags and general performance
دانلود:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منبع:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای اونایی که هنوز با دسته مشکل دارن و نمیتونن تنظیمش کنن این فایلو میزارم تا مشکلتون برطرف بشه :
تو پوشه سه تا فایله. در جایی که بازیو نصب کردین و پوشه گیم، این سه تا فایلو بریزین. بعد روی آیکونی که شکل دسته هست کلیک کنید و کاملا همه دگمه ها رو تنظیم کنید. بعد از سیو کردن، میتونین برین تو بازی و دستتون کاملا درست شده...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 06:28 AM ---------- Previous post was at 06:24 AM ----------
یکی بگه این رزولیوشن رو چجوری تغییر بدم ؟؟؟
من نسخه pc را گرفتم ، ولی انگار یه جورایی پورت شده نسخه 360 هست . برای شما هم اینجوریه ؟
راستی تغییرات دکمه های بازی رو چه جوری میشه اعمال کرد ؟
فکر نکنم پورت شده باشهمن نسخه pc را گرفتم ، ولی انگار یه جورایی پورت شده نسخه 360 هست . برای شما هم اینجوریه ؟
راستی تغییرات دکمه های بازی رو چه جوری میشه اعمال کرد ؟
در مورد تنظیمات دکمه ها یکی از دوستان گفته بود که میشه همون تنظیمات کلیدهای فیفا 11 رو در فولدر فیفا 12 کپی کرد
من همین کارو کردم و جواب داد
اگه فایل buttonDataSetup فیفا 11 رو داری اونو توی C:\Users\B3hZaD\Documents\FIFA 12 کپی کن
فکر کنم منظورت بدون استفاده از کانفیگ باشه .
برو تو این پوشه
C:\Users\MRD010\Documents\FIFA 12
یه فایل هست به اسم fifasetup . اونجا میتونی به صورت دستی تنظیمش کنی .
RESOLUTIONHEIGHT = 1080
RESOLUTIONWIDTH = 1920
سلام
دوستانی که با اجرا کردن fifaconfig مشکل دارند ، آخرین ورژن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دانلود و نصب کنند.
به احتمال زیاد مشکل حل خواهد شد.
موفق باشید![]()
من که تو منوی تنظیمات کلید ها میرم دقیقا کلید های نسخه 360 هستش .
البته چون خودم هم نسخه 360 را دارم و هم pc و هر دو عین هم هستن فکر کنم پی سی از 360 پورت شده .
ولی با این حال تو نسخه pc هر کاری میکنم نمیتونم کلید ها را تغییر بدم . فیفا 11 هم اصلا ندارم روی سیستمم .
فایل های تنظیمات کلید ها رو یک سری دوستان قرار دادن
همین چند پست بالاتر جناب miladborhani یک سری فایل گذاشته برای تنظیمات Joystick در نسخه pc.
من .net 4 رو هم نصب کردم بازی هم دوباره نصب کردم ولی بازم fifaconfig باز نمیشه . اگه میشه یه نفر آپلود کنه ببینیم مشکل از Pc هست یا از اون برنامه ممنون
اگه هم نتوستید آپلود کنید بفرستید به ایمیلم :wowbehrang@live.com
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)