مرسی
این کارو کردم........نتظیمات رو هم گذاشتم رو پایین ترین حد ممکن ولی بازم این مساله هست.......مثلا همون اول بازی دختره که نمیدونم کیه آر پی جی میزنه صحنه سیاه میشه......چند ثانیه میگذره دوباره نشون میده........
ترو خدا کمک کنید........
مرسی
این کارو کردم........نتظیمات رو هم گذاشتم رو پایین ترین حد ممکن ولی بازم این مساله هست.......مثلا همون اول بازی دختره که نمیدونم کیه آر پی جی میزنه صحنه سیاه میشه......چند ثانیه میگذره دوباره نشون میده........
ترو خدا کمک کنید........
مشخصات سیستمتون رو بگید...
سیستمم 2.6 cor 2duo و 4 gig ram
کارت گرافیکم هم 9600 جی تی..........
میدونی مشکل چیه.........مشکل اینه که بازی که من خریم مال همون سایت black box هستش.........که وقتی بری توی فولدر سینماتیک بازی ..........جایی که فیلمها هستش........همهشون این مشکل رو دارن.......به خاطر کم حجم کردن تر زدن توش..........
---------- Post added at 09:54 AM ---------- Previous post was at 09:52 AM ----------
بچه هایی که دچار این مشکل شدن..........توی گوگل اینو سرچ کنید : Driver San Francisco Cutscene Fix – Black box
یه فایلی به حجم نزدیک 500 مگ دادن بیرون که مثل اینکه درستش میکنه........منم دارم دانلودش میکنم
سلام...
من مشکلم رو چند بار گفتم...من بازیم تیکه تیکه اجرا میشه... میدونی؟
1 فریم در ثانیه میده کارت گرافیک... نمیشه بازی کرد.
بازی ماله شرکت دلتا گیمه. 9.66 گیگ رو هارد فضا گرفته و انواع کرک اسکیدرو هم روش نصب کردم ولی درست نشد.
لطفا کمک کنید
خودم یه بار بازی رو پاک کردم کلا. آنتی ویروس و فایروال و اتو آپدیت ویندوز رو همهرو خامو شکردم دوباره بازی رو نصب کردم ولی درست نشد.
از ضعیف بودن سیستم هم نیست .
اینم مشخصات سیستمه:
cpu 5700
ram 2
vga 1gb ddr5 dx11
اره مشکل از سیستم نیس....
من نسخه دلتا ی بازی رو گرفتم
بی نظیره بازیش خیلی حال کردم من
تو بزرگراه یهو میبینی 50 تا ماشین متنوع تو یه صحنه این ور اون ورن مشکل گرافیکی خاصی هم ندیدم تا حالا
فقط بعضی وقتا تو جاهای شلوغ و بزرگراه اینا یه خط صورتی 1 ثانیه میاد که اونم من خیلی دقت کردم فهمیدم شاید هر 1 ساعن 2 - 3 بار دیدم
داداش اخرین راه
کسپراسکای رو نصب کن بعد بازی رو safe run kon
یا ویندوز عوض کن : دی
شما نسخه بلك باكس رو دانلود كرديد كه مشكل از اينه. بايد يه فايل 515 مگابايتي دانلود كنيد و بريزيد تو پوشه نصب بازي تا درست بشه.مرسی
ترو خدا کمک کنید........
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه لينك از كار افتاده يا لينك تك پارتي ميخواي همين اسم فايلو تو گوگل سرچ كن ميرورهاي زيادي پيدا ميشه!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من جوی پد فراسو 660 دارم اما تو بازی کار نمیکنه.
چطور فعالش کنم؟
سلام. من چپتر اخرم.وقتی که از کما بیرون میای و تو اتوبان میری تا برسی به مرکز شهر همه مردم دارن فرار میکنن.من میرم از بازی میپره بیرون . فکر کنم مشکل از کرکه. یک سالمشو میدین؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)