این وضع اینجوری نمیمونه یعنی من یکی که دیگه نمیتونم تحمل کنم 16 هزار تومن دادم واسه این
این وضع اینجوری نمیمونه یعنی من یکی که دیگه نمیتونم تحمل کنم 16 هزار تومن دادم واسه این
البته پیش بینی من اینه که ایران توی این رده بندی چند پله ای صعود داشته باشه. چرا؟
چون آمار این سایت بر اساس تست های اسپید تسته و حالا که اسپید تست توی تهران سرور داره پس سرعت و پینگ ها هم کمی بالاتر نشون میده از این به بعد:
این تست من با سرور تهران که تا حالا برای من بیسابقه بوده:
الان اگه توی اون لیست نگاه کنین متوسط سرعت ایران از 0.52 مگابیت رسیده به 0.64 مگابیت و از رده 172 به 170 رسیده و ...
Last edited by abbasjun; 05-10-2011 at 16:03.
چرا حرف بی خود میزنید دوست عزیز تو ایران اگه خیلی خیلی خوشبینانه بخوایم ببینیم سرعت متوسط 128 ه!!! نمیخواد الکی با این بهانه ها دزدی این ... رو توجیه کنی!
Last edited by A/|\IR; 06-10-2011 at 15:52.
لطفا ادب رو رعایت کنید
من خودم از همه چی توی این خراب شده ناراضیم پس وصله توجیه کردن به من نمیچسبه.
درسته سرعت توی ایران خیلی پایینه اگه بخوایم درست بگیم زیر 128 کیلوبیت هم هست ولی اما اونا تست اسپید تست می گیرند؟
پس توی اینجا فقط کاربران اینترنت های پرسرعت!! تست می گیرند و بیشتر شرکت های adsl توی ایران سرعت همه ی کاربران رو روی 1 مگ یا 2 مگ می بندند پس حالا که سروری توی ایران برای اسپید تست درست شده به دلیل نزدیکی به سرور نتایج تست ها بهتر میشه و درنتیجه ایران بالا میره (الان میانگین رسید به 0.67 مگابیت).
البته این نتیجه هم کاذبه. چرا؟ چون اینترنت ما محدوده و نامحدود نیست و ....
100% تایید میشه
من هم اومدم همینو بگم که دیدم شما پیش دستی کردی
تا الان سرعتمون بصورت کاذب 0.52 بود و حالا هم بصورت کاذب تر شده 0.69
همینطوری پله های ترقی رو داریم میریم بالا
165
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
دوستان از این سرور کذایی tehran و Karaj تست نگیرید!! نتیجش این میشه که ایران توی رده بندی 5 پله میره بالا! اون وقت میان میگن پهنای باند کاربرا رو از افزایش دادیم بر اساس این رده بندی! در حالی که N مشکل دیگه هنوز رفع نشده(قیمت - محدودیت حجم - فیلثرینگ - قطعی - پینگ بالا!)!
بذار اینترنت ملی راه بیوفته, از لیتوانی هم میزنیم جلو!![]()
همه ملت دارن میرن از این سرورها تست میگیرن و خوشحالن که پینگشون رو پایین تر نشون میده
در حالیکه عملا پینگی که این سرورها نشون میدن هیچ ارزشی نداره.
افزایش سرعت به دلیل سرور های داخلی نیست!
سرورهای داخلی روی پینگ تاثیر میزارن.
دلیل این افزایش سرعت،تست هایی هست که با سرعت های بالا و با IP Static توسط برادران بسیجی داده می شه.
ولی بیشتر افرادی عادی چون IP static ندارن تست هاشون میانگین گیری می شه واون میانگین به عنوان 1 داده حساب می شه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)