تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 20 اولاول ... 789101112131415 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 200

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در ایتالیا | فصل 2011-2012

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

مارادونا: روياي من مربيگري در ناپولي است

ستاره سابق فوتبال آرژانتين بين سال هاي 1984 تا 1991 براي ناپولي بازي کرد و براساس اعلام مقامات مالياتي ايتاليا، 37 ميليون يورو به دولت اين کشور بدهکار است

دیه گو مارادونا، اسطوره فوتبال آرژانتینی، اعلام کرد رویایش این است که زمانی هدایت ناپولی را برعهده بگیرد اما احساس می کند که پلیس ایتالیا به اتهام عدم پرداخت مالیت در تعقیبش است.

ستاره سابق فوتبال آرژانتین بین سال های 1984 تا 1991 برای ناپولی بازی کرد و براساس اعلام مقامات مالیاتی ایتالیا، 37 میلیون یورو به دولت این کشور بدهکار است.

او در گفتگو با کوریه ره دلو اسپورت گفت:" حضور دوباره در ناپولی فوق العاده خواهد بود. رویای من این است که زمانی مربیگری ناپولی را برعهده بگیرم.

من عاشق ناپولی و ایتالیا هستم اما مقامات ایتالیا طوری با من رفتار کردند که احساس کنم خائن هستم. هر وقت به ایتالیا می روم، احساس خیلی بدی پیدا می کنم.

من در مورد بدهی مالیاتی اصلا نمی توانم کاری بکنم. بعضی از مدیران یک حقه زیرکانه ترتیب دادند."

این مربی 51 ساله در حال حاضر هدایت الوصل امارات را برعهده دارد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

پرندلی: 2012 سال ایتالیا است

خبرگزاری فارس: سرمربی تیم ملی فوتبال ایتالیا اعلام کرد سال جاری میلادی از آن ایتالیا خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت فوتبال ایتالیا، تیم ملی ایتالیا در دور گروهی بازی‌های مقدماتی جام ملت‌های اروپا بدون شکست توانست به دور نهایی راه پیدا کند.

هم‌چنین تیم‌های باشگاهی این کشور نیز در لیگ قهرمانان اروپا توانسته‌اند به بازی‌های حذفی راه پیدا کرده و نتیجه‌های خوبی نیز گرفته‌اند.

چزاره پرندلی در این مورد گفت: من مطمئن هستم هر سه تیم باشگاهی ایتالیا در یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان حضور خواهند داشت. میلان توانسته با پیروزی ۴ بر صفر برابر آرسنال، به نوعی بلیت خود برای حضور در مرحله بعدی را رزرو کند.

اینترمیلان نیز فصلی پر فراز و نشیب را پشت سر می‌گذارد ولی تصور می‌کنم آن‌ها می‌توانند بر مشکلات کنونی خود غلبه کرده و بار دیگر به بالاترین حد خود برسند.

وی ادامه داد: دیگر باشگاه ایتالیایی که در بازی‌های اروپایی حضور دارد، ناپولی است. به نظر من این تیم می‌تواند در تک بازی، همه حریفان خود را شکست دهد. این روزها هیچ تیمی دوست ندارد برابر تیم بسیار آماده ناپولی قرار بگیرد.

آن‌ها توانایی شکست همه را دارند. در ادامه باید بگویم تیم ملی ایتالیا نیز تابستان آینده در جام ملت‌های اروپا بازی خواهد کرد و ما اسپانیا را در گروه خود داریم. به نظرم بازی‌های سختی را پیش رو داریم ولی سعی خواهیم کرد در همه بازی‌ها پیروز شویم.

4. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

نتایج دیدارهای امشب سری آ؛ پیروزی میلان و رم

میلان با این پیروزی اختلاف در صدر جدول را به 4 امتیاز افزایش داد

سایت گل- در ادامه رقابت های هفته بیست و چهارم سری آ، دقایقی پیش 5 دیدار برگزارشد که در مهمترین دیدار، میلان با نتیجه 3-1 چزه نا را شکست داد و اختلاف در صدر جدول را به 4 امتیاز افزایش داد.

در دیگر دیدار مهم، رم با یک گل از سد پارما گذشت و جای اینتر در رتبه پنجم جدول را گرفت.

نتایج کامل دیدارهای امشب:

چزه نا 1-3 میلان

گل ها: دانیله پویل 65 (چزه نا) سولی مونتاری 29، امانوئلسون 31، روبینیو 55 (میلان)

جنوا 0-1 کیه وو

گل: شریل سریو 30

لچه 4-1 سیه نا

گل ها: لوئیس موریل 32، دی میکله (پنالتی) 68، کوآرادو 82، داویده بریویو 90 (لچه)کریستیانو گروسو 25 (سیه نا)

نووارا 0-0 آتالانتا

رم 1-0 پارما

گل: بورینی 26

6. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

شکست سنگين لاتزيو برابر پالرمو

لاتزيو در بازي پاياني هفته‌ بيست و چهارم با نتيجه‌ تحقير آميز پنج بر يک مقابل پالرمو تن به شکست داد.

هفته‌ بيست و چهارم رقابت‌هاي سري A با انجام سه ديدار به پايان رسيد که در مهم‌ترين آن‌ها لاتزيو با نتيجه‌ تحقير آميز پنج بر يک مغلوب پالرمو شد و جاي خود را در رده سوم جدول رده‌بندي به اودينزه داد.

در ديگر ديدار برگزار شده اودينزه در زمين خود با تساوي صفر بر صفر مقابل کالياري متوقف شد.

** برنامه و نتايج بازي‌ها

جمعه

* اينتر صفر ـ بولونيا 3 (دي وايو 37، 38، اکوآفريسکا 85)

* فيورنتينا صفر ـ ناپولي 3(کاواني 3و55، لاوتزه 90)

شنبه

يوونتوس 3 (پيرلو 22، کليني 74، کواليارلا 81) ـ کاتانيا يک (پارينتوس 4)

يکشنبه

* لچه چهار (موريل 32، ميکله 68، کوادرادو 82، پريويو 90) ـ سيه‌نا يک (گروسو 25)

* رم يک (بوريني 26) ـ پارما صفر

* جنوا صفر ـ کيه وو يک (تيريو 30)

* چزه‌نا يک ( بوديل 65) ـ ميلان 3 (مونتاري 29، امانوئلسون 31، روبينيو 55)

* نووارا صفر ـ آتلانتا صفر

* اودينزه صفر ـ کالياري صفر

* پالرمو 5 (پارتو 10، دوناتي 20، ماتياس 42، بودان 47، ميکوله 51) ـ لاتزيو يک (کوزاک 85)

** جدول رده‌بندي

1ـ ميلان 50 امتياز

2ـ يوونتوس 49 امتياز (يک بازي کمتر)

3ـ اودينزه 42 امتياز

8. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

تیم منتخب هفته بیست و چهارم سری آ ایتالیا

10. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

هفته بیست و چهارم کالچو ایتالیا

فیورنتینا به بولونیا هم باخت

خبرگزاری فارس: فلورانسی‌ها که روزهای خوبی را پشت سر نمی‌گذارند، در رناتو دلا آرا نیز باختند تا در رده سیزدهم جدول قرار بگیرند.

به گزارش خبرگزاری فارس، تیم‌های بولونیا و فیورنتینا در ورزشگاه خانگی بولونیا با یکدیگر روبه‌رو شدند که در پایان تیم میزبان توانست ۲ بر صفر پیروز شود.

در این بازی الساندرو دیامانتی در دقیقه 30 و گاستون رامیرز در دقیقه 43 گل‌های این دیدار را به ثمر رساندند تا ۳ امتیاز این دیدار به بولونیا برسد. آن‌ها با این پیروزی 28 امتیازی شدند و در رده چهاردهم قرار گرفتند.

در یک دیدار عقب افتاده دیگر امشب سیه‌نا میزبان کاتانیا است.

12. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

هفته بیست و پنجم کالچو ایتالیا

دیدارهای سرنوشت‌ساز برای "رانیری" و "رخا"

خبرگزاری فارس: در هفته بیست و پنجم دیدارهای لیگ فوتبال ایتالیا بازی‌های حساسی برگزاری می‌شوند که ممکن است سرنوشت برخی مربیان به نتیجه این دیدارها بسته باشد.

به گزارش خبرگزاری فارس، کلودیو رانیری و ادواردو رخا که هدایت تیم‌های اینترمیلان و لاتزیو را در اختیار دارند، باید با تیم‌های ناپولی و فیورنتینا روبه‌رو شوند.

این مربیان در بازی‌های اخیر تیمشان نتوانسته‌اند نتایج خوبی بگیرند و جایگاه‌شان در تیم به خطر افتاده است. اینترمیلان در آخرین بازی خود در سری آ و در زمین خود با نتیجه ۳ بر صفر از بولونیا شکست خورد و در لیگ قهرمانان اروپا نیز یک بر صفر بازی را به مارسی واگذار کرد.

رانیری که در ابتدای فصل جانشین جیان‌پیرو گاسپرینی شده بود، ممکن است مجبور شود پیش از پایان فصل جایش را به مربی دیگری بدهد و برای جلوگیری از این امر باید در دیدارهای آینده خود نتیجه‌هایی را بگیرد که مورد پذیرش ماسیمو موراتی، مالک باشگاه باشد.

نرآتزوری‌ باید در دیداری سخت با ناپولی بازی کند که این روزها بسیار خوب بازی می‌کند و در لیگ قهرمانان نیز چلسی را با نتیجه ۳ بر یک شکست داده‌ است. اگر رانیری قصد دارد تا پایان فصل در جوزپه مه‌آتزا به عنوان مربی حضور داشته باشد، باید در این بازی حساس نتیجه خوبی بگیرد.

در دیگر بازی لاتزیو باید با فیورنتینا دیدار کند. ادی رخا چهارشنبه گذشته از مربی‌گری در بیانکوچلستی کناره‌گیری کرد ولی رئیس باشگاه به او اجازه خروج از باشگاه را نداد.

وی مجبور شد در شکست یک بر صفر تیمش برابر اتلتیکو مادرید اسپانیا روی نیمکت بنشیند ولی اعلام کرده دیدار برابر فیورنتینا آخرین باری است که هدایت لاتزیو را به دست خواهد داشت.

در سوی دیگر میدان نیز فیورنتینا قرار دارد که حال و روز خوشی ندارد. دلیو روسی نیز به عنوان مربی جانشین به ویولا آمد ولی تاکنون نتوانسته نظر مالک باشگاه را جلب کند. آن‌ها اکنون در رتبه چهاردهم جدول قرار گرفته‌اند که به هیچ وجه مورد پذیرش هواداران و سران باشگاه نیست.

*برنامه کامل بازی‌های هفته بیست و چهارم به شرح زیر است:

شنبه:

جنوا -- پارما

میلان -- یوونتوس

بکشنبه:

ناپولی - اینترمیلان

لاتزیو - فیورنتینا

آتالانتا – رم

کالیاری – لچه

کاتانیا – نووارا

کیه‌وو – چزنا

سیه‌نا – پالرمو

بولولیا – اودینزه

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

نتایج سری آ: برد لاتزیو و اودینزه، شکست رم و اینتر

سایت گل-

شنبه :

جنوا 2 - 2 پارما

گل ها : گوبی (6) , فلوکاری (53) برای پارما - پالاسیو (78, 90) برای جنوا

اخراج : لوکارلی (90) از پارما

میلان 1 - 1 یوونتوس

گل ها : نوچرینو (15) برای میلان - ماتری (83) برای یووه

اخراج : آرتورو ویدال (89) از یوونتوس

یکشنبه :

آتالانتا 4 – رم 1

گل‌ها: ماریلونگو (10)، دنیس (19، 47 و 66) برای آتالانتا، بورینی (36) برای رم

اخراج: اوسوالدو (54) و کاستی (82) از رم

کالیاری 1 – لچه 2

گل‌ها: لاریوی (50) برای کالیاری، موریل (44) و برتولاچی (61) برای لچه

اخراج: کانینی (84) از کالیاری

کاتانیا 3 – نوارا 1

گل‌ها: برجسیو (30)، مارکزه (47) و گومز (55) برای کاتانیا، روبینو (84) برای نوارا

کیه‌وو 1 – چزنا صفر

گل: موسکاردلی (78)

اخراج: لائورو (55) از چزنا

سیه‌نا 4 – پالرمو 1

گل‌ها: ترتزی (23، پنالتی)، بوگدانی (34)، روزتینی (46) و برینتزا (58) برای سیه‌نا، بودان (12) برای پالرمو

اخراج: بالتزارتی (2) از پالرمو

بولونیا 1 – اودینزه 3

گل‌ها: کانه (81) برای بولونیا، دی‌‌ناتاله (38، پنالتی)، باستا (56) و فلورس (84) برای اودینزه

لاتزیو 1 – فیورنتینا صفر

گل: کلوزه (36)

ناپولی 1 – اینتر صفر

گل: لاوتزی (59)

اخراج: آرونیکا (79) از ناپولی

.: ویرایش شده با درج نتیج بازی ها شنبه و تصحیح اشتباهات سایت گل :.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

تیم منتخب هفته بیست و پنجم سری آ ایتالیا:

16. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

در صورت حضور در مه آترا

کالیندو: "باجو" مثل "کونته" مربی بزرگی خواهد شد

خبرگزاری فارس: آنتونیو کالیندو یکی از مدیر برنامه‌های موفق در فوتبال ایتالیا پیش‌بینی کرد روبرتو باجو مثل آنتونیو کونته مربی بزرگی خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از رادیو اسپورتیوا، روبرتو باجو که اکنون 45 ساله است، چندی پیش مدرک مربی‌گری خود را نیز دریافت کرده و ممکن است به زودی هدایت یکی از باشگاه‌های معتبر ایتالیا را برعهده بگیرد.

از طرفی کلودیو رانیری سرمربی کنونی اینترمیلان که در 8 بازی اخیر، تنها یک تساوی به دست آورده و بقیه بازی‌ها را با شکست پشت سر گذاشته است، فرصت چندانی برای جبران نداشته و شاید به زودی توسط ماسیمو موراتی، مالک کم حوصله نرآتزوری اخراج شود.

کالیندو در مورد باجو گفت: روبرتو را می‌شناسم و او نمی‌خواهد مربی‌گری را با عنوان دستیار شروع کند. باجو به‌دنبال هدایت یک باشگاه بزرگ است.

من فکر می‌کنم اگر او این فرصت را داشته باشد که در باشگاه اینتر به فعالیت بپردازد، مانند آنتونیو کونته در یوونتوس تبدیل به مربی موفقی خواهد شد.

وی ادامه داد: البته ممکن است اشتباه کنم زیرا پیش از این تصور می کردم جیان لوکا ویالی مربی بزرگی خواهد شد و روبرتو مانچینی به جایی نخواهد رسید ولی خوب، اشتباه کردم.

بسیاری معتقدند به دلیل دوستی چندین ساله باجو با موراتی، ممکن است ملی پوش پیشین تیم ملی فوتبال ایتالیا به زودی هدایت اینترمیلان را به عهده بگیرد.

باجو در آگوست 2010 به عنوان مدیر تکنیکی فدراسیون فوتبال ایتالیا انتخاب شد و از همان زمان دوره‌های مربی‌گری را نیز به سرعت پشت سر گذاشت.

18. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •