تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 30 اولاول ... 78910111213141521 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 291

نام تاپيک: ✔ بـحـث و انـتقـال تـجارب دانشجویان به ورودی های جدید دانشگاه ها

آخر فروم باز mohsen_rkh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    35°44'48.02"N / 50°54'12.70"E

11

در مورد پاتوق رفتن، منظورم جمع های دوستانه 4-3 نفره نیست؛ منظورم پاتوق های 15-10 نفره هست. چندین دلیل هم داره:
    1. در حالت عادی، شما با کسی دوست میشید که از نظر اخلاق و طرز فکر با شما همسو و هماهنگ باشه، اما وقتی وارد همچین جمع هایی میشید، ناخواسته با اشخاصی آشنا و دوست میشید که در مشیت فکری شما نیستن و به علت کثرت افراد و جمع های این چنین، مطمئناً اون ها برای شما تأثیر خواهند گذاشت نه شما بر اون ها.
    2. وقتی وارد چنین جمع هایی میشید، برنامه هایی ترتیب داده میشه که گاهی سالم و گاهی ناسالم هستن؛ و شما معمولاً در نتیجه ی تعارفات دوستانه و همچنین برای جلوگیری از سرزنش شدن توسط این افراد در این برنامه ها شرکت می کنید که ساده ترین نتیجه اش غفلت از درس هست، هدفی که برای رسیدن به اون به دانشگاه اومدید.
    3. این جور جمع ها معمولاً حالتی رو براتون به وجود میاره که اولاً شدیداً راغب به شرکت کردن در تمامی تجمعات میشید و ثانیاً حتی اگر زمانی هم دیگر مایل به این کار نباشید، بالأخره کسی از این جمع پیدا میشه که از عدم حضور شما در جمع گله کنه و دوباره شما رو به جمع فرا بخونه.

مطمئن باشید اون هایی که طرز فکرشون در مورد شما، باید برای شما مهم باشه، این اشخاص نیستن.
    ضمن اینکه من توصیه نمی کنم که به کل از این گونه جمع ها دوری کنید. فقط توصیه کردم که طبق اخلاق و طرز فکر خودتون با کسی دوست بشید نه به صرف این که حضورتون در یک جمع مشترک هست.

اردوهایی هم که خود دانشجو ها ترتیب میدن، تا زمانی که با نوع اردو و برنامه هاش همسو نیستید شرکت نکنید.
    به طور کلی شاید از طرز فکر من و اینکه در این موارد خیلی حساسیت به خرج میدم تعجب کنید ولی به هر حال این تفکر حاصل تجربه ی هر چند کوتاه من هست و مطمئناً به طرز فکری که بدون تجربه هست، ارجحیت داره. من خودم 2 ترم گذشته، این مطالبی که خدمت شما عرض می کنم رو رعایت نمیکردم و پیامد هاشم دیدم. بنابراین وقتی به شما این توصیه ها رو می کنم مطمئن باشید از روی دلسوزی هست و همچنین اطمینان داشته باشید که اگر از ابتدای کار این قضیه ها رو جدی نگیرید بعد از 2-1 ترم یکی از این دو حالت براتون پیش میاد: 1. یا به کل از درس و تحصیل دور میشید و بیشتر به فکر سرگرمی در دانشگاه خواهید بود که حالت بد هست. 2. یا اینکه به خودتون میاید و می بینید که در این مدت همه اش در حال ضرر کردن بودید. (حالت بهتر) پس چه بهتر که از تکرار تجربیات دیگران خودداری کنید و قبل از اینکه نتیجه ی سوئی ببینید راه درست رو در پیش بگیرید.

به طور کلی اگر نظر من براتون مهمه هر 2-1.5 ماه در یک اردو شرکت کنید؛ مطمئن باشید اگر تعداد اردوهای بیشتری در این مدت برگزار میشه دلیلی بر مفید بودن اون ها نیست.

داشتن علاقه به رشته مهم هست ولی مهم تر از اون پایدار موندن این علاقه هست؛ راه پایداری این علاقه هم این هست که درس های ترم های اول رو با علاقه و پشتکار دنبال کنید، نمرات خوب حاصل از این کار، به خودی خود شما رو برای ادامه ی این راه منتهی به موفقیت ترغیب و علاقه ی شما رو نه تنها تثبیت، بلکه تشدید می کنه.
    به طور کلی افت معدل دانشگاه نسبت به دوران دبیرستان کاملاً طبیعی هست؛ چرا که شیوه ی مطالعه ی دروس در دوران متوسطه و دانشگاه کاملاً متفاوت هست. اما مهم نتیجه ای ست که از این افت معدل می گیرید. 1. عده ای با دیدن افت معدل، علاقه و انگیزه به رشته ی خودشون رو از دست میدن که به متأسفانه به دلیل ضعف های سیستم مشاوره آموزشی کشور و همچنین بهره نگرفتن خود دانشجوها از مشاوره ی آموزشی هست که متأسفانه این دسته اکثریت رو تشکیل میدن. 2. عده ای که با مشاهده ی این افت معدل، روال مطالعه ی دانشگاهی دستشون میاد و علاقه و انگیزه به رشته شون دو چندان میشه.
    اگر می خواید جزء گروه 2 باشید، تنها راه، مطالعه ی پر کمیت هر چند بی کیفیت هست؛ چرا که این بی کیفیتی مقطعی هست و بعد از اینکه در زمره ی گروه 2 قرار گرفتید، کیفیت مطالعه ی شما به شدت تقویت میشه و در نتیجه علاقه و انگیزه به رشته تون دوچندان میشه.
    بنابراین مطمئن باشید با اندکی تلاش و همت در رشته ی خودتون موفق میشید.

در ضمن دانشگاه رفتن رو انقدر برای خودتون بزرگ و عظیم جلوه ندید، عادت کردن به محیط دانشگاه خیلی خیلی ساده ست و از نظر من نیاز به توصیه ی آنچنانی نداره.
    شک نکنید که 2-1 هفته بعد از ورود به دانشگاه خودتون رو در حال گفتن این جمله به خودتون یا به آشنایانتون می بینید:
    "دانشگاه که می گفتن همین بود؟! ما فکر کردیم چه خبره."
    ضمن اینکه اگر دیگران تونستن عادت کنن پس شما هم میتونید.

2. 16 کاربر از mohsen_rkh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام....!

یادتون باشه محیط خوابگاه با همه ی اقشار طرفین پس به قول خارجیا اونجا دیگه Watch your mouth! من خودم به شخصه هم با کرد هم با لر و هم با ترک هم اتاق بودم و همچنین با عزیزان سنی و واقعا هم آدمای گلی بودن.پس شما خوب باشین تا بقیه هم با شما خوب باشن.
    این حرف یعنی چی؟ کرد ها و ترک ها،اگه نصف بیشتر جمعیت این مملکت رو تشکیل ندن،کمتر هم نیستن از بقیه ی مناطق!! اونوقت اونها هم بچه های خوبی هستن؟ این یعنی چی؟

در مورد اینکه مواظب دهنتون باشین،موافقم!! بله خیلی از ماها عادت کردیم که تو جوک هامون یه روز ترکه و یه روز کرده رو بگیم،و بله! من کرد اگه یه همچین جوکی رو بشنوم،احتمالا لبخند بزنم،ولی هر چیزی یه حدی داره....
    من فکر میکنم ادم ها بیشتر از اینکه مواظب دهنشون باشن،باید مواظب فکرشون باشن!!! چون اینکه ما بخوایم بگیم که وای!!این کرد ها ببین چه لباسایی میپوشن بهش بگم بالای چشت ابروه،الان میزنه لهم میکنه یا راه رفتن یا الکی هیکل گرفتن که دیگه جزوی از زندگی ماهاست!!
    در حقیقت،بر خلاف ظاهر،کرد های خیلی گرم تر و با مرام تر هستن تو دوستی و خوابگاه!!
    تازه،به دو تا بچه ی کردستان یا ایلام(خودم ایلامم) بخورین تو خوابگاه،بساط خاطره ی های اون دو سه سالتون تامینه!!
    اونوقت بچه های کرد هم بچه های خوبی هستن؟

راستی،دوستان خیلی در مورد درس خوندن بچه ها رو می ترسونن!! بابا این خبرا نیست!! من با معدل 14 از دیپلم اومدم،اینجا رشته ی مورد علاقه ی خودم کامپیوتر، نمره هام همه 18-19-20 هستش(میدونم که 20 یه خورده خجالت داره،چیکا کنم استادا میدن گاهی اینجور نمره ها رو!!)

هرچند،مشکل اصلی همه ی ماها،با درس هایی مثل تنظیم،وصایا و عربی و ایناست که من تو هر ترم،کنار 4-5 تا 20-19 یه دونه 12 هم از اینا دارم!!

4. 7 کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    TeH

4 لطفا جوگیر نشوید!

یک توصیه !

با استادهاتون بحث نکنید !

تو دانشگاه هم مثل همه جاهای دیگه با آدم هایی رو به رو میشین که از خیلی جهات ممکنه نظری مخالف با نظر شما داشته باشن .

موضوع هم میتونه خیلی چیزها باشه ... فیلم سینمایی شب قبل ، فلان ادعای دولت ، لایق بودن یا نبودن برنده ی جایزه ی اسکار ...
    (اینا بحث های بیخودی هست که من واقعا هر روز دارم میشنوم )

استادهای شما ممکنه نظری مخالف شما داشته باشن ولی موضوع اون قدر مهم نیست که شما بخواین یک ساعت و نیم باهاشون بحث کنید برای اینکه نشون بدین واقعا استقلال فکری دارین

یه نمونه که تو ذهن من مونده اینه که مثلا سر یه کلاس حدود نیم ساعت وقت کلاس به بحث و دعوای چند تا دانشجو با استاد گذشت.موضوع حرفشون هم این بود که چرا شما کلاس رو سر وقت تعطیل نمی کنید تا ما به کلاس بعدی مون برسیم

خب حق با دانشجوها بود ولی نه با این روش

اینجور چیزها فقط باعث میشه استاد با آدم لج کنه ... موقع حرف زدن با استاد همیشه یادتون باشه که نمره تون دست ایشونه

6. 15 کاربر از Miss Artemis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز babak_gww's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    U.Iran

پيش فرض

سلام... برید کنار بابک برگشت باز دوباره

یه سری مطالب به ذهنم میرسه که صرفا مختص به روابط و ارتباطات هست خدمتتون عرض میکنم ، باشد که پند گیرید و رستگار شوید

این مطالب صرفا تجربه شخصی نیست ...

مختص آقا پسرا:

1- تو برخورد اول با محیط یونی سعی کنید زیاد ذوق زده نشید ، چون بعدا کلا تو ذوقتون میخوره ( یسری از دوستان بودن فکر میکردن دارن میرن ، مثلا دیسکو!!! یا چه میدونم شهربازی ، اینقدر ذوق و هیجان داشتن که دانشگاه اینه و اونه و تو دانشگاه این کارو میکنم و اون کارو میکنم و وااای مامانم اینااا چقد کیف میده و .... ) نه این خبرا نیست ، تو دانشگاه فقط شاهد یه چیزی خواهید بود اونم گسترده شدن دامنه دوستان هستش که ممکنه هم جنس و یا جنس مخالف باشن ( دقت کنید گفتم دوست ... نه دوست دختر )
    سعی کنید فرق این دو رو بفهمید ، چون 99 درصد امل بازیهای پسرا تو دانشگاه مربوط به نفهمیدن این تفاوته فاحشـِ

2- سعی کنید سنگین و رنگین و در عین حال خوش برخورد باشین ، مخصوصا در ارتباط با دخترها... کلا خر پسر سنگین و اصطلاحا مغرور هم بیشتر برو داره ( تجربه شخصی ) اینطوری همه دائما در حال سعی و تلاش برای جلب توجه شما هستن ، اما توصیه اکید میکنم که تو همون مرحله بمونید ، تا زمانی که که مورد مورد نظر رو پیدا کردین ، به نظر من این که بگیم تو دانشگاه کلا دور رابطه 2 طرفه با جنس مخالف رو خط بکشید، اشتباهه
    بلکه سعی کنید مورد خودتون رو پیدا کنید و بعد رابطه ایجاد کنین ؛ نه دائما به این و اون علاقمند بشین و یروز به دنبال این و یه روز به دنبال دیگری باشین، ... کلا این کارای سبک بازی، بی شخصیتی و با اکثریت معمولی شدن میاره ، بله درست شنیدید ، سعی کنید تو دانشگاه ادم خاصی باشین ، نه مثل بقیه! البته نه اینکه فکر کنید از دماغ فیل افتادینااااا ... نه ، ولی سعی کنید خاص باشین ،

3-با دوستان همجنستون گرم و صمیمی باشید و شوخ ، سعی کنید با همه سلام علیک داشته باشین و (عذر میخوام) مثل بز سرتون رو نندازین پایین از جلو هم کلاسیاتون رد بشین ...
    اما به هیچکسی اجازه ندین زیاد از حد پسر خاله بشه ،
    بعضیارو میبینم تو دانشگاه دنبال هم میوفتن و فحش و فحش کنی همدیگرو صدا میکنن ... هوی کره خر بیا بریم کلاس شروع شد !!!!!!! از این ادما دوری کنید و به کسی اجازه ندین اینقدر باهاتون احساس صمیمت الکی و بیخود کنه!

4- جان مادرتون کل کتاباتون رو نریزین تو یه کیف بیارین، ای باباااااا

5- لزومی نداره تو هر بحثی شرکت کنید و به قول معروف دائما در حال اظهار نظر باشین!
    هیچکس یه ادم پر حرف که داما در حال تیکه پروندن سر کلاس باشه رو دوست نداره ، من خودم هم به شخصه با مزه پروندن سر کلاس حال میکنم ، اما ...... اما به اندازه و در حد معقول ؛ طوری که لوس بازی نشه ،

6- سعی کنید دوستانی انتخاب کنید که هم شان و شخصیت شما باشن (چه پسر چه دختر) ، نگید یه دوست سادست بیخیال!!! ... نه ، بعدا مشکلات شروع میشه!

7- اگه بابائی یه ماشین با کلاس براتون گرفته ، لزومی نداره که تا دم در کلاس با ماشین برین میتونید تو یه فرصت مناسبتر ماشین رو به رخ بقیه بکشین ،

8- سعی کنید راننده شخصی بقیه نشید ، معمولا ادمهای سوء استفاده گر خیلی زیاده اونم تو دانشگاه!

اگه مطالب خوشتون اومد ، بقیه مطالب رو که مختص دختر خانومهاست تو پست بعدی عرض خواهم کرد

اگه نباشه جاش خالی می مونه pooyaabi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ممنونم....چه طوریاست؟....خوبه درکل؟

دانشگاه ما فقط برای دخترا خوابگاه داره!(دانشگاه آزاده دیگه!)
    کلا که خوبه
    چون خوابگاه خصوصی هست و پول بیشتری میدید طبیعتا امکانات بیشتری نسبت به خوابگاه دولتی داره
    ولی خوب اون دوستمون گفت چون خودگردانه غیر دانشجو هم توش میاد و اینا این طور نیست اصلا
    دانشگاه خودش یه نظارتی داره رو این خوابگاه ها دیگه این قدر هم بی در و پیکر نیست

9. این کاربر از pooyaabi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

کلا که خوبه
    چون خوابگاه خصوصی هست و پول بیشتری میدید طبیعتا امکانات بیشتری نسبت به خوابگاه دولتی داره
    ولی خوب اون دوستمون گفت چون خودگردانه غیر دانشجو هم توش میاد و اینا این طور نیست اصلا
    دانشگاه خودش یه نظارتی داره رو این خوابگاه ها دیگه این قدر هم بی در و پیکر نیست
    نه من نگفتم توی همه خوابگاههای خود گردان غیر دانشجو هم میاد. یه سری از خوابگاههای خود گردان مختص دانشجویی نیست و توی این جور خوابگاهها همه جور آدم توش هست. برای نمونه عرض میکنم . تشریف ببرین انقلاب پر از اینجور خوابگاههای خود گردانه که علاوه بر دانشجو توش کارگر و .... هم هست. ولی اونایی که زیر نظر دانشگاه هستن فقط دانشجو توشون هست

11. این کاربر از shabeashegha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Y@var's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

این حرف یعنی چی؟ کرد ها و ترک ها،اگه نصف بیشتر جمعیت این مملکت رو تشکیل ندن،کمتر هم نیستن از بقیه ی مناطق!! اونوقت اونها هم بچه های خوبی هستن؟ این یعنی چی؟
    سلام دوست عزیز. ببخشید من کی گفتم *اونها* هم ...؟!

باید بگم اگه تلویزیون ایران رو دیده باشین دم به دقیقه عملیات تروریستی تو مناطق کرد نشین رو نشون میدن یا تبلیغات زد ترک ها و لرها بالاخص تو جک ها خیلی بالاست و باید انتظار داشت افرادی که تموم عمرشون تنها با پنجره ی تلویزیون و موبایل و اینترنت به اطراف نگاه کردن از قبل یه تفکر منفی نسبت به این عزیزان پیدا کنن. فقط خواستم کمی ذهن این افراد رو که ممکنه واسه اولین بار با قومیت های مختلف روبرو بشن پاک کنم تا بدون هیچ پیش زمینه ی فکری ای برن دانشگاه.وگرنه یکی از نزدیکترین دوستای خوابگاهی خودم کرد کردستان هستش و خیلی خیلی هم آروم و گله.

اگر لفظی به کار بردم که باعث توهین شده من عذر میخوام.

13. 11 کاربر از Y@var بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال minizoro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    مهد خوشمزه ترین غذاهای ایران و بهترین آب و هوا؛ تبریز

پيش فرض

یه توصیه اساسی: تو رو جون هرکی دوس دارین، از همون اول درست حسابی درست بخونید تا بعدا دچار مشکلات زیاد نشین! والا!
    کوتاه مختصر و مفید

15. 10 کاربر از minizoro بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

كسي هست دانشجوي پيام نور شيراز باشه؟

ميخوام بدونم چه جور دانشگاهي هست و براي كارهاي عملي كارگاه درست درموني داره يه نه.

آخر فروم باز hermione's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

در مورد استاد و اینچیزا یادم رفت بگم :
    همونطور که خیلی از بچه ها می گفتن چند تا نکته در مورد برخورد با استاد رعایت کنید اولاَ اینکه در نظر داشته باشید نمره شما دستشه سر کلاسشون لازم نیست خیلی خودتونو نشون بدید
    به هیچ عنوان شوخی نکنید و پسر خاله نشید که فاتحتون در 99% موارد خوندست .
    برای نمره هم اگه دیدید پایین شدید حتماَ اعتراض و تجدید نظر بزنید ولی اینکه به خواهش و ... بیوفتید در 90% مواقع سرانجامی نداره شخصیت خودتونو حفظ کنید .
    از همین اول ترم شروع کنید آروم آروم درس خوندن تا نتیجتون به خودتون وابسته باشه و به استاد نیاز نداشته باشید آخر ترم .
    سوالات امتحانی دانشگاه اصلا قابل قیاس با دبیرستان نیست و قاعده مشخصی نداره که با خوندن مرجع بتونید نمره کامل بگیرید حتما نمونه سوال سال های پیشو تهیه کنید + جزوه از خود استاد ( مخصوصا دروس عمومی) + در تمام جلسات حضور داشته باشید ( به خاطر اینکه اعتماد به نفستون بالا میره و مسلماَ نمره بهتری میگیرید)
    همین سال اول پایه درسیتونو تا اونجاکه ممکنه قوی کنید ( برای بچه های مهندسی منظورم از پایه دروس ریاضی و اون درسایی که میدونید سرکارتون تا آخر سال 4 باهاشون هست)

18. 10 کاربر از hermione بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •