یادم رفت بگم رنگش قراره تغییر کنه یعنی آروم از این سبزه تبدیل بشه به این عکس زیر . دارم کدش رو مینویسم بشه برا همین حتمی نیست .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یادم رفت بگم رنگش قراره تغییر کنه یعنی آروم از این سبزه تبدیل بشه به این عکس زیر . دارم کدش رو مینویسم بشه برا همین حتمی نیست .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظر من که خوب شده. باید دید نظر بقیه چیه؟!
به نظر منم خوبه. فقط فونتشو حتما عوض کنید![]()
دمت گرم دادا خیلی قشنگ شده!
سلام
منون از همه
شب باز رفتم خونه یک سری کارا روش انجام میدم .
ممنون
علیرضا جان عزیز ممنون از لطفت. خیلی قشنگ و جالب شده . تعداد بازی ها 16 عدد هست فکر کنم باید یک مربع دیگه اضافه کنی.
البته 17 تا بود که یکی از بازی ها کنسل شد و شد 16 عدد.
--------------------------------------------------
آخرین خبر اینکه بازی رویا توسط سازندگانش کنسل اعلام شد . دو بازی boom boom و بازی شاهزاده به مجموعه اضافه شده و تعداد دقیق بازی ها الان 16 عدد هست.
يه موضوعي ....
كسايي كه بازي هاشون اماده نشده كلي بقيه رو معطل كردن و حقوق بشر رو نقض كردن و .... چرا جريمه نشن
برو بچ جريمه هاي مد نظرتون چيه :دي ؟
احسان جان دیر شدن بسته شدن قرارداد با ناشر ربطی به بازیهای تاخیری نداره.
به خاطر این هست که با ناشر درگیر هستیم و دو ناشر دیگه هم داریم و دنبال کسب شرایط بهتری هستیم و در حال رایزنی هستیم.
شما که دیگه باید در جریان باشی !
بعد هم بسته شدن قرارداد تا گرفتن مجوز پخش و وصول مبلغ و فروش مجموعه خودش زمان بر هست و مدتی طول می کشه .حتی بازیهای بزرگ مثل میر مهنا از زمان بسته شدن قرارداد تا وصول مبلغ 2 -3 ماهی طول کشیده و همینطور تا زمان پخشش. البته من سعی می کنم تا جایی که می شه از لحاظ زمانی سریعتر و فشرده تر عمل بشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)