من نگفتم نا محدود وجود نداره
دقت کنید گفتم محدود وجود داره، همونطور در حال حاضر تو ایران هردو وجود دارن
بلی
خیر
من نگفتم نا محدود وجود نداره
دقت کنید گفتم محدود وجود داره، همونطور در حال حاضر تو ایران هردو وجود دارن
60 گیگ؟ اون 60 گیگ با کمترین قیمت اونجاست البته معمولش 100 به بالاست با یکی از یوزراشون حرف میزدم اصلا نمیدونست چقدر حجم داره تا زمانی که چیزی رو لازم نداشت اصلا دانلود نمیکرد ماها یاد گرفتیم 2 نصفه شب پاشیم هر چی گیرمون اومد دانلود کنیم میدونی واسه چی؟ واسه اینکه فکر میکنیم پولمون هدر میره! اونا اگه حجمشون تموم شه با پرداخت پول خیلی کمی (به پول اونجا) دوباره حجم میخرند واین همون اینترنت نامحدوده
کلا قیاس خیلی اشتباهی انجام دادی
عزیز گفتم شما از وضع فعلی اینترنتت رازی هستی! نمیخواد دلیل بیاری که فلانی برای تو هم خوبه ها... اگر خوب بود مطمئن باش تاپیک های متعددی در این زمینه و شکایت از isp ها زده نمیشد! از اول این تاپیک تا الانش داری ایه یاس میخونی هیچ کس هم هیچی نمیگه! تا الان که خودت فهمیدی ....
بنده در جواب "تو خارج اینترنت محدود وجود نداره" اون لینک رو ضمیمه کردم
در ضمن شما "یاد گرفتیم 2 نصفه شب پاشیم هر چی گیرمون اومد دانلود کنیم" حداقل من که اینطوری نیستم.
خب من هم به عنوان کسی که دوستش اینترنت ماهواره ای داره و به غیر از پینگ بالاش همه جوره داره با سرعت 2 مگ حال میکنه میگم که اینترنت ماهواره ای خیلی خوب و به صرفه هست (نسبت به نامحدود با این قیمت های فضایی)
1- خب این طرح به نظر شما پیشرفت حساب میشه ؟
2-خب اینها تو طرح گفتن که به اشتراک میزارن و فرضا حداقل سرعت واسه 128 برابره با 1.6 کیلو بایت و حداکثر برابر با 16 کیلو بایت
شما چجوری مطمئن هستی که نباید افت سرعتی داشته باشه ؟
از 10 نفری که اینترنت بینشون اشتراک گذاری میشه مطمئنا در هر زمانی حداقل 2 نفرشون به اینترنت وصل خواهند بود این یعنی نصف سرعت قرارداد !!!
Last edited by kamran987456; 30-08-2011 at 18:08.
من که زیاد موافق نیستم.
اگه نامحدود بدن همه صبح تا شب دانلود میکنن اونوقت پهنای باد کم میاریم و سرعت باز شدن پیج به شدت میاد پایین.
در ضمن بحث رو بی راه نبریم لطفا !!!
یعنی چی هر شب ساعت 2 پا میشه هر چیز رو دانلود میکنه ؟
اصلا به بقیه چه ربطی داره که هر کس چرا و چطوری دانلود میکنه ؟
یا مثلا بعضی ها میگن هر شب 2 یا 3 گیگ چی دانلود می کنید
یه ضرب المثل قدیمی میگه :گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه پیف پیف !!!
بنده خودم 3 ماه هست که هر شب 2 گیگ به بالا دانلود دارم
تمام مستند های how its made و top gear و چندتا سریال رو دانلود کردم
حالا حرف حسابتون چیه مثلا ؟
شما از كجا ميدونين حتما 1 به 10 ميشهاز 10 نفری که اینترنت بینشون اشتراک گذاری میشه مطمئنا در هر زمانی حداقل 2 نفرشون به اینترنت وصل خواهند بود این یعنی نصف سرعت قرارداد !!!
اينقدر رقابت بين آي اس پي ها زياده كه مطمئنا همچين چيزي نميشه
هيچ افت سرعتي نداريم ، فقط همه به اندازه اي كه پول ميدن آش ميخورن
---------- Post added at 07:18 PM ---------- Previous post was at 07:17 PM ----------
و اينكه شما از كجا ميدونين پهناي باند كم مياريم ؟اگه نامحدود بدن همه صبح تا شب دانلود میکنن اونوقت پهنای باد کم میاریم و سرعت باز شدن پیج به شدت میاد پایین.
مگه ميدونين ايران چقدر پهناي باند داره؟
هيچ آمار مطمئني وجود نداره ! پهناي باند به اندازه كافي داريم ،فقط به دليل زيرساخت در اختيار عموم قرار نميگرفت
از کجا میدونی نداره که
تو خود ابلاغیه که دارن به شرکت ها میدن اینو نوشته!!!1
شما از کجا میدونی 1 به 10 نمیکنن ؟
پهنای باند کم میاریم از این لحاظ که همه میگید چون شبها همه دانلود میکنن سرعت کم میشه پس در نتیجه با این طرح همه هم شبها و هم روزها دانلود میکنن پس سرعت هم کم میشه
Last edited by kamran987456; 30-08-2011 at 18:25.
الکی به چی گیر میدی این یه مشکل فرهنگیه خیلی هم به بحث ربط داره ضرب المثلتم هیچ ارتباطی با موضع ت نداره منم چندین ماه شبانه 4 گیگ به بالا دانلود میکنم با سرویس 2 مگ
حالا حرف حسابت چیه اگه بخوام تو last.fm ساعت 5 بعدازظهر آهنگ مورد علاقمو گوش کنم بدون اینکه ترسی داشته باشم از اینکه دوزار حجم محدودم تموم داره میشه؟
به کسی ربطی داره؟
----------------------------
دوستان ادامه بدین و پیگیر باشین واقعا مثل اینکه تاثیرگذاره هر کمکی از دست من بر میاد پی ام بدین بگین چیکار کنم بیکارم و اماده ی مبارزه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)