تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 23 اولاول ... 78910111213141521 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 227

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2011-2012

آخر فروم باز 2raj_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خوب عکس رو خیلی راحت میشه دست کار کرد اینطور نیست؟ولی اگه تو فیلم نگاه کنین متوجه میشین که نه توپ مسیرش عوض میشه نه بالاتر میره هیچ تغییری نداره پس چطور به سرش خورده؟به عقیده من اصلا به سرش نخورده

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بدبختی اینه که داوران در این فصل در حق بارسلونا بسیار کم لطفی میکنن و واقعا" تیم از داوری ضربه خورده از اونطرف داورها تو بنفع رئال سوت زدن دیگه سنگ تموم گذاشتن و چه تیمهایی رو که جلوی رئال سرشونو نبریدن مثالش والنسیا که بزور جلوی رئال بازندش کردن.کلا" دم و دستگاه فوتبال اسپانیا میخواد که رئال قهرمان شه و بازیکنان رئال میان تو زمین مطمئنن که حتی اگه بازی گره بخوره داور یا یه پنالتی الکی واسشون میگیره یا یکی رو از تیم مقابل اخراج میکنه که خلاصه نتیجه بازی به نفع رئال تموم شه.البته نمیتونیم منکر بعضی بازیهای ضعیف بارسلونا و تعداد فراوان مصدومین این تیم بشیم.کلا" همه چیز در این فصل بر علیه بارسلونا داره پیش میره.
    این حرفتون رو قبول ندارم.
    مثلا دیشب دقیقه 7 بازی گل صحیح بنزما رو مردود کردن.
    کلا این داورها خودشون مشکل دارن.
    به دست های پشت پرده و اینا ربطی نداره.
    اگه میخواستن بارسا قهرمان نشه که سال های قبل هم اینکارو میکردن.
    ولی بارساست که افت کرده.
    جدای اینکه گل میخوره دیگه نمیتونه گل های زیاد بزنه.
    پارسال یادمه تو اکثر بازیاش 4-5 تا گل میزد.

3. 3 کاربر از Maziar_69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

این لینک گل دوم بارسا هست ، با کیفیت HD .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

توپ اصلا به مسی که توی آفساید هست برخوردی نمی کنه ، اون کسی که عکس رو کشیده خیلی عجله کرده !
    اگر همون صحنه ای هست که من فکر میکنم، لازم نیست توپ بهش بخوره، بازیکن تو شرایط آفسایده، دید دروازبان رو کور کرده، پس تو بازی تاثیر داشته. نتیجه میگیرم که آفساید بوده.

قابل توجه اونایی که بازی رئال رو ندیدن، یه گل صحیح رئال رو هم آفساید اعلام کردن. بازی میتونست 5-2 بشه...

5. 3 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Dr.FANOOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

اگر همون صحنه ای هست که من فکر میکنم، لازم نیست توپ بهش بخوره، بازیکن تو شرایط آفسایده، دید دروازبان رو کور کرده، پس تو بازی تاثیر داشته. نتیجه میگیرم که آفساید بوده.

قابل توجه اونایی که بازی رئال رو ندیدن، یه گل صحیح رئال رو هم آفساید اعلام کردن. بازی میتونست 5-2 بشه...
    کسری اصلا دوست نداشتم در مورد بازی رئال لوانته صحبت کنم .
    یعنی بعد از داوری بارسا اوساسونا ، داوری رئال-لوانته فوق العاده بود !

من نمی دونم ، شاید فکر می کنید تلویزیون اگر بازی رو نشون نده کسی هم چیزی نمی فهمه و
    هر چی می خواین توی پستتون می نویسید !

این گل بنزماست :

این هم فیلمش ، حتما دانلود کن ببین بازی رو :

+

صحنه ی پنالتی و اخراج شدن بازیکن لوانته که یکی از شاهکارهای داوری بوده !!!
    بازیکن لوانته اصلا نمی بینه توپ کجاست ، توپ از بالا روی دست بازیکن لوانته فرود میاد .
    حالا پنالتی گرفتنش به جهنم ! اخراجش(کارت زرد دوم ) چقدر زور داشت ، لوانته 10 نفره کردن !!!

+

اوه اوه عجب بازی بوده !!!

پنالتی لوانته هم که هیچی :

الان هر جوری حساب می کنم نه رئال 4-2 (5-2 ؟؟؟ ) می برد ، نه لوانته 10 نفره می شد !!!

پسر خوب اگر تلویزیون بازی رو نشون نمی ده ، ما هم چیزی دیگه در موردش نمی گیم ، دلیل نمی شه هر چی می خوای پست کنی

7. 6 کاربر از Dr.FANOOS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال AMIR-AIRGUNNER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

تو اون صحنه توپ به هیگوان برخورد نمیکنه که بنزما تو افساید باشه از پاس نفر قبلی باید حساب کنی بنزما کجا بود
    در ثانی اگه بازیکن لوانته نمیدونست توپ کجاست نمیرفت زیر محل اومدن توپ بایسته تا موقع گرفتنش توپ به دو دستش برخورد کنه !
    و چون هند بود باید کارت زرد میداد و این روال داوری هست که هر هندی رو تو محوطه جریمه کارت زرد بدن.البته اگه جلوی مسیر توپ به سمت دروازه باشه کارت قرمز میشه
    در ضمن خوشحال میشیم اگه کسایی که به داوری رئال اعتراض دارن بیان تایپک همون تیم بگن .

9. 4 کاربر از AMIR-AIRGUNNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

پنالتی لوانته هم که هیچی :

من کاری به صحبتهای قبلی شما و کسری ندارم اما دوست عزیز این صحنه ای که شما بهش اشاره میکنین و میگین پنالتی لوانته هم هیچ چی به این خاطره که فقط این عکس رو دیدین ولی نمیدونین اصل ماجرا چیه.
    توی این صحنه یه ضربه خطا نصیب رئال شد که موقع فرستاده شدن توپ روی دروازه لوانته بازیکن این تیم با دست به صورت راموس کوبید که به نظر میرسید عمدی هم انجام شده.راموس هم به تلافی، پای بازیکن لوانته رو زد که کارت زردش رو هم گرفت.

موفق باشید

11. 5 کاربر از Sub007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

صحنه ی پنالتی و اخراج شدن بازیکن لوانته که یکی از شاهکارهای داوری بوده !!!
    بازیکن لوانته اصلا نمی بینه توپ کجاست ، توپ از بالا روی دست بازیکن لوانته فرود میاد .
    حالا پنالتی گرفتنش به جهنم ! اخراجش(کارت زرد دوم ) چقدر زور داشت ، لوانته 10 نفره کردن !!!
    فقط در حد یک جمله...
    لطف کن برو قوانین داوری / شرایط پنالتی/هند پنالت / آفساید.....رو مطالعه کن فقط همین....!

موفق باشید.

13. 6 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ahadpoolghahat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

تو این صنحنه رونالدو با پشت پا به بنزما پاس داده و توپ به هیگواین نخورده بود.زمان پخش بازی این صحنه رو چندبپین و چند بار از پشت دروازه لوانته نشون داد که ثابت میکرد توپ مستقیم از رونالدو به بنزما رسیده و همچنین زمان پاس رونلدو هم بنزما تو آفساید نبوده و گل کاملا سالم بود.
    پس خواهش میکنم بازی هارو بدقت نگاه کنید و ضعف تیمتون رو به داوری تعمیم ندید.
    ممنون

15. 3 کاربر از ahadpoolghahat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز من، فکر میکنی با توضیحات کامل دوستان، بازم لازم باشه من جوابی بدم؟

فکر کنم بد نباشه بیای و بابت برداشته غلطت در چند مورد از اعتراضات، از دوستان پوزش بخوای. مخصوصا که تصور میکنی من همینجوری یه عکس گذاشتم و به خیال اینکه تو بازی رو ندیدی، میخوام فریبت بدم!

1. در مورد گل دوم بارسلونا که آفساید بود، نگفتی قبول کردی یا نه؟ این قانون آفساید هست. لزوما نیازی نیست طرف با توپ تماسی داشته باشه. تو اون صحنه که من فایل با کیفیت HDای که خودت گذاشته بودی رو هم دانلود کردم و نگاه کردم، مسی کاملا دید دروازبان رو گرفته بود. لحظه ی زدن ضربه هم تو آفساید بود. در نتیجه اون گل مردود هست.

2. لینکی که واسه گل بنزما گذاشتی رو هم نگاه کردم. پاس رو رونالدو داد، لحظه دادن پاس نه بنزما و نه هیگواین تو آفساید نبودن. توپ هم به هیگویان برخورد نکرد. کجاش آفساید هست؟

3. در مورد پنالتی رئال و اخراج V. Iborra. دقیقه 36 بازی روی بنزما خطا کرد و کارت زرد اولش رو گرفت. دقیقه 43 تو محوطه جریمه توپ به دستش برخورد کرد. کارت زرد دوم و اخراج. ایبورا هم با دست راستش توپ رو لمس کرد، هم چپ! اگر از دستاش استفاده نمیکرد، توپ از پاش فاصله میگرفت نه اینکه جلو پاش بیفته.

من این عکس رو از همون فایلی که خودت برای دانلود گذاشتی Capture کردم، یه نگاه به فرم دستاش بنداز، کی اینجوری استپ سینه میکنه؟

4. درباره خطای راموس که میگی پنالتی لوانته بود. اول خودت به عکسی که آپلود کردی نگاه کن، 4 تا بازیکن لوانته به 2تا بازیکن رئال. نتیجه بازی 1-0 به نفع لوانته. به نظرت این عکس، مال حمله اونا هست، یا ما؟ این صحنه دقیقا 1 دقیقه قبل از کارت زرد اول V. Iborra اتفاق افتاد. یعنی راموس تو دقیقه 35 بخاطر این حرکتش یه کارت زرد گرفت. اینم گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ازین صحنه:

Ramos has got himself booked for kicking out at Asier Del Horno in the area
    خودت میبینی که نوشته "in the area" که منظورش محوطه جریمه هست. وقتی داور خطا میگیره و کارت میده، پس چرا پنالتی نگیره؟ چون محوطه جریمه اوناست، نه ما.
    Last edited by kasra_khan2003; 14-02-2012 at 20:23.

17. 10 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دنی آلوس: امکان ندارد فینال کوپا دل ری در برنابئو برگزار شود

فدراسیون فوتبال اسپانیا هنوز در مورد مکان برگزاری دیدار فینال تصمیم گیری نکرده اما آلوس مطمئن است که دیدار فینال در برنابئو برگزار نمی شود.

سایت گل- دنی آلوس، مدافع بارسا، معتقد است هیچ احتمالی وجود ندارد که دیدار فینال این فصل کوپا دل ری بین بارسا و اتلتیک بیلبائو، در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو برگزار شود.

برنابئو یکی از گزینه های فدراسیون فوتبال اسپانیا برای برگزاری دیدار فینال کوپا دل ری است اما باشگاه رئال به خاطر وجود گرایشات ضد اسپانیایی در میان بخشی از هواداران بارسا و بیلبائو با این مسئله مخالف است.

بارسا و بیلبائو در سال 2009 نیز در فینال کوپا دل ری مقابل هم قرار گرفتند و بعضی از طرفداران آنها در هنگام پخش سرود ملی اسپانیا، به نشانه اعتراض سرو صدا کردند.

فدراسیون فوتبال اسپانیا هنوز در مورد مکان برگزاری دیدار فینال تصمیم گیری نکرده اما آلوس مطمئن است که دیدار فینال در برنابئو برگزار نمی شود.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" ما می دانیم که به دلیل ظرفیت بالا، برنابئو یکی از بهترین گزینه هاست اما من معتقدم هرگز به بارسا اجازه داده نمی شود که دیدار فینال را در برنابئو برگزار کند.

برای ما فرقی ندارد کجا بازی کنیم. فقط می خواهیم بازی در زمین بیلبائو نباشد."

By Behnam Jafarzadeh

2012/2/14

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •