تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 89 اولاول ... 7891011121314152161 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 886

نام تاپيک: کلوب Lenovo Y570

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

با سلام
    من پرسیدم کی 570 8گیگ رم رو میاورید گفتن حداقل 3 هفته دیگه.واقعا نمیدونم یعنی چی Y470 با کانفیگ 8GIG Ram و 555gt 2GIG ولی Y570 با اون کانفیگ!!! تو تهران کسه دیگه ای این مدل اصلیش رو از دبی نمیاره مثله HP???

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

نکنه لپ تاپاش چینی باشه ؟
    یعنی چه کی چینی باشه؟ خوب همه لنوو ها چینی هستن!! تقریبا همه برند ها دیگه تو چین تولید میشن!! نکنه میگن اصلی نیست!!!! من شک کردم ریفر باشه نه قلابی!!!!!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام
    چین با کیفیتهای مختلفی تولید میکنه مطمئن باشید برند امریکائی در سطح IBM اعتبارش را از تو چاه پیدا نکرده که بده به برادران چینی خرجش کنن.بعدم شما یک لپ تاپ غیر چینی معرفی بفرمائید!!!
    نگران نباشید اگر پست اولی که یکی از دوستان زحمت ریوییو تصویریش رو کشیده بودن ملاحظه بفرمائید (Made In China) داره خودنمائی میکنه در حالی که از آمریکا اومده و امریکایها مثله ما خوشبختا سازگار ارقام ندارن که فقط فکر سود شخصی باشند بلکه اعتبار و کیفیت براشون ملاک اوله.
    یکی به داد من برسه Y570 8 GIG ram میخواهم

4. این کاربر از kamrancat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه andyarsenaly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

نقل قول:
    سلام

یکی از اقوام الآن کانادا هست و میخواد لپتاپ بگیره،همین y570.میخواستم بگم برا منم بگیره هروقت میاد بهم بده.نمیخواستم بدون تحقیق سفارش بدم.
    چن تا سوال داشتم:

1-توی سایت lenovo برای خرید از eCoupon حرف زده که قیمتا با اون کم شدن.چیه این eCoupon ؟؟؟
    2-توی این رنج (با توجه به قیمت کانادا) مدل بهتری نیست؟
    3-هیچ کجا توی سایت اسمی از SSD نیومده،حالا ینی SSD داره یا نه؟اگه نه،کجا باید اضافه کرد؟من که توی customize نتونستم جایی برای اضافه کردن SSD ببینم ...
    -------------------------------------------------------
    سازگار هم عجب کارهای عجیب غریبی میکنه.مدل هایی که این ناسازگار میده تو سیاره زحل هم پیدا نمیشه ...
    اول از همه راجع به چینی و غیره خیلی دعوا نکنید ... به جز چند مدل و سری لپ تاپ مثل فوجیتسو و ... همه ساخت چین به سفارش کمپانی های اروپایی آسیایی یا آمریکایی هستند و کیفیت همه شون تضمین شده است

چه قدر حروم خوره این ناسازگار فقط خدا میدونه.میگم من بلوری 8 گیگ رم جی تی 555 3دی و خلاصه فول کانفیگ بدون اس اس دی رو خریدم 1000 دلار اینا بلوری رو که ندارن همه چیش رو هم عوض کردن دارن میدن 1500 والا اگه ناسازگار رو به آتیش نکشیم بی غیرتیم ...

اما در مورد سوال دوستمون
    خرید از هر کشوری 180 درجه با خرید از کشورهای دیگه توفیر داره.کانادا و آمریکا هم کاملا اقتصادشون متفاوته
    مالیات و غیره و ذلک ... باید از کسی بپرسید که تو کاناداست.میتونید تو این فروم های اقامتی و دانشجویی و مهاجرتی ایرانیان مقیم کانادا بپرسید اما خود من از آمازون سفارش دادم و کارت اعتباری هم نمیخواست.چون داییم سیتیزن اونجا هست مرسوله رو که تحویل دادن یه رسید میگیرن ازش از حقوقش کم میکنند.ضمن اینکه بارها همه بیمه هستند و اگه اتفاقی بیفته جوابگو هستند
    من چون مسافرم داشت میومد ایران و درست 48 ساعت قبلش تازه این مدل اومد رو سایت آمازون مجبور شدم اکسپرس پست کنم حدود 100 دلار برام بیشتر آب خورد تا 24 ساعته رسید و ...
    گارانتیش هم فقط برای داخل کشور کفر(آمریکا) اعتبار داشت .
    من که تو کار عکاسی هستم دوربین و لنز رو میشه با پرداخت مبلغی بیمه و گارانتی کرد ... حالا در مورد لپ تاپ نمیدونم بشه یا نه اما نیازی نیست ...

کاش میدونستم این قدر مشتری داره میگفتم حداقل چند تا بیاره بازار سیاه راه بندازیم

6. این کاربر از andyarsenaly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه aliano's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

آقا یکی زنگ بزنه سازگار بپرسه این y470 با gt555 خالی بندی نیست؟
    من نمیتونمکی بپرسه خبر بده
    اینا دستی این گرافیکو چسبوندن به این؟!
    من می خوام کلمو بکوبم تو دیوار!!!!!!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه gla021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام
    چین با کیفیتهای مختلفی تولید میکنه مطمئن باشید برند امریکائی در سطح IBM اعتبارش را از تو چاه پیدا نکرده که بده به برادران چینی خرجش کنن.بعدم شما یک لپ تاپ غیر چینی معرفی بفرمائید!!!
    نگران نباشید اگر پست اولی که یکی از دوستان زحمت ریوییو تصویریش رو کشیده بودن ملاحظه بفرمائید (Made In China) داره خودنمائی میکنه در حالی که از آمریکا اومده و امریکایها مثله ما خوشبختا سازگار ارقام ندارن که فقط فکر سود شخصی باشند بلکه اعتبار و کیفیت براشون ملاک اوله.
    خوب مدل 6 گیگ را بخر همون جا رمش ارتقا بده
    حتی خودت هم میتونی این کار را بکنی اگر وارد باشی

آخر فروم باز E.G_band's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

خدایاما چرا اینقدر بدبختیم؟؟؟؟ایشالا سازگار بترکه!!!!

10. این کاربر از E.G_band بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت

پيش فرض

آقا منو کمک کنین همین الان می رم زنگ می زنم نمایندگی مرکزی سازگار همه چی رو می پرسم بر می گردم همه چی رو می نویسم.

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت

پيش فرض

ور نداشتن صبح زنگ می زنم

---------- Post added at 08:12 PM ---------- Previous post was at 08:10 PM ----------

همین الان به یه نکته جالب برخوردم:ببینید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    قیمت 470 حدود 200 هزار ارزون تره اما تو ایران 100 هزار گرونتره ماجرا چیه...خدا می دونه!!!

آخر فروم باز Xilevens's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز برند لنوو کلا چینی هست
    و شرکت اصلیش هم تو چینه
    جدیدا هم مثل اینکه IBM دیگه تو طراحی نقشی نداره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •