سلام
قیمت ها کاهش پیدا کرد!!! قیمت در گوشی شاپ >>اکسپریا مینی 300و اکسپریا مینی پرو 340!!! تا ماه آینده 30 هزار تومان دیگه ارزون تر میشه!!!
قیمت این گوشی توی بازار گوشی اصفهان(احمد آباد) به ترتیب 288و 330هزار تومان
سلام
قیمت ها کاهش پیدا کرد!!! قیمت در گوشی شاپ >>اکسپریا مینی 300و اکسپریا مینی پرو 340!!! تا ماه آینده 30 هزار تومان دیگه ارزون تر میشه!!!
قیمت این گوشی توی بازار گوشی اصفهان(احمد آباد) به ترتیب 288و 330هزار تومان
آقا می شه یه توضیحاتی در مورد GPS روی گوشی ها بدین ؟!
و اینکه آیا روی Mini به راحتی قابل استفاده است یا نه ؟!
----------------------
کسی قیمت علاءالدین و پایتخت رو داره ؟!
چه چیزی رو میخواید بدونید؟گوشی هایی که دریافت کننده GPS رو دارن به کمک نرم افزارهای مختلفی که پیدا میشه میتونن موقعیت مکانی شما رو نشون بدن یا نقشه هرجایی که بخواین+ نویگیشن.البته بعضی نقشه ها آنلاین هستن و باید با اینترنت بهشون درسترسی پیدا کرد ولی بعضی نرم افزارها به صورت آفلاین و بدون نیاز به اینترنت نقشه ها رو نشون میدن.آقا می شه یه توضیحاتی در مورد GPS روی گوشی ها بدین ؟!
و اینکه آیا روی Mini به راحتی قابل استفاده است یا نه ؟!
از نرم افزارهای آنلاین:google maps هست که البته میتونه نقشه ها رو ذخیره هم کنه برای حالت آفلاین و از نرم افزارهای آفلاین(آنلاین هم هستن):Navitel , maverick هستن.نقشه ها رو دانلود میکنید و روی حافظه گوشی میریزید و بدون نیاز به نت استفاده میکنید.
این گوشی هم سخت افزارش رو داره هم نرم افزارش رو.پس به راحتی میتونید استفاده کنید.
Xperia x10 mini pro daram chejuri root konam badam chejuri axayi ke pak shodano bargardunam
فارسی:
Xperia x10 mini Pro دارم چجوری روت کنم.بعد هم چجوری عکس هایی که پاک شدن رو برگردونم.
alex_pk: از قوانین انجمن تایپ فارسی است.
لطفا پینگیلیش تایپ نکنید.
سلام
من امروز علاالدین بودم. قیمت معمولی 298 تومن بود.
سلام.
1. یه نگاهی به پست 98 همین تایپیک بکن. یه توضیح در رابطه با باتریش دادم.
2. امروز سعی میکنم تا آخر وقت یه ویدئو که با گوشی گرفتم هم بزارم.
3. GPRS و GPS گوشی خوب کار میکنه و موردی نداره. اگه مشکلی برای اتصال نباشه بعضی وقتها کمتر از نیم دقیقه مکانتون رو روی نقشه نشون میده.
مواردی که ذکر کردین مخصوصا این قرمزاش واسه من خیلی مهم بود.
باعث شد که این گوشی از لیست خریدم حذف بشه.
ممنون از ریویویی که گذاشتین.
Last edited by amirfiri; 23-10-2011 at 10:52.
1. سروت ته گرفتن خیلی هم بد نیست! (جالب هم هست) البته بعد یک مدت عادت میکنی.
2. دکمه خانه کوچک هست ولی همین کوچکی شکل ظاهری اون رو جذاب کرده و در کل خیلی این دکمه استفاده نمیشه.
3. دکمه عکس برداری احتمالاً پس از یک مدت کار کردن نرم میشه (البته شاید) ولی این گوشه یه گزینه عالی داره به اسم عکس برداری لمسی که به طور 100% شما بی خیال اون دکمه خواهید شد!
4. دکمه های صدارو کریش نمی شه کرد!
5. کیفیت دربین از این بابت خوب نیست که حجم عکسها گرفته شده پایین هستن (زیر یک مگ) ولی گوشی دادشم (C3-01) عکساش تا 2.5 مگا هم میرسه.
(من یک دوربین دیجیتال 10 مگاپیکسلی Canon دارم که عکساش تا 8 تا 8.5 مگابایت هم میرسه.)
6. صداش بلند نیست (خیلی بلند نیست) ولی بلندی صدای زنگش آزار دهند هست. به طوری که من اون رو روی 70% تنظیم کردم. ضمن اینکه کیفیت صدای فوق العاده داره.
7.باتری قوی تر داشت بهتر بود. (خداییش)
دوستان چند تا سوال
داخل محتویات جعبه محافظ صفحه نمایش هست؟؟ چون داخل فیلم آنباکس که دیدم بودش.... می خوام ببینم اینجا بر میدارن یا هست؟؟
خود صفحه ضد خش نیست؟؟
گوشی رنگ مشکی با سفید اختلاف قیمت دارن؟؟؟
کیبورد گوشی با لیبل فارسی هم اومده؟؟؟ اگه اومده با توجه به کوچیک بودن دکمه ها به نظرتون شلوغ نمی شه و می شه راحت باهاش هم تایپ فارسی داشت هم انگلیسی؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)