میشه بگید از کجا دیدین؟ تجربه؟ فروشنده اید؟
یعنی این حرف دوستمون که 2011 خوب شده درست نیست؟
میشه بگید از کجا دیدین؟ تجربه؟ فروشنده اید؟
یعنی این حرف دوستمون که 2011 خوب شده درست نیست؟
از کجا؟![]()
انقد پستا زیاد شد ادم نمیدونه به کدوم ج بده.ولی این بدجور حرص ادمو درمیاره:
آخه بچه جون تو هنوز نمیدونی گراف 520 چقد زور داره بعد میای اینجور با اعتماد بنفس مثلا ملتو ارشاد کنی که لپ انتخاب کنن و میخوای حرفتم چشم بسته قبول کنن؟!3300 قیمتش 500 تومنه؟!اونموقع 1200 اب خورد کوچولو!جز مدلای تاپ بود...
هنوز گارانتی دیجیتال ایسوس بگوشت نخورده و خودت میگی اطلاعاتت کمه در مورد گارانتی نظر میدی؟
اصلا گیرم لپ اچ پی گند،چرا پرینترش که درجه یک هست گارانتی نمیکنن؟همه میدونن اچ پی ایرانو ت ح ر ی م کرده و خدمات نمیده.اینو دیگه شما ندونی اقای سامان که بقول خودش تو بازاره دقیق میدونه و نمیدونم چرا کتمان میکنه و حرف شمارو میزنه.اینه که ادم شک برش میداره..ولی یه حساب 2 * 2 = 4 ه وقتی سازگار و امرتات و مادایران میان و ایسوس رو گارانتی میکنن در حالی که فروش اچ پی بیشتر از ایسوس ه چه دلیلی وجود داره؟؟؟؟؟؟
چه ربطی به بیل داشت؟!میگن ادم زبون وا کنه میفهمنن چی تو کتشه اینه ها.بابا گارانتی خواسته بپیچوندش بندازه گردن خودش ،که بکنه تو پاچش گفته خودت سوزوندی.این چیزه پیچیده ای الان؟اسب و فیلم ترسناک چیه!من سعی میکنم این متنو ترجمه کنم واسه بیل گیتس بفرستم در اسرع وقت خبرشو بهتون میدم.
فک کنم قراره در آخر با چشم به مانیتور نگاه کنیم نه با عینک مخصوص.مشخصه مهم اینکه برای چشم مطلوب باشه.عجب نمی دونستم مقایسه چشمی از تست های که توسط عینک های مخصوص توسط ماشین های دقیق انجام میشه دقیق تره
اینم دیگه ازون حرفاست.که دیگه حداقل از فروشنده مطلع انتظار نمیره.وقتی مدلای سندی بریج با مصرف و گرمای کمتر و بازدهی بیشتر عینه نخود کیشمیش تو بازار پره چه دلیلی داره بریم لپ یک نسل قبل اونم 14 اینچش رو بخریم؟ایول بابا شما مثل اینکه 4 5 نسل جلوتر تر از بقیه یوزر های ایسوس هستید که به این مدل میگید قدیمی !!
البته مسلمه فروشنده ترجیح میده جنسی که تو انبار خاک میخوره و قدیمی شده رو تبلیغ کنه تا یه مدله جدید..![]()
بیا دوست عزیز این کاملشو پیدا کردمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی شما توجهت به گارانتی خوب باشه
مدلهای جدید اچ پی اینقدرا خرابی نداشتن
مدلهای اسوس هم لپ تاپ پیامبرها نبودن که خراب نشن
شرط خرید مطمئن داشتن گارانتی معتبره
لپ تاپ ها تا 4 ماه اول خراب نشن دیگه مشکلی واسشون پیش نمیاد
بعضی میگن تا 1 سال
ولی مطمئن باش بعد 2 سال همه برندی یه کم لق میزنه
(نه اینکه مثلا بعد 30 دقیقه خاموش بشه ) نه
دیگه کیفیت لپ تاپ نو رو نداره
حواست 100 % به یه گارانتی معتبر باشه
Last edited by Xilevens; 17-08-2011 at 13:18.
سری g اچ پی کیفیت جالبی ندارن.جز مدلای متوسط و ارزون تر و ضعیفتره این برندن.مثه اینسپایرون دل.فقط سری پاویلون یا 4530 که جدیدن اومده.راستی من 1065 اچ پی را جستم با گارانتی یک ساله مادیران حالا این گرانتی درست حسابی هست دیگه به قول دوستمون می مونه کیفیت؟؟!!!!!
تایید میشه.اینم یادم رفت بگم.اون آمار ماله 2ساله پیشه.بازار لپ تاپ و برندها هر 6ماه زیر و رو میشه...ولی میگن کیفیت ساخت محصولا 2011 اچ پی خیلی بالا اومده
2ساله پیش من خودم لپ اچ پی رو قاطی آدما نمیدونستم.هرچند واسه بازی گزینه توپی بود با اون گراف 4650-فک کنم-.
بنظر شما 6080 اچ پی خوبه؟
از رو مارک نمیشه قضاوت کرد.مثلا دل یا همین لینوو.3 تا سری داره که تینک پد میگن خیلی عالیه.ولی Ideapad عادیه!![]()
6080 مشکل خاصی نداره.فقط اگه با وزنش مشکلی نداری.یکم بیشتر از حد استاندارده و راحت نمیشه حملش کرد...
اگه شخصیت نا متعادلت و توی بقیه تاپیکا ندیده بودم از حرفات ناراحت میشدم
یکی از نمونه کاراتون اینجاس نمونه کوچیکشه تازه
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=497084&page=2
میشه بگید چقد زور داره تا 3 رقم اعشار
خب پس نتیجه میگیریم ایران با ایسوس و لنوو و ایسوس روابط کاملا ازاد داره
کامل حرفامو کپی کن البته باید اینجوری حرفامو قیچی کنی که بتونی واسه خودت نتیجه گیری کنی
بله به تخصصای قبلی شما باید روانشناسی و تله پاتی رو هم اضافه کرد
واقعا راست گفتن اگه ادم زبون وا کنه میفهمن چی تو چنتشه
کتشه چیه دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو فوق العاده ای لپ تاپ ندیده رو انالیز کردی و شرکت مربوطه رو محکوم
همیشه جای ادمایی مثل تو توی قوه قضاییه خالی بوده و خلاش حس میشده
وای خدا
من هینجا از مدیریت سایت میخوام که ایکونها رو اپدیت کنن واقعا جای ایکون قهقه زدن خالیه
در کل هرکس دیگه ای این حرفارو میزد احتمالش بود که ناراحت بشم غیر از تو![]()
یه چیزی تایپ کن ارزش خوندن وجواب دادن داشته باشه.نه یه مشت جملات و کلمات بی ربط به موضوع که فقط یادآور تاریخ تولدت و تخیلیات اون ذهنه.
کاملا مرتبط و شایسته حرفات بود![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)