تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 12 اولاول ... 789101112 آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 113

نام تاپيک: مشکل در پنل های جدید LG.

پروفشنال mehdi speed 700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

آقا هادی واقعا ممنون مطمئنا من این رو به گوش اصل کاری های ال جی نه گلدیران میرسونم.
    عجججججب پس یعنی گلدیران این وسط داره یه جورایی هاپولی هاپو می کنه عججججب.
    البته شاید اینا توی tv های مدل پایین تر اینکار رو می کنند.حتما tv هایی که رنج قیمتشون بالاتره با این پنل ips میفروشن.شما دو تا tv با مدل یکسان رو امتحان کردی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

یه سوال. این مشکل در تیوی های مدل LK4300 هم وجود داره؟ چون این مدل هم از همون نوع پنل و موتور پردازش استفاده میکنه.
    Last edited by amir109109; 04-02-2012 at 00:50.

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان اونطور که من متوجه شدم ال جی توی همه ی tv هاش از پنل ips استفاده نمی کنه.
    و این مطلب اشتباه است

4. این کاربر از mehdi speed 700 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ئظا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

دوستان اونطور که من متوجه شدم ال جی توی همه ی tv هاش از پنل ips استفاده نمی کنه.
    و این مطلب اشتباه است
    مهدی جون فکر کنم تو 5600 به بالا IPS هست پنلهاش

6. این کاربر از ئظا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

راهنمایی‌ کنید لطفا...
    دیروز بالاخره یه led گرفتم (۴۷" lw ۵۷۰۰۰ تو بازار تبریز تموم شده!!!) فقط یه چیزی تو ذوقم زده نمیدونم تو همهٔ led اینطوریه یا اینکه پنل من مشکل داره، وقتی‌ که تی‌وی روشن ولی‌ چیزی پخش نمی‌شه، رنگ مشکی‌ (سرمه ای) پنل یکدست نیستش قسمت چپ بیشتر گوشه پایین پنل از قسمت لبه هاش نور روشن از خود متصاعد می‌کنه که باعث می‌شه نور مشکی (سرمه ای) پنل یکنواخت دیده نشه البته شاید روز روشن متوجه نشی‌ ولی‌ شب چراغ هارو خامش کنی‌ و از فاصله دور مستقیم نگاه کنی‌ رنگ پنل تی‌وی رو یه چیزی مثل لک یا گل آلود دیده می‌شه!!!!!?

راهنمایی‌ کنید لطفا...
    ممکن در آینده شدت این نور و بهمریختگی بیشتر بشه؟ به نمایندگی‌ بگم تعویضش کنند؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

راهنمایی‌ کنید لطفا...
    دیروز بالاخره یه led گرفتم (۴۷" lw ۵۷۰۰۰ تو بازار تبریز تموم شده!!!) فقط یه چیزی تو ذوقم زده نمیدونم تو همهٔ led اینطوریه یا اینکه پنل من مشکل داره، وقتی‌ که تی‌وی روشن ولی‌ چیزی پخش نمی‌شه، رنگ مشکی‌ (سرمه ای) پنل یکدست نیستش قسمت چپ بیشتر گوشه پایین پنل از قسمت لبه هاش نور روشن از خود متصاعد می‌کنه که باعث می‌شه نور مشکی (سرمه ای) پنل یکنواخت دیده نشه البته شاید روز روشن متوجه نشی‌ ولی‌ شب چراغ هارو خامش کنی‌ و از فاصله دور مستقیم نگاه کنی‌ رنگ پنل تی‌وی رو یه چیزی مثل لک یا گل آلود دیده می‌شه!!!!!?

راهنمایی‌ کنید لطفا...
    سلام.. این مشکلی که شما متوجه اش شده اید اصطلاحا "Backlight Bleeding " نامیده میشه و در بعضی تلویزیونها و مانیتورها دیده میشه... در بعضی از ال ئی دی ها و ال سی دی ها این مشکل وجود نداره و بسته به نوع و مدل پنل این مساله کم یا زیاد میشه و در بعضی مدلها هم اصلا دیده نمیشه...متاسفانه کاریش هم نمیشه کرد البته مشکل زیاد اذیت کننده ای هم نیست..شاید تنها راه کم کردن این مشکل کم کردن نور پس زمینه باشه که مشکل رو کاملا برطرف نمیکنه و البته این کار روشنایی تصویر رو کم میکنه...به نمایندگی هم زنگ نزنید که با این کار فقط خودتون رو خسته میکنید چون اصلا همچین چیزی رو یا انکار میکنن یا اینکه اصلا به عنوان مشکل به حساب نمیارن...تنها راه اینه که از این مشکل چشم پوشی کنید چونکه این مشکل تنها در تصاویر خیلی تاریک دیده میشه و در بقیه جاها اصلا به چشم نمیاد مگه اینکه خیلی وسواسی باشید ...بپیشنهاد میکنم به جای اینکه خودتون رو درگیر این مسائل کنید و دچار وسواس بشید این مساله رو فراموشش کنید و از تی وی تون لذت ببرید

9. 2 کاربر از velvet revoulver بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

سلام.. این مشکلی که شما متوجه اش شده اید اصطلاحا "Backlight Bleeding " نامیده میشه و در بعضی تلویزیونها و مانیتورها دیده میشه... در بعضی از ال ئی دی ها و ال سی دی ها این مشکل وجود نداره و بسته به نوع و مدل پنل این مساله کم یا زیاد میشه و در بعضی مدلها هم اصلا دیده نمیشه...متاسفانه کاریش هم نمیشه کرد البته مشکل زیاد اذیت کننده ای هم نیست..شاید تنها راه کم کردن این مشکل کم کردن نور پس زمینه باشه که مشکل رو کاملا برطرف نمیکنه و البته این کار روشنایی تصویر رو کم میکنه...به نمایندگی هم زنگ نزنید که با این کار فقط خودتون رو خسته میکنید چون اصلا همچین چیزی رو یا انکار میکنن یا اینکه اصلا به عنوان مشکل به حساب نمیارن...تنها راه اینه که از این مشکل چشم پوشی کنید چونکه این مشکل تنها در تصاویر خیلی تاریک دیده میشه و در بقیه جاها اصلا به چشم نمیاد مگه اینکه خیلی وسواسی باشید ...بپیشنهاد میکنم به جای اینکه خودتون رو درگیر این مسائل کنید و دچار وسواس بشید این مساله رو فراموشش کنید و از تی وی تون لذت ببرید

بی‌نهایت ممنون از پاسخ سریع، فکرمو مشغول کرده بود.. راستش اصلا متوجه نمیشی‌ مگه اینکه در تاریکی‌ مطلق صفحهٔ سیاه رو تماشا کنی‌، فقط از بیشتر شدنش به مرور زمان و تاثیرش در تصویر معمولی‌ نگران بودم.. به هر حال از تلویزیون ایرانی‌ بیشتر از اینها نمی‌شه انتظار داشت. اگه بدونید من در خرید tv چقدر بدشانسی‌ و سختی کشیدم، الان هم با اینکه این tv اصلا اون چیزی نیستش که قصد خریدشو داشتم ولی‌ همینشم شکر می‌کنم و به قول شما لذتشو می‌برم مگه اینکه از وسعت نصف بشه بیفته زمین
    مجددا تشکر دوست عزیز

پروفشنال ئظا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

بی‌نهایت ممنون از پاسخ سریع، فکرمو مشغول کرده بود.. راستش اصلا متوجه نمیشی‌ مگه اینکه در تاریکی‌ مطلق صفحهٔ سیاه رو تماشا کنی‌، فقط از بیشتر شدنش به مرور زمان و تاثیرش در تصویر معمولی‌ نگران بودم.. به هر حال از تلویزیون ایرانی‌ بیشتر از اینها نمی‌شه انتظار داشت. اگه بدونید من در خرید tv چقدر بدشانسی‌ و سختی کشیدم، الان هم با اینکه این tv اصلا اون چیزی نیستش که قصد خریدشو داشتم ولی‌ همینشم شکر می‌کنم و به قول شما لذتشو می‌برم مگه اینکه از وسعت نصف بشه بیفته زمین
    مجددا تشکر دوست عزیز
    دوست عزیز ربطی به ایران و جای دیگه نداره
    تقریبا تمام Edge LED ها همینطور هستن
    شما با اعمال تنظیمات و کالبره کردن تصویر میتونید تا حد امکان بر طرفش کنید
    این اصلا مشکل نیست که بخواید ناراحتش باشید

این تنظیمات رو اعمال کنید ببینید بهتر میشه؟
    Picture preset: Expert1 Backlight 35 Contrast 90 Brightness: 50 V/H Sharpness: 50 Color: 50 Tint 0 Dynamic Contrast Off Noise Reduction Off Mpeg noise reduction Off Super resolution Off Black level Low Real Cinema Off Color gamut Standard Edge enhancer Off xvYCC Auto Color filter Off Color temperature Warm RGB Method 2 points R contrast 0 G contrast -2 B contrast 1 R brightness -7 G brightness 20 B brightness 5 TruMotion On/Off LED local dimming Off

12. 2 کاربر از ئظا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

راهنمایی‌ کنید لطفا...

راهنمایی‌ کنید لطفا...

به خاط تکنولوژی نور دهی tv هست و هیچ مشکل یهم ندراه شما پول بیشتر بده رفیق یه full led بگیری مشکلت حل میشه چون روشنایی تصویر توی این مدل ها با استفاده از لامپ های led هست که کناره های پنل قرار گرفتن و واسه همین کمی نور از گوشه های پنل بیرون میزنه رفیق مشکلی نیست.این تکنولوژی توی خیلی از tv ها هست تازه این یکی از بهترین هست ال جی با این پنل سعی کرده توی این tv این مشکل رو تا حد زیادی رفع کنه با این تنظیماتی هم که رفیقمون معرفی کرد شما فقط روشنایی tv رو کم میکنی تا نور کم تر به بیرون از پنل تراوش کنه.
    ولی با این روش هم میتونی تا حدی مشکلت رو رفع کنی:
    ******1-یا tv رو روی سنسور هوشمند بزار یکه عالیه و خوده سنسور نور و کیفیت تصویر رو نسبت به نور محیط و یک سری عوامل دیگه تنظیم می کنه اینطوری هم عمر tv بالا میره هم مصرف برقش {یکی از بهترین سنسور هارو توی tv ال جی استفاده می کنه که واقعا عالیه}
    2-واسه فیلم دیدن هم روی سینما تنطیم کن تصویر رو تا هر وقت نور فیلم زیاد شد tv هم نور خودش رو زیاد کنه و هروقت نور فیلم کم شد tv هم نور خودش رو کم کنه.یعنی توی صحنه های تاریکیا سیاه نور led هارو کم می کگنه و عمق سیاهی تصویر زیاد میشه

حـــــرفـه ای Mohammad Yek110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان زیبا

پيش فرض

با سلام
    میشه نظرتون را راجعبه lw95000 و lx9500 و 85000 (که حروف ان را نمی دانم)بگید کدام کیفیت تصویر دو بعدی خوب داره برا من همین کیفیت دو بعدی و فول ال ائی دی بودن مهمه البته 47 اینچ اونها را میگم اگه local dimming هم بهشه بهتر
    Last edited by Mohammad Yek110; 29-02-2012 at 11:43.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •