تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 31 اولاول ... 78910111213141521 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 304

نام تاپيک: سریال پنج کیلومتر تا بهشت

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی Mr.Crow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

عجب سریالی سوتی ناکی هست ! معجون سوتی و طنز ! اونم طنزی که قرار بوده جدی باشه ولی خنده دار شده مثل فریاد زدن و قرآن خوندن پسره !
    من اگه روح میشدم و یه روح دیگه میدیدم , اولین کاری که میکردم این بود که بهش دست بزنم ببینم روح ها میتونن با هم تماس داشته باشن (برعکس اتوبوس و ماشین) یا نه ! باید به جای دختره یه روح دیگه میذاشتن که این بهش دست بزنه !

آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

شما بگو تلويزيون يه كار درست و حسابي بسازه ما نگاه مي كنيم توقعاتمونم در سطح نابرده رنج بيشتر نيست
    اگرم خيلي به فكر مايين يه چيزي مثه ساختمان پزشكان بسازين
    =====
    جناب ما خسته شديم از بس فيلم يكنواخت ديديم
    اين بحث روح و برزخ ديگه خيلي تكراري شده
    دقيقا مثه موقعيه كه پس از باران پخش شد و مردم خوششون اومد ديگه تا چند سال كل فيلما همون تمو داشتن
    يه نفر راه مي افتاد دنبال گذشته ننه باباش مثالشم فيلم ريحانه

جناب اگه تلويزيون ميونست يه كار خيلي خوب بسازه (ميتونه خوب بسازه) كه الان اين همه بحث راجبش نبود.

البته من مطمعنم هر كار خوبيم ميسازه بازم مردم 1000000 تا ايراد ازش ميگيرن به خاطر اينكه مردم نميتونن خوبي چيزيرو ببينن والبته همون چيزي كه قبلا گفتم هالي وود مثل مرغ همسايه هست و مردمم همش اونجارو با اينجا مقايسه ميكنن.

خودتون ميدونيد كه چه بلايي سر ساختمان پزشكان اومد و البته باعث شده كه احتمالا سروش صحت و پيمان قاسمخاني تا چند وقت بيكار بشن و نه كاري تو سينما ونه تو تلويزيون انجام بدن!!!

دوست عزيز عامه مثل منو شما lost و spartacus نديدن و سطح توقعشون پايينه!!!!

آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

اون جمله ای که آخر نظرم گفتم(این نظر شخصی منه و اصراری بر درست بودنش نیست) برای دوستانی مثل ایشون بود.
    دوست عزیز تلوزیون وطنی به قول شما یه فیلمی گذاشته,من به عنوان یه مخاطب حق ندارم دربارش نظر بدم؟!
    اگه قرار ما فقط درباره کارایی نظر بدیم که میتونیم انجامشون بدیم پس باید در کل درباره 80 تا 90 درصد مسائل پیرامونمون چیزی نگیم.وقتی که من مخاطب برنامه ای حساب میشم این حق رو برای خودم قائلم که درباره اون نظر بدم.
    این جملتون که ما نمیتونیم فیلم درست کنیم,منو یاد یه بحثی انداخت.
    عذر میخوام اینجا مطرحش میکنم.
    شاید جاش اینجا نباشه.
    من داشتم به بازیکن تیم مورد علاقم که موقعیت خراب کرده بود اعتراض میکردم یه دوستی گفت تو میتونستی اون توپو گل کنی؟
    من بهش گفتم اون داره 400 500 میلیون پول میگیره که همچین توپهایی رو گل کنه.نباید با من فرق داشته باشه؟!
    این حرف شما هم یه چیزی مثل همونه.
    این آقا داره پول میگیره که بیاد فیلم درست کنه.اونم فیلمی که اینچنین اشتباهات واضح و روشنی نداشته باشه.اشتباهاتی که دوستان به بهترین شکل ممکن بهش اشاره کردند.
    کاملا با دوستی که گفت سطح توقعمون بیشتر از نا برده رنج نیست موافقم.
    نگاه نکردن به تلوزیون وطنی کلاس نداره,نگاه نکردن به برنامه های بی محتوا کلاس داره.
    اگه میخوایم ژست روشن فکری بگیریم بهتر جوری باشه از اون طرف بام نیفتیم.
    البته شاید باز هم گفتن این جمله که حرفهای من نظرات شخصی من هست و اصراری بر درست بودنش نیست اینجا لازم باشه.

شما مطمئن باش ما ميتونيم فيلم درست كنيم از نوع خوبشم ميتونيم چون كارگردان هاي با تجربه و حزفه ايه خوبي تو اين زمينه داريم.
    ولي خب كارگردان ميخواد يه فيلم خوب بسازه ولي اينقدر قانون و تبصره جلو دست و پاشو ميگيره كه مجبوره يه فيلم عامه پسند آبكي بسازه تو يه سري چارچوب خاص كه لازم به گفتنش نيست.

با همون مثال خودتون يه مثال ميزنم شما فكر كن به همون بازيكن بگن بايد 2 قدم بري راست بعد 4 قدم بري جلو بعد نفر جلوييتو دريبل كني بعدش توپو بزني سمت راست دروازه اونوقت اگه اين بازيكن بعد از چند بار توپشو گل نكنه در حالي كه سعيشو هم كرده اونوقت به نظرت بگيم بازيكن بديه انصافه!!!!!

راستي برنا مه هاي اونور خيلي با محتوا!!!!!!!!!!!!!!!1

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

پس ميفرماييد برنامه هاي شبكه هايي مقل manoto 1 از برنامه هاي خوده دولت بهتره؟؟؟(همون تلويزيون وطني كه شما ميگيد منظورمه)
    والله ما تو اين همه مدت يه برنامه خوب ديديم كه اونم ساختمان پزشكان بود كه اين همه ايراد الكي گرفتن ازش!!
    اين رو من نميگم.كافيه يه ذره تو انجمن بگرديد.
    خيلي برام جالبه باگ هايي كه كاملا مشخصا در فيلم رو نديده ميگيريد!!
    در رابطه با مثال:جدا اينا تلاششونو كردن؟!بعدشم نميشه كه يه تلويزيون چندسال درجا بزنه.اگه تلاششو واقعا بكنه ميتونه فيلم قشنگ بسازه نه چيزايي مثل ستايش!!!(البته استثناهايي هم هست)
    Last edited by Arrowtic; 07-08-2011 at 19:20.

5. این کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رو زمین ... !

پيش فرض

در رابطه با مثال:جدا اينا تلاششونو كردن؟!بعدشم نميشه كه يه تلويزيون چندسال درجا بزنه.اگه تلاششو واقعا بكنه ميتونه فيلم قشنگ بسازه نه چيزايي مثل ستايش!!!(البته استثناهايي هم هست)
    مشکل صدا سیما اینه که تو یه سری " داستان های تکراری " داره مانور میده...
    روح !
    اغما ... او یک فرشته بود ... پنج کیلومتر تا بهشت ...
    همشون بر مبنای روح و شیطون و ایناست !
    چرا نمیتونن یه تنوع ایجاد کنن ؟ :|
    چرا نباید یه چیزی مثل " کلاه قرمزی عید نوروز " ، " درباره الی " ، " جدایی نادر از سیمین " رو تو صدا سیما شاهد باشیم ؟

7. 3 کاربر از 4870x2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه farshad_pes9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

شما مطمئن باش ما ميتونيم فيلم درست كنيم از نوع خوبشم ميتونيم چون كارگردان هاي با تجربه و حزفه ايه خوبي تو اين زمينه داريم.
    ولي خب كارگردان ميخواد يه فيلم خوب بسازه ولي اينقدر قانون و تبصره جلو دست و پاشو ميگيره كه مجبوره يه فيلم عامه پسند آبكي بسازه تو يه سري چارچوب خاص كه لازم به گفتنش نيست.

با همون مثال خودتون يه مثال ميزنم شما فكر كن به همون بازيكن بگن بايد 2 قدم بري راست بعد 4 قدم بري جلو بعد نفر جلوييتو دريبل كني بعدش توپو بزني سمت راست دروازه اونوقت اگه اين بازيكن بعد از چند بار توپشو گل نكنه در حالي كه سعيشو هم كرده اونوقت به نظرت بگيم بازيكن بديه انصافه!!!!!

نمیخوام بحث شخصی بشه.
    قصد اصلیم از نظری که دادم این بود که بگم من ادعای کارگردانی نکردم.
    نقل قولی میکنم از دوستی که میگفت جایی خونده بود یه روزنامه فرانسوی درباره فیلم جدایی نادر از سیمین نوشته بود فیلم ایرانی بدون اکشن و س.. تونست همه رو میخکوب کنه.(شاید جمله دقیقا این نباشه اما مضمون همین بود).
    فکر نمیکنم از حرفهام این استنباط بشه که گفتم ما کارگردان خوب نداریم.
    یعنی از نظر شما هر کسی تلاش کرد بازیکن خوبیه یا اصلا در اون کاری که میخواد انجام بده فرد خبره ای؟!
    اگه اینطوره باید بگم که نظر من این نیست.همه ی بازیکنها تلاش میکنند که کاری که ازشون خواسته شده انجام بدن اما یه تعدادی انجام میدن که میشن بازیکن خوب یه تعدادی هم به قول شما فقط تلاش میکنن و نمیتونن کار خواسته شدرو انجام بدن و میشن بازیکن بد.
    این جمله که برنامه های تلوزیون وطنی اگه نگیم اکثرا بیشترشون بی محتوا هستن یعنی اینکه برنامه های اونور پر محتوا هستن یا پر محتوا نیستند؟!دلیل نداره من منظورم این باشه که اگه اون بده این خوبه یا بر عکس.
    عذرخواهی میکنم از همه فکر کنم بحث یکم شخصی شد.
    به هر حال همینکه به نظرات هم احترام بزاریم فکر میکنم کافی باشه.
    نظر همگی برای من قابل احترام.

9. این کاربر از farshad_pes9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohammadirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Iran..Rasht

پيش فرض

خوب بازم طبق معمول :

شخصیت منفی : جمشید

شخصیت مثبت : امیر حسین

شخصیت خاکستری غیر نماز خون : فرزین همایون

11. 4 کاربر از mohammadirani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohammadirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Iran..Rasht

پيش فرض

یه روحه به اون یکی میگه اگه به اینکه روحی فک کنی نمیتونی بشینی یا به چیزی تکیه بدی بعد اونوقت چجوری تو خونه ایستاده؟! یا اصلا چه شکلی روی زمین راه میره؟
    اینم که همونه!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    یونان دست راست :d

پيش فرض

یه روحه به اون یکی میگه اگه به اینکه روحی فک کنی نمیتونی بشینی یا به چیزی تکیه بدی بعد اونوقت چجوری تو خونه ایستاده؟! یا اصلا چه شکلی روی زمین راه میره؟
    اینم که همونه!!!
    ای بابا شما هم بیا هی گیر بده! فیلم های خارجی هم روح ها توش رو زمین ره میرن !
    بر فرض که بیاد به این فکر کنه که رو زمین هست و خودش روحه پس زمین سوراخ میشه و از ته زمین میفته تو فضا؟!
    4. دختره میگه که من 20 ساله تو کما به سر می برم ولی به نظر شما اصلا خودش 20 سالش هست؟ بعد تازه قبل از اینکه بره تو کما دانشگاهم رفته بوده. شاید یه 40 سالی داشته باشه.
    خب منظورت چیه؟ سنش کمتره؟ بیشتره؟ این صورتش مال همون موقعی هست که به کما رفته ، فرقی نمیکنه که 100 سال تو کما باشه یا 20 سال .
    وقتی دختره از زمان داشنگاهش رفته تو کما به مدت 20 سال دلیل نمیشه که 20 سال کما با 20 سال عمر زندگی اش جمع زده بشه ! و الان 40 ساله باشه !( تاثیر پیری تو چهره الان که روح هست رو میگم .)
    وقتی دختره از 20 سالگی رفته تو کما نباید الان که روح هست سنش زیاد بشه ! ( تو چهره روحش که نباید باشه اما تو چهره جسمش چرا !)
    Last edited by legolas 224; 07-08-2011 at 21:00.

14. 2 کاربر از legolas 224 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Amirdb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

یعنی قشنگ با یه دلیل مسخره قضیه نشستن و تکیه دادن رو پیچوندن!!

خوب اینکه میگه تو ذهنت قبلا بوده و این حرفا !!

پس اون شب اول چی بود که وسط جاده ایستاده بود و منتظر بود ماشین بزنه بهش ولی ازش رد شد؟

اون موقع که نمیدونسته روحه! طبیعتا تو ذهنش این بوده که میزنه بهش دیگه!

عجب!!

16. 8 کاربر از Amirdb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •