تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 13 اولاول ... 78910111213 آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 129

نام تاپيک: لب تاب اسوس بايد موقع خريد حتما آكبند باشه؟؟

آخر فروم باز mehdi666lp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران جلس

پيش فرض

سلام
    دوستان من می خوام یه لپ تاپ بگیرم قیمت تا حدود 1400 ، 1300 . از لپ تاپ های دل خیلی خرابی شنیدم و گرونی وایو (نسبت به کانفیگ) و نداشتن کانفیگ دلخواه ام توی hp رسیدم به asus .
    البته یه مدل جدید دل xps 15z ، که 2 تومنه چشم رو گرفته شاید بتونم تا اون حد جور کنم .....
    اما می خواستم بدونم کلا لپ تاپ های asus مشکل خاصی ندارن ؟ چند تا مدل خوب توی اون رنج اگر معرفی کنید ممنون میشم و یه مقایسه ای هم با اون مدل dell که گفتم انجام بدید
    کانفیگ ای که خودم مد نظرم هست
    core i7
    ram 6-8
    vga 1-2 geforce

یه سوال دیگه هم اینکه چرا asus مدل هاش معروف نیست توی بازار ایران ؟ همش تعریف از dell و vio و hp هست ...

ممنون
    .
    .
    .
    از HP چرا مدلی پیدا نکردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    .
    .
    از Asus N43SN و Asus N53SV و Asus K53SV هستش که مدل های خوبی هستن.....

از Lenovo هم مدل Lenovo Y570 مدل خوبی هستش

از HP هم اگه بتونی 6080 گیر بیاری خوبه
    .
    .
    کفایت میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه لپ تاپ n43sl خریدم که با گارانتی یک ساله مادیران بود.ویندوز هم نداشت.حالا ویندوز که نصب کردم برای کار با اتوکد خیلی اذیت میکنه.همش هنگ میکنه.چند صفحه قبل تر دیدم یکی دیگه هم همین مشکلو داشت.اون فایل آپدیت گرافیکو دانلود کردم ولی نمیدونم حالا باید چیکارش کنم.یعنی چطوری درایورمو آپدیت کنم؟
    یه مشکل دیگه هم هست.وقتی شماره سریال دستگاه رو توی سایت ایسوس وارد میکنم یه پیغام میده تو این مایه ها که این محصول وجود نداره.یعنی سیستمم تقلبیه؟
    تو رو خدا زود کمکم کنید.به شدت به سیستمم احتیاج دارم.این مشکلایی هم که گفتم اعصابمو داغون کرده.تو رو خدا یکی به دادم برسه.

آخر فروم باز Xilevens's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه لپ تاپ n43sl خریدم که با گارانتی یک ساله مادیران بود.ویندوز هم نداشت.حالا ویندوز که نصب کردم برای کار با اتوکد خیلی اذیت میکنه.همش هنگ میکنه.چند صفحه قبل تر دیدم یکی دیگه هم همین مشکلو داشت.اون فایل آپدیت گرافیکو دانلود کردم ولی نمیدونم حالا باید چیکارش کنم.یعنی چطوری درایورمو آپدیت کنم؟
    یه مشکل دیگه هم هست.وقتی شماره سریال دستگاه رو توی سایت ایسوس وارد میکنم یه پیغام میده تو این مایه ها که این محصول وجود نداره.یعنی سیستمم تقلبیه؟
    تو رو خدا زود کمکم کنید.به شدت به سیستمم احتیاج دارم.این مشکلایی هم که گفتم اعصابمو داغون کرده.تو رو خدا یکی به دادم برسه.
    کلا برای آپدیت هر درایوری device manager رو بیارید بعد قطعه مورد نظر رو انتخاب کنید و درایور جدید رو با آدرس دهی بهش بدید
    کلا اسوس ها سیستم ثبت درست و حسابی ندارن
    چند مورد دیگه هم اینجور داشتیم
    لپ تاپ تقلبی اصلا نداریم
    ممکنه ریفر باشه
    که اونم اگه بود باز قبولش میکرد

4. 2 کاربر از Xilevens بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران جلس

پيش فرض

سلام دوستان
    .
    .
    .
    .
    برو تو سایت اسوس و تو مدل لپ تاپ برو تو قسمت دانلود ببین آپدیت جدید چی اومده دانلود کن نصب کن

6. این کاربر از mehdi666lp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

کلا برای آپدیت هر درایوری device manager رو بیارید بعد قطعه مورد نظر رو انتخاب کنید و درایور جدید رو با آدرس دهی بهش بدید
    کلا اسوس ها سیستم ثبت درست و حسابی ندارن
    چند مورد دیگه هم اینجور داشتیم
    لپ تاپ تقلبی اصلا نداریم
    ممکنه ریفر باشه
    که اونم اگه بود باز قبولش میکرد
    پس حالا که این ارور رو میده من چیکار باید بکنم؟درایور رو هم آپدیت کردم درست نشد.البته از همین لینکی که گذاشتین دانلود کردم.شاید چون قدیمیه اینطوریه.آخه سی پی یو آی 7 که نباید اینطوری باشه.تو مکس کار کردن حتی از دوئل کور هم ضعیف تره.ای خدااااااااااااا من هفته دیگه دفاع پایان ناممه.همه ی کارام هم لنگ این سیستم لعنتیه.حیف اون همه پول که بالای این سیستم دادم

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

پس حالا که این ارور رو میده من چیکار باید بکنم؟درایور رو هم آپدیت کردم درست نشد.البته از همین لینکی که گذاشتین دانلود کردم.شاید چون قدیمیه اینطوریه.آخه سی پی یو آی 7 که نباید اینطوری باشه.تو مکس کار کردن حتی از دوئل کور هم ضعیف تره.ای خدااااااااااااا من هفته دیگه دفاع پایان ناممه.همه ی کارام هم لنگ این سیستم لعنتیه.حیف اون همه پول که بالای این سیستم دادم
    خطا دادنش واسه اینه که اول باید گرافیک اینتلش آپدیت بشه بعد گرافیک اصلیش
    جدیدترین گرافیک رو از سایت انویدیا بگیرید که متاسفانه ایران رو بایکوت کرده و با روش های غیر مرسوم باید دانلود کنید
    پیشنهادم اینه اگه وقت ندارید ببرید به یه مرکز خدمات و ازشون بخواید این کارو واستون بکنن
    خیلی بخوان معطل کنن یه نصف روز میشه
    و اگه درایو ها رو آماده داشته باشن 20 دقیقه

9. این کاربر از Xilevens بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

.
    .
    .
    .
    برو تو سایت اسوس و تو مدل لپ تاپ برو تو قسمت دانلود ببین آپدیت جدید چی اومده دانلود کن نصب کن
    رفتم از سایت درایورهای جدید رو گرفتم و نصب کردم.ولی مشکل حل نشد.اول هم اینتل رو آپدیت کردم بعد اینویدیا.
    اما مشکل همچنان پابرجاست.
    کسی راه دیگه ایی بلد نیست که این مشکل حل بشه؟چون اینطوری رسما لب تاپ من به درد دور انداختن میخوره.گارانتیش هم مادیرانه که هیچ رقمه پاسخگو نیست که این سیستم ایراد داره.تازه همه ی ایسوس ها دو سال گارانتی داند مال من یک سال.
    من فعلا از خیر این لب تاپ گذشتم و دارم با لب تاپ برادرم کارام رو انجام میدم ولی کسی پیشنهادی نداره که وقتی سرم خلوت شد چیکارش کنم که اساسی درست بشه؟

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران جلس

پيش فرض

رفتم از سایت درایورهای جدید رو گرفتم و نصب کردم.ولی مشکل حل نشد.اول هم اینتل رو آپدیت کردم بعد اینویدیا.
    کسی راه دیگه ایی بلد نیست که این مشکل حل بشه؟چون اینطوری رسما لب تاپ من به درد دور انداختن میخوره.گارانتیش هم مادیرانه که هیچ رقمه پاسخگو نیست که این سیستم ایراد داره.تازه همه ی ایسوس ها دو سال گارانتی داند مال من یک سال.
    من فعلا از خیر این لب تاپ گذشتم و دارم با لب تاپ برادرم کارام رو انجام میدم ولی کسی پیشنهادی نداره که وقتی سرم خلوت شد چیکارش کنم که اساسی درست بشه؟
    .
    .
    .
    .
    چه مدلی از 7 نصب کردی؟؟؟؟؟؟؟؟

Auto CAD 2010 نصب کردی؟؟؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

.
    .
    .
    .
    چه مدلی از 7 نصب کردی؟؟؟؟؟؟؟؟

Auto CAD 2010 نصب کردی؟؟؟؟؟

اتوکد از 2007 تا 2012 همه ی ورژنارو نصب کردم.سیستمم با همشون مشکل داشت.
    از سون هم Enterprise رو نصب کردم.

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

از کدوم سایت؟
    ببین عزیز من اگه با آپدیت مشکل پابرجاست باید بره گارانتی
    چون 540 ها تو اتوکد کرش میکردن ولی با آپدیت مشکلشون حل شد
    حتما باید جوابگو باشه گارانتی ببریدش هرجا خریدید اگه با زبون خوش حالیش نشد یه کم صداشو ببرید بالا
    گارانتی مادیران پاسخگوییش خیلی خوب بوده
    اولین باره اینو میشنوم

14. این کاربر از Xilevens بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •