چجوری من که این قدر توی میهن میرم ندیدم . مگه اومده نسخه دو . اونم بی خبر ؟
چجوری من که این قدر توی میهن میرم ندیدم . مگه اومده نسخه دو . اونم بی خبر ؟
سلام.
توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اش هست.
ولی نمیشه دانلود کرد چون لینک هاش کار نمیکنه.
ولی من نمیدونم که این نسخه ای که دانلود کردم واقعاً نسخه دو هست یا نه چون سه تا لینک داره که پسورد ها توش ذخیره میشه و من هرکاری میکنم نمیتونم دانلودشون کنم.باید یکی از آلمان باشه و این فایل چند کیلوبایتی رو دانلود کنه تا من متوجه بشم که این خودش هست یا نه.توی فایل معرفی که توی دانلود هست از عکس هاش میشه فهمید که دوست بزرگواری که نسخه دو رو معرفی کردن همون عکس ها رو گذاشته.
حالا من نمیدونم پسوردش رو چطوری دانلود کنم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تصاویر جدید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا سرکاریه . نیومده هنوز نسخه دو . توی تورنت هم که دیگه پره از اینا . بعد یه وقت میبینی نسخه ناقص باشه اگر هم باشه .
کسی در مورد درجه ی سختی جدید بازی که سخت ترین درجه ی سختی آن است ، اشاره نکرد...
این رو امروز دیدم ، این هم تصاویرش:
![]()
بازی دو مود جدید نسبت به شماره قبل هم خواهد داشت.
Arena Survival Mode در این مود شما توی یک میدان می جنگید و می تونید جایزه یا پول بدست بیارید
Then New Game + (plus) که وقتی یکبار بازی رو تا انتها تموم کردید باز می شه و میتونید بازی رو با درجه سختری از اول شروع کنید
با این تفاوت که همه آیتم ها و لول دور قبلتون رو از اول خواهید داشت
Arena Survival Mode
در ضمن یک هفته دیگه تا انتشار بازی مونده ...
با این تفاسیر دیگه حیلی به سمت نقش افرینی رفته ، یه جورایی ضد حاله!
این که بازی سبکش به سمت نقش آفرینی خیلی خوبه و اینجوری حتی می تونه بازی موفق تری نسبت به شماره قبلی باشه که این بستگی به این داره که مولفه های نقش آفرینی چه جوری از کار در میاد
اون چیزی که به نظرم مشخصه بازی از لحاظ اکشن ماجرایی خیلی غنیه و یه سری قسمت های اون هم جدید و جالبه مثل قسمت های ماجرایی که شبیه بازی هایی مثل پرنس شده
در مورد سبک بازی فکر می کنم اول اولیت با اکشن ماجرایی هستش بعد با اکشن نقش آفرینی و کلا در طبقه بندی کلی سبکی معمولا به عنوان نقش آفرینی شناخته نمیشه و مثلا آخر سال برای بهترین ها بخواد توی یه سبکی نامزد بشه اون سبک نقش آفرینی نیست...
+
آخرین تریلر قبل از انتشار بازی که یه هفته دیگست رو می تونید در زیر دانلود کنید که باز هم نمایش خیلی خوبی از بازی رو شاهد هستیم:
تصاویر جدید:
رفتید تو سایته ، واسه دیدن سایز اصلی عکس ها روشون کلیک کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by CRIS Joon CR7; 08-08-2012 at 02:33.
این که کذب محضه اصلاً امکان نداره بتونی باهمه آیتم ها بازی رو از اول بادرجه سختی بالاتر بازی کنی.با این تفاوت که همه آیتم ها و لول دور قبلتون رو از اول خواهید داشت
هیچ شرکتی نمیاد این کار رو بکنه اینطوری که سیم ثانیه همشو میرن که!
فقط دعا میکنم گرافیکش بهتر شده باشه فقط همین....
Last edited by Advanced Ali-001; 08-08-2012 at 13:56.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)