مبارک باشه دوسته من
اگه 6950 2gig با برد قدیم یعنی (دو تا biosگرفتی) میتونی onlock کنی پس پاور رو مناسب برایه 6970 بردار
مبارک باشه دوسته من
اگه 6950 2gig با برد قدیم یعنی (دو تا biosگرفتی) میتونی onlock کنی پس پاور رو مناسب برایه 6970 بردار
اکثر 6950 دوگیگ انلاک میشند ربطی هم به برد ندارهمبارک باشه دوسته من
اگر میشه مدل دقیق رو بگین اون رو هم فردا بخریم .
من چند دفعه گفتم بهتون پاور چی بگیرید... باز در این مورد پست میزنید؟ چند صفحه قبل نظر من هست.شرمنده تاپیک زیر خاکی بیرون میکشم !!!!
اقا ما همه قطعات رو خریدیم با گرافیک 6950 ............... فقط موندم پاور !!!!
اگر میشه مدل دقیق رو بگین اون رو هم فردا بخریم
موفق باشید.
می دونم داداش عرفان ولی اون مدل رو گفتم نشناختن گفتن اسمش کامل نیست !!
باورهای زیر همه خوب هستند
Power Memonex 700w=110
POWER GREEN GP685B=135
ToPower EZ-700=110
Power OCZ 700W=155
AcBel 700W=145
بودجه برای خرید این پاور ها نیست بی خیال !!!! فقط پردازنده رو اورکلاک میکنم دیگه کارت رو انلاک نمیکنم !!!!!!!! ( طرف گفت هر کدوم رو نخواستی بیار برات عوض کنم شاید همون 560ti g.s رو بگیرم ! )
راستی کیفیت این پاور های tonb خوبه ؟؟؟ خیلی ارزون هستند !
Last edited by depot; 03-08-2011 at 17:17.
آخر چی گرفتید قطعات رو بگید و هزینه برای باور؟؟؟
همه چیز خریدم به جز مادربورد و پاور ......... تو مادربورد موندم یکی میگه خوبه شما میگی ارزونی بی علت نیست خلاصه مغزمون داره ریپ میزنه !............. برای پاور هم همون 100 تومن گذاشتم کنار ......... احتمالا اگر فقط پردازنده رو اورکلاک کنم gp635-us کافی هست !
---------- Post added at 07:54 PM ---------- Previous post was at 07:52 PM ----------
ببخشید یادم رفت نظرتون راجب این پاور چیه مارکش که خوبه ولی یخورده ارزونه گفتم شاید دلیل داشته باشه !
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه مادریرد ازراک خوبه و ارزش خرید داره ولی نسبت به گیگ و ایسوس ارزش خرید کمتری داره اگر نه مشکل نداره و سرعت خوب و اورکلاک خوبی داره بگیرید به مشکل نمیخورید باور هم لب مرزه و شاید با اورکلاک به مشکل بخورید به نظر من این باور بهتره کیفیت خوبی داره کامل بی صدا و استاندار جهانی هم داره Power Memonex 700w=110
در برندThermaltake سری های TR2 و Toughpower خیلی خوب هستند اما سری Litepower بهتره نگیرین.
توصیه من Thermaltake TR700P به قیمت 135 تومن هست. Memonex MOD EX game 700w به قیمت 120 تومن هم خوبه. پ
اگه میخواین گرین 635 بگیرین پس بهتره Thermaltake TR600P به قیمت 100 تومن بگیرین. با کیفیت تر و قوی تر هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)