دوستان من دوتا سوآل برام پیش امده که یکیش ربطی به این تاپیک نداره ولی یه جواب کوتاه اگه بدین ممنون میشم:
اون قضیه برادران قرایی آخرش حقیقت داشت یا نه؟
و این اکه آیا این قاتلان داداشی که دستگیر شدند چیزی از اعترافاتشون توی خبر ها هست یا نه
ممنون
دوستان من دوتا سوآل برام پیش امده که یکیش ربطی به این تاپیک نداره ولی یه جواب کوتاه اگه بدین ممنون میشم:
اون قضیه برادران قرایی آخرش حقیقت داشت یا نه؟
و این اکه آیا این قاتلان داداشی که دستگیر شدند چیزی از اعترافاتشون توی خبر ها هست یا نه
ممنون
راستش اصلا تو کتم نمیره که بخاطر یه فحش و دوتا بوق اینجوری با قصاوت یک نفر رو به قتل برسه!
چه خبره بابا مگه اینجا لیانشامپو شده؟!!
به دو دلیل :
1- مطمئنا مرحوم هیچ فرصتی برای عکس العمل نداشته که از کسی با قد حدود 170 قمه خورده اونم از ناحیه گردن
این یعنی قاتل خیلی سریع و بدون تامل عمل کرده و این یعنی از قبل تصمیم داشته این کارو بکنه و یهو قمه رو کشیده بیرون و زده
اونم به یکی از حیاتی ترین نقاط
اصلا منطقی هم نیست, شما خودتو بزار جای مرحوم دیگه هزچقدر هم بازوت بزرگ باشه اگه قمه دست کسی ببینی سعی میکنی
فاصلتو باش حفظ کنی, حالا اونم پهلوانی خوش اخلاق که اخلاقش زبانزد ملت بوده, 100 درصد اگه قمه رو میدید همچین ابلهی رو
تو تاریکی خودش ول میکرد میرفت.
2-اگه قاتل از ترس قمه زده چرا اونجا ! چرا شاهرگ؟!! اگه از ترس زده پس قاتل حرفه ای نیست, درست!! ولی وقتی شاهرگ گردن
بریده میشه مثل فواره خون میزنه بیرون که حتی قاتل حرفه ایم شوکه میکنه چه برسه به یه لات بی سر و پا خیابانی!
سربازای نیروی دریایی ارتش های کشورهای عقب مانده غربی وقتی برای اولین بار با آدمک های که پر شده از ماده قرمز پر شدند
تست میشن حدود 85 درصدشون شوکه میشن!! حالا این قاتل ما با خونسردی کارشم ادامه میده!
بگذریم, حالا به فرض طرف از ترسم زده به شاهرگ (!), دیگه چرا یکی هم میزنی به قلب آخی بی مروت؟!!
این دقیقا تدائی کننده تیر خلاص بعد از اعداماس برای من.
نمیدونم شاید من توهم دارم, ولی . . . . بیخیال فقط اینکه : just think
با تشکر از نیروی انتظامی و اطلاعات و سایر ارگانهای دست اندر کار که یک روزه قاتلین رو به بند کشیدن و امیدوارم
هر چه زودتر به سزای اعمالشان برسن
روحش شاد
برادران قرایی تا جایی که من میدونم بله حقیقت داشت
در مورد اعتراف شما هر سایت خبری رو که برید یه جور اعتراف رو می بینید هر کی هر جور دلش خواسته داستان رو تعریف کرده
بیوگرافی زنده یاد روح الله داداشی + تصویری از کودکی آن مرحوم و آخرین آرزوی که هرگز محقق نشد.
بیوگرافی پهلوان مرحوم روح الله داداشی
تاریخ تولد: 1360
محل تولد: کرج
قد: 188 سانتی متر
وزن: 125 کیلوگرم
شغل: آزاد
نام مربی: علی داداشی
ورزش های اولیه: کشتی، پرورش اندام
مرحوم پهلوان روح الله داداشی در دوران فعالیت ورزشی خود ۷ دوره قهرمانی کرج ، ۲ دوره قهرمانی تهران ، ۲ دوره قهرمان ایران در رشته پرورش اندام و در قویترین مردان، یک دوره چهارم ایران ، ۲ دوره سوم ایران، یک دوره قهرمانی کشور ، ۲ دوره قویترین مردان آهنین، یک دوره سوم جهان و یک دوره اول جهان را در کارنامه داشت.
یکی از آخرین جمله های روح الله همین چند هفته پیش از تلویزیون پخش شد و دل مردم را آتش زد، روح الله در پاسخ به این سوال مجری برنامه که 'در زندگی چه آرزویی داشتی که بهش نرسیدی' گفته بود:«بغض کرد. اشک ریخت و گفت... کاش مادرم رو می دیدم...»
روح الله دادشی 1360 تا1390
![]()
روح الله داداشی در سال 1360 در شهرستان کرج به دنیا آمد
وی در ابتدا به رشته ورزشی پرورش اندام علاقه نشان داد اما به واسطه حضور برادرش در رشته کشتی، از سال 1375 در این رشته فعالیت کرد.
روحالله در سال 1376 و در وزن 48 کیلو گرم به عنوان قهرمانی کشور در رشته کشتی نائل آمد.
وی در سال 1377 به رشته پرورشاندام رو آورد و در سالهای 81 و 82، دو بار قهرمان مسابقات پرورشاندام تهران و ایران شد.
داداشی در مسابقات قویترین مردان جهان که در قشم برگزار شد مقام اول جهان را به خود اختصاص داد.
وی از جمله ورزشکاران صاحب عنوان قهرمانی کشورمان در رشته پرورش اندام است و در کارنامه ورزشی خود ۷ دوره قهرمانی کرج، ۲ دوره قهرمانی تهران، ۲ دوره قهرمان ایرانی در رشته پرورشاندام و در قویترین مردان یک دوره چهارم ایران، ۲ دوره سوم ایران، یک دوره قهرمانی کشور، ۲ دوره قویترین مردان آهنین، یک دوره سوم جهان و یک دوره اول جهان را داشت.
داداشی در مسابقات قویترین مردان جهان که در قشم برگزار شد مقام اول جهان را به خود اختصاص داد.
وی از جمله ورزشکاران صاحب عنوان قهرمانی کشورمان در رشته پرورش اندام است و در کارنامه ورزشی خود ۷ دوره قهرمانی کرج، ۲ دوره قهرمانی تهران، ۲ دوره قهرمان ایرانی در رشته پرورشاندام و در قویترین مردان یک دوره چهارم ایران، ۲ دوره سوم ایران، یک دوره قهرمانی کشور، ۲ دوره قویترین مردان آهنین، یک دوره سوم جهان و یک دوره اول جهان را داشت.
روح الله داداشی قهرمان 2 دوره رقابتهای قویترین مردان ایران و قهرمان مسابقات قویترین مردان جهان، تیر سال 1390 در یک درگیری به قتل رسید.
دختر خانمی از یکی از شهرهای شمالی کشور آمده بود و در مراسم روحالله شرکت کرد. او خیلی اصرار داشت مرا ببیند، وقتی با هم روبهرو شدیم گفت ...
روحالله شهرت و محبوبیتش را نه فقط به خاطر مدالهای طلایی رنگش، که به خاطر کمکهایش به نیازمان به دست آورده بود؛ کمکهایی که هیچکس آنها را نفهمید و او بدون آنکه حتی به برادرش که نزدیکترین کسش بود بگوید؛ آنها را انجام داده است. علی داداشی در این مورد میگوید: «دختر خانمی از یکی از شهرهای شمالی کشور آمده بود و در مراسم روحالله شرکت کرد. او خیلی اصرار داشت مرا ببیند، وقتی با هم روبهرو شدیم گفت شما مرا میشناسید؟ هرچه فکر کردم او را به خاطر نیاوردم .
او به من گفت 10 سال قبل شما یک مغازه مشاوره داشتید. من آن زمان یک دختربچه دستفروش بودم که هر از گاهی به مغازه شما میآمدم و شما از من جواب میخریدید، برادرتان یک روز از من جوراب خرید. وقتی جوراب را به او دادم،از من پرسید کلاس چند هستم؟ اما من همان سال به خاطر فقر مالی خانواده ام ترک تحصیل کرده بودم. او وقتی قصه زندگیام را شنید کاری کرد که زندگی مرا تغییر داد. او گفت تو به کارت ادامه بده اما درست را رها نکن.من هزینه تحصیلت را میدهم.
الان من سال دوم دانشگاه هستم و تا به حال تمام هزینهها و مخارج تحصیلی من را برادرتان داده است. وقتی در روزنامه خبر مرگ او را خواندم احساس کردم دنیا به آخر رسیده است. من حامیام را برای همیشه از دست دادهام. اگر او نبود شاید زندگیام طور دیگری رقم میخورد و معلوم نبود چه سرنوشت شومی در انتظار من بود. اما او هدیهای به من داد که هرگز نمیتوانم آن را فراموش کنم. او به من زندگی داد.
دختر جورابفروش تنها کسی نبود که روحالله به او کمک کرده بود او هفتهای یکبار به کهریزک میرفت و ماهانه مبلغی را به بهزیستی و سالمندان کهریزک پرداخت میکرد. او حتی جایزه یکی از مسابقاتش را به خانوادهای بخشید که وضعیت مالی بدی داشتند و دخترشان دیالیز میشد». علی داداشی، برادر مرحوم؛ حالا بلند هقهق میزند و گریه میکند.
منبع: همشهری سرنخ
پ.ن: به خدا باور نمیشه که دیگه زنده نیست! وقتی عکس و جایی می بینم داغون میشم![]()
دادگاه رسیدگی به پرونده قتل مرحوم داداشی در حالی در شعبه یک کیفری دادگستری البرز برگزار شد که مکان برگزاری دادگاه با جمعیت حاضر تناسب نداشت و جمعیت بسیار زیادی مذاکرات جلسه را از بیرون دادگاه دنبال می کردند.
فضای سنگین و گرم دادگاه روز جاری و روزه داری حضار از یک سو و یادآوری جزئیات این حادثه تلخ و مرور آن فضای سنگینی را به دادگاه رسیدگی به پرونده متهمان قتل داداشی بخشیده بود.
اغلب رسانه های حاضر در جلسه به دلیل هجوم جمعیت و مناسب نبودن محل برگزاری دادگاه با جمعیت حاضر، در محل نامناسبی مستقر شده بودند و البته این موضوع شامل حال عده ای می شد که کمی زودتر از دیگران خبردار شده و با زحمت بسیار خود را به جلسه رسانده بودند. این در حالیست که شمار زیادی از افراد از بیرون از جلسه مذاکرات دادگاه را پیگیری می کردند.
این موضوع نارضایتی فراوانی را برای خبرنگاران رسانه ها فراهم آورده بود و در مقابل شکایت خود، دادگستری اعلام کرد قرار نبوده رسانه ها به جلسه دعوت شوند. این درحالیست که رسانه ها از ابتدای وقوع این جنایت موضوع را لحظه به لحظه پیگیری کرده اند و بی شک بدون اطلاع رسانی این منابع اصلی انتشار خبر، منابع غیرموثق سکان افکار عمومی را در این خصوص به دست می گیرند.
سرو صدای حاضرین در جلسه و گرمای طاقت فرسا شنیدن مذاکرات دادگاه را برای همه به ویژه خبرنگاران با سختی همراه ساخته بود.
همچنین حضور تنها یکی از سه متهم این پرونده در دادگاه بسیار عجیب بود، از طرف دیگر نسخه حکم کیفرخواست نیز در اختیار رسانه ها قرار نگرفت.
جمعیتی بالغ بر ۴۰۰ نفر در دادگاه حضور داشتند و برای عده ای که در بیرون سالن، جلسه را دنبال می کردند تصاویر دادگاه با استفاده از مانیتورهای سالن پخش می شد.
همچنین برای کمک به برقراری نظم برگزاری این دادگاه پرسنل نیروی انتظامی در دادگاه مستقر بودند.
حضور خانواده مرحوم داداشی به ویژه خواهر داغدار وی که چندین بار با گریه و زاری و ناله خطاب به قاتل که می گفت: “چگونه دلت آمد برادرم را بکشی؟! “حاضران را تحت تاثیر قرار داد.
این خانواده در اظهارات خود خواهان قصاص متهم در محل وقوع قتل و در ملا عام شده و از قاضی درخواست اشد مجازات را کردند.
متهم قتل در اظهارات خود مدعی شد مرحوم داداشی را نمی شناخته است.
وی که هنوز به ۱۸ سال تمام نیز نرسیده است، در اظهارات خود تقاضای عفو نکرد ولی وکیل مدافع وی با تاکید بر اینکه وی هنوز به سن قانونی نیز نرسیده است از خانواده مقتول درخواست عفو کرد.
همچنین خبرنگار کرجی که در روز وقوع این حادثه همراه مرحوم روح الله داداشی بود، به عنوان شاهد در دادگاه حاضر شد.
جلسه بعدی دادگاه رسیدگی به پرونده مرحوم داداشی به زودی برگزار می شود.
گردآوری: تهران۹۸
منبع: خبرگزاری مهر
خیلی حیف شد ما یکی از نام آوران مملکتمان را از دست دادیم باید خیلی ناراحت باشیم اگر با این وضع پیش برود فکر کنم ما هیچ نام آوری در آینده نخواهیم داشت.به هر حال من خدمت تمام مردم ایران تسلیت می گویم وآرزوی شادکامی خانواده ی آن مرحوم را برای همیشه میکنیم امیدواریم دیگر چنین اتفاقی نیافتد.
تیم بسکتبال با ویلچر کهریزک که قهرمان دو دوره اخیر لیگ برتر این رشته است، از این پس با نام تیم "روح الله داداشی" به میدان خواهد رفت.
به گزارش خبرنگار مهر، مرحوم روح الله داداشی قویترین مرد ایران و قهرمان یک دوره مسابقات قویترین مردان جهان در اواخر عمر خود نظارت ویژه ای به تیم های ورزشی آسایشگاه کهریزک داشت و برخی اوقات با حضور در این آسایشگاه در جریان آخرین وضعیت تیم های ورزشی تحت پوشش کهریزک قرار می گرفت.
داداشی همچنین توانسته بود یکی از شرکت های خصوصی را به عنوان حامی مالی ورزش کهریزک به این آسایشگاه بیاورد که قتل او این فرصت را نداد تا برنامه هایش را در آسایشگاه کهریزک عملی کند. به همین دلیل مسئولان تیم بسکتبال با ویلچر کهریزک به پاس زحماتی که مرحوم داداشی برای این تیم کشیده بود، نام تیمشان را "روح الله داداشی" گذاشتند.
تیم بسکتبال با ویلچر روح الله داداشی که در دو دوره اخیر لیگ برتر باشگاههای کشور عنوان قهرمانی را به خود اختصاص داده است، از روز 17 مهرماه رقابت هایش را در فصل جدید لیگ برتر بسکتبال با ویلچر آغاز خواهد کرد. سرپرستی این تیم برعهده علی داداشی برادر مرحوم روح الله است.
.
.
.
منبع:خبرگذاری مهرکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
اقا واقعا متاسفم و تسلیت میگم!
به نظرم میتونه کشته شدنش عمدی بوده باشه!
واقعا حیف حیف!فقط داریم استعدادامونو از دست میدیم حیف!
مرد جواني كه به اتهام قتل روحالله داداشي، قويترين مرد ايران در زندان رجاييشهر كرج به سر ميبرد، فردا ـ چهارشنبه ـ در ملأعام اعدام ميشود. به گزارش «جامجم»، متهمان اين پرونده 3 پسر به نامهاي عليرضا، ناصر و عليرضا 17 و 18 ساله هستند. آنها شامگاه 25 تير سالجاري هنگام تردد با خودروي پرايد در 45 متري گلشهر، خيابان پونه كرج با خودروي روحالله داداشي، قويترين مرد ايران و سرنشين همراه وي به صورت سطحي تصادف كردند كه ميان آنها مشاجره درگرفت.
در اين حادثه، 3 پسر جوان با قويترين مرد ايران درگير شدند و يكي از آنها به نام عليرضا با 3 ضربه چاقو به قلب و گردن روحالله داداشي، او را مجروح كرد و همراه دوستانش متواري شد.
داداشي در راه انتقال به بيمارستان به دليل شدت جراحات درگذشت. با پيگيري اين پرونده، متهمان دستگير شدند و يكي از آنها به نام عليرضا به قتل روحالله داداشي و مصدوم كردن راننده يك خودروي پرادو پيش از قتل مرد آهنين اعتراف كرد.
متهمان پس از بازسازي صحنه حادثه روانه زندان شدند و پرونده آنها با صدور كيفرخواست به دادگاه ارسال شد.
عليرضا كه عامل جنايت بود، روز 15 مرداد در شعبه اول دادگاه كيفري استان تهران و البرز محاكمه شد و با توجه به درخواست 11 خواهر و برادر مقتول مبني بر قصاص متهم در ملأعام و گناهكار شناخته شدن وي در دادگاه، او از سوي قاضي رنجبر و 4 قاضي مستشار شعبه به اعدام در ملأعام محكوم شد. حكم صادره پس از ابلاغ به متهم و اولياي دم به ديوان عالي كشور ارسال شد و با تاييد حكم مربوط پرونده براي اجرا در اختيار واحد اجراي احكام دادگستري استان البرز قرار گرفت و قرار است وي روز چهارشنبه (فردا) در محل جنايت مجازات شود. اين در حالي است كه 2 همدست وي به نامهاي ناصر و عليرضا در شعبه 101 دادگاه جزايي استان البرز محاكمه شدند. متهم رديف دوم به اتهام شركت در نزاع منجر به قتل قويترين مرد ايران به 3 سال حبس و تحمل 80 ضربه شلاق و متهم رديف سوم به اتهام شرب خمر به تحمل 80ضربه شلاق محكوم شد.
به گزارش مشرق، علي داداشي، برادر زندهياد روح الله داداشي قويترين مرد ايران و جهان در گفتوگو با برنا بابيان اين مطلب افزود: چهارشنبه 30 شهريورماه قاتل روح الله در همان مکاني که اين جنايت رخ داده، در ساعت 4:30 دقيقه صبح به دار مجازات آويخته خواهد شد.
برادر روح الله داداشي در مورد به تاخير افتادن حکم قصاص ادامه داد: مهمترين علت به تاخير افتادن حکم قصاص، طي کردن مراحل قانوني اين پرونده بود.
علي داداشي افزود: حکم شلاق متهم رديف دوم و سوم نيز در همان روز و در محل ديگري اجرا خواهد شد.
برادر روح الله داداشي تصريح کرد: اجراي اين حکم خواسته ملت و مردم بوده و اميدواريم با اجراي اين حکم، درد از دست دادن روح الله تسکين شود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)