آقا اجازه بدین بنده هم یه نکته بگم! این کرک فقط روی نسخه ای که داخل خود سایت بود کار می کنه! حالا نمی دونم سایت این نسخه رو عوض کرده و یا نه!!
حجمش هم 30.0 MB (31,559,594 bytes) هست. ببینید برنامه ای که شما نصب می کنین همینه؟؟
آقا اجازه بدین بنده هم یه نکته بگم! این کرک فقط روی نسخه ای که داخل خود سایت بود کار می کنه! حالا نمی دونم سایت این نسخه رو عوض کرده و یا نه!!
حجمش هم 30.0 MB (31,559,594 bytes) هست. ببینید برنامه ای که شما نصب می کنین همینه؟؟
ممنون از راهنمایی تون دوست عزیز
حالا این نسخه ای که گفتید دقیقا از کجا باید دانلود کنم یعنی نسخه ای که به این پچ بخوره ؟!!!
چون من نسخه Professional رو تو سیستمم دارم ولی حجمش با اینی که شما گفتید به نظر میرسه فرق داره
![]()
از خود سایت بلیز بگیر
متءسفانه من تو جایی هستم که سرعتش کمه! اگه بهش نخورد بهتره تا پس فردا صبر کنید تا برسم خونه و یه جایی آپلود کنم
دوست عزیز یک دنیا ازتون ممنونم
من رفتم از خود سایت اصلی برنامه دانلود کنم دیدیم حجم اونم باز فرق داره
Size:30.2M
واقعا من بدجوری تو کف کرک کردن نسخه Professional هستم
فکر کنم اگر امکانش براتون باشه و شما لطف کنید همون نسخه ای رو که با همین پچ کرک کردید رو آپلود کنید دیگه قطعا باید منم بتونم کرک کنم
بازم مممنون
براتون جواب نداد؟؟
چشم تا فردا شب یا پس فردا صبح که برسم منزل فورا براتون کرک می کنم!
الان واقعاً در ایرانی از اینترنت قرار دارم.
سلام
متاسفانه جای بهتری از ترین بیت پیدا نکردم
این هم لینک برای دوست استقلالی خودم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام منم این مشکل رو با blaze d tv دارم وقتی که مثلا یه فیلم رو ضبط میکنم بعد از تبدیل کردنش بدون صدا هستش و اصلا بدون صدا تبدیل میشه با نرم افزار های کانورتر زیادی اینکارو کردم اما بازم بدون صدا تبدیل شده و تا حالا هیچ نرم افزار پلیری هم به جزء خودش نتونسته فیلم ها رو پخش کنه خواهش میکنم یه را ه حل به من بدین چون این همه فیلم ضبط کردم به امید اینکه تبدیلشون کنم و بعدا تماشا کنم اما اصلا بدون تبدیل کردن که نمیشه اونا رو حمل کنی و بعدا ببینی یعنی واقعا راهی نداره ؟
سلام منم دقیقا همین مشکل رو دارم و نمیتونم فایل ها و فیلم هایی رو که با Blaze D tv ضبط کردم رو تبدیل و یا روی پلیر دیگه ای پخش کنم با نرم افزار ها مختلفی اینکارو کردم اما وقتی تبدیل شده بدون صدا تبدیل شده یعنی واقعا راهی نداره من این همه فیلم ضبط کردم به امید اینکه اونهارو تبدیل کنم و هر وقت و هرجا دلم خواست تماشا کنم خواهش میکنی اگه راهی داره من رو راهنمایی کنید ؟ با تشکر
با وی ال سی پلیر باستی بخونه!
تست نکردم ولی شنیدم که وی ال سی صدای ضبط دی وی بی ها رو می خونه
منم مشکل دارم.اصبا گزینه ی EPG برای من کار نمیکنه غیر فعاله چیکار کنم؟؟؟!!!!!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)