تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 27 اولاول ... 78910111213141521 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 269

نام تاپيک: کلوپ دوربین سونی HX100V

اگه نباشه جاش خالی می مونه knight110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

درود بر شما.

بالاخره پس از کلی گشت و گذار و بررسی انواع و اقسام کیف های مارک دار ، بی مارک ، چینی و ساخت وطن موفق شدم یک کیف فوق العاده زیبا، خوش ساخت ، ضد ضربه و جمع و جور که با وجود ابعاد نسبتا کوچکش تمام لوازم جانبی از قبیل آداپتور ، مموری و باتری اضافه را نیز در خود جای می دهد را با یک قیمت باور نکردنی و استثنایی تهیه کنم.

این چند روزه که دوربین را تهیه کرده ام کمی امکانات آن را محک زدم. از لحاظ رنگ شکی نیست که کمی در رنگ اغراق می کند. البته در حالت مود هوشمند خودکار و برتر در فضای بسته . اما چنانچه از سایر مدها مانند SCN استفاده نماییم می توان عکس های فوق العاده ای تهیه کرد. امکان پوست صاف نیز گزینه جالبی است که در واقع به نوعی چهره را روتوش می کند. رفع خودکار قرمزی چشم نیز فوق العاده است. یکی از مشکلات این دوربین ضبط صدای لنز در حالت زوم هنگام فیلم برداری است. اما کیفیت ضبط تصویر و همچنین صدا فوق العاده است.

چند امکان را نیز تا کنون نتوانسته ام به کار گیرم مانند:

1- امکان مات شدن Background .یک چنین گزینه ای دارد اما چگونگی کارکردش را نیافته ام.

2- تغییر مدت زمان عکس گرفته شده و ثبت آن بر روی مانیتور. عکس گرفته شده بعد از دو سه ثانیه به حالت گرفتن عکس بر می گردد و بایستی برای دیدن دوباره عکس از دکمه مرور استفاده کرد.

در کل دوربین بسیار خوبی است به گونه ای که با بهره مندی از این دوربین از عکاسی نهایت لذت را می برید.

2. 2 کاربر از knight110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه yaran99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

درود بر شما.

بالاخره پس از کلی گشت و گذار و بررسی انواع و اقسام کیف های مارک دار ، بی مارک ، چینی و ساخت وطن موفق شدم یک کیف فوق العاده زیبا، خوش ساخت ، ضد ضربه و جمع و جور که با وجود ابعاد نسبتا کوچکش تمام لوازم جانبی از قبیل آداپتور ، مموری و باتری اضافه را نیز در خود جای می دهد را با یک قیمت باور نکردنی و استثنایی تهیه کنم.

این چند روزه که دوربین را تهیه کرده ام کمی امکانات آن را محک زدم. از لحاظ رنگ شکی نیست که کمی در رنگ اغراق می کند. البته در حالت مود هوشمند خودکار و برتر در فضای بسته . اما چنانچه از سایر مدها مانند SCN استفاده نماییم می توان عکس های فوق العاده ای تهیه کرد. امکان پوست صاف نیز گزینه جالبی است که در واقع به نوعی چهره را روتوش می کند. رفع خودکار قرمزی چشم نیز فوق العاده است. یکی از مشکلات این دوربین ضبط صدای لنز در حالت زوم هنگام فیلم برداری است. اما کیفیت ضبط تصویر و همچنین صدا فوق العاده است.

1- امکان مات شدن Background .یک چنین گزینه ای دارد اما چگونگی کارکردش را نیافته ام.

2- تغییر مدت زمان عکس گرفته شده و ثبت آن بر روی مانیتور. عکس گرفته شده بعد از دو سه ثانیه به حالت گرفتن عکس بر می گردد و بایستی برای دیدن دوباره عکس از دکمه مرور استفاده کرد.

در کل دوربین بسیار خوبی است به گونه ای که با بهره مندی از این دوربین از عکاسی نهایت لذت را می برید.
    لطفا یک عکس از کیفی که خریدید هم قرار دهید

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

درود بر شما.

امروز برای اولین بار بعد از خرید دوربین، در فضای باز عکسهای متنوعی از مناظر مختلفی گرفتم. باور کنید که عکس های بی نظیری را گرفتم. در برخی از عکس ها که از شرایط نوری و محیطی مناسبی نیز برخوردار بود سوژه مورد نظر شخص است به قدری این شخص در تصویر زنده و bold است که احساس می کنی تصویر سه بعدی است. من که تا به حال با دوربین های پیشینم(کانن دیجیتال و یاشیکا و کانن نگاتیوی)نتوانسته بودن یک چنین عکسی هایی تولید کنم. هر چند دوربین کمی حجیم است و کمی در حمل کردن آن نسبت به دوربین های کامپکت پر زحمت تر است اما واقعا که دوربین فوق العاده است.

عکس هایی از کیف گرفته ام اما نمبدانم که چطور می توان آن ها را upload نمود؟ گزینه پیوستی در این فرام ندیدم.
    لطفل راهنمایی نمایید.

5. این کاربر از knight110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

با این سایت میتونی آپ کنی ، بعد لینکو این جا قرار بدی

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

با این سایت هم نشد. به هنگام آپلود پیغام error می دهد.

با توجه به این که من این کیف را در یکی از شهرهای ساحلی تهیه کرده ام فکر نکنم این کیف را جایی دیگر بتوان یافت.

به هر حال نتیجه جستجوی من این در بر داشت که کیف های مارک دار مانند vangaurd و یا حتی سونی فقط پول گزافی بابت مارکشان از خریدار می گیرند. البته فراموش نکنیم که این بدین معنی نیست که هر کیف ارزان قیمتی را که دیدیم تمایل به خرید پیدا کنیم. بلکه اول یک بررسی از کیف های مارک دار به عمل آورده جنس، کیفیت و گنجایش آن را محک زده بعد بروید به سراغ کیف های غیر مارک. بر این اساس آن ها را نیز محک بزنید. این کیفی که من تهیه کرده ام به لحاظ کیفیت و صد ضربه بودن در حد بسیار خوبی است. یک کیف سونی که فروشنده می گفت مال خود کمپانی سونی است و البته کمی از کیف من کوچکتر بوده و هیچگونه فضای اضافی برای لوازم جانبی نداشت را با کیفی که تهیه کرده ام محک زدم. هیچ تفاوتی در جنس ندیدم. قیمت هم دو برابر بود.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

درود بر شما.

سلام :دوست عزیز برای استفاده BACKground defocus بعد از انتخاب این گزینه تکمه شاتر را تا نیمه فشار دهید تا دوربین فاصله مناسب شما تا سوزه رو حساب کنه(عدد رو پایین صفحه نمایش میبینید) بعد باید فاصله خودتون رو طبق اون عدد تنظیم کنید و عکس بگیرید . نور مناسب و همرنگ نبودن پس زمینه با سوزه خیلی کمک میکنه .

9. این کاربر از s.hossein45 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

با این سایت هم نشد. به هنگام آپلود پیغام error می دهد.

با توجه به این که من این کیف را در یکی از شهرهای ساحلی تهیه کرده ام فکر نکنم این کیف را جایی دیگر بتوان یافت.

به هر حال نتیجه جستجوی من این در بر داشت که کیف های مارک دار مانند vangaurd و یا حتی سونی فقط پول گزافی بابت مارکشان از خریدار می گیرند. البته فراموش نکنیم که این بدین معنی نیست که هر کیف ارزان قیمتی را که دیدیم تمایل به خرید پیدا کنیم. بلکه اول یک بررسی از کیف های مارک دار به عمل آورده جنس، کیفیت و گنجایش آن را محک زده بعد بروید به سراغ کیف های غیر مارک. بر این اساس آن ها را نیز محک بزنید. این کیفی که من تهیه کرده ام به لحاظ کیفیت و صد ضربه بودن در حد بسیار خوبی است. یک کیف سونی که فروشنده می گفت مال خود کمپانی سونی است و البته کمی از کیف من کوچکتر بوده و هیچگونه فضای اضافی برای لوازم جانبی نداشت را با کیفی که تهیه کرده ام محک زدم. هیچ تفاوتی در جنس ندیدم. قیمت هم دو برابر بود.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

درود بر شما.

با سپاس از دوستی که با راهنمایی امکان آپلود عکس هایی از کیف دوربین را فراهم نمود. فراموش نکنیم که بازار موجود، آشفته بازاری است که قیمت های ارائه شده به مشتری گاه بیش 100 درصد قیمت خرید می باشد.

حال با توجه به عکس ها ارائه شده در زیر شما چه قیمتی بر روی آن می گذارید؟

http://up.--------.com/images/54070532176726421366.jpg

12. 2 کاربر از knight110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

چرا همه رو از کیف انداختی ؟؟؟
    منظره ای چیزی

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

چرا همه رو از کیف انداختی ؟؟؟
    منظره ای چیزی
    آخه دوستی خواسته بود که تعدادی عکس از کیف بگذارم.

سعی می کنم در فرصتی مناسب تعدادی عکس از مناظر مختلف تهیه و آپلود کنم.

البته مناسب است که دوستان دیگر نیز در ارتباط با امکانات و شیوه عکاسی مناسب تر با این دوربین اظهار نظر نمایند.

15. این کاربر از knight110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •