براي روشن شدن اون دوستمون كه جمله من رو ناشيانه دونستن
نيازي نيست حرفي بزنم
پله توي يكي از اظهار نظرهاش كه فكر كنم توي تاپيك بارسا هم هست گفت مسي هر وقت تونست مثل من 1000 گل بزنه ميتونه خودشو با من مقايسه كنه
بعد جالبه كه شما بر خلاف خود پله معتقدين اون 1000 گل باعث بزرگي و ستاره بودن پله نيست
نكته اي كه نميشه انكارش كرد اينه كه فوتبال باشگاهي برخلاف زمان پله و تا حدودي مارادونا خيلي جدي تر دنبال ميشه و حتي ميشه بر اساس خيلي از دلايل گفت كه سالهاست بالاترين سطح فوتبال جام جهاني نيست
بلكه به جرات ميشه گفت جام باشگاه هاي اروپا در حال حاضر بالاترين سطح فوتبال و تاكتيكها رو به نمايش ميزاره
تيمهاي باشگاهي برخلاف سالهاي دور از تيمهاي ملي هماهنگتر هستن و در طول سال روزهاي زيادي رو با هم تمرين ميكنن در حالي كه در گذشته تيمهاي ملي فرصت خيلي بيشتري براي تمرين كردن بازيكنا در كنار هم داشتن
جام جهاني بيشتر از اونكه مهم بودنش به خاطر سطح بالاي بازيهاش باشه به خاطر سياسي بودن و هر چهار سال برگزار شدنشه كه رسانه ها بهش ميپردازن و البته از اينها مهمتر مهمترين منبع درآمد فيفاست
جالبه كه باشگاه ها روز به روز در حال قدرتمند شدن هستن و كم كم ميتونن حتي از تيمهاي ملي به خاطر مثلا مصدوم كردن بازيكنها غرامت هم بگيرن
دو تا جام جهاني اخير رو نگاه كنيد بعد مثلا به بازيهاي مهم جام باشگاه هاي اروپا هم در چند سال اخير دقت كنيد كاملا مشخصه كه جام جهاني چندين كلاس پايينتر از جام باشگاه هاي اروپاست
و مسي خدارو شكر در بالاترين سطح فوتبال داره در بالاترين سطح يه فوق ستاره بازي ميكنه و جالبه كه كسي هم نميگه كه آمارش خيلي فراتر از آمار مارادونا در جام باشگاه هاي اروپاست
راستي مارادونا به غير از ناپل در بارسلونا هم بازي كرده ها
نميخوام سوال كنم چرا در بارسا به جايي نرسيد بيخيالش ميشم خوب نيست وارد حقايق بشيم و قداست رسانه اي بزرگاني مثل مارادونا رو بشكنيم
ولي حيف اگه از اينور ميرفتيم بحث به جاهاي خوبي ميرسيد
بعد هم بعضي دوستان همچين ميگن ناپل كه انگار تيم ته جدولي ايتاليا بوده
به زودي براي شكستن اين توهم شيشه اي مثل توهم فوق ستاره بودن زيدان در جام 98 يه پست ميزارم تا متوجه بشيم كه ناپل علاوه بر مارادونا بازيكنهاي بزرگ ديگه اي هم خريده بود و اصلا در اون سالها خودش يكي از قدرتهاي ايتاليا بود مثل لاتزيوي چند سال پيش
البته اصلا در مورد مسائل پشت پرده ناپل و رابطه سرانش با مافيا و قدرت زياد پشت پرده اش در اون زمان نميشم
فقط اميدوارم تاپيك مورد نظر رو پيدا كنم اگر هم نشد كه با اجازه مديران يه تاپيك مستقل براي بررسي وضعيت ناپل در اون موقع ميزنم
در مورد مارادونا هم ديگه در اين تاپيك بحثي رو ادامه نميدم
پي نوشت: ميگم كسي توي برزيل به مرگ تهديد نشده براي آلوز نگرانم