شما یه قسمت رو از دست دادی
شما یه قسمت رو از دست دادی
راستی کسی میدونه این سریال چند قسمتش پخش شده تا امروز؟
با سلام
قسمت امروزم بد نبود! آمبولانسه یه سکانس شیشش تیر خورده بود، یه سکانس دیگه(همونجا که منفجر شد!)شیشش سالم بود. احتمالا سر راه رفتن و شیشش رو عوض کردن!!!!
حامد![]()
با سلام
مجموعه «نابرده رنج» در ۴۰ قسمت ۴۰ دقیقهای از شنبه ۲۸ خرداد هر شب ساعت ۲۳ روی آنتن شبکه سه سیما رفت! تا حالا هم 19قسمتش پخش شده.
حامد![]()
با سلام
راستش با این حس و حالی که نابرده رنج پیدا کرده، دیدن یه سری عکسا که آدم رو از سریال جلو بندازه بد نیست! اما به خاطر احترام به نظر دوستان عکسهای مورد نظر پاک شدند.
با تشکر از تذکر خوب شما دوستان.
این عکسم دیدم باحاله آپلودش کردم. امیدوارم خوشتون بیاد.
محتوای مخفی: نمایش
حامد![]()
Last edited by NirvanaH; 11-07-2011 at 23:39.
دوست عزیز خواهشا عکس ها رو تو اسپلویر بذار
با این کاری که شما میکنی کل هیجان سریال رو از بین میری
با سلام
من که اینطوری فکر کنم!!! اینجا رو پاک کردیم، بقیه سایتا چی؟!؟!؟!؟!
حامد![]()
دادا بقیه سایتا دیگه پی سی نیستند! کسایی هم که عکس رو نمیخوان ببینن، نمیرن سرچ کنن تو نت یا سایت های دیگه که عکس ها رو پیدا کنن.
دوست من، بهتره ما کاربرا به قوانین انجمن احترام بگذاریم... بالاخره با گذاشتن عکسا، سریال یه جورایی لو میره... شاید منه نوعی از دیدن عکس ها خوشم بیاد... ولی خیلی ها هم ممکنه خوششون نیاد. وقتی دکمه اسپویلر وجود داره، خوب بهتر تو این مواقع ازش استفاده کرد.
+
در قوانین انجمن هنر هفتم هم داریم:
با توجه به اضافه شدن دکمه اسپویلر
دوستان لطف کنند
تو تاپیک سریالها تو زیرشاخه تلویزیون
آخرین فیلمی که دیدم
و ...
برای قسمتهایی که داستان فیلم رو لو میده
از این دکمه استفاده کنیدضمن اینکه گذاشتن بیش از حد عکس هم باعث سنگین شدن پیج میشه و هم طولانی شدن پیج که اسپویلر حداقل اجازه نمیده صفحه طولانی بشه و تا حدودی سرعت لود صفحه رو افزایش میده. (برای دیال آپی ها خیلی خوبه)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببخشید پرحرفی کردم...
یاعلی
پ.ن: پست فاقد ارزش نقل قول و باقی موندن در تاپیک است.![]()
خیلی ممنون دوست عزیز
البته نیاز به پاک کردنشون نبود میذاشتین تو اسپویلر کافی بود
به هر حال ممنون![]()
خوشبحال شما که با دیدن این سریال هیجان بهتون دست میده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)