مطمئن باش میزنهامیدوارم 4تا ثور به همه گیمها بزنه![]()
![]()
مطمئن باش میزنهامیدوارم 4تا ثور به همه گیمها بزنه![]()
![]()
كي بياد داستان هيتمن ٢ رو هم بنويسه من فقطً بلاد ماني رو با قبليش بازي كردم از ١ و ٢ بازي خبر ندارم
مراجعه کنید به پست دوم که داستان 2 شماره اول بازی درش گذاشته شده...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چرا بیراهه میرین جواب مارو بدین.
Last edited by Captain Sj; 10-10-2011 at 20:31.
تریلر جدید بازی که یه قسمت هایی از گیم پلی هم به نمایش میزاره:
SD
HDکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تریلر کاملش هم اومده که 16 دقیقه است، می تونید از لینک زیر دانلود کنید، قعلا لینک مستقیم براش نیومده.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یکی از بچه های بازی سنتر به نام sa_sa این گذاشته من دانلود کردم واقعا زیبا بود کسانی که نمیتونن همون 16 دقیقه ای رو دانلود کنن .میتونن از لینک زیر دانلود کنند
48 ساعت بعد لینک پاک میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا میتونم بگم فوقلاده زیبا هست . کسی اینو دانلود نکنه ضرر کرده
لینک کار نمیکنه ...
لطفا درستش کنید دلم آب شد :(
واااااااااااااااااااااااا اااااااایخدا این دیگه چی بود
واقعا دلم آب شد ... چه جوری تحمل کنم تا 2012![]()
خیلی قشنگه ... احساس کردم دارم فیلم سینمایی میبینم.
فقط یه جاش برام ضد حال بود ... نمیدونم چرا تو اکثر بازیا درست نمیکنن ولی هیتمن تو این زمینه از اولش فرق داشته و همیشه به این مورد توجه میشده ولی الان نشده.
وقتی یه چیزی رو pickup میکنه یه هو میاد تو دستش ... بابا یه انیمیشن دست هم بسازید که بر میداره.
مثلا اونجا که مجسمه رو بر میداره، یه هو میاد تو دستش خیلی بازی رو مصنوعی کرده
تو نسخه های قبلی هر چی میخواد برداره مثل آدم دستشو دراز میکنه و بر میداره.
شاید برا شما مهم نباشه ولی من خیلی دوست دارم به این جزئیات توجه کنن.
اونجا هم که در رو باز میکنه هیچ حرکتی انجام نمیده ... فقط به در برخورد میکنه و در باز میشه.
خب حیف این بازی نیس که اینقد حرکات و انیمیشناش طبیعیه حالا این سوتیا توش باشه !
سینماتیک و گرافیکش خیلی عالیه ...
صدای مامور47 یه کم نازک تر شده که ضدحال بود.
اونجاهاییم که راه مامورای پلیس رو میدید (نمیدونم اسمش چیه) ... که میفهمید کجا دارن میرن یه ذره بازی رو از حالت طبیعی خارج کرده بود. به نظرم اگه اون حالت رو اول شخص میساختن بهتر میشد. یعنی تا این دکمه رو زدیم بازی اول شخص میشد و از دید مامور 47 نشون میداد دشمنا رو، البته زیاد مهم نیس
در کل برای من که عاشق بازی هیتمنم یه سوپرایز بود.
خدا کنه هر چی زودتر این 5 6 ماهم بگذره بره![]()
3D majid عزیز..... .
این که مجسمه رو یهو برداشت به خاطر اینه که این ویدیوها از نسخه نهایی بازی نیس و احتمالا تا اون زمان رفع میشه مشکل...... .الان اکثر بازیهای اول شخص و سوم شخص درست و حسابی اینجور قاعده هایی رو رعایت می کنن.
+
در مورد خود بازی من یکم ناامید شدمبازی شدیدا شده مثه splintercell ........بازی حداقل تو این چیزایی که نشون دادن خیلی خطی هست.....مراحل گستردگی نداره....... .علاوه بر اون قابلیتی که میشه دشمن رواز پش دیوارها شناسایی کرد هم غوز بالاغوز .
در کل اینا هم بازی رو اکشن تر و سریعتر کردن و هم اسوتر تا مخاطبش بیشتر بشه....امیدوارم کلیت بازی با این تغییرها ضعیف نشه امیدوارم.
.
.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)