تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام گیرنده بهتر است

راي دهنده
138. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ویونا 6110

26 18.84%
  • بلوسنس T14+

112 81.16%
صفحه 11 از 28 اولاول ... 78910111213141521 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 277

نام تاپيک: مقایسه بهترین گیرندهای دیجیتال 100 تومن +Blusens T14 یا Viuna 6110

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

متاسفانه به دلایل ... ویرایش شد.
    Last edited by isfahaneshop; 30-11-2011 at 01:28.

2. 2 کاربر از isfahaneshop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    نقش جهان

پيش فرض

شما که میگی چیپست ویونا ALI چین است
    چیپست خود بلوسنس چی است؟
    جان من این دستگاهی که نود هزار تومان پولش است یک باطری برای کنترل توش نداره؟
    واقعاً این شرکت سما خیلی دست و دل باز است که یک باطری روی دستگاه نمی ده

آخه دلیل برداشتن یک کابل AV که برای این وارد کننده ها 200تومان هم نمیشه چی است؟
    حیف این محصول بلوسنس که دست این شرکت ... ایرانی است

داره خودمونی میشه Creative1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من به سایت بلو سنس رفتم متوجه شدم اصلا نماینده در ایران نداره بلکه نماینده خاورمیانه در امارات داره و در نتیجه بنظر می یاد محصول از دبی می یاد
    دوست عزیز برای جلوگیری از گمراهی و بدست آوردن اطلاعات درست و واقعی به دو لینک زیر مراجعه و بدقت مطالعه فرمایید:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در لینک بالا و در قسمت ME&AFRICA برای ایران شرکت عرشیان تجارت سما و برای امارات (UAE) شرکت ام ویژن جی تی معرفی شده است که طبق لینک زیر این دو شرکت شریک هستند:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    شما که میگی چیپست ویونا ALI چین است
    چیپست خود بلوسنس چی است؟
    جان من این دستگاهی که نود هزار تومان پولش است یک باطری برای کنترل توش نداره؟
    واقعاً این شرکت سما خیلی دست و دل باز است که یک باطری روی دستگاه نمی ده

آخه دلیل برداشتن یک کابل AV که برای این وارد کننده ها 200تومان هم نمیشه چی است؟
    حیف این محصول بلوسنس که دست این شرکت ... ایرانی است
    چیپست بلوسنس MStar 7828 و برنامه نویسی شده توسط خود شرکت بلوسنس اسپانیا است. آنچه که مسلم است همان طور که خودتان مطرح کردید باطری و کابل AV ارزش ریالی قابل توجهی ندارد که یک شرکت با دادن خدماتی به این گستردگی نیاز داشته باشد برای کسب منافع بیشتر این دو قطعه را حذف نماید. چرا که اگر هدف این بود آنتن و کابل HDMI که دارای ارزش بیشتری بودند حذف می کرد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام دوستان

من هم بعد خوندن مطالب این تایپیک و سایت های دیگه T14+ بلوسنس رو خریدم . ( 3-4 روز پیش )

ایراداتی که تو این چند وقت ازش دیدم :

1- یک بار چندین مرتبه پشت سر هم کانال ها رو عوض کردم دستگاه خود به خود خاموش شد .

2- دیشب هم چند تا فیلم روی فلش داشتم وقتی زدم پخش کنه فیلم صدا نداشت . ولی وقتی دستگاه رو خاموش و روشن کردم و فلش رو روش قرار دادم درست شد . ( این مشکل چندین بار روی فیلم های مختلف اتفاق افتاد - فلش هم کاملا سالمه )

3- یه سوال هم دارم - وقتی دکمه تله تكست رو روی کانال های 1-2-3 میزنم می نویسه اطلاعات پیام نما موجود نیست ؛ من تو زنجان زندگی می کنم ممکنه که تله تکست فعلا فعال نشده باشه ؟ ( شما در شهرهای دیگه تله تکست رو دارین ؟ )

* درصد کیفیت هم روی 82 قرار داره .

اگه نباشه جاش خالی می مونه regedit021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    tehran city

پيش فرض

واسه منم رو ي 82هست درصد سيگنال!
    تلتكست فقط روي شبكه هاي 2و3هست كه ما كه تهران هستيم داريم!
    منم شبكه هارو تند تند بعضي وقتها عوض ميكنم اما خاموش نميشه!
    فريمور رو به 1.4ارتقا دادين؟

7. این کاربر از regedit021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

واسه منم رو ي 82هست درصد سيگنال!
    تلتكست فقط روي شبكه هاي 2و3هست كه ما كه تهران هستيم داريم!
    منم شبكه هارو تند تند بعضي وقتها عوض ميكنم اما خاموش نميشه!
    فريمور رو به 1.4ارتقا دادين؟
    من این دستگاه رو تازه 3-4 روز خریدم و فعلا ارتقا ندادم ولی فردا پس فردا حتما ارتقا می دم .

راستی وقتی زبان دستگاه رو هم عوض می کنم دکمه ای صدا ( دو طرف دکمه ok ) هم برعکس عمل می کنند و همینطور موقع عقب و جلو بردن فیلم آیکونشون بر عکس نشون داده می شه .

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من این دستگاه رو تازه 3-4 روز خریدم و فعلا ارتقا ندادم ولی فردا پس فردا حتما ارتقا می دم .

راستی وقتی زبان دستگاه رو هم عوض می کنم دکمه ای صدا ( دو طرف دکمه ok ) هم برعکس عمل می کنند و همینطور موقع عقب و جلو بردن فیلم آیکونشون بر عکس نشون داده می شه .
    شما ورژن دستگاه رو به 1.4 ارتقا بدید بیشتر این مشکل ها حل میشه.

10. این کاربر از Creative1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sezareta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

هنگام ضبط بلوسنس قابلیت وقفه در ضبط رو داره؟
    وقتی که دکمه ضبط رو میزنم و ضبط میکنم فقط با دکمه استپ میشه ضبط رو متوقف کرد اما با زدن دکمه PAUSE اتفاقی نمیفته و به ضبطش ادامه میده
    آیا برای وقفه باید کار دیگه ایی بکنم یا کلا وقفه نداره؟

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

اگر در حالت ضبط دکمه "Play" رو بزنید وارد حالت تایم شیفت میشه. در این حالت میتونید ضبط را "Pause" کنید یا روی فایل در حال ضبط جلو و عقب بروید. اگر در این حالت دکمه "Stop" را بزنید دستگاه از حالت تایم شیفت خارج شده و به ضبط ادامه می دهد.

13. 2 کاربر از Creative1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه majid.jon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    shahinshahr "isfahan"

پيش فرض

ببخشید بی مقدمه وارد صحبتهاتون میشم
    به عنوان یک نفر که نه فروشنده این گیرنده هاست و نه سودی از فروشش می بره و نه از اینها خوشش میاد یکمی اطلاعات به شما میدم
    بابای من وارد کننده یکسری لوازم الکترونیکی به ایران است و از کره و چین دستگاه میاره (چه دستگاهی است را فعلاً به دلایل حفاظتی نمی تونم بگم) یکسری از مطالبی که نوشتین را اینطوری اصلاح میکنم
    قبلاً از همه کسانی که ازشون انتقاد میکنم معذرت خواهی می کنم و امیدوارم کسی ناراحت نشه و همه انتقاد پذیر باشند

خوب دوستان من به عنوان نماینده اصفهان باید مطلبی رو عرض کنم
    1-از کابل و متعلقات بلوسنس هیچ اطلاعاتی ندارم و راجع به دستگاه هم یکی دو بار با مدیر فروش شرکت عرشیان تجارت سما تلفنی صحبت کردم و قتی هم ایشون گفتند که توی اصفهان نماینده عمومی دارند من از خیر داشتن نمایندگی این شرکت گذشتم چون یه نفر دیگه زود تر از من کار رو شروع کرده حق اونه که سود کار رو هم ببره
    2-منظور از رعایت شرایط گارانتی این است که دستگاه آب ندیده باشد به ولتاژ برق غیر استاندارد وصل نشده باشه ضربه نخورده باشه و اسیبی توسط شخص ثالث اعمال نشده باشه
    3-بقیه محصولات به زودی وارد بازار میشه که به موقع شما میتونید توی سایت توضیحات رو ببینید(تمام محصولاتی که برای عرضه با برند ویونا در نظر گرفته شده الان در شرکت موجود است اما در حال اعمال آخرین تغییرات بر روی آنها هستیم تا به ایده آل ترین محصول برسیم دقیقا مانند گیرنده 6110که یک سال تو خود همین ایران خودمون روش کار شد تا با محصولات دیگه قابل رقابت باشه )
    4-هم ما و هم بیشتر کسانی که با اینترنت سروکار داریم و از طریق اینترنت خرید می کنیم دیجی کالا رو به عنوان یه فروشگاه معتبر می شناسیم که هم قیمت هاش درسته و هم دستگاه هاش سالم این باز خوردیه که من طی این چند سالی که ازشون خرید داشتم دیدم سایتشون هم یه سایت تخصصیه من تاحالا چند بار از دیجی کالا خرید داشتم و این حرف رو بدون در نظر گرفتن اینکه الان دیجی کالا محصول ما رو خریده و داره براش تبلیغ میکنه میگم
    5-درباره ضبط کانال هم بگم که این مشکل در آپدیت های دستگاه حل میشه در این صورت شما می تونید دو کانال رو از دو فرکانس متفاوت یا یک فرکانس مشترک ضبط کنید و کانال سوم رو از هر فرکانس دیگه ای مشاهده کنید(چون تیم نرم افزاری شرکت همزمان تهیه نرم افزار برای 5 شرکت دیگه رو هم به عهده گرفته یکمی این کار عقب افتاده که از مشتریان و خریداران ویونا از همین جا عذر خواهی میکنیم)
    در ضمن بگم که تا چند وقت دیگه یا بهتره بگم خیلی زود تمام شبکه های استانی در اصفهان به نمایش در میاد و اونوقت ضبط دو کانال جوابگو هست
    اگه سوال دیگه ای هست تماس بگیرید تا راهنماییتون کنم
    داشتن نماینده عمومی خیلی بهتر از یک نماینده انحصاری است
    چون نماینده انحصاری خیالش راحت است که کسی قیمت را نمی تونه بی اجازه اون تغییر بده یا کسی نمی تونه ارزانتر از اون بفروشه و به همین دلیل هر کاری دلش خواست میکنه و هر قیمتی دوست داشت توی بازار می فروشه (تجربه شخصی پدرم از نمایندگی هاش توی شهرهای مختلف)
    داشتن چند نماینده در یک شهر بهترین فرصت برای یک مصرف کننده است چون قیمتهاشون را شرکت براشون معلوم می کنه و معمولاً مناسبتر از حالت انحصاری است

شماره 2 شما نوشتی شرایط تعویض ولی قبلاً اینجا خونده بودم بی قید و شرط (خیلی وقته دنبال خرید این گیرنده ها هستم و این فرومها را زیر و رو کرده بودم)
    جنسی که گارانتی بی قید و شرط داشته باشه دیگه شرطی نداره که بر اساس اون تعویض بشه (من این را بیشتر شبیه بازی با جملات می بینم.)
    پدر من هم مثل اکثر شرکتها محصولاتش را گارانتی کرده ولی هیچ شرکت معتبری محصول را بی قید و شرط گارانتی نمی کنه و در اکثر موارد مثل شرکت سما (منظورم این نیست که سما معتبر است یا نیست) برد اصلی گارانتی میشه چون معمولاً متعلقات و کاور دستگاه در معرض ضربه و شکستگی و .... است بنابراین بهترین کار گارانتی برد اصلی است
    فکر نکنم شرکت محترم ویونا هم دستگاهی که فقط یک قطعه کوچک داخلش خرابه را بندازه دور و به شما یک دستگاه نو بدهد! (از نظر اقتصاد ایرانی ! اشتباه است)

3-میشه دقیقاً لطف کنید و بگید دستگاهی که چند صفحه عقب تر توی همین فروم عکس کارتنش با MADE IN CHINA روی کنار جعبه نوشته شده توی ایران درست شده؟
    اکثر این گیرنده ها یا کپی برداری مستقیم یا با تغییر روی پنل جلوی ریسیور ماهواره است، و خیلی شما خودت را خسته نکن که محصول ما تک است و محصول ما ...... و محصول ما ....
    محصول شما را با کمی پول به راحتی زیر قیمت شما میشه از چین وارد کرد و با همین مشخصات فروخت

4-درمورد دیجی کالا هم بگم که دیجی کالا هم مثل بقیه یک فروشنده است و هرچی براش سود داشته باشه می فروشه مثل ایکس ویژن و فراسو که میفروشه
    شما صدتا مارک دیگه هم که بدی بهشون و سودش مناسب باشه به عنوان محصول ویژه می فروشن
    همونطور که عقل حکم میکنه یک فروشنده بیکار نیست که یک فلش با یک تحویل رایگاه روی یک دستگاه بذاره و اون را بدون سود بفروشه؟ اگه این کار را بکنه من به عقلش شک می کنم
    می تونم بگم به احتمال زیاد 8000 تومان برای فلش ،حدود 4هزار تومان برای تحویل رایگانش و حدود 8 هزار تومان هم سود خود فروشنده را از 75000 تومان کم بکنی این محصول را به احتمال زیاد حدود 52 تا 56 میخره و توی فروشگاه میفروشه

5-درباره نرم افزار باید بگه که ما وقتی جنسی را می خریم، در صورت داشتن خرید فوق العاده بالا نرم افزار دستگاه را با پکیج کامل در اختیار پدرم میگذارند و در خرید های زیر 1.000.000 میلیون عدد(که معمولاً خریدها زیر این مقدار است، آدم خیییییییللللللللی گردن کلفت میخواد تا اینقدر خرید بکنه) ما با شرکت تماس میگیریم و مشکلات را به زبان فارسی براشون ایمیل میکنیم و اونها فوری برامون ترجمه می کنند و آپدیت را درست کرده و ارسال میکنند (دستگاه ضبط .... میفروشیم و بعضی مواقع به مشکل بر میخوریم) و از تیم نرم افزاری توی ایران خبری نیست!
    وجود داره ولی توی چین)

سوال
    چرا این چیپست اصلی دستگاهتون توی سایت هایی که معرفی کردید نیست؟

با سلام
    دوست عزیز من بالاخره متوجه نشدم که آیا 6110 mkv پخش میکنه و زیر نویس فارسی؟
    شما نمیتونی بگی که MKV پخش میکنه یا نه چون این یک ظرف است و با انواع قالبها توش میشه چیز ریخت
    خیلی تخصصی بلد نیستم ولی میدونم هر روز پسوندهای جدیدی میاد توی بازار و بیشتر پسوندهای قدیمی هم آپدیت شده و فشرده سازیشون تغییر میکنه. بنابراین بعضی از انواع MKV را میخونه و بعضی هاش را نه
    با آپدیت شدن دستگاه قابلیت ساپورتش را پیدا میکنه
    حالا داره یا نه نمیدونم
    ولی زیرنویس فارسی و پسوند DAT را چندجا شنیدم که مشکل داره

فک کنم حد اکثر دو ماه طول بکشه البته آپدیت برای ضبط دو کانال از دو فرکانس (متفاوت یا یکسان )یکم زود تر اماده میشه خبر دقیقش رو بهتون میدم.
    نمایندگی مشهد تازه راه افتاده اما من شماره و آدرس ازشون ندارم ولی همین جا اعلامش میکنم
    دقیقاً به همین دلیل میگم که آپدیت از چین میاد که 2 ماه طول میکشه
    آپدیت اومد یا نه؟
    از دوتا فرکانس بالاخره ضبط میکنه یا در حد تبلیغ برای فروش است؟

ای بابا اصلا هدف بررسی و مقایسه ویونا با بلوسنس هست شاید شما چیزایی میدونید که ما نمیدونیم
    اما من بر اساس اطلاعات عمومیم که تا حدی هم مربوط به تخصصم هست (برق و مخابرات و این چیزا)
    و شنیده هام از دوستان (اونا هم رشتشون برق و مخابرات و ... هست) اینا رو گفتم
    احتمالا شما اطلاعاتت در این زمینه بیشتر هست انشالله شما درست بگید
    ما که از خدامون هم هست تصاویر ایران خودمون رو فول اچ دی ببینیم
    و دیگه هم راجع به این موضوع سعی میکنم مانوور ندم و چیزی ننویسم چون دوستان اینجا میاند برای تحقیق در خرید
    بین ویونا و بلوسنس که خدا رو شکر هر دو شون فول اچ دی هستند
    فقط 1 سوال ویونا آخرش 1080i هست یا 1080p ؟
    خواهشا کسی که تست کرده بگه
    و یه سوال دیگه حالا که بحث مقایسه در حالت ایده آل هست ویونا 3 بعدی پخش میکنه؟
    بلوسنس که میگند پخش میکنه؟ درسته؟
    ویونا هارد اکسترنال حد اکثر تا چند گیگ ساپورت میکنه؟
    t14+ که میگند 1.5 ترابایت درسته؟
    تی14 قبلاً تا دو بود ولی من از سما پرسیدم خانم ... که تلفن را جواب میداد گفت با آپدیت 1.4 تا 2 را ساپورت میکنه
    من نمیدونم راست و دروغش گردن خود بلوسنس و ویونا
    [QUOTE=esfahan-viuna;6196889]ویونا از هردو فرمت نمایش تصویر1080iو1080pساپورت میکنه و تا60فریم برثانیه نمایش میده که البته این فریم ها از هم جداشده چون همه تلویزیون ها که قابلیت نمایش تا60فریم برثانیه رو ندارند و کاربر باید در تنظیمات دستگاه همiوpو هم فریم های دستگاه رو بر اساس نوع تلویزیونش انتخاب کنه و یک حالت هم مخصوص تلویزیون های لامپی قرار داده شده.
    در مورد 3بعدی من تا حالا فیلم سه بعدی گیر نیاوردم که روش تست کنم اگه شما داری بیار تا ما تست کنیم ازت هم ممنون میشیم (اگه فرمتش رو بتونی بگی چیه هم خوبه اما تا تست نکنم جواب قطعی نمیدم چون باید از این قابلیت هایی که میگیم رو واقعا ساپورت کنه)
    ویونا چون دو کانال رو ضبط میکنه تا هارد 2ترا بایتی رو ساپورت میکنه فلش هم هرچقدر که بزنی براش فرقی نمیکنه
    در مور بلوسنس هم تا اونجایی که من توی سایت خودش دیدم حداکثر5/1ترابایت رو ساپورت میکنه اما این نکته رو اصفهان ای شاپ جواب بده خیلی بهتره چون اونا نمایندگیش رو دارن و با دستگاه ها کار کردن

صرف وجود 1080P توی منوی دستگاه نمی تونه که دلیل ساپورت کردنش باشه
    خیلی راحت میشه توی منوی دستگاه اضافه کرد و مشتری هم نفهمه!
    شما باید وصلش بکنی به ال سی دی و ببینی تلویزیون مینویسه که داره 1080P دریافت میکنه یا نه؟
    اونم تا 60 فریم بر ثانیه 1080P بودن شاید باشه ولی این حرف را به این دلیل میگم که بلوسنس دستگاهش تا 24 فریم بر ثانیه را ساپورت می کنه، رفته همه اینترنت را پکونده که دستگاه ما 1080P است اونوقت با عقل جور در میاد که ویونا تا 60 فریم بر ثانیه ساپورت بکنه و در حد بودن توی منوی دستگاه باشه و اصلاً روش مانور تبلیغاتی ندن
    اونم با این قیمت ویونا
    به نظر من (دستگاه را تا حالا ندیدم ولی به حکم عقلم فکر کنم سرکاری بیش نیست)
    من خودم چند مدل دیدم که روش 1080P نوشته بود ولی فروشنده گفت الکی است

1080پي رو ساپورت ميكنه!
    من فايل هاي مختلف حتي با بيت ريت 24هم تست كردم راحت پخش كرد!
    فقط يه فايل 1080بافرمت aviرو دادم بهش پخش نكرد!
    فرمت صدا يdtsرو ساپورت نمي كنه!
    فايل هاي با فرمتMKVرو خيلي كم پيش مياد كه نتونه پخش كنه!من هر چي گذاشتم راحت پخش كرد!
    در ضمن وسترن معمولي 100تومن ولايودوربر135تومن هست نه 150!
    مدل معمولي هم يه چيزي تو همين مايه هاي مديا پلير بلوسنس هست!
    اگر گيرندگي ديجيتال واسه شما مهم نيست پيشنهاد مي كنم وسترن معمولي بگيريد كه امكانات بيشتري داره نسبت به مديا پلير بلوسنس!
    خداراشکر یک نفر تست شده حرف زد و همینطوری به صرف داشتن نمایندگی طرفداری نکرد
    Customized
    دستگاه T14 را به سفارش ایران اصلاح کردند و فرستادند اینجا
    شد T14+
    تفاوت های دستگاه +T14 و T14:
    1- حذف پورت Scart و اضافه شدن پورت Component و Composite
    2- جا به جا شدن پورت USB از پشت دستگاه به جلو
    3- اضافه شدن 4 کلید کنترل کانال و ولوم در جلوی دستگاه
    4- اضافه شدن نمایشگر شماره کانال در جلوی دستگاه

به دلیل اینکه دستگاهی که بازش کردم دیگه در دسترس نیست شرمنده فعلاً امکان تست نیست
    قبلاً فقط باطری نداشت و الان کابل AV هم از دستگاه حذف شده ولی قیمتش 2000 تومان ارزانتر شده (کابل AV از 400 تا 1500 تومانی توی بازار به وفور یافت میشه)
    باطری هاش را طبق گفته شرکت به دلیل آمدن دستگاه با هواپیما همونجا توی مقصد بر میدارند
    جان من شما بیکاری!
    هی میشینی دستگاه ها را باز میکنی و گارانتی اش را نابود میکنی
    فقط برای اینکه عکس بگیری ببینی کجایی است؟!
    مدل بده تا بدم بابام عکس و مشخصاتش را برات با تمام قابلیتهاش از کارخانه هاش توی چین بیاره تا بیخودی خودت را خسته نکنی
    البته درکت میکنم من هم یک جورایی مثل شما علاقه دارم که به خاطر رشته تحصیلیم است و به احتمال زیاد شما هم یا قبلاً تعمیرکار بودی که دست به آچارت حرف نداره و یا رشته ات است

چرا پست هات را پاک کردی ؟ می خواستم یکم ازت انتقاد کنم اما فکر کنم بچه زرنگ محله تونی! قبل از هر اقدامی بر علیه ات برداشتی تمام پستهایی که قابلیت انتقاد داشت را منحدم کردی و نوشتی ویرایش!!!

15. 4 کاربر از majid.jon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •