تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 34 اولاول ... 78910111213141521 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 337

نام تاپيک: مشاوره برای خرید لوازم خانگی

داره خودمونی میشه sghamgosar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض سردرگمي جهت خريد يخچال سايد يا دو قلو

سلام دوستان عزيز. 25 روزديگه عروسيمه اما هنوز يخچال نگرفتم . نميدونم بايد چي بگيرم و چه مدلي. اكثرا ميگن جاي سايد كمه و سنگينه چون يكسال قراره بريم مستاجري. از طرفي فكر ميكنم دو قلو هم براي دو نفر خيلي زياده. البته كارمندم و احتمالا سر و كارم با فريزر زياد ميشه .هيچي از آشپزي نميدونم خانوماي خونه دار گل كمكم كنيد لطفا تجربيات خودتون رو بهم بگيد تا بتونم تصميم بگيرم. راستش اول نظرم كاملا سامسونگ بود اما حالا ميگن همش مونتاژه .تا2 ميليون ميتونم هزينه كنم فقط يه جنس خوب باشه. ممنون از كمكتون.فقط سريع جواب بديد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه oveisi2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    قزوین

پيش فرض

سلام
    مسلما بوش بهترین هست در ضمن هر کدوم مزایا و معایبی دارن و سلیقه ای هست اما خوب به نظر من ساید بای ساید تو خونه مستاجری بهتره

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoud glx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Abroad

پيش فرض

سلام دوستان .

قصد خرید ماشین ظرفشویی دارم .

چیزایی که مد نظرم هستن اینهاس :

AEG , LG , Siemens, Bosch . . . با توجه به اختلاف قیمتی که دارن اینها ، کدوم یکیشون بهتر هستش ؟

کمترین قیمت ها برای برند ال جی حدود 800 و بیشترین برای آ ا گ حدود 1.400 .

ممنون .

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

با سلام
    من میخوام یه ماشین لباس شویی بگیرم تو رنج 400تا700 به نظرتون چی بگیرم خوبه؟
    اگه امکان داره امکانات مدلی که معرفی میکنید رو هم بنویسید
    تو این رنج پاکشوما و مجیک و ال جی هست.من پیشنهاد میکنم ال جی بگیری چون اگه مشکلی پیش بیاد خدماتش حرف نداره.مدل های پیشنهادی به ترتیب 6809 6810 (این دو تا 14 نفره هستن) 6804 و 6802.

سلام دوستان .

AEG , LG , Siemens, Bosch . . . با توجه به اختلاف قیمتی که دارن اینها ، کدوم یکیشون بهتر هستش ؟

ممنون .
    زیمنس و آ ا گ و بوش همشون خوبن و تقریبا تو یه سطح هستن.من توصیه میکنم بوش بگیری چون دو تای دیگه به خاطر محدودیت ها قطعات اصلیش ممکنه بعدا پیدا نشه و با قطعه یه مارک دیگه (عمدتا ال جی) تعویض کنن.ولی بوش فعلا مشکلی نداره.

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

سلام دوستان عزيز. 25 روزديگه عروسيمه اما هنوز يخچال نگرفتم . نميدونم بايد چي بگيرم و چه مدلي. اكثرا ميگن جاي سايد كمه و سنگينه چون يكسال قراره بريم مستاجري. از طرفي فكر ميكنم دو قلو هم براي دو نفر خيلي زياده. البته كارمندم و احتمالا سر و كارم با فريزر زياد ميشه .هيچي از آشپزي نميدونم خانوماي خونه دار گل كمكم كنيد لطفا تجربيات خودتون رو بهم بگيد تا بتونم تصميم بگيرم. راستش اول نظرم كاملا سامسونگ بود اما حالا ميگن همش مونتاژه .تا2 ميليون ميتونم هزينه كنم فقط يه جنس خوب باشه. ممنون از كمكتون.فقط سريع جواب بديد.

یخچال و فریزر چیزی نیست که هر روز ادم بخره.یه بار که میخری چند سال باید استفاده کرد.من هم اول فکر میکردم 2نفریم جای زیادی نمیواهیم ولی الان میبینم چه خوب شد 2قلو خریدم.چون تازه کار هم هستی اون نظمی که مادرها توی یخچال کوچیک رعایت میکنند که اندازه 3 تا سردخانه مواد غذایی جا میدهند توی یه ساید رو نمیتونی داشته باشی.پس دوقلو بخر.100 درصد هم خارجی بخر.من ایرانی خریدم به شدت پشیمان هستم

داره خودمونی میشه cancer140's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام در مورد غذا پز اطلاعي داريد؟
    چه ماركيش خوبه؟ و قيمتش ؟و اينكه چه كارايي هايي داره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه schumi_268's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    سرزمین کوروش

پيش فرض

سلام دوستان .

ممنون .
    بنظر من آ.اٍ.گ از همشون بهتره.بوش هم خیلی خوبه از فکر ال جی و زیمنس بیا بیرون که مثل اون دو تا نیستند

8. این کاربر از schumi_268 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoud glx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Abroad

پيش فرض

یدونه آ اِ گ دیدم دیروز 1.550 بود . همه مواردش خوب بود و عالی . البته پلمپ بود و از کارتن بیرون نیاورده بود . ولی سوال اینجا پیش میاد که با 1.550 میشه حتی دوتا ماشین ظرفشویی از برندهای دیگه خرید !! توی سایت LG رفتم . مدلهای جدید آورده . ظاهرا خیلی خوب شدن .

داره خودمونی میشه sghamgosar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزيز خيلي ممنون از راهنماييتون. دوستان گلم كه اطلاع دارن از برندهاي خارجي بوش بهتره يا ويرپول؟ البته امروز همكارم ميگفت سيلون يه سري يخچال جديد زده و چون سري اولشه خوبه .خودش گرفته و كاملا راضيه و ميگه اصلا صدا نداره و مثل ساعت كارميكنه اما من نميدونم ميشه رو حرفش حساب كرد يا نه. لباسشويي و ظرفشويي رو با اطمينان كامل بوش گرفتم اما واسه يخچال موندم .لطفا در مورد ماركش كمكم كنيد ميخوام عمري باشه. راستي سايدهاي دوو چطورين؟كسي داشته ازشون/؟ ممنون ميشم سريع جواب بديد.

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

چیزی که هنوز امتحانش رو پس نداده و برای اولین بار امده نگیر.من هم همین کارو کردم الان به شدت پشیمان هستم
    برادر من یخچال فریزر merci داره ازش راضیه
    دوو تاجایی که من میدونم ماشین لباسشویی هایش خوبه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •