تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: روند 90

راي دهنده
228. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالی

132 57.89%
  • خوب

62 27.19%
  • متوسط

13 5.70%
  • بد

4 1.75%
  • افتضاح

17 7.46%
صفحه 11 از 39 اولاول ... 78910111213141521 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 384

نام تاپيک: برنامه 90

آخر فروم باز anon85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    here & there

پيش فرض

استاد دانشگاه شریف بی ادبه؟
    جنازه اش میارزه به این فوتبالیستای بی سواد.
    سلام،
    ضمن اینکه اعتقادی به بی ادب بودن فردوسی پور ندارم، ولی باید بگم که مودب بودن یا نبودن ربطی به موقعیت اجتماعی شخص نداره... (نمی دونم شما دانشگاه شریف رفتین یا نه؛ ولی من که 5 سال دانشجوی دانشگاه تهران بودم، اونجا هم استاد بی ادب دیدم...)
    +
    یه مطلبی نوشته شده درباره موقعیت برنامه نود و مجریش؛
    دیگه انقدر جبهه گیری دلیلی نداره...

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    forum.p30world.com/member.php?u=989

پيش فرض

به نظر من که تک تک جمله ها در مورد ایشون صدق می کنه؛ (البته منهای اون بحث مرتبط بودن باخت تیم ملی و گزارش این آقا...)
    بله حق با شماست/
    من فکر کنم شما احساستون اینه که این مطلب در جهت کوبوندن فردوسی پور نوشته شده؛
    در صورتی که به نظر من اینطور نیست و گزارشی، هر چند مختصر از روند شکل گیری و محبوبیت برنامه نود هست...
    البته باید به شما حق داد که از این مطلب دفاع کنید،
    شما تو رای‌گیری تاپیک به گزینه افتضــــــــــاح رای دادید!!
    این مطلب همش توهین بود نه درباره موقعیت نــود،
    فقط یه چیز توش ننوشته بود، اونم دیوونه بودن عـــــــادل بود!!
    Last edited by aligol172; 15-07-2011 at 16:05.

3. 2 کاربر از aligol172 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام،
    ضمن اینکه اعتقادی به بی ادب بودن فردوسی پور ندارم، ولی باید بگم که مودب بودن یا نبودن ربطی به موقعیت اجتماعی شخص نداره... (نمی دونم شما دانشگاه شریف رفتین یا نه؛ ولی من که 5 سال دانشجوی دانشگاه تهران بودم، اونجا هم استاد بی ادب دیدم...)
    +
    خداییش فردوسی پور هیچوقت بی ادب نمیشه.
    ادب داشتن به موقعیت اجتماعی ربط نداره پس به چی ربط داره؟ استثنا همیشه وجود داره.

5. این کاربر از xerxes again بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

13

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :

رفتار و نوشتار:

101- بر سر موضوعات ورزشی با یکدیگر بحث و جدال بی‌مورد نكنيد و به نظرات و آراء یکديگر احترام بگذاريد. مطمئنا نظرات افراد در هر زمینه‌ای با هم متفاوت است.

..........

7. 3 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز anon85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    here & there

پيش فرض

بله حق با شماست/
    البته باید به شما حق داد که از این مطلب دفاع کنید،
    شما تو رای‌گیری تاپیک به گزینه افتضــــــــــاح رای دادید!!
    این مطلب همش توهین بود نه درباره موقعیت نــود،
    فقط یه چیز توش ننوشته بود، اونم دیوونه بودن عـــــــادل بود!!
    دوست عزیز من دارم سعی می کنم با منطق به شما جواب بدم، شما اونوقت می زنید به صحرای کربلا و صحبت از رای بنده می کنید؛
    اولا رایی که من دادم به شخص خودم مربوطه و هیچ ربطی به شما و هیچ دخلی هم به این بحث نداره؛
    ثانیا اصلا خوش ندارم که شما بیاین و با گوشه و کنایه (و شکلک؛) در مورد کامنت من نظر بدین...
    خواهشا نقل قول نگیرید که دیگه حوصله بحث با شما رو ندارم...

خداییش فردوسی پور هیچوقت بی ادب نمیشه.
    ادب داشتن به موقعیت اجتماعی ربط نداره پس به چی ربط داره؟ استثنا همیشه وجود داره.
    دوست من با حرفتون موافقم، ولی صحبت بنده این بود که صرف دانشگاهی بودن دلیلی بر مودب بودن نمیشه؛
    هر چند بنده هم تاکید کردم که فردوسی پور رو آدم مودبی می دونم...

+

باز هم میگم به نظر من این گزارش (حداقل از نظر من) قصد تخریب فردوسی پور و برنامه نود رو نداشت؛

9. این کاربر از anon85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

باز هم میگم به نظر من این گزارش (حداقل از نظر من) قصد تخریب فردوسی پور و برنامه نود رو نداشت؛
    منم نمیگم قصد تخریب داشت. میگم دری وری زیاد داشت.

کاربر فعال انجمن ادبیات Lady parisa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

تنها کسی که از پس فوتبال، حواشی فوتبال و دست اندرکاران تیم ملی و ........ بر می یاد همین عادل!
    اونه که نشون می ده چه خبره و ...........
    در حالی که شبکه های دیگه صداو سیما فقط تشکرات بی خود و بی جهت از حضورشون توی برنامه و حضور پررنگشون توی فوتباله

12. 2 کاربر از Lady parisa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات Lady parisa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

8 عادل فردوسی پور از تهیه کنندگی برنامه نود محروم شد

حسین آقازمانی گفت: برنامه «نود» قرار است همزمان با شروع لیگ برتر روی آنتن برود.بر اساس این گزارش، «نود» درحالی قرار است لیگ برتر امسال را که از یازدهم مرداد ماه آغاز می‌شود، پوشش دهد که طبق قانون جدید سازمان صداوسیما، تهیه‌کنندگان نمی‌توانند همزمان مجری برنامه خود باشند؛ به این دلیل سرنوشت عادل فردوسی‌پور که علاوه بر مجری، تهیه‌کننده برنامه «نود» هم هست، هنوز مشخص نشده است. گرچه پیش از این عنوان شده که این قانون، هیچ استثنایی نخواهد داشت و همه مجریان و تهیه‌کنندگان باید از آن تبعیت کنند.

لیگ یازدهم فوتبال ایران از هفته آینده آغاز می‌شود و قرار است بازی‌های آن که در ماه رمضان برگزار می‌شود از ساعت ۲۲ و ۳۰ دقیقه شروع و پخش زنده شود.در ایام رمضان تحلیل مسابقات را نخواهیم داشت مهدی هاشمی تهیه‌کننده «فوتبال برتر» درباره آخرین وضعیت پخش برنامه «فوتبال برتر» همزمان با آغاز لیگ فوتبال گفت:‌ از آنجا که شروع لیگ با آغاز ماه مبارک همزمان است و حجم برنامه‌های مذهبی و سریال‌های شبکه سه افزایش می‌یابند، در ایام رمضان تنها به پخش مسابقات اکتفا خواهیم کرد و بخش‌های استودیو و تحلیل مسابقات را نخواهیم داشت.
    او درباره استفاده از دوربین عنکبوتی برای پوشش مسابقات فوتبال لیگ نیز گفت: دوربین عنکبوتی دچار یکسری مشکلات سخت‌افزاری بود که برطرف شده و این دوربین برای پوشش مسابقات لیگ یازدهم آماده خواهد بود.

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

این دعوای شما سر اون مطلبی هست که anon85 گذاشت؟ همون که مثلاً یه شبکۀ آمریکایی گذاشته؟
    اون که ایرادی نداشت. همش عین واقعیته. من نمیدونم شما چطوری خوندینش. در این که عادل گیج بازی در میاره که شکی نیست. به خاطر مشغلۀ زیادشه. یکم دقت کنید میبینه.
    و در این مطلب نگفته بی ادبه. گفته در بحث با مسئولین گاهی نزدیک است از ادب فاصله بگیرد. در واقع یعنی برای دفاع از حقیقت تا پای بد و بیراه گفتن به مسئولین هم پیش میره.
    من فکر میکنم شما ها باید خوشحال هم باشین که یه نفر اینجا اینقدر رو حرفش وای میسته که همه دارن میفهمن از گفتن حقیقت دست نمیکشه.

15. 2 کاربر از powerslave بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

حسین آقازمانی گفت: برنامه «نود» قرار است همزمان با شروع لیگ برتر روی آنتن برود.بر اساس این گزارش، «نود» درحالی قرار است لیگ برتر امسال را که از یازدهم مرداد ماه آغاز می‌شود، پوشش دهد که طبق قانون جدید سازمان صداوسیما، تهیه‌کنندگان نمی‌توانند همزمان مجری برنامه خود باشند؛ به این دلیل سرنوشت عادل فردوسی‌پور که علاوه بر مجری، تهیه‌کننده برنامه «نود» هم هست، هنوز مشخص نشده است. گرچه پیش از این عنوان شده که این قانون، هیچ استثنایی نخواهد داشت و همه مجریان و تهیه‌کنندگان باید از آن تبعیت کنند.

لیگ یازدهم فوتبال ایران از هفته آینده آغاز می‌شود و قرار است بازی‌های آن که در ماه رمضان برگزار می‌شود از ساعت ۲۲ و ۳۰ دقیقه شروع و پخش زنده شود.در ایام رمضان تحلیل مسابقات را نخواهیم داشت مهدی هاشمی تهیه‌کننده «فوتبال برتر» درباره آخرین وضعیت پخش برنامه «فوتبال برتر» همزمان با آغاز لیگ فوتبال گفت:‌ از آنجا که شروع لیگ با آغاز ماه مبارک همزمان است و حجم برنامه‌های مذهبی و سریال‌های شبکه سه افزایش می‌یابند، در ایام رمضان تنها به پخش مسابقات اکتفا خواهیم کرد و بخش‌های استودیو و تحلیل مسابقات را نخواهیم داشت.
    او درباره استفاده از دوربین عنکبوتی برای پوشش مسابقات فوتبال لیگ نیز گفت: دوربین عنکبوتی دچار یکسری مشکلات سخت‌افزاری بود که برطرف شده و این دوربین برای پوشش مسابقات لیگ یازدهم آماده خواهد بود.

اگه بخوان همه ی تهیه کنندگانی که مجری هستن رو محروم کنن ، پس چی میخوان توی شبکه ها نشون بدن؟

تقریبا 90 درصد مجری ها خودشون تهیه کننده هستن

یکیش همین عادل ، یا مجری برنامه ماه عسل ( علیخانی) ، یا اون یارو جاودانیه کیه مجری دایره طلایی، خیابانی مجری یه برنامه ی ورزشی توی جام جم، مجری قبلی ورزش از نگاه دو ، همین مجری ورزش و مردم

و ...

همشون خودشون تهیه کننده هستن!

این شایعه ها رو کی پخش میکنه آخه
    نه منبعی داره نه چیزی ، الکی از خودشون حرف میزنن!
    پارسال هم این موقع ها بود که میگفتن عادل محروم شد!!

17. این کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •