تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 280 اولاول ... 7891011121314152161111 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 2800

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

تویه یه مورد مخالفم ( گرچه این تاپیک جای مناسبی برای صحبت در موردش نیست ) اونم اینکه به نظر من سامان آقازمانی بازیکن خوب و آینده داری هست . از جمله بازیکنانی که خیلی وقته پشت خط مونده و اکثر مواقعی که بهش بازی رسیده خوب جواب داده ، تنها ایرادش مثل اکثر بازیکنان ایرانی عدم ثبات هست !
    محمد جان گفتم بيام توي اين تاپيك جواب بدم
    بازيكن خوبيه اما نه براي اين پست توي 10 دقيقه اول دغاغله خيلي اذيتش كرد و همين باعث شد خيلي زود اعتماد به نفسش پايي بياد
    نيمه دوم هم فشار كمتري روش بود و شيري هم خيلي كمكش ميكرد وگرنه شايد دوباره اشتباه ميكرد روي گل دوم ملوان هم اصلا فشاري روي بازيكن سانتركننده نياورد
    من فكر ميكنم براي هافبك دفاعي خوب باشه ولي دركل فكرميكنم با اين بازيكنا نميشه براي قهرماني در ليگ رفت

راستي در مورد دو كارته ها خبر دقيقي نيست از ملوان به جز اون دو اخراجي بازيكن ديگه اي هم محروم شد؟

2. 3 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

سیلام ....

من همین الان از استودیم رسیدم خونه ! :دي عحب بازی ای بودش ... خیلی خوب بازی کرد پرسپولیس مخصوصا توی نیمه ی دووم ...قشنگ ترین بازی ای بودش که من از استودیم دیدم ! البته 6 بار هم فک نکنم شد باشه در کل رفتم استودیم که 2 بارش هم تیم ملی بوده :دي
    اقا این وحید هاشمیان چرا این جوریه ؟ 5 6 بار قبل از بازی صداش کردیم بیاد اصلا محل نمی زاشت ...
    ولی در عوض علی عسکر و مازیار و حقیقی ... اینا خیلی با حالن ولی ..
    .راستی لیدرهای پرسپولیس ضعیف ترن از استقلالی ها ... بازی استقلال رفته بودم تا مردم فحش می دادن یکی از اون پشت که آرنلودی بودش برای خودش ! دي لیدر هم بود داد می زد خفه شو ! :دي همه ساکت می شدن ...
    ولی تماشا چیای پرسپولیس امروز هرچی از دهنشون در اومد گفتن ! دي ( نمی گم منم نگفتما ! :دي ولی من با ادب گفتم ! :دي )
    ولی با چند تا از پرسپولیسیا که اشنا شدیم باهاشوت خیلی بچه های گلی بودن ...
    هر جایگاه لیدرهای خاص خودشون رو دارن بعضی ها کارشون رو بلدن و یکسری نه
    ولی از تلویزیون صدای به گوش نرسید یه تیکه که میخواستن شروع کنن سریع همه شروع کردن به صوت زدن
    ثانیا اگه تو استودیوم فحش ندن کجا فحش بدن
    شوخی کردم به نظرم مشکل فرهنگ بد فحش دادن در استودیوم ها با حضور بانوان میتونه حل بشه.
    ممکنه رعایت کن ولی الان اصلا جای مناسبی برای یک پدر همراه پسرش نیست

به نظر من تعویض هاشمیان با فشنگچی درست بود وقتی نوروزی رفت خط حمله موقیعیت ها بیشتری ایجاد شد
    اگه قراره هاشمیان توی زمین باشه باید کسی باشه که سانتر کنه.اقا زمانی که عملا چنین توانایی نداره و شکوری هم نفوذ نمیکرد پس حضور هاشمیان از ابتدا اشتباه بود.هاشمیان به درد دقایق پایانی میخوره که بازی گره خورده و هاشمیان با توجه به تجربه اش و توانایی سر زدنش یه کاری بکنه و گرنه مهاجمی نیست که بتونه بیاد عقب توپ بگیره و موقیعت سازی کنه

4. 2 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

محمد جان گفتم بيام توي اين تاپيك جواب بدم
    بازيكن خوبيه اما نه براي اين پست توي 10 دقيقه اول دغاغله خيلي اذيتش كرد و همين باعث شد خيلي زود اعتماد به نفسش پايي بياد
    نيمه دوم هم فشار كمتري روش بود و شيري هم خيلي كمكش ميكرد وگرنه شايد دوباره اشتباه ميكرد روي گل دوم ملوان هم اصلا فشاري روي بازيكن سانتركننده نياورد
    من فكر ميكنم براي هافبك دفاعي خوب باشه ولي دركل فكرميكنم با اين بازيكنا نميشه براي قهرماني در ليگ رفت

راستي در مورد دو كارته ها خبر دقيقي نيست از ملوان به جز اون دو اخراجي بازيكن ديگه اي هم محروم شد؟
    درسته ... با چنین بازیکنانی نمیشه واسه قهرمانی جنگید ... مشکل اصلی بازیکنان ایرانی اینه که ثبات ندارن ... خیلی فراز و نشیب دارن . امیدوارم بازیکنانی مثل آقازمانی روز به روز بهتر بشن و در آینده عصای دست مربی تیم .

اینم از اسامی محرومان بازی برگشت :

مرجع خبری پرسپولیس : سازمان لیگ برتر اسامی محرومان دیدار برگشت فینال جام حذفی بین تیم های پرسپولیس و ملوان را اعلام کرد که بر این اساس 5 بازیکن از این مسابقه محروم هستند.
    بنابر اعلام سازمان لیگ برتر، 2 بازیکن پرسپولیس و 3 بازیکن ملوان به دلیل دو اخطاره بودن و دریافت کارت قرمز از مسابقه برگشت محروم هستند. علیرضا محمد و هادی نوروزی دو بازیکنی هستند که به دلیل دو اخطاره شدن نمی توانند تیم پرسپولیس را در دیدار روز جمعه همراهی کنند.

محمد نزهنی هم از تیم ملوان به دلیل دو اخطاره بودن از دیدار برگشت محروم هستند. علاوه بر این محمد رستمی و ابوالحسن جعفری دو بازیکنی هستند که به دلیل دریافت کارت قرمز از مسابقه برگشت محروم خواهند بود.

دیدار برگشت فینال جام حذفی بین تیم های فوتبال ملوان و پرسپولیس ساعت 17 روز جمعه 20 خردادماه در ورزشگاه تختی انزلی برگزار خواهد شد. پرسپولیس دیدار ررفت را سه شنبه شب در ورزشگاه آزادی با نتیجه 4 بر 2 به سود خود پایان داد.
    Last edited by Mohammad; 08-06-2011 at 19:06.

6. 5 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

مرجع خبری پرسپولیس : سازمان لیگ برتر اسامی محرومان دیدار برگشت فینال جام حذفی بین تیم های پرسپولیس و ملوان را اعلام کرد که بر این اساس 5 بازیکن از این مسابقه محروم هستند.
    بنابر اعلام سازمان لیگ برتر، 2 بازیکن پرسپولیس و 3 بازیکن ملوان به دلیل دو اخطاره بودن و دریافت کارت قرمز از مسابقه برگشت محروم هستند. علیرضا محمد و هادی نوروزی دو بازیکنی هستند که به دلیل دو اخطاره شدن نمی توانند تیم پرسپولیس را در دیدار روز جمعه همراهی کنند.

محمد نزهنی هم از تیم ملوان به دلیل دو اخطاره بودن از دیدار برگشت محروم هستند. علاوه بر این محمد رستمی و ابوالحسن جعفری دو بازیکنی هستند که به دلیل دریافت کارت قرمز از مسابقه برگشت محروم خواهند بود.
    با اين حساب چندان تفاوتي با ملواني كه دو اخراجي داد نداريم

ملوان توي بازي قبل از كناره ها خيلي راحت نفوذ ميكرد
    به اين خاطر كه پرسپوليس 4 2 3 1 بازي ميكرد اما در اصطلاح نه چندان شسته رفته
    توي اين سيستم براي خالي نموندن كناره ها و ندادن فضا بايد بين دفاعاي كنار و وينگرها فاصله زياد نشه ولي توي بازي قبل فاصله مثلا بين نوروزي و آقازماني خيلي زياد بود و همين فضا رو براي حركت به ملوانيها ميداد
    اگر روز جمعه 4 4 2 بازي كنيم بهتره
    هم توي كناره ها دو بازيكن نزديك به هم داريم كه اين كارو براي ملوان در كناره ها سخت ميكنه
    هم دو مهاجم در خط حمله داريم كه باعث ميشن هم دفاع ملوان نتونه جلو بياد و از هافبكشون حمايت كنه و هم در ضد حمله ها بتونيم موقعيت ايجاد كنيم
    شايد بهتر باشه سكوبرت به جاي آقازماني بازي كنه و شايد هم سكوبرت بره وسط و شيري راست بازي كنه هرچند چپ پاست ولي ميتونه از پسش بر بياد
    آخه يه نكته ريز كه من توي بازي قبل ديدم و كمي اذيت ميكرد اين بود كه هر دو مدافعاي وسط ما چپ پا بودن و توازن خوبي اونجا نداشتيم سكوبرت ميتونه اين توازن رو برگردونه
    در كل نود دقيه تا بودن يا نبودن در آسيا فاصله داريم

8. 4 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    forum.p30world.com/member.php?u=989

پيش فرض

عده‌اي براي منافع شخصي‌شان به سراغ پرسپوليس مي‌آيند
    خوردبين: ارتباط دايي و كاشاني خوب بود، اما ديگران مشكل‌ساز شدند
    خبرگزاري فارس: سرپرست تيم فوتبال پرسپوليس گفت: سرپرست باشگاه و سرمربي تيم ارتباط خوبي با همديگر داشتند،‌ اما ديگران بين آنها مشكلاتي را به وجود آوردند.

محمود خوردبين در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، اظهار داشت: با توجه به سختي‌هايي كه كشيده بوديم تا به فينال جام حذفي راه پيدا كنيم به نظرم روز گذشته بازي قابل قبولي را به نمايش گذاشتيم. شايد خيلي‌ها بگويند كه چون ملوان 10 نفره بود ما به برتري رسيديم، اما بايد اين را دانست كه اگر مدافع ملوان حميد علي عسگر را با آن خطا متوقف نمي‌كرد توپ ما وارد دروازه حريف مي‌شد و مطمئن باشيد آن وقت روحيه بازيكنان ما براي زدن گل‌هاي بعدي چند برابر مي‌شد.
    وي افزود: شك نكنيد داور به درستي بازيكن ملوان را اخراج كرد و به نظرم ملوان تيم جواني است كه خيلي خوب فوتبال را در كمال جوانمردانه بودن به نمايش مي گذارد. آنها در ورزشگاه آزادي به دنبال ضد فوتبال نيامدند و به نظرم روز خوبي را داشتند.
    خوردبين خاطرنشان كرد: ما مي‌توانستيم گل‌هاي بيشتري را به ملوان بزنيم و حداقل دو پنالتي ديگر براي ما اعلام مي‌شد، اما داور از اين كار خودداري كرد. در انتهاي بازي به داور گفتم كه در چند صحنه مخصوصا در صحنه‌اي كه به نوروزي به جاي گرفتن پنالتي اخطار داد، اشتباه كرده است چون آن مورد صددرصد پنالتي بود. به هرحال ما تعداد گل‌هايمان اگر بيشتر مي‌شد در انزلي راحت‌تر به ميدان مي‌رفتيم، اما باز هم اين نتيجه بد نيست و اميدوارم در انزلي نيز نتيجه خوبي را به دست آوريم.
    خوردبين همچنين در خصوص افراد غير مسئول پس بازي در رختكن پرسپوليس نيز گفت: به نظر من يك سري آدم‌هايي كه به دنبال منافع خودشان هستند دوباره سراغ پرسپوليس آمدند. به اين آقايان هرچه احترام مي‌گذاريم وضعيت بدتر مي‌شود. نمي‌دانم به دنبال چه چيزي هستند؟ چون فقط در روزهاي خوب دنبال اين تيم هستند.
    وي افزود: اينها آدم‌هايي هستند كه قبلا پشتيبان آنها بوديم، اما به جاي اينكه با ما رفاقت كنند به دنبال هدف ديگري بودند. اكنون بعضي از اين افراد حرف نمي‌زنند و به جاي خود اشخاص ديگري را به سراغ پرسپوليس مي فرستند. من اين افراد را به خدا واگذار مي‌كنم. من در پرسپوليس دنبال پول و منافع شخصي نبودم و علاقه قلبي به اين تيم دارم، اما برخي‌ها هستند وقتي پرسپوليس در حال رسيدن به يك جام است دور و اطراف اين تيم پيدا مي‌شوند چون اينها دنبال شهرت هستند.
    خوردبين يادآور شد: فعلا نمي توانم پاسخ خاصي به اين آقايان بدهم و فقط آنها را به خدا واگذار مي‌كنم، چون در كنار پرسپوليس به دنبال اهداف ديگري هستند. اين افراد نمي‌داند چه حرف‌هايي را بر زبان مي‌آورد. من براي روزنامه‌هايي متاسفم كه حرف‌هاي اين افراد را روي صفحات روزنامه خود چاپ مي‌كنند. اينها افراد كوچكي هستند كه دلشان براي پرسپوليس نمي‌سوزد و به دنبال اهداف خودشان هستند.
    خوردبين در جواب سوالي كه چرا شما از ورود اين افراد در رختكن خودداري نكرديد، نيز گفت: آنها پس از اينكه دقايقي با علي دايي صحبت كردند به يكباره وارد رختكن شدند و من به همين دليل حرفي نزدم.
    سرپرست پرسپوليس در پاسخ به اين سوال كه آيا دوست داريد رابطه حبيب كاشاني و علي دايي در فينال جام حذفي خوب شود، گفت: من خوشحال مي‌شوم كه اين اتفاق بيفتد. من از خوشحالي و دوستي در پرسپوليس هميشه شاد مي‌شوم. به نظرم دايي و كاشاني هر دو نفر در پرسپوليس خوب كار كرده اند، اما ديگران باعث شدند بين آنها مشكلاتي به وجود آيد، اما اميدوارم اين موضوع زودتر حل شود.
    انتهاي پيام/

10. این کاربر از aligol172 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت

پيش فرض

ممبيني داور ديدار برگشت پرسپوليس و ملوان شد
    خبرگزاري فارس: با اعلام كميته داوران فدراسيون فوتبال داور ديدار برگشت جام حذفي مشخص شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، كميته داوران فدراسيون فوتبال اسامي داوران قضاوت كننده در ديدار برگشت فينال جام حذفي باشگاه‌هاي كشور كه قرار است از ساعت 17 فردا بين تيم‌هاي ملوان و پرسپوليس به ميزباني انزلي برگزار شود را به شرح زير اعلام كرد:
    داور: هدايت ممبيني
    كمك‌ها: محسن فريماني - مسعود فرح ني
    داور چهارم: محمد حسين اسدي
    ناظر: حاتم بك پور
    ناظر ويژه: فريدون اصفهانيان
    ديدار رفت اين دو تيم سه شنبه گذشته با نتيجه 4 بر 2 به سود پرسپوليس به پايان رسيد.
    انتهاي پيام/

12. 3 کاربر از aligol172 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت

پيش فرض

حاشيه‌هاي سفر پرسپوليسي‌ها به انزلي
    حضور باقري و خوشحالي بازيكنان
    خبرگزاري فارس: كاروان تيم فوتبال پرسپوليس تهران بعدازظهر امروز (پنجشنبه) راهي انزلي شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، تيم فوتبال پرسپوليس تهران براي برگزاري بازي برگشت خود در چارچوب فينال جام حذفي، ساعت 16 امروز تهران را به مقصد انزلي ترك كرد.
    حاشيه‌هاي سفر اين تيم را در زير مي‌خوانيد:
    * كريم باقري كاپيتان سابق تيم پرسپوليس تهران كه به دليل مشكلاتي در ابتداي فصل از جمع اين تيم جدا شد همراه با ساير قرمزپوشان به انزلي سفر كرد.
    ورود كريم باقري به فرودگاه مهرآباد، خوشحالي بازيكنان پرسپوليس را به همراه داشت.
    * علي دايي 20 بازيكن را در اين سفر همراه خود به انزلي برد كه در بين آنها عليرضا محمد بازيكن دو كارته پرسپوليس نيز كه در ديدار فردا نمي‌تواند به ميدان برود، حضور داشت.
    * طبق اعلام مسئولان باشگاه پرسپوليس قرار است صبح فردا بازيكنان جوان اين تيم و ساير مسئولان باشگاه با خودرو راهي انزلي شوند.
    * دايي پس از اينكه در فرودگاه مهرآباد حضور پيدا كرد دقايقي براي بازيكنان صحبت كرد. همچنين قرمزپوشان در كنار هم عكس يادگاري گرفتند.
    * با اجازه دايي، هادي نوروزي امروز راهي مازندران شد و قرار است فردا با خودروي شخصي راهي انزلي شود.
    انتهاي پيام/

14. 3 کاربر از aligol172 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت

پيش فرض

سعيدلو در جلسه با فتح‌الله‌زاده:
    بعد از انتخاب وزير ورزش، تكليف پرسپوليس و استقلال مشخص مي‌شود
    خبرگزاري فارس: در جلسه بين رئيس سازمان تربيت بدني با سرپرست باشگاه استقلال تاكيد شد كه پس از انتخاب وزير ورزش، تكليف پرسپوليس و استقلال مشخص مي‌شود.

به گزارش خبرگزاري فارس، علي سعيدلو روز گذشته با علي فتح الله زاده سرپرست باشگاه استقلال نشستي براي مشخص شدن وضعيت اين باشگاه براي فصل جديد برگزار كرد.
    در اين جلسه رئيس سازمان تربيت بدني از انتخاب وزير ورزش تا روز يكشنبه خبر داد.
    علي فتح الله زاده در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در اين باره اظهار داشت: بايد بدانيم براي فصل آينده چه برنامه اي داريم اما آقاي سعيدلو گفت تا يكشنبه وزير ورزش معرفي و سپس تكليف استقلال و پرسپوليس روشن مي شود.
    وي در پاسخ به اين سوال كه فكر مي كند چه شخصي براي وزارت ورزش بهتر است، گفت: من فكر مي كنم بهترين تصميم حضور سعيدلو است. از نمايندگان مجلس هم مي خواهيم با وسعت ديد به اين مسئله نگاه كنند.
    سرپرست باشگاه استقلال در اين خصوص كه رئيس مجمع باشگاه استقلال مشخص شده، عنوان كرد: فعلا مشخص نيست.
    البته حدود دو يا سه ماه قبل ما هيات مديره و مديرعامل باشگاه را مشخص كرديم و فقط منتظر هستيم تا وزارت ورزش و جوانان مشخص شود و نفرات را اعلام كنيم.
    انتهاي پيام/

16. این کاربر از aligol172 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

هواداران ملوان اجازه استراحت به پرسپوليسي‌ها ندادند

سايت رسمي باشگاه پرسپوليس نوشت: هواداران ملوان با تجمع مقابل محل اقامت تيم پرسپوليس، تا پاسي از نيمه شب اجازه استراحت به بازيکنان و کادرفني را ندادند.

محتوای مخفی: ادامه‌ی خبر 

به نقل از سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، در پي برگزاري ديدار برگشت فينال جام حذفي بين تيم هاي پرسپوليس و ملوان که امروز در ورزشگاه تختي انزلي برگزار مي شود، عده زيادي از هواداران تيم ميزبان با تجمع در مقابل هتل کادوسان، تا پاسي از نيمه شب اجازه استراحت به تيم پرسپوليس ندادند.

بر همين اساس، هواداران تيم ملوان در شهر انزلي تا بامداد جمعه، به جشن و پايکوبي پرداخته و خواب و استراحت را از چشمان بازيکنان و کادر فني تيم پرسپوليس گرفته اند. هواداران تيم ملوان که براي ورود به داخل هتل به اين مکان آمده اند با يگان هاي ويژه نيروي انتظامي شهر انزلي مواجه شدند و در همان جا به تشويق تيم ملوان و شعار عليه پرسپوليس پرداختند.

هواداران ملوان از بدو ورود سرخپوشان به شهر انزلي با شعارهاي مختلف سعي در تضعيف روحيه اين تيم براي ديدار امروز دارند. ضمن اينکه هم اکنون اين شعارها، آتش بازي ها و صداي ناهنجار شيپورهاي مختلف به گوش مي رسد.

اين ديدار ساعت 17 امروز برگزار مي شود.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ===========================

ورزشگاه تختي انزلي پر شده است/ مسلمان به جمع غايبان ملوان پيوست

درحاليکه تا آغاز ديدار پرسپوليس برابر ملوان حدود4ساعت مانده، ورزشگاه تختي انزلي تقريبا پر از تماشاگر شده است.

محتوای مخفی: ادامه‌ی خبر 

دیدار برگشت فینال جام حذفی در حالی از ساعت 17 عصر امروز جمعه بین تیم‌های فوتبال ملوان بندرانزلی و پرسپولیس در ورزشگاه تختی انزلی برگزار می‌شود که 5 ساعت پیش از آغاز مسابقه این ورزشگاه پر شده است.

هواداران علاقمند به تیم ملوان، همانند بازی با استقلال در مسابقه مرحله نیمه نهایی جام حذفی، با پیراهن‌های تیم ملوان و پرچم‌های سفید در ورزشگاه حضور یافته‌اند و تنها 10 درصد سکوها به هواداران تیم پرسپولیس تعلق گرفته است.

همچنین با توجه به مصدومیت محسن مسلمان از ناحیه کشاله ران، این بازیکن دیدار با پرسپولیس را از دست داده اما مهرداد اولادی با مداوای پزشکان برای حضور در این مسابقه مشکلی ندارد.

برای این دیدار محمد نزهنی به دلیل دو اخطاره بودن و محمد رستمی و ابوالحسن جعفری به دلیل دریافت کارت قرمز در بازی رفت غایبان تیم ملوان هستند و هادی نوروزی و علیرضا محمد هم به دلیل دو اخطاره بودن نمی‌توانند پرسپولیس را در این مسابقه همراهی کنند.

کد:
    ===========================

حاشيه ديدار ملوان - پرسپوليس

خبرنگاران حاضر در ورزشگاه تختي انزلي براي ورود به جايگاه خبرنگاران مشکل دارند، چون اتاق مخصوص اصحاب رسانه بسته است.

محتوای مخفی: ادامه‌ی حواشی 
    تماشاگران ملوان بنر بزرگي را از فرهاد پورغلامي، سرمربي تيم خود در ورزشگاه نصب کردند.
    هم‌چنين هواداران بنري از پژمان نوري در ورزشگاه نصب کردند که نوشته شده: "هميشه اميد ملواني ".
    پوستري از ستاره‌هاي اسبق ملوان نيز در ورزشگاه وجود دارد. بازيکناني مثل غفور جهاني، مرحوم سيروس قايقران، بهمن صالح‌نيا و... که زير آن نوشته شده: "افتخار انزلي هستيد ".

* حدود هزار تماشاگر پرسپوليسي با پرچم قرمز پشت نيمکت اين تيم حضور دارند. نيروي انتظامي دور تا دور هواداران سرخ‌پوش را گرفته است تا درگيري بين آنها و هواداران ملوان رخ ندهد.

* از ساعت 8:50 صبح بليت فروشي در ورزشگاه آغاز شد و خيلي زود بليت ها خريداري شد.

* هواي انزلي بسيار گرم است و آفتاب سوزاني در ورزشگاه حاکم است.

* بهمن صالح‌نيا، سرپرست باشگاه ملوان از ساعت 13 در ورزشگاه حاضر شده و مسايل را زير نظر دارد.

* ورزشگاه کاملا پر شده و تماشاگران جايي براي نشستن ندارند. تنها محلي که در ورزشگاه خالي مانده VIP است که همين امر باعث شد هواداران به اين قسمت از ورزشگاه هجوم آورند و خود را وارد اين قسمت کنند.

* درب اتاق خبرنگاران بسته است و مشخص نيست چه زماني اين اتاق به روي خبرنگاران باز خواهد شد. هر سازماني مسئوليت اين اتاق را به ارگاني ديگر واگذار مي‌کند.

* بهمن صالح‌نيا در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي فارس درباره شرايط ورزشگاه عنوان کرد: به علت استقبال بي سابقه هواداران ملوان کنترل از دست ما خارج شده و چنين شرايطي به دست آمده است. ما چندين ميزباني از تيم‌هاي بزرگ داشته‌ايم و هيچ مشکلي به وجود نيامده است.
    وي ادامه داد: اميدوارم تماشاگران بازي خوبي را شاهد باشند و رعايت نکات ميزباني را داشته باشند و هر تيمي که شايسته قهرماني است به اين عنوان دست يابد.
    سرپرست تيم فوتبال ملوان افزود: از تمام تماشاگران خواهش مي‌کنم نکات اخلاقي را رعايت کنند تا تمام ميهمانان عزيز بتوانند به راحتي ورزشگاه را ترک کنند.
    وي با اشاره به اينکه ورزشگاه انزلي 63 سال قدمت دارد يادآور شد: از تمام مسئولان و دست‌اندرکاران ورزش انتظار مي‌رود تا براي احترام به هواداران انزلي بتوانند ورزشگاه بهتري را در اختيار اين تيم محبوب قرار دهند تا با اين مشکلات روبرو نشويم.

کد:

18. این کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت

پيش فرض

حاشيه‌هاي سفر پرسپوليس به انزلي
    تكان‌هاي شديد هواپيما و چهره متفاوت باقري
    خبرگزاري فارس: بارندگي و هواي نامساعد باعث شد هواپيماي حامل اعضاي پرسپوليس تكان‌هاي شديدي بخورد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، كريم باقري با كلاهي كه بر سر داشت، با ظاهري متفاوت در فرودگاه مهرآباد حضور يافت كه با استقبال شديد هواداران پرسپوليس روبرو شد.
    *پرواز سرخپوشان با 45 دقيقه تاخير عازم رشت شد.
    *بارندگي شديد و هواي نامساعد، باعث تكان هاي شديد هواپيما و واكنش مسافران شده بود. شرايط پرواز به گونه اي بود كه امكان پذيرايي از مسافران مهيا نشد.
    *جمعيت قابل توجهي از هواداران پرسپوليس در فرودگاه رشت در انتظار سرخپوشان بودند.
    *هواداران پرسپوليس به محض مشاهده بازيكنان به تشويق آنها پرداخته و در فرصت مناسب، به گرفتن عكس و امضاء از آنها پرداختند.
    *تعدادي از هواداران بنر بزرگي كه تصويري از عليرضا حقيقي، سنگربان جوان سرخپوشان بر روي آن بود را به فرودگاه رشت آورده بودند و با در دست گرفتن آن، از بازيكن خود استقبال كردند.
    *سرخپوشان پس از رسيدن به هتل كادوسان، با استقبال مسئولان هتل مواجه شدند و با هماهنگي هاي صورت گرفته، بلافاصله براي استراحت به اتاق هاي خود رفتند.
    *تعدادي از ليدرها نيز كه براي تشويق پرسپوليس به انزلي آمده بودند، در آستانه هتل كادوسان، از سرخپوشان تهراني استقبال كردند.
    انتهاي پيام/

پ.ن: بعضی پستها خیلی دیر تایید میشه!!
    Last edited by aligol172; 10-06-2011 at 15:35.

20. 2 کاربر از aligol172 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •