تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 90 اولاول ... 7891011121314152161 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 899

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی .Arsenal F.C | توپچی های لندن

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

بریم سراغه خبر خوشحال کننده بعدی !
    البته من مطمئن بودم که سسک توی آرسنال میمونه

فابرگاس: از آرسنال درخواست فروش نخواهم کرد
    سسک فابرگاس بالاخره شخصا به تمامی شایعات خاتمه داد !!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این تابستان هم مانند تابستان های گذشته با شایعات زیاد ترک فابرگاس شروع شد و بسیاری از خبرگزاری ها حتی سسک را روز دوشنبه پیش به بارسلونا فروختند!

اما فابرگاس بالاخره خودش به تمامی این شایعات مانند سال گذشته خاتمه داد. او معتقد است بارسلونا بهترین تیم جهان است اما هیچ وقت از ونگر در مورد فروشش درخواستی نخواهد کرد.

" هیچ وقت به جلو نمی روم و نمی گویم که می خواهم به بارسلونا بروم. پس از هشت سال بودن در آرسنال، نمی خواهم به باشگاه صدمه بزنم. من اینگونه نیستم!!

جام نبردن ناامید کننده است. بارسلونا بهترین باشگاه در جهان است و بازی کردن در آنجا به شما تضمینی برای پیروزی می دهد.

اما در اینجا بسیار خوشحالم. اکنون بازیکن آرسنال هستم. همین! بقیه حرف ها شایعه است. ونگر می داند که من چه می خواهم و او رئیس است و تصمیم میگیرد. "
    فابرگاس معتقد است آرسنال هیچ جامی نبرده است و این ناامید کننده است اما ایمان دارد که باشگاه بالاخره به موفقیت های خود می رسد.

" بازیکنی که از نبردن جام ناامید نباشد، به خود دروغ گفته است و جاه طلب نیست.

تیم خوبی اینجا وجود دارد و یک مربی خوب همراه با یکی از وفادار ترین هواداران در اروپا !! با وجود اینها، اعتقاد دارم ما می توانیم پیشرفت کنیم و یک روز جام مهمی را پیروز شویم. "

خبرگزاری ها از ملاقات ونگر و فابرگاس و درخواست او مبنی بر خروج خبر دادند. اما فابرگاس اعلام کرد بین او و ونگر ملاقاتی وجود نداشته است و او نزدیک به شش هفته ونگر را ملاقات نکرده است!!

" او رئیس است و کسی که تصمیم گیری می کند. شما باید از او بپرسید. من در پایان فصل مصدوم شدم و او را حدود شش هفته است که ندیده ام !! "

منبع :
    Gunnerstrust.com

2. 12 کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال VBYOFSKI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

این مصاحبه میره در جواب دوستان بارسایی ...
    باز هم معلوم میشه که روزنامه های کاتالانی چیزی جز شایعه بلد نیستن بگن ...

4. 5 کاربر از VBYOFSKI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال cescjoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دمت گرم عجب خبری بود حال کردم.
    دیگه خیالمون از بابت سسک راحت شد.
    نصری هم که قراره دوباره مذاکره کنه با باشگاه و مثل اینکه اونم میخواد تمدید کنه.
    جناب گروینهو هم که دیگه تقریبا داره میاد مبلغ قراردادش 12 میلیون پونده این کلیپ رو که یکی از بچه های هایبوری گذاشته رو ببینید!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

6. 4 کاربر از cescjoon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Scud_MD2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

بریم سراغه خبر خوشحال کننده بعدی !
    البته من مطمئن بودم که سسک توی آرسنال میمونه

فابرگاس: از آرسنال درخواست فروش نخواهم کرد
    سسک فابرگاس بالاخره شخصا به تمامی شایعات خاتمه داد !!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این تابستان هم مانند تابستان های گذشته با شایعات زیاد ترک فابرگاس شروع شد و بسیاری از خبرگزاری ها حتی سسک را روز دوشنبه پیش به بارسلونا فروختند!

اما فابرگاس بالاخره خودش به تمامی این شایعات مانند سال گذشته خاتمه داد. او معتقد است بارسلونا بهترین تیم جهان است اما هیچ وقت از ونگر در مورد فروشش درخواستی نخواهد کرد.

" هیچ وقت به جلو نمی روم و نمی گویم که می خواهم به بارسلونا بروم. پس از هشت سال بودن در آرسنال، نمی خواهم به باشگاه صدمه بزنم. من اینگونه نیستم!!

جام نبردن ناامید کننده است. بارسلونا بهترین باشگاه در جهان است و بازی کردن در آنجا به شما تضمینی برای پیروزی می دهد.

اما در اینجا بسیار خوشحالم. اکنون بازیکن آرسنال هستم. همین! بقیه حرف ها شایعه است. ونگر می داند که من چه می خواهم و او رئیس است و تصمیم میگیرد. "
    فابرگاس معتقد است آرسنال هیچ جامی نبرده است و این ناامید کننده است اما ایمان دارد که باشگاه بالاخره به موفقیت های خود می رسد.

" بازیکنی که از نبردن جام ناامید نباشد، به خود دروغ گفته است و جاه طلب نیست.

تیم خوبی اینجا وجود دارد و یک مربی خوب همراه با یکی از وفادار ترین هواداران در اروپا !! با وجود اینها، اعتقاد دارم ما می توانیم پیشرفت کنیم و یک روز جام مهمی را پیروز شویم. "

خبرگزاری ها از ملاقات ونگر و فابرگاس و درخواست او مبنی بر خروج خبر دادند. اما فابرگاس اعلام کرد بین او و ونگر ملاقاتی وجود نداشته است و او نزدیک به شش هفته ونگر را ملاقات نکرده است!!

" او رئیس است و کسی که تصمیم گیری می کند. شما باید از او بپرسید. من در پایان فصل مصدوم شدم و او را حدود شش هفته است که ندیده ام !! "

منبع :
    Gunnerstrust.com

ایول بر سسک
    دهنه این مطبوعات رو بست هر روز یه مسخره بازی در میاوردند
    منم هم از اون اول گفتم سسک هیجا نمیره
    سسک تا با آرسنال جام نگیره(همونطور که تو سال 2008 گفت) هیجا نمیره
    امیدوارم این طلسم امسال بشکنه و حداقل آرسنال یه جام با کاپیتان بگیره

8. 3 کاربر از Scud_MD2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

خبر خیلی خوبیه . اکثر سایتهای ( به خصوص طرف های بارسا ) خبر از بزرگترین نقل و انتقال امسال که سسک باشه می دادند . با موندن سسک باید تمرکز کنیم روی دفاع و گلر . هر چند من هنوز نگرانیم از اینکه سسک واقعا دلش با تیم باشه رو دارم .

10. 4 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

به به. به این میگن یه خبر خوب. از اول هم معلوم بود که این حرف ها شایعه هست. بارسلونا برای تابستون فقط 45 ملیون یورو پول داره. 20-25 تایی رو که برای روسی کنار گذاشتن. با چی میخواست فابرگاس رو بخره؟
    فکر کنم به فرضیۀ جاذبه اعتقاد دارن! همه با هم داشتن فکر میکردن که فابرگاس میخواد بره اونجا تا شاید واقعاً بره!!

scam

12. 3 کاربر از powerslave بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

خب بعد از مصاحبه خیلی خوب سسک میریم سراغ سمیر نصری.

Samir Nasri Staying at Arsenal

کد:
    خب مثل اینکه سمیر هم موندنی شد. و یه خبر دیگه در مورد جروینیو که 99.9% آرسنالی شده با مبلغ 10.6 میلیون پاند و با قرارداد 4 ساله. اینم فیسبوک رابین در مورد جروینیو:

Gervinho is signing soon, hopefully

14. 2 کاربر از VBYOFSKI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

آرسنال ژروینیو را خرید

ژروینیو در 48 ساعت آینده به آرسنال میآید.

آرسنال درخواست های ژروینیو را قبول کرد، وی بزودی با آرسنال قرارداد میبندد و این میتواند خروج بنتنر را تضمین کند.
    آرسنال با 10.6 میلیون پاند توانست این بازیکن ساحل عاجی را به خدمت بگیرد.قرارداد آرسنال با این بازیکن 4 ساله است.
    GOAL.COM نوشت : به زودی این بازیکن از تیم قهرمان فرانسه به آرسنال میآید.
    آرسنال پیش از این مذاکرات خود را با لیل شروع کرده و به نظر میرسد بزودی نتایج اعلام شود.
    وی فصل قبل 18 گل زده و 10 پاس گل داده است .
    به نظر میرسد با رسیدن این بازیکن سیاه پوست نیکلاس باید آماده خروج شود.

(بعد از تایید خبر از سوی باشگاه آرسنال اخبار تکمیلی در سایت قرار میگیرد)

منبع: Arsenal.ir
    Last edited by VBYOFSKI; 16-06-2011 at 20:58.

16. 3 کاربر از VBYOFSKI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

فابرگاس: باور دارم می توانیم بهترین تیم جهان شویم

مصاحبه تصوری + زیرنویس فارسی

تابستان گذشته یکی از دشوارترین زمان ها برای آرسنال و هواداران آن بود و شایعات پیرامون سسک فابرگاس موجب شد خیلی ها در مورد حضنور او در تیم تردید پیدا کنند.

اما به نظر می رسد اوضاع در این تابستان به گونه ای دیگر است. کاپیتان توپچی ها پیش از پایان فصل وعده موفقیت تیم در فصل بعد را به هواداران داد و آرسن ونگر نیز اعلام کرد تمام تلاش خود برای حفظ او در لندن را انجام خواهد داد.

با این وجود با شروع نقل و انتقالات، شایعات پیرامون او و بارسلونا باز هم قوت گرفت. کاپیتان 24 ساله باشگاه آرسنال اینبار اجازه نداد که شایعات برایش مشکل ساز شوند و در صحبت های به وضوح تعهد خود به آرسنال را نشان داد و اعلام کرد که قصد ترک باشگاه را ندارد.

تصمیم گرفتیم بجای ترجمه این بخش از مصاحبه، ویدئوی آن را برایتان قرار دهیم. صحبت های سسک ترجمه و در قالب زیرنویس فارسی و هماهنگ با این ویدئو فراهم شده است.

دانلود مصاحبه سسک با زیرنویس فارسی:
    کد:

18. 3 کاربر از VBYOFSKI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

ویرایش شد.
    پست تکراری.
    Last edited by VBYOFSKI; 17-06-2011 at 11:31.

20. 2 کاربر از VBYOFSKI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •