تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 186 اولاول ... 7891011121314152161111 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 1853

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Manchester United F.C | شیاطین سرخ

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

حسین میدونی اشکال کجاست؟
    من دارم شرایط رو با رفتن بربا و اوون پیش بینی میکنم شما داری با بودن اوون و بربا رو میگی
    من میگم این 2تا باید برن...با این وضعیت که میگن اوون تمدید کرده نا امید شدم...کلا دوس ندارم تیمم زیر فشار باشه...فقط حمله....البته خریده شدن یک مهاجم بعید نیست از تیم
    ....
    چند سال اینده با وجود رافائل و فابیو دفاع راست مشکلی نداریم اما وقتی اورا بره حالا چپ مشکل دار میشه...حالا با اون هم کاری نداریم....اما مدافع راست احتیاج نیست
    اما با قسمت ابی مشکل دارم خوب نگاه کن داری بهترین دفاع راست دنیا رو دوتا جوان 19 ساله مقایسه می کنی. اره قبول دارم الوز کجا رافائل و فابیو کجا ؟ اما ما یونایتدیم تیمی که همیشه به جوان هاش اعتماد می کنه . واسه اثبات حرفم یه سر به فصل 2004 و 5 بزن ببین رونالدو تو اون بازیها چطوری بازی می کرد . صدای ون نیستلروی رو در اورده اینقدر پاس نمی داد اما نگاه کن الان چی شده .
    فابیو و رافائل هر روز پیشرفت می کنن . در ضمن اکه ما یانگ رو بخریم می تونیم والنسیا دفاع راست هم بذاریم.فوقوالعاده کار می کنه.و هیچوقت فراموش نکن منچستر تیمی نیست که مثل رئال از رو شکم سیری خرید کنه . الان رئال می خواد نصری رو بخره .یکی نیست بگه اخه مرد مومن نصری رو کجات می خوای بذاری ؟ می خوای بذاری دروازه ؟
    در هر صورت قبل از هرکاری ما باید یه فکری به حال جانشین های ون در سار و اسکولز بکنیم.فصل دیگه پریمر لیگ خیلی سخت می شه . طبق معمول چلسی خرید انچنانی می کنه . السیتی هم که مطمئن بیکار نیست و لیورپول جون دوباره گرفته , ارسنال هم اگه ستاره هاش رو حفظ کنه و چندتا خرید بکنه خیلی تیم خوبی میشه پس ما هم باید تیممون رو تقویت کنیم .
    به امید کسب بستمین جام
    دقیقا من نیمتونم فصل بعد رو بدون اوون و دیمیتار دوست داشتنی مون تصور کنم!
    ولی من میگم اوون حداقل فصل بعد و برباتوف باید حداقل یکی دو فصل دیگه تو OT بمونن... و به نظرم ما باید مهاجمان بزرگمون رو مثل این چند ساله از لیگ برتر جذب کنیم و از لیگ های اروپا خصوصا لالیگا و سری آ بازیکن مهاجم نگیریم... چون نظر شخصیم اینه مهاجمان این لیگ ها نمیتونن شرایط پریمیر لیگ و انگلستان رو تحمل کنن و سریع میرن به سمت درب خروجی باشگاه و بالتبع سیاست باشگاه تو این چند ساله این نبوده که بازیکنی که میگیره بعد از دو سه فصل باهاش خداحافظی کنه... همین چند ساله هم منچستر از بریتانیا یا خارج از اروپا مهاجم گرفته... طبیعتا الان لیگ برتر مهاجم قابل جذبی در کلاس بالا نداره و اگه داشته باشه تو تیم های بزرگ هستد...
    درباره دفاع راست هم:
    ببینید! من از دفاع راستای تیمای معتبر دنیا اسم بردم که ارزش پست دفاع راست (که خیلی ها معتقدن بی اهمیت ترین پست فوتبال) رو بگم و اشاره کنم که رافائل و فابیو هنوز بی تجربه هستند! قصد من مقایسه امثال مایکون و رافائل نیست.. در اینکه برادران داسیلوا مستعد پیشرفتن و خیلی زود تونستن خودشون رو ثابت کنن شکی نیست... اما نمیشه خیلی منتظر پیشرفت این دو بازیکن شد... خصوصا با رفتن نویل.. البته من موافقم که خرید بازیکن در پست دفاع راست نباید تو اولویت اول منچستر باشه... اما به نظرم میتونه تو اولویت دوم باشه... خصوصا با شایعاتی که تو سایت باشگاه اومده مقادیری مطمئن تر شدم... برون احتمالا تو لیست خروجی باشگاهه... کونترائو هم تو لیست خریده...
    +
    والنسیای تکنیکی دفاع راست؟ دادا سر الکس از رو اجبار والنسیا رو دو سه بار گذاشت دفاع راست...
    .
    .
    راستی گیبسون و اوبرتون هم مثه اینکه قرار نیست بمونن! خدا کنه گیبسون بمونه...
    یاعلی

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

کونترائو هم تو لیست خریده..
    کنترائو رو که رئال با قیمت نجومی میخواد بخره....منتفی
    راستی گیبسون و اوبرتون هم مثه اینکه قرار نیست بمونن! خدا کنه گیبسون بمونه...
    جدی؟؟؟از کجا شنیدی خبر رو؟؟؟
    واقعا کار اشتباهی هست فروش گیبسون...فکر نمیکنم این کار شدنی باشه....فروختن جوون های مستعد هیچوقت باشگاه این کار رو نکرده

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پیش بینی می کنم منچستر این فصل یکمی افت داشته باشه
    دلیلش هم به خاطر خداحافظی چند تا از بازیکنای باتجربه اونه
    مثلا به نظرتون به راحتی می تونه جای ون در سار پر بشه؟!
    درسته مثلا ممکنه یه دروازه بان مثل نویر هم بگیره ولی اونا طول می کشه در سطح ون در سار برسن...
    در کل ظاهرا قراره جام یه سال در میون بین منچستر و چلسی بگرده

پروفشنال King_90's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    behind u

پيش فرض

دقیقا من نیمتونم فصل بعد رو بدون اوون و دیمیتار دوست داشتنی مون تصور کنم!
    درباره دفاع راست هم:
    ببینید! من از دفاع راستای تیمای معتبر دنیا اسم بردم که ارزش پست دفاع راست (که خیلی ها معتقدن بی اهمیت ترین پست فوتبال) رو بگم و اشاره کنم که رافائل و فابیو هنوز بی تجربه هستند! قصد من مقایسه امثال مایکون و رافائل نیست.. در اینکه برادران داسیلوا مستعد پیشرفتن و خیلی زود تونستن خودشون رو ثابت کنن شکی نیست... اما نمیشه خیلی منتظر پیشرفت این دو بازیکن شد... خصوصا با رفتن نویل.. البته من موافقم که خرید بازیکن در پست دفاع راست نباید تو اولویت اول منچستر باشه... اما به نظرم میتونه تو اولویت دوم باشه... خصوصا با شایعاتی که تو سایت باشگاه اومده مقادیری مطمئن تر شدم... برون احتمالا تو لیست خروجی باشگاهه... کونترائو هم تو لیست خریده...
    +
    والنسیای تکنیکی دفاع راست؟ دادا سر الکس از رو اجبار والنسیا رو دو سه بار گذاشت دفاع راست...
    یاعلی
    ما خیلی منتظر پیشرفت این دوتا نشدیم . به نظره الان هم خیلی خوب پیشرفت کردن . تو بازی بارسا یک بار نشد ابیدال بتونه نفوذ کنه . بیشتر فشار از طرف الوز بود . فابیو و رافائل خیلی خوب بازی می کنن . شاید اگه به من لیست بدن بگن تو کدوم پست ها منچستر بازیکن می خواد به ترتیب اولویت بنویس من دفاع راست رو اخر می نویسیم . می گم ما از رافائل و فابیو انچنان ضربه ای نخوردیم که بگیم نمی تونیم منتظر این دوتا باشیم.
    به عنوان ایوانز .الان حداقل 3 سال داره تو لیگ بازی می کنه . حالا پیشرفت ایوانز رو با این دو قلوها مقایسه کن . من مطمئنم ما تا دوسال دیگه دوتا از بهترین دفاع راست های دنیا رو داریم .
    در ضمن والنسیا از روی اجبار فقط به درد دفاع نمی خوره به نظرم. چه ربطی به تکنیک داره ؟ مگه اورا تکنیک نداره ؟ یا الوز ؟ فقط نگاه از سمت راست بارسا چندبار نفوذ کرد . واقعا والنسیا عالی دفاع می کنه.بعد مشکل والنسیا اینکه سانترهاش بعضی موقعه افتضاح . من معتقدم که با امدن یانگ می تونیم از والنسیا حتی تو دفاع هم استفاده کنیم.

علی یارت.

5. این کاربر از King_90 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    behind u

پيش فرض

پیش بینی می کنم منچستر این فصل یکمی افت داشته باشه
    دلیلش هم به خاطر خداحافظی چند تا از بازیکنای باتجربه اونه
    مثلا به نظرتون به راحتی می تونه جای ون در سار پر بشه؟!
    درسته مثلا ممکنه یه دروازه بان مثل نویر هم بگیره ولی اونا طول می کشه در سطح ون در سار برسن...
    در کل ظاهرا قراره جام یه سال در میون بین منچستر و چلسی بگرده
    عزیزم مثل اینکه یادت رفته 3 سال پشت سره هم قهرمان شدیم.
    تو 19 سال پریمر لیگ 12 دوره اش رو قهرمان شدیم. کل تیم های دیگه رو جمع بزنی نصف ما قهرمانی ندارن.

7. این کاربر از King_90 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

به نظرم با رفتن اسکولز زمان فرصت بیشتر دادن به امثال اوبرتان و گیبسون هست ( بدون توجه به ورودی های احتمالی باشگاه ) ، به هرحال چیزی که کاملا مشخصه ضعف یونایتد در هافبکه ( به خصوص هافبک میانی و دفاعی ) .

باید ببینیم سرالکس فرگوسن چه تمهیداتی رو خواهد اندیشید ، با کریک و فلچر مطمئنا دیگه نمیشه قهرمان اروپا شد .

9. 2 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دیمیتار برباتوف شاید به تاتنهام برگردد

سایت گل – دیمیتار برباتوف، ستاره منچستریونایتد شاید به تاتنهام برگردد.

این مهاجم بلغاری احتمالا در تابستان با قیمت 10 میلیون پوند فروخته می‌شود. او برای دیدار فینال لیگ قهرمانان مقابل بارسلونا به کل از تیم کنار گذاشته شد.

برباتوف در آخرین روز پنجره نقل و انتقالات تابستان 2008 از تاتنهام به منچستریونایتد پیوست. او گفته دوست دارد به وایت هارت لین برگردد.

او در تاتنهام ستاره درخشانی بود و در دو فصل در تمامی رقابت‌ها 46 گل زد. بربا با قیمت 10.9 میلیون پوند از بایر لورکوزن در سال 2006 خریداری شده بود. او با این حال با رفتن به یونایتد خشم طرفداران اسپرز را رقم زد.

تاتنهام درباره احتمال خرید مجدد او صحبت کرده اما احتمالا پیشنهادی ندهد چون او در دوران حضور در وایت هارت لین در میان بازیکنان نفوذ داشت و آرامش تیم را به هم زده بود.

دانیل لوی، رییس باشگاه هم از علاقه سر الکس فرگوسن به لوکا مودریچ خبر دارد و هر مذاکره‌ای بر سر برباتوف بی‌تردید بحث درباره خرید مودریچ را هم پیش خواهد کشید.

منبعی نزدیک به برباتوف به سایت گل گفته: «دیمیتار زمان می‌خواهد تا درباره آینده فکر کند، اما تنها باشگاه‌های انگلیسی که او پیشنهادشان را بررسی می‌کند آنهایی هستند که در لیگ قهرمانان حضور دارند، به علاوه تاتنهام. او در حال حاضر نمی‌خواهد برای یونایتد بازی کند و به نظر نمی‌رسد که آنها هم او را بخواهند.»

برباتوف با 21 گل زده در کنار کارلوس تبس بهترین گل‌زن فصل پیش لیگ برتر شد اما آمدن خاویر ارناندس به تدریج باعث نیمکت‌نشینی او شد. قرارداد او فصل آینده به پایان می‌رسد و او حاضر نشده پیشنهاد تمدید یک‌ساله با دستمزد 120 هزار پوند در هفته را بپذیرد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

11. این کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عزیزم مثل اینکه یادت رفته 3 سال پشت سره هم قهرمان شدیم.
    تو 19 سال پریمر لیگ 12 دوره اش رو قهرمان شدیم. کل تیم های دیگه رو جمع بزنی نصف ما قهرمانی ندارن.
    ما هم دو سال پشت سر هم قهرمان شدیم آخه چه ربطی داره اینا؟
    بستگی به شرایط تیم داره. یه موقع هست تیم کلا کامله و چند فصل پشت سر هم می تونه قهرمان بشه یه موقع هم کامل نیست و نمی تونه...
    تا اون جایی که یادم میاد تیم هایی که این چند سال اخیر قهرمان شد همیشه یه دروازه بان خیلی درجه یک داشتن
    بعد تازه ممکنه گیگز هم از تیم شما خداحافظی کنه که اونوقت بازیکنای با تجربه تون کم میشه

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

بعد تازه ممکنه گیگز هم از تیم شما خداحافظی کنه که اونوقت بازیکنای با تجربه تون کم میشه
    تجربه ی سرالکس فرگوسن کم تجربگی جوانانش رو جبران میکنه

یونایتد متوسط امسال از هر نظر برتری ای نداشت نسبت به چلسی با بازیکنانی که مطمئنا آرزوی هرمربی ای هست ، قابل قیاس نیستند کریک و فلچر با اسین و میکل و لمپارد واقعا ، یعنی به مراتب چلسی بسیار کامل تر بود از یونایتد .

14. 3 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    behind u

پيش فرض

ما هم دو سال پشت سر هم قهرمان شدیم آخه چه ربطی داره اینا؟
    بستگی به شرایط تیم داره. یه موقع هست تیم کلا کامله و چند فصل پشت سر هم می تونه قهرمان بشه یه موقع هم کامل نیست و نمی تونه...
    تا اون جایی که یادم میاد تیم هایی که این چند سال اخیر قهرمان شد همیشه یه دروازه بان خیلی درجه یک داشتن
    الان شما داری میگی جلسی قهرمان دیگه ؟ اخه برادر بذار حداقل دوبار این اتفاق بیافته ( یکی در میان ) بعدش این نظریه رو بده .
    بعد اگه به کاملی تیم نگاه کنی به نظرم حتی ارسنال هم این فصل از منچستر کاملتر بود. ما این فصل حتی شد که 12 تا مصدوم داشتیم.12 تا .
    اگه به مهره هست که هر سال باید قهرمانی رو بدن به چلسی و سیتی یونایتد هم باید سره لیگ اروپا بجنگه
    اما این فرگوسن که تمام این ..... رو رد می کنه

16. 2 کاربر از King_90 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •