حول نكنيد. امشب اين بازي براي PS2 اومد ! لینک دانلودشم الان هست ! واسه واسه پی سی هم انشاالله فردا شب این موقع لینکاش تو فزوم دانلود بازیهنوشته شده توسط Hossein_Bahal
![]()
![]()
حول نكنيد. امشب اين بازي براي PS2 اومد ! لینک دانلودشم الان هست ! واسه واسه پی سی هم انشاالله فردا شب این موقع لینکاش تو فزوم دانلود بازیهنوشته شده توسط Hossein_Bahal
![]()
![]()
واي منم مي خوام منم مي خوام منم مي خوام منم مي خوام
وای خدا دارم میمیرم دیگه طاقت ندارم تورو حونهرکی دوست دارین زودتر لینک بدین
امشب و فرداشب و پس فردا شب!!! و پس پس فردا شب!!! سخت ترين ساعتها براي pes بازهاست
5 شنبه برا اروپا میاد پس شنبه تو ایران میاد ... پس یک شنبه گیرم میاد ...
واییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییی
لعنت به اين دو روز تعطيلي زيادي_ زنگ زدم به پرديس گفت بازي به ايران اومده ولي به علت تعطيلات شنبه پخش ميشه من كه تا شنبه دق ميكنم
سلام بروبچ
اين بازي براي کامپيوتر نيامده خيالتان راحت ولي براي پلي 2 چرا آمده
امسال هم مثل پارسال براي کامپيوتر ديرتر ميايد اما تاريخ اصليش همين پنجشنبه هست که تازه به ايران مي آيد و بخواهد توليد و کرک شود يک روز مي کشد که بازم هم مثل پارسال اين روز به جمعه مي خورد پس منتظر شويد تا شنبه اين بازي را که چهار سيدي هست بخريد اينهم چند سايت توليد سيدي خوب
takincdcovers .com
pardisgame .com
dcinpc .com
بازم سوالي بود در خدمتيم راستي مثل اينکه روي جلد عکس آدريانو و هانري و جان تري و کيريستين رونالدو هستند
اين بازي هنوز هيچ جا نيومده! خالي بستن مثل هميشهنوشته شده توسط pes6
عزيزان شنبه شركت تكين تو ايران عرضه ميكنه.بريد حال كنيد.من كه از روز جمعه تا شنبه صبح در كنار فروشگاه تكين ميخوابم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)