تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 98 اولاول ... 7891011121314152161 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 978

نام تاپيک: معرفي كليه امكانات و رفع مشكلات LED مدل 2011 سوني به نام EX520

کـاربـر بـاسـابـقـه hovo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

حالا میشنید غلط های تایپی ما رو می شمارید باشه

آخر فروم باز behii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

حالا میشنید غلط های تایپی ما رو می شمارید باشه
    ؟

نگفتی ، برای دیدن زیرنویس فیلم ها از طریق فلش چیکار می کنی ؟

آخر فروم باز oghyanoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

من در led samsung هم فیلم و هم زیرنویسش را با یک نام تو پوشه ای میریزم، راحت زیرنویس را نشون میده

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من در led samsung هم فیلم و هم زیرنویسش را با یک نام تو پوشه ای میریزم، راحت زیرنویس را نشون میده
    هااا پس شما عامل نفوذی هستی
    زیرنویس با چه فرمتی میریزید ؟

5. این کاربر از behii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز

من در مورد این تلویزیون یه اشتباه کردم که اینجا هم تصحیح می کنم هم اینکه عذر خواهی

اولا اینکه اسکن تصویر 50 یا 60 این دستگاه ربطی به کیفیت(پیکسل ها) بد تصویرش نداره و فقط کمی باعث میشه که تصویر آهسته بشه (تیکه تیکه)
    و چرا ما نمی تونیم فوتبال رو با کیفیت ببینیم ؟؟! اول اینکه فاصله ی نشستن از تلوزیون هرچی بیشتر باشه کیفیت بهتره
    دوم اینکه این کیفیت دست ما نیست چون سایز تصویر ارسالی از صدا و سیما کوچک است یعنی HD نیست پس تنها راه چاره یکی فاصله تلویزیون و استفاده از کابل HDMI که بتونه نویز تصویر رو بگیره
    من دقت کردم روی کانال دوبی اسپرت فوتبال با کیفیت بهتری پخش میشه تا شبکه 3
    من نمایندگی هم رفتم از اتفاق همون موقع داشتن از شبکه 3 فوتبال میدیدن با 55 NX 800HZ کیفیت افتضاحی داشت به خاطر سایز تلویزیون و تصویر بد ارسالی از صدا سیما
    ولی حتما در موقع خرید به سایز تلویزیون دقت کنید مثلا برای 46 حتما فاصلتون از تی وی بیشتر از 5 متر باشه که از تصویرتون لذت ببرید

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز

من در مورد این تلویزیون یه اشتباه کردم که اینجا هم تصحیح می کنم هم اینکه عذر خواهی

اولا اینکه اسکن تصویر 50 یا 60 این دستگاه ربطی به کیفیت(پیکسل ها) بد تصویرش نداره و فقط کمی باعث میشه که تصویر آهسته بشه (تیکه تیکه)
    و چرا ما نمی تونیم فوتبال رو با کیفیت ببینیم ؟؟! اول اینکه فاصله ی نشستن از تلوزیون هرچی بیشتر باشه کیفیت بهتره
    دوم اینکه این کیفیت دست ما نیست چون سایز تصویر ارسالی از صدا و سیما کوچک است یعنی HD نیست پس تنها راه چاره یکی فاصله تلویزیون و استفاده از کابل HDMI که بتونه نویز تصویر رو بگیره
    من دقت کردم روی کانال دوبی اسپرت فوتبال با کیفیت بهتری پخش میشه تا شبکه 3
    من نمایندگی هم رفتم از اتفاق همون موقع داشتن از شبکه 3 فوتبال میدیدن با 55 NX 800HZ کیفیت افتضاحی داشت به خاطر سایز تلویزیون و تصویر بد ارسالی از صدا سیما
    ولی حتما در موقع خرید به سایز تلویزیون دقت کنید مثلا برای 46 حتما فاصلتون از تی وی بیشتر از 5 متر باشه که از تصویرتون لذت ببرید
    1) 60 هرتز 24p
    2)ما نگفتیم که تصویرش بده کجا همچین جمله ای از ما شنیدید؟
    3) تصویر آهسته نمیشه تیکه تیکه میشه...
    صدا و سیمای ما که ما همه دوستش دارم فراووووون با یه کیفیت خاص تصاویر رو ارسال میکنه تا اینجا همه قبول داریم اما نکته اینجاست صدا و سیما نمی ایسته تا هرتز تصویر پنل ما به حرکت تند بازیکنان 10 تا 15 سانتی برسه بلکه اون با سرعت پخش خودش پخش میکنه در نتیجه ما چی میبینیم تصویر دقیقا جا میمونه فقط همین تا حالا متوجه شدی پشت سر بازیکنان که میدون یا اصلا نه همون زمین چمن که با سرعت دوربینت از روش رد میشه چه حالی داره برای فوتبال اصلا مناسب نیست
    4)توضیح اضافه اینکه من از ریسیور برای دریافت استفاده نمیکنم بلکه فقط از آنتن هوایی و گیرنده دیجیتال اینتر نال خودش ... و اطمینان دارم که این وضع با کابل و ریسیور بهتر خواهد شد ولی فقط کمی بهتر
    اما من تصویر خودم رو با ریسیور دیگران مقایسه نکردم بلکه با گیرنده دیجیتال یه پنل دیگه مقایسه کردم ... این نکتشه که شرایط رو توی هر مقایسه یکسان میکردم بعد پست میدادم
    4)آهان فاصله این رو خوب اومدی منم قبول دارم یه 46 اینچ دقیقا برای تصویر واضح و خوب و استاندارد یه محاصبه ریاضی داره که الان یادم نیست که اگه درست یادم بیاد 3.30 میشه البته یکم بالا و پایین که دقیقا سر همین اندازه همون آستانه زیبایی تصویر و حجم بزرگ پنل روبروی چشم و لذت فوتباله که من از اون صحبت کردم نه توی فاصله نیم متری
    5)نمیدونم چه جوری به 800 نگاه کردی که تفاوت واضح بین دو تا پنل به چشمتون نیومده (البته این نظر شخصی شماست و برای من قابل احترام) ولی نظر من 180 درجه با شما فرق میکنه

نکته آخر من زیر نویس تا حالا باهاش نگاه نکردم نه آواتار نه تند و سریع هیچ کدوم از من زیر نویس نداشت

آهان یادم رفت در مورد هرتز دوست خوبم شما تند و سریع رو البته فول اچ دیش اگه گیرت میاد رو بشین ببین هیچ مشکلی نمیبینی چون اکثر اجسام داخل کادر همه بزرگتر از 40 تا 50 سانتی متر هستن اما آواتار رو ببین توی صحنه های جنگی یا دره هاش که بعضی چیزها سایز کوچی کوچیک دارن دقیقا تصویر جا میمونه

8. این کاربر از hovo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

راستی جالبه بعضی عکسها رو نشون میده بعضی ها رو نه با اینکه هموشن هم jpg هستن چرا؟
    wmv رو هم فقط صداشون رو نشون میده ولی mpg رو خوب نشون میده درجه یک

کلا به قول بچه ها توی فرمت های usb خیلی خوب کار نکرده قبول دارین؟ امید وارم تو آبدیت جدید بهتر بشه.

---------- Post added at 10:13 PM ---------- Previous post was at 10:12 PM ----------

راستی برای زیر نویس هم پیشنهادم srt هست امتحان کنید ببینید جواب میده؟

داره خودمونی میشه esteghla123l's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

راستی جالبه بعضی عکسها رو نشون میده بعضی ها رو نه با اینکه هموشن هم jpg هستن چرا؟

کلا به قول بچه ها توی فرمت های usb خیلی خوب کار نکرده قبول دارین؟ امید وارم تو آبدیت جدید بهتر بشه.

---------- Post added at 10:13 PM ---------- Previous post was at 10:12 PM ----------

wmv را من به راحتی باهاش پخش میکنم هم صدا هم تصویر
    avi و mp4 را هم همینطور
    شما به آخرین ورژن آپدیت کردی؟

11. این کاربر از esteghla123l بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

srt هم کار نمی کنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

1) 60 هرتز 24p
    2)ما نگفتیم که تصویرش بده کجا همچین جمله ای از ما شنیدید؟
    3) تصویر آهسته نمیشه تیکه تیکه میشه...
    صدا و سیمای ما که ما همه دوستش دارم فراووووون با یه کیفیت خاص تصاویر رو ارسال میکنه تا اینجا همه قبول داریم اما نکته اینجاست صدا و سیما نمی ایسته تا هرتز تصویر پنل ما به حرکت تند بازیکنان 10 تا 15 سانتی برسه بلکه اون با سرعت پخش خودش پخش میکنه در نتیجه ما چی میبینیم تصویر دقیقا جا میمونه فقط همین تا حالا متوجه شدی پشت سر بازیکنان که میدون یا اصلا نه همون زمین چمن که با سرعت دوربینت از روش رد میشه چه حالی داره برای فوتبال اصلا مناسب نیست
    4)توضیح اضافه اینکه من از ریسیور برای دریافت استفاده نمیکنم بلکه فقط از آنتن هوایی و گیرنده دیجیتال اینتر نال خودش ... و اطمینان دارم که این وضع با کابل و ریسیور بهتر خواهد شد ولی فقط کمی بهتر
    اما من تصویر خودم رو با ریسیور دیگران مقایسه نکردم بلکه با گیرنده دیجیتال یه پنل دیگه مقایسه کردم ... این نکتشه که شرایط رو توی هر مقایسه یکسان میکردم بعد پست میدادم
    4)آهان فاصله این رو خوب اومدی منم قبول دارم یه 46 اینچ دقیقا برای تصویر واضح و خوب و استاندارد یه محاصبه ریاضی داره که الان یادم نیست که اگه درست یادم بیاد 3.30 میشه البته یکم بالا و پایین که دقیقا سر همین اندازه همون آستانه زیبایی تصویر و حجم بزرگ پنل روبروی چشم و لذت فوتباله که من از اون صحبت کردم نه توی فاصله نیم متری
    5)نمیدونم چه جوری به 800 نگاه کردی که تفاوت واضح بین دو تا پنل به چشمتون نیومده (البته این نظر شخصی شماست و برای من قابل احترام) ولی نظر من 180 درجه با شما فرق میکنه

نکته آخر من زیر نویس تا حالا باهاش نگاه نکردم نه آواتار نه تند و سریع هیچ کدوم از من زیر نویس نداشت

آهان یادم رفت در مورد هرتز دوست خوبم شما تند و سریع رو البته فول اچ دیش اگه گیرت میاد رو بشین ببین هیچ مشکلی نمیبینی چون اکثر اجسام داخل کادر همه بزرگتر از 40 تا 50 سانتی متر هستن اما آواتار رو ببین توی صحنه های جنگی یا دره هاش که بعضی چیزها سایز کوچی کوچیک دارن دقیقا تصویر جا میمونه
    من نگفتم شما گفتید اول پستم گفتم که خودم گفتم و تصحیح می کنم و عذر خواهی

من تصور غلط خودم رو گفتم چون فکر می کردم کیفیت تصویرم مربوط به اسکن تصویرشه ولی اسکن تصویر میشه همون تیکه تیکه شدن تصویر که میشه روی زیرنویس های صدا سیما دقیقا بهش پی برد که اگر بخوای بخونیش چشم رو واقعا اذیت می کنه ولی باید این زیر نویس روان رد بشه که نمیشه من تصور غلطی داشتم و عذر خواهی کردم

منظورتون از جا موندن اجسام 10 سانتی یعنی سایشون روی تصویر می مونه؟؟؟؟ اگر منظورتون اینه منم اینو دیدم و آزار دهندس

در مورد 800 HZ هم کیفیت تصویر بد هست نه اینکه اسکن تصویر بد باشه اون که بازی رو روون پخش می کنه

14. این کاربر از navid2500 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •