دوست من اگر بتونید عکس هارو از هر خودرو مرتب و دقیق بگیرین ممنون میشم.خیلی خیلی تشکر.
منتظر عکس های جدیدتر از شما هستیم.
دوست من اگر بتونید عکس هارو از هر خودرو مرتب و دقیق بگیرین ممنون میشم.خیلی خیلی تشکر.
منتظر عکس های جدیدتر از شما هستیم.
والا بنده هم علاقمند هستم که بیشتر و بهتر عکس بگیرم ولی خوب متاسفانه آبادان ( و ایران ) سکونت دائم ندارم . سالی چند بار میرم و میام ... خواهرم آبادان زندگی می کنه که سالی چند بار سری پیشش می زنم .
موفق باشی .
** پست بعد از رویت بدلیل آف تاپیک پاک بشه لطفا .
آقا اونجا M3 هم میشه آورد؟من برآورد قیمت کردم ، حالت سفارشی کارخونه فول آپشن ساختم حدود 80 ملیون شد،بیاریم آبادان میشه چقدر؟
قیمتش همین 80 میلیو تومان به اضافه کرایه حمل و نقلش میشه.
تو مناطق آزاد خودروها با همون قیمت خارجی هستن.
نه آقا 20% بزار رو اون 80تومن.
البته اگه زمانی ماشینو بیاری که تخفیف عوارض گمرکی باشه اون 20% میشه 10%
همه چی هم میتونی بیاری دیگه محدودیت نداری.
آقا مسعود اون آزرا رو توی کدوم نمایشگاه دیدید؟ فکرشو نمیکردم به این زودی بیارن اینجا. تو آبادانمو از همه جا بی خبر![]()
آقای نصاری نامی بود ... اسم خیابونش رو بلد نیستم ولی همون خیابون هستش که پر از نمایشگاه ماشینه و این نمایشگاه جز اولی هاس ... ولی یه نمایشگاه جدید هم تاسیس شده تقریبا نزدیک سینما نفت اون هم آزرا 2012 مشکی داشت که بسیار زیبا بود .
ممنون محمد جان،پس گمرکی نمیخوره بهش!؟؟
بعید میدونم 20 درصد گمرک بخوره چون قیمت ماشینای دیگه نسبت به کارخونه 4-5 تومن گرونتره!که اونم برای حمل و نقل و پورسانتر بنگاه و این چیزاست.
یه درصد کمی فکر کنم بهش اختصاص بدن
عزیز، من تو آبادان زندگی میکنم خودم ماشین منطقه آزاد دارم وقتی میگم 20% میگیرن یعنی منم اون 20% رو دادم
اون سوناتایی که آقا مسعود نوشته 28 تومن دقیقا 1 سال پیش خودمون اوردیم شد 26700. این بنگاهیا خیلی میکشن رو قیمت ماشین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)