تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 212 اولاول ... 7891011121314152161111 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 2120

نام تاپيک: Call of Duty: Modern Warfare 3

پروفشنال sima_6600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

نا امید کننده بود بابا این چی بود اخه تخریب در این بازی هیچ معنی نداره این رو همه میدونن تخریب یعنی BF3 من فن MW هستم اما این یکی نگرانم میکنه

2. این کاربر از sima_6600 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

تیرلر که عالی بود
    جزییات خیلی زیاد و تخریب ها و انفجار ها عالی بود
    محیط هم خیلی بزرگ و سرعت بازی هم خیلی زیاد بود
    Gameplay و روند اونم که مثل همیشه سریع و قوی بود

4. 4 کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    زیر خط فقر

پيش فرض

نا امید کننده بود بابا این چی بود اخه تخریب در این بازی هیچ معنی نداره این رو همه میدونن تخریب یعنی BF3 من فن MW هستم اما این یکی نگرانم میکنه
    اونموقع کل ساختار بازی باید عوض بشه.
    COD یه بازی خطی کاملا هست یعنی یه سرباز پشت یه سنگر همیشه همونجاست هوش مصنوعی و ... در کار نیست.
    حالا اگه قرار بر تخریب باشه سنگر وقتی تخریب شد این باز هم حالت کاورگیریش حفظ میشه.
    تخریب نیازمند AI فوق العاده ای هست که بتونه از محیط استفاده کنه.

6. 2 کاربر از Big-Boss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sima_6600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اونموقع کل ساختار بازی باید عوض بشه.
    COD یه بازی خطی کاملا هست یعنی یه سرباز پشت یه سنگر همیشه همونجاست هوش مصنوعی و ... در کار نیست.
    حالا اگه قرار بر تخریب باشه سنگر وقتی تخریب شد این باز هم حالت کاورگیریش حفظ میشه.
    تخریب نیازمند AI فوق العاده ای هست که بتونه از محیط استفاده کنه.
    خوب به نظر شما بهتر نیست به جای این که هر سال 2 تا شماره منتشر بشه یک تیم برای توسعه بازی در نظر بگیرن تا بازی بهتر پیشرفت کنه در مورد هوش مصنوی و فیزیک بازی هم دیگه برای این سری کافی نیست و باید بیشتر روش کار بشه در حالت سخت بازی این هوش مصنوی نیست که قوی میشه این ما هستیم که ضعیف میشیم و با 1 تیر میمیریم .تخریب هم فک جای بحث داره و این که ایا این موتور هنوز میتونه بهینه بشه یا باید از نو ساخته بشه .موفق باشید

8. این کاربر از sima_6600 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    زیر خط فقر

پيش فرض

خوب به نظر شما بهتر نیست به جای این که هر سال 2 تا شماره منتشر بشه یک تیم برای توسعه بازی در نظر بگیرن تا بازی بهتر پیشرفت کنه در مورد هوش مصنوی و فیزیک بازی هم دیگه برای این سری کافی نیست و باید بیشتر روش کار بشه در حالت سخت بازی این هوش مصنوی نیست که قوی میشه این ما هستیم که ضعیف میشیم و با 1 تیر میمیریم .تخریب هم فک جای بحث داره و این که ایا این موتور هنوز میتونه بهینه بشه یا باید از نو ساخته بشه .موفق باشید
    با شما موافقم ولی این دو جنبه داره:
    1-از نظر AI و فیزیک و آنلاین و خیلی مسائل دیگه بازی کاملا از استانداردهای روز به دوره.
    2-سبک وسیاق COD این نیست (مثلا HALO رو با گرافیکش نقد کنن/رسالت HALO چیز دیگه ای هست) کاربر COD مثل بیننده فیلم باید جلو بره همین.و در همین حال یه فضای حماسی و اکشن و داستان تاثیر گذار (COD:BO انتظار از داستان رو خیلی بالا برده) رو تجربه کنه.

10. 2 کاربر از Big-Boss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Sam Fisher 11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

پيش فرض

تریلر جذابی بود...
    موزیک قوی و باکلاسی داشت...
    این ایده WWIII هم جالبه باعث میشه بازی با ابهت تر به نظر بیاد...

اما نباس خودمونو گول بزنیم...گرافیک همونه و مشخصه که اکتیویژن داره خسیس بازی درمیاره...اگر بازی بی باگ باشه و داستان سینمایی قوی داشته باشه میشه به گرافیک سخت نگرفت

12. 13 کاربر از Sam Fisher 11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

ولی دیگه call of duty اون شور و شوق قبلیشو برای من نداره.
    بعد modernwarfare 2 دیگه بهم نمیچشبه.
    اونم به خاطر اینکه گرافیک بازی اصلا بالا نرفته.هر چقدر هم گیم پلی رو بهتر بکنن گرافیک بازی همونه که همونه.

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

10 پیش فروش جنگاوری نوین 3

به گفته سایت Amazon.com پیش فروش بازی جنگاوری نوین 3 در هفته گذشته 4 برابر بیشتر از قسمت قبلی این بازی یعنی "عملیات سری" بود. این آمار مجموع نسخه های پیش فروش شده برای کامپیوتر، ایکس باکس360 و پلی استیشن3 است که در حال حاضر به قیمت 60 دلار از این سایت پیش فروش می شود.
    این بازی روز هشتم نوامبر به طور همزمان برای هر سه پلتفرم یاد شده منتشر می شود.

محتوای مخفی: منبع 
    http://dbazinews.com/index.aspx?siteid=1&pageid=141&newsview=3542

15. 3 کاربر از SA.JJ.AD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تریلر قشنگی بود
    با توجه به اون به نظر می رسه گیم پلی بازی خیلی عالی و متنوع باشه
    فقط در زمینه گرافیکی پیشرفتی نکرده. امیدوارم نسخه نهایی با این حداقل یکمی فرق داشته باشه...
    ولی عجیبه بازیی که هر سال اینقدر فروش می کنه براش زیاد خرج نمی کنن و از موتور گرافیکی جدیدی استفاده نمی کنن!

17. 4 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

English | Active member gap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خب...گرافیک....به نظر من کار درستی نیست (خطاب به بعضی از دوستان) BF3 رو با این بازی مقایسه کنیم،BF3 بازی هست که اگه یادتون باشه چندی پیش تو میدان آزادی که میرفتین،عکاس های dice اونجا بودن و داشتن عکس میگرفتن،COD کاملا با BF فرق داره،هم در مولتی،هم در سینگل،مولیش اصلا به بزرگی BF نیست،تو مپ های BF شما واقعا گم میشید....اما این خب،مپ هاش واقعا مناسب و کوچیک هستش،تو BF از تمامی وسایل جنگی میشه استفاده کرد،یعنی Search and Destroy معنی پیدا نخواهد کرد،با اینکه یکی از جذاب ترین مد ها هستش که در COD هستش،به نظر من COD: BO اومد داغون کرد همه چیزو،من شخصا از گرافیک و محیط های BO با اینکه گرافیکش چندان پیشرفت نداشته،بیشتر خوشم میاد،همینطور از داستان بازی...همینطور از مولتیش و مپ هاش،واقعا من Summit در bo رو حتی با Highrise عوض نمیکنم....من Hotel,ZOO رو با Skidrow , rust عوض نمیکنم...همه میگن در BO ،اسلحه ها مثل اسباب بازی هستن،ولی من اینطور فکر نمیکنم، اما BO اومد،تجربه ای و انتظاری که مردم از COD داشتنو از بین برد،پیشرفت داشت،اما خیلی کم، گیمر ها انتظار یک سری تغیر خیلی عظیم رو داشتن...به نظر من MW3 انتظارشون رو برآورده میکنه،چون بعد از BO که یک نقظه ضعف برایCOD بود،حتی اگه در سطح MW2 هم باشه،مورد قبول عام قرار میگیره،چون IW ساختش،همه میگن شاهکار هستش...به نظر من این هنوز تریلر اول بازی بوده....مطمئنا با پیش فروشی که دیدن،گرافیک رو بهبود میبخشن،اگه اینکارو نکنن،یعنی کاملا از رقیب اصلیشون، یعنی Bf باختن.....Activision اینجور که من تو vg247 خوندم،گفته iw داره خیلی سخت روی بازی کار میکنه و از تمامی جنبه ها پیشرفت خواهد داشت....

19. 4 کاربر از gap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •