بچه ها میخواستم لطف کنید و فایلهای اریجینال witcher2.exe .Launcher.exe.paul.dll.Configurator.exe. رو واسم به صورت فشرده up کنه.چون نسخه ای که من گرفتم از این نسخه های کرک اتوماتیک و فایلهای اصلی رو نداره.ممنون میشم زودتر واسم انجام بدین.
بچه ها میخواستم لطف کنید و فایلهای اریجینال witcher2.exe .Launcher.exe.paul.dll.Configurator.exe. رو واسم به صورت فشرده up کنه.چون نسخه ای که من گرفتم از این نسخه های کرک اتوماتیک و فایلهای اصلی رو نداره.ممنون میشم زودتر واسم انجام بدین.
سلام
بچه ها كسي نسخه سالم بازي رو تو تهران خريده؟ آدرس بديد لطفا
ما كه در فراغش ميسوزيم.....
آقا کسی از دوستان نبود مشکل این پست ما رو حل کنه.تو کف این بازی موندم....
آپدیت بازی که گفتین چقدر طول میکشه
یعنی به اینترنت باید وصل باشم
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟////
حجم آپدیت 27 28 مگ هست. بله باید به اینترنت وصل باشید دیگه !!!!
بگید برای چی این فایل هارو می خواید،
کرک اسکیدرو فقط فایل Paul.dll رو عوض می کنه نه چیز دیگه!
من یه نسخه از بازی گرفتم که 4 تا dvd ولی نصبش خودکاره یعنی خودش کرک رو نصب میکنه و واسه خودشون یه جور ستاب portable ساختن. واسه همین نمیشه از Configurator.exe استفاده کرد چون ستاپ اصلی بازی رو می خواد.و این یعنی من نمی تونم به هیچ وجه گرافیک بازی رو تغییر بدم.اون فایلها رو هم یکی از دوستان واسم آپ کرد ولی بازم میگه ستاب اصلی بازی رو می خواد و میزنه بازی نصب نیست.موندم چیکا کنم تمام نت رو گشتم چیزی پیدا نکردم.لعنت به ای بازیهای نصب آسون که این فروشنده با اینکه بهش گفته بودم به ما انداخت.اگه راه حلی دارین ممنون میشم کمک کنید![]()
مشکل شما از رجسیتری ویندوز هست که بازی توش ثبت نشده.
این چیزایی که اینجا نوشتم رو کپی کنید توی notepad و به عنوان fix.reg سیو کنید و بعد روش کلیک کنید تا به رجیستری اضافه بشه.
بعدش وارد رجیستری بشید و به مسیر HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\CD Projekt Red\The Witcher 2 بروید و مسیر صحیح نصب بازی رو در قسمتی که نوشته InstallFolder=C:\The Witcher 2 وارد کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن اگه ویندوز 32 بیت دارید قبل از اینکه نوشته بالا را به رجیستری اضافه کنید, عبارت \Wow6432Node رو از تمامی خطوط حذف کنید.
Last edited by karbist; 22-05-2011 at 14:43.
ممنون به خاطره راهنمایی عالیتون.من نتیجه گرفتم.![]()
من اینترنتم dial upe
28 mg چقدر طول میکشه
نمیشه یه جوری کاری کرد غیر اپدیت
دوستان من طبق راهنمایی کاربر عزیز Karbist کار کردم و فایل confugure درست شد . ولی Patcher_EFIGS رو که باز میکنم این ارور رو میده :
البته بازی بدون مشکل اجرا میشه . این pacher چی هست؟ اصلا ضروری هست ؟ چون مال من با این که ارور میده ولی از رو فایل witcher2.exe داخل پوشه ی bin اجرا میشه ولی از روی فایل launcher اصلی بازی که توی پوشه ی پوشه ی اصلی (روت) قرار داره ، اجرا نمیشه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)