تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدHم یک از این مدل : HP DV6-6090ee یا Dell XPS L502 یا MSI GE620 یا ASUS N53SV

راي دهنده
216. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • HP DV6-6090ee

92 42.59%
  • Dell XPS L502

55 25.46%
  • MSI GE620

23 10.65%
  • ASUS N53SV

46 21.30%
صفحه 11 از 16 اولاول ... 789101112131415 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 158

نام تاپيک: نظر سنجی :(HP DV6-6090ee ) یا (Dell XPS L502 ) یا (MSI GE620 ) یا (ASUS N53SV )

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

تنها مزیتی که جی فورس داره داشتن فیزیکس و کوداست که فیزیکس تو بازیها بیشتر به کار میره و کودا هم هنوز کاربرد انجنانی نداره وگرنه باقیش ای تی آی برنده هستش
    (ببخشید پرنسس جان فقط یک قسمت از پستت را نقل قول کردم) دوستانی که از محصولات Adobe استفاده می کنند (Pr, AE, Ps) می توانند از Cuda استفاده کنند و من تعریفش را شنیدم. توی نرم افزارهای کانورت فیلم هم دیدم که استفاده می شود. پس برای حرفه ای ها کاربرد داره. (مثلا برای ساخت Avatar از این تکنولوژی استفاده شده یا حتی در کارهای علمی و پژوهشی و همین طور اقتصاد!!!)
    Last edited by amin_g_p; 06-06-2011 at 00:18.

2. 2 کاربر از amin_g_p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Xilevens's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

تنها مزیتی که جی فورس داره داشتن فیزیکس و کوداست که فیزیکس تو بازیها بیشتر به کار میره و کودا هم هنوز کاربرد انجنانی نداره وگرنه باقیش ای تی آی برنده هستش و اتفاقا چون دور کلاکش بالا هستش خیلی بهتر با برنامه های دیگه مچ میشه دوستان موفق باشی
    منظورتون كه كل جي فورس ها با كل ATI ها نيست؟
    فقط همين چند مدل؟
    راستي اختلاف قدرت بين اين دو مدل شما كه تو نوت بوك چك ميريد چقدره؟

داره خودمونی میشه 110 110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من بعد از کلی تحقیق 6090 رو انتخاب کردم
    ولی!!
    وقتی رفتم پیش رفیقم که نمایندگی زیگورات داره گفت l502
    گفتم میگن خرابیش زیاده گفت چون فروشش زیاده به تبع خرابیشم زیاد تو چشم میاد مثال زد رو hp گفت فروشش کمتره از dell به همین دلیل خرابیش تو چشم نماد

گفتم کانفیگ hp بهتره گفت اصلا خدماتش به درد نمیخوره و اصلا نظرش نبود

جوری نیست که راهنمایی اشتباه بکنه که مجبور بشم فقط از خودش بخرم

گفته هر مارک دیگه ای هم خاستی به قیمت همکار برات میخرم

حالا نظر دوستان چیه

5. 2 کاربر از 110 110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام
    کسی می دونه که از کجا میشه(ترجیحا داخل ایران) اصل این لپاتپ ها(HP-DELL)رو گیر آورد؟(همین طور که میدونین جفتشون آمریکایی هستن)

راستی من از یکی شنیدم که کسی پشت HP نیست.(گارانتی معتبر نداره)

آخر فروم باز Xilevens's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام
    کسی می دونه که از کجا میشه(ترجیحا داخل ایران) اصل این لپاتپ ها(HP-DELL)رو گیر آورد؟(همین طور که میدونین جفتشون آمریکایی هستن)

راستی من از یکی شنیدم که کسی پشت HP نیست.(گارانتی معتبر نداره)
    اصل؟
    كسي پشتش نيست؟
    منظور اينه كه واردكننده با سابقه اي نداره
    خب راست گفته ولي وارد كننده هاي خوبي دارن
    در ضمن اكثر برندهاي لپتاپ نمايندگي ندارن در ايران

داره خودمونی میشه s_k_t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    مشهد الرضا (ع)

پيش فرض

سلام
    انقدر گفتید HP خوبه من یه دونه خریدم
    خیلی باحاله
    ولی اگر تونستید کمک کنید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال Amirrezaajalli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    ZNJ

پيش فرض

مشخصات نوت بوک ها خیلی باهم فرق داره!
    فکر نمیکنم مقایسه کار درستی باشه

داره خودمونی میشه A C H ! L L E S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

میشه دلیلتون رو واسه نخریدن dell بدونم؟
    سلام گلم حالت چطوره؟
    dell؟ شما یه دلیل بیار که چرا بخریم!
    اما از شوخی گذشته عرضم به خدمتت که بزرگترین عیبش اینه که dell هستش.اما عیب بعدیش اینه که واقعا آدمو تو مشکل و دردسر میندازه و خرابیش زیاده.نمیدونم تو کدوم پست بود که یکی از دوستان گفت که چون فروش dell زیاد هست آمار خرابیش زیاده!بذار اصلاحش کنم و اینطور بگم که آمار خرابی dell نسبت به فروشش زیاده.به طور مثال چهار تا از دوستای من لپ تاپشون dell هست که دوتاش xps l501 هست بین این دوتا یکیشون چند وقت پیش کارت گرافیکش سوخت و یکی دیگه هر دفعه که من میرم سراغش میبینم داره باهاش ور میره و نق میزنه که ای بابا این همش هنگ میکنه،فک کن control panel ش کار نمیکنه!؟!؟ کمتر از چند ماه هم هست که گرفته.
    یکی دیگه هم سری 55 رو داره که اینم هر سه چار ماه یبار ویندوزشو عوض میکنه.توهم زده که اگه ویندوزو عوض کنه بهتر میشه! اما چهارمی vostro داره که هم خودش و هم من ازش راضی هستیم و چیز خوبی بوده بر عکس تبلیغاتی که راجه بهش میکنن.
    یکی از بچه ها hp داره از سری dv6 که اصلا نمیخام راجه بهش بحث کنم چون واقعا چیز خوبیه و حرف نداره،هم شیکه و هم (کار با کانفیگ ندارم چون اصن بهش اعتقاد ندارم) کاراییش خیلی خوبه.
    دوتا دیگه هستن که asus دارن.یکی سرس gaming واس یکی دو سال پیشه که الانم خوبه اما سرعتشو باید قبول کرد که یکم پایینه و دیزاینش هم فوق العاده هیجان انگیز اما بچه گانس.یکی دیگه یه مدلی داره که الان خاطرم نیست اما در کل چیز بدی نیست ولی من بیشتر از دیزاین فوقالعاده شیکش خوشم میاد تا کاراییش.واقعا خوشگله.
    خودم هم حدوا سه هفتس که msi گرفتم البته ge620 نیست.چون اون واقعا چیز زشتی بود و نمیدونم چرا اینطوری طراحیش کردن.مال خودم کانفیگ پایینه گفتم چون بهش اعتقاد ندارم اما ازش راضیم.اینم مث asus رفیقمه،بیشتر از دیزاینش خوشم میاد تا کراییش.خیلی شیک و خوشگله.
    اما یکی از دوستان که تازه باهاش آشنا شدم ge620 داره.من به غیر از زشتیش خدایی نمیتونم عیب دیگه ای واسش پیدا کنم که hp حتی این عیب رو هم نداره.
    با برند های دیگه هم کاری نداریم چون تو این بحث نیستن.

خوب عزیزم متوجه شدی؟سعی کردم واست توضیح تجربی خودم رو بدم.نه بابام مالک msi هست و نه ننم سهام داره hp و نه خودم کاره ای تو asus هستم.پس این که کسی یکی از این برند هارو بگیره میتونم بهتون اطمینان بدم که چیزی به من نمیرسه پس کاملا بی طرف و بی تعصب دارم صحبت میکنم.
    دارم به اون دوستمون میگم که گفت "جوری نیست که راهنمایی اشتباه بکنه که مجبور بشم فقط از خودش بخرم،گفته هر مارک دیگه ای هم خاستی به قیمت همکار برات میخرم" عزیز دلم نمیخام روحیت رو جریحه دار کنم اما منم دوتا از این آشنا ها تو همین زمینه دارم که همین چرندیاتو تحویلم میدن اما چیزی که میخام بگم اینه که زیاد به حرفشون و تعارفاتشون توجه نکن اونا اگرم بر فرض محال دلیلشون مالی نباشه دلیل دیگه ای دارن.....من میگم خودتون برین ببینین بررسی کنین و بعد با معیارهای خودتون بسنجین نه بر مبنای اینکه فلانی چنین گفتو فلونی چنان...

11. 4 کاربر از A C H ! L L E S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه A C H ! L L E S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

میشه دلیلتون رو واسه نخریدن dell بدونم؟
    سلام گلم حالت چطوره؟
    dell؟ شما یه دلیل بیار که چرا بخریم!
    اما از شوخی گذشته عرضم به خدمتت که بزرگترین عیبش اینه که dell هستش.اما عیب بعدیش اینه که واقعا آدمو تو مشکل و دردسر میندازه و خرابیش زیاده.نمیدونم تو کدوم پست بود که یکی از دوستان گفت که چون فروش dell زیاد هست آمار خرابیش زیاده!بذار اصلاحش کنم و اینطور بگم که آمار خرابی dell نسبت به فروشش زیاده.به طور مثال چهار تا از دوستای من لپ تاپشون dell هست که دوتاش xps l501 هست بین این دوتا یکیشون چند وقت پیش کارت گرافیکش سوخت و یکی دیگه هر دفعه که من میرم سراغش میبینم داره باهاش ور میره و نق میزنه که ای بابا این همش هنگ میکنه،فک کن control panel ش کار نمیکنه!؟!؟ کمتر از چند ماه هم هست که گرفته.
    یکی دیگه هم سری 55 رو داره که اینم هر سه چار ماه یبار ویندوزشو عوض میکنه.توهم زده که اگه ویندوزو عوض کنه بهتر میشه! اما چهارمی vostro داره که هم خودش و هم من ازش راضی هستیم و چیز خوبی بوده بر عکس تبلیغاتی که راجه بهش میکنن.
    یکی از بچه ها hp داره از سری dv6 که اصلا نمیخام راجه بهش بحث کنم چون واقعا چیز خوبیه و حرف نداره،هم شیکه و هم (کار با کانفیگ ندارم چون اصن بهش اعتقاد ندارم) کاراییش خیلی خوبه.
    دوتا دیگه هستن که asus دارن.یکی سرس gaming واس یکی دو سال پیشه که الانم خوبه اما سرعتشو باید قبول کرد که یکم پایینه و دیزاینش هم فوق العاده هیجان انگیز اما بچه گانس.یکی دیگه یه مدلی داره که الان خاطرم نیست اما در کل چیز بدی نیست ولی من بیشتر از دیزاین فوقالعاده شیکش خوشم میاد تا کاراییش.واقعا خوشگله.
    خودم هم حدوا سه هفتس که msi گرفتم البته ge620 نیست.چون اون واقعا چیز زشتی بود و نمیدونم چرا اینطوری طراحیش کردن.مال خودم کانفیگ پایینه گفتم چون بهش اعتقاد ندارم اما ازش راضیم.اینم مث asus رفیقمه،بیشتر از دیزاینش خوشم میاد تا کراییش.خیلی شیک و خوشگله.
    اما یکی از دوستان که تازه باهاش آشنا شدم ge620 داره.من به غیر از زشتیش خدایی نمیتونم عیب دیگه ای واسش پیدا کنم که hp حتی این عیب رو هم نداره.
    با برند های دیگه هم کاری نداریم چون تو این بحث نیستن.

خوب عزیزم متوجه شدی؟سعی کردم واست توضیح تجربی خودم رو بدم.نه بابام مالک msi هست و نه ننم سهام داره hp و نه خودم کاره ای تو asus هستم.پس این که کسی یکی از این برند هارو بگیره میتونم بهتون اطمینان بدم که چیزی به من نمیرسه پس کاملا بی طرف و بی تعصب دارم صحبت میکنم.
    دارم به اون دوستمون میگم که گفت "جوری نیست که راهنمایی اشتباه بکنه که مجبور بشم فقط از خودش بخرم،گفته هر مارک دیگه ای هم خاستی به قیمت همکار برات میخرم" عزیز دلم نمیخام روحیت رو جریحه دار کنم اما منم دوتا از این آشنا ها تو همین زمینه دارم که همین چرندیاتو تحویلم میدن اما چیزی که میخام بگم اینه که زیاد به حرفشون و تعارفاتشون توجه نکن اونا اگرم بر فرض محال دلیلشون مالی نباشه دلیل دیگه ای دارن.....من میگم خودتون برین ببینین بررسی کنین و بعد با معیارهای خودتون بسنجین نه بر مبنای اینکه فلانی چنین گفتو فلونی چنان...

13. 2 کاربر از A C H ! L L E S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

اشتباه نکنم زیگورات hp نداره و فقط dell داره!!!!
    در ضمن خرابیه dell بیشتره من تا به حال hp که همون اول خرابی داشته باشه ندیدم اما تا دلت بخواد dell مخصوصا 5010 زیاد دیدم که خراب باشه و مخصوصا توی نمایشگرهای لپ تاپ هاش پیکسل سوخته داره.بنظرم hp چون خودشم قطعات pc تولید میکنه بهتره.من نظرم روی 6090ee هست.hp یه خصوصیت دیگه ای هم که بک آپ و ریکاوری های فوق العاده و با کیفیت و اوریجینالش هست که روی لپ تاپ هاش هست و با این شما هر جای دنیا و هرجا که لپ تاپ تون از لحاظ نرم افزار قاطی کنه توی 3 سوت یا کمتر می تونین مشکلشو رفع کنید و لذت ببرید.بعد هم 6090 گرافیکش قابلیت سه بعدی داره و شنیدم که روی کارت گرافیکش پردازشگر amd هم داره یعنی توی کار 2تا cpu دارید که دیگه مشکله کندی یا تیکه تیکه شدن توی صحنه های شلوغ بازی ها رو ندارید.تازه دارنده گواهینامه معتبر Energy Star هم هست و اینکه مجهز به محافظ داخلی هارد HP ProtectSmart Hard Drive درصورت سقوط احتمالی دستگاه که به محض تشخیص موقعیت جهت حفظ داده های شما هارد را قفل می کند(جز hp کدوم لپ تاپی این قابلیت مهم رو داره؟!!!) سیستم صوتی پخش صدای دالبی Dolby Advanced Audio هم داره که خیلی کیف میده،صداش هم خیلی با کیفیتو بلندو خوبه.این فینگرپرینتش هم خیلی به درد می خوره.انشاا... اگه رفتین جایی خواستین یه پسوردی چیزی بزنین و دیدین 10 نفر دارن نگاه می کنن و روتون نشد بگین نگاه نکنین من پسورد بزنم می فهمین چی می گم.با استفاده ازین فناوری میتونین همه ی پسورداتون رو از قبل بزنید و رفتید یه جایی فقط با یه انگشت پسورداتون رو بزنید و بعدش یه لبخند بزنید تا حال کنید.من اینکارو 1000 جا کردم ولی یه بدی داره,لپ تاپتون رو بدزدن میان خودتونم می دزدن یا انگشتتون رو قطع می کنن.در کل به نظره من hp بهتره از بقیه هست (جسارت نباشه؟!!!)
    Last edited by farzin_blue; 13-06-2011 at 15:14.

15. 5 کاربر از farzin_blue بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •